Ліки від а до я  -   Хвороби  -  Калькулятор калорій  -   Магнітні бурі  -   Дієти  -  Очищення організму  -  Схуднення  -  Молочниця
Геморой  -  Лікування  -  Косметологія  -  Поради  -  Інсульт  -  Інфаркт  -  Діабет  -  Варикоз  - Вправи - Covid-19 


9 речей, які хочуть чоловіки в ліжку

00:40, 13 Жов 2015 · Категорія: Секс та кохання · Переглядів 95087 · 

Відставивши вбік жарти про кефір і пульт від телевізора, про які чоловіки в ліжку мріють перманентно, ми дамо вам поради, як звести його з розуму. Готові? Насолоджуйтесь!

Жінка в ліжку

Жінка в ліжку



1. "ТЕПЕР МОЯ ЧЕРГА"
Чоловікам подобаються жінки, що проявляють в сексі ініціативу або, ще краще, що провокують сам статевий акт. Банальна істина гласить: для нього немає нічого більш спокусливого, ніж збуджена дівчина, яка бажає пристрасного з ним сексу. Вашому коханому дуже важливо постійно знати, що ви його хочете. Не бійтеся спонтанно проявляти свій ентузіазм. Наприклад, відправивши серед білого дня повідомлення еротичного характеру. Але ... Будьте обережні! Не захоплюйтесь цією владою і частіше повертайте йому кермо влади. Чоловік вітають ініціативу, але перехід жінки на агресивну поведінку в ліжку викличе захоплення лише в одиниць.

2. НОВІ ТРЮКИ
Для чоловіків секс є досить пріоритетним заняттям і тому цілком може стати вагомим аргументом на користь довгого і щасливого кохання, а для жінки - своєрідним важелем управління відносинами. Експерименти в ліжку - відмінний стимулюючий засіб для чоловічої статі. Сексуальне бажання як апетит: ми всі хочемо спробувати різні смаки, тому що є одне і те ж - нудно. Чоловік хоче бачити в ліжку таку жінку, яка здатна подарувати йому нові унікальні відчуття.

3. "ЗА ТАКИЙ ТОРС ПОВИННІ ШТРАФУВАТИ! ВІН ЗВОДИТЬ З РОЗУМУ!"
Не тільки жінки люблять вухами і потребують того, щоб час від часу чути компліменти і похвалу своєї зовнішності. Чоловіки дуже ласі на солодкі (і трохи улесливі) зауваження і слова. Ваш партнер хоче знати, що він володіє чимось особливим, що збуджує жінку. Це може стосуватися його зовнішності, руху, який він зробив, вдалого жарту чи інтелектуальних здібностей. Не соромтеся говорити, які його якості ви знаходите надзвичайно сексуальними, і його самооцінка підвищиться.

4. УВІМКНІТЬ СВІТЛО
Під час сексу залиште включеним світло і продемонструйте тим самим свою довіру партнеру. Чоловікам дуже подобається бачити жінок оголеними, розглядати їх, вивчати, знайомитися з кожною частинкою тіла. Досить займатися любов'ю в потемках або кутатися в простирадлах! Не обов'язково запалювати всі лампочки в будинку, досить інтимного світла пари свічок, сяйва включеного телевізора або променів світла, нахабно пробиваються через фіранку. Використовуйте ці маленькі хитрощі для створення ефекту "як у кіно". Чоловіки за природою візуали і збуджуються, дивлячись на свого партнера. Крім того, більшість представників сильної статі мріють, щоб їх дамам теж подобалося спостерігати за інтимним процесом. Ті, хто наважиться на відверту самостійну стимуляцію при світлі перед своїм чоловіком, отримають додатковий пристрасний бонус.

5. ТІЛЬКИ УЯВИТИ СОБІ ...
Будь-якому чоловікові хочеться, щоб його жінка була "легка на підйом" і не соромилася своїх еротичних бажань. Немає нічого більш сексуального, ніж втілити в життя любовні фантазії партнера. Багато чоловіків бояться зізнатися у своїх мріях зі страху бути відкинутими. Розкажіть йому про ваші фантазіях і розпитайте про його. Зробіть перший крок до того, щоб втілити їх у життя: не обов'язково точно виконувати задумане, але ви можете знайти компроміс, який допоможе обом насолодитися процесом. Або, ще краще, разом придумати і виконати сексуальний експеримент мрії.

6. DIRTY TALK
Чоловіки люблять не тільки очима, а й вухами - звуки в ліжку їх збуджують. У поняття "ідеальна коханка" вони, в тому числі, вкладають м'який низький тембр голосу і неголосну спокусливу манеру розмови. Занадто багато слів не треба. Не варто без угаву щебетати на вушко про те, як пройшов день. Цікавий спосіб розпалити неабиякі пристрасті - "брудні" слівця. Міцно лаятися в ліжку треба своєчасно і віртуозно. Дурне вигукування брутальних іменників, дієслів і прикметників може призвести до подразнення. Придивіться уважніше: якщо помітні ознаки виключно емоційного, але не сексуального збудження, то, швидше за все, партнер просто в люті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Про що чоловіки мовчать в ліжку

7. ПРИЧЕПУРИТИСЯ З НАГОДИ
Навіщо витрачати великі гроші на еротичну нижню білизну, якщо через дві хвилини воно виявиться на підлозі? Пригальмуйте! Чоловіки обожнюють красиві і добре упаковані подарунки і приходять в справжній захват і трепет, передчуваючи, як будуть його розгортати. Роздягайтесь повільно-повільно. Він прийде в захват від "попереднього перегляду картинки", яка скоро опиниться в його руках. Одягніть найбільш сексуальну білизну, доповніть свій образ мереживними панчохами і сміливо ведіть улюбленого в кімнату з великим дзеркалом.

8. СЮРПРИЗ!
Ви з тих жінок, у яких має бути все продумано і напоготові, щоб зайнятися коханням? Або в сексі, як і в житті, ви обожнюєте елемент несподіванки? Спонтанність - ідеальне паливо для лібідо. Чоловіки люблять все незвідане, їм подобається відчувати адреналін і нові відкриття в сексі. Фактор сюрпризу сприяє виробленню гормону допаміну, який загострює почуття задоволення і особливого задоволення від життя. Наприклад, кожен чоловік думає про секс в нестандартних місцях, як в еротичному кіно. Ви ж не хочете, щоб в ролі головної героїні була інша? Запропонуйте своєму партнеру зайнятися сексом на приватному пікніку або в басейні.

9. РУХ - ЖИТТЯ
З плином часу в сексуальних стосунках пари неминуче настає момент, коли обидва знаходять 1-2 позиції, в яких вони відчувають себе комфортно. Але, як показує статистика, велика кількість пар розлучаються з поправкою на те, що їм "нудно в ліжку". Не соромтеся пробувати нове і несподіване, направляйте партнера словами в правильне "русло". Чоловіки звикли постійно на практиці поповнювати багаж знань. Рухайтеся, шукайте нові пози, щоб допомогти йому зробити феєричні відкриття. І пам'ятайте золоте правило всіх чоловіків без винятку: справжня жінка повинна бути господинею на кухні, скромницею в гостях і коханкою в ліжку.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:





Підписатись не коментуючи
E-mail:
 Додавання коментаря:
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)

теги форматування

додати смайли
Підписатись на коментарі по e-mail
 

Пропонуємо переглянути наше відео





Останні новини

17:30
Скільки разів на тиждень треба займатися сексом, щоб завагітніти
21:53
Секс-іграшки та сексуальне здоров'я: розвінчуємо міфи
17:00
Симптоми та лікування анальних тріщин
18:00
Лікарі розповіли, чому чоловікам шкідливий гарячий душ
18:00
Експерти з'ясували, чому жінки симулюють оргазм
16:00
Чому вам більше не цікавий секс
20:00
Що станеться, якщо ви повністю відмовитеся від сексу: сім наслідків для здоров'я
16:00
Що відбувається з організмом, коли ми цілуємось
18:00
Названо найкращі продукти-афродизіаки
0:20
Ефективне лікування циститу
12:34
Как выбрать свою первую интим-игрушку?
16:00
Чому овес так корисний для вашого сексуального здоров'я
23:00
Чим корисний поцілунок?
23:00
Як секс впливає на організм партнерів
7:45
Планування статі дитини по овуляції
18:15
Любов - це хвороба: науковий підхід
16:30
Як відчувати себе комфортно під час сексу
12:15
Боремося з депресією після розставання
19:45
Чоловікам не варто відмовляти в інтимній близькості
15:16
Вибропуля: как выбрать интимную игрушку и правильно ею пользоваться
11:00
Як приготувати еліксир молодості?
0:40
Повертаємо пристрасть у стосунки
0:40
Про що розкажуть еротичні сни?
0:20
Цілковита брехня! Поширені міфи про інтимне життя
23:45
Запланований секс приносить більше задоволення
21:00
Як займатися сексом у спеку: 5 корисних правил для пар
22:00
Чому чоловіків охоплює тривога після сексу
22:29
Как вернуть страсть в отношения?
0:40
Інтимний зв'язок зближує людей психологічно
13:25
Чтобы перевоплотится в эротического персонажа – загляните в секс шоп
0:20
Чому люди сумують після інтимних стосунків?
17:24
Время экспериментов: как разнообразить интимную жизнь влюбленных?
0:40
Найкраща прелюдія для жінок
0:40
Найкращий напій для інтимного вечора
0:40
Неймовірні факти про зраду
0:40
Секрети стосунків: як закохати в себе чоловіка?
0:40
Психолог розповів про секрети щасливих стосунків
0:40
Вчені дослідили, як ріст чоловіка впливає на стосунки
0:20
Речі, які збуджують чоловіків
23:00
Таємниці жіночої привабливості