Ліки від а до я  -   Хвороби  -  Калькулятор калорій  -   Магнітні бурі  -   Дієти  -  Очищення організму  -  Схуднення  -  Молочниця
Геморой  -  Лікування  -  Косметологія  -  Поради  -  Інсульт  -  Інфаркт  -  Діабет  -  Варикоз  - Вправи - Covid-19 


10 способів позбутися від розтяжок

07:00, 29 Тра 2016 · Категорія: Жіноче здоров'я · Переглядів 1597 · 

Стрий або розтяжки по своїй суті це бліді рубці на шкірі, що з'являються в результаті різкого набору або зниження ваги, а також в періоди гормональних сплесків в жіночому організмі. Тому повністю позбутися від них можна, на жаль, тільки за допомогою хірурга або лазерної шліфовки. Але це не означає, що їх неможливо приховати. За багато століть жінки накопичили багатий досвід в області підтримки гарної шкіри. Але варто запастися терпінням, щоб зробити стрії невидимими потрібен час і методичне дотримання, обраного вами способу.


Уникнення розтяжок

Уникнення розтяжок



1. Скраби. Один з найбільш ефективних способів зробити розтяжки невидимими це частий пілінг шкіри в проблемних місцях. Як скрабуючі речовини можна використовувати каву, цукор, сіль, розмелені в кавомолці, кісточки абрикоса або сливи, насіння полуниці або ківі з м'якоттю. Для кращого зволоження змішайте скраб з однією або двома столовими ложками оливкового або мигдального масла і столовою ложкою натурального йогурту. Масажуйте проблемні зони круговими рухами з використанням пілінгу 2-3 рази в тиждень.

2. Масажні суміші з ефірними маслами. Деякі ефірні масла підвищують здатність клітин до регенерації. Масажні суміші включають в себе базові масла: оливкове, мигдальне, масло зародків пшениці і ефірні масла. Від розтяжок рекомендуються лимонне, апельсинове і мандаринове масла, олії герані, лаванди, неролі і розмарину. На велику столову ложку слід брати не більше 6 крапель ефірних масел. Масла ви можете вибрати змішати на свій смак.

3. Ванни для додання пружності шкірі. З масажними сумішами корисно поєднувати лікувальні ванни з сіллю і ефірними маслами. Для цього на столову ложку морської солі додають 2 краплі ефірного масла ромашки і 3 краплі олії лаванди. На ванну досить 2-3 столових ложки суміші. Приймайте такі ванни 2-3 рази в тиждень.

4. Муміє. Сприяє загоєнню рубців втирання з муміє. Для цього розчиніть 1 гр муміє в столовій ложці кип'яченої води, додайте 80 гр дитячого крему. Втирайте в стрії один раз в день, краще за все після скрабу. Суміш зберігайте в холодильнику максимум 2 дні.

5. Лосьйони з ефірними маслами. Це суміш чистих ефірних масел. Втирати лосьйон потрібно одним або двома пальцями точково в місця розтяжок, легко масажуючи шкіру. Корисний, наприклад, лосьйон з масел лаванди, неролі і ладану. Кожного масла взяти по 2 краплі.

6. Водорості. Позбутися від свіжих розтяжок допоможуть обгортання з водоростями спіруліни. Місця стрий обмотуються водорістю, потім пакетом і ковдрою на годину - півтори. Всього потрібно близько 12 процедур.

7. Масаж. Активний масаж з маслами або без допоможе поліпшити кровообіг в проблемних зонах. Добре допомагає антицелюлітний масаж в зонах живота і стегон. Пам'ятайте, що рухи при масажі повинні бути до серця. Після масажу розігріте місце укрийте ковдрою. Масаж хороший тим, що його можна робити в будь-який час, наприклад, за переглядом фільму.

8. Обгортання. Для відновлення шкіри в місцях розтяжок корисно робити обгортання з маслом какао, ланоліном, лікувальними грязями. Для цього нанесіть засіб на шкіру, оберніть поліетиленом і теплим рушником. Через годину обгортання можна зняти і видалити залишки кошти.

9. Масла. Ще в давнину слов'янки боролися з розтяжками за допомогою, багатого вітаміном E, лляної олії. Сьогодні підійдуть також і мигдальне, оливкова, масло зародків пшениці, а також чистий вітамін E, який
можна додати в олії. Стрий можна масажувати з маслом, а можна просто втирати його кілька разів в день. Для жирної шкіри краще взяти мигдальне масло, а для сухої - масло зародків пшениці.

10. Дієта. Але всі процедури будуть даремні при погане не збалансованому харчуванні. Щоб шкірі вистачало речовин на вироблення колагену і еластину, вживайте побільше різної зелені, горіхи, гарбузове насіння, морепродукти, фрукти і овочі.
Найважливіше пам'ятати, що боротьба з розтяжками повинна бути послідовною. Не кидайте процедури на середині, не робіть їх на раз через два - це не принесе ніякої користі. Комбінуйте різні способи, спостерігайте, на які з них шкіра відгукується найкраще. Кожна людина індивідуальна, якщо ви знайдете "свій" засіб, ви швидше і легше повернете шкірі красу. А адже це так важливо для нас, жінок.

Джерело: vkurse.ua


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:





Підписатись не коментуючи
E-mail:
 Додавання коментаря:
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)

теги форматування

додати смайли
Підписатись на коментарі по e-mail
 

Пропонуємо переглянути наше відео





Останні новини

12:30
У жінки різко почало випадати волосся. Що робити?
9:30
Чи справді статевий акт може спричинити цистит
12:30
Поради, котрі подолають нетримання сечі в жінок
7:30
Секрети, які допоможуть зберегти шкіру молодою і красивою
6:30
Хвороба яєчників, яку ніщо не може перемогти
6:30
Виявлено дивну причину облисіння жінок
10:30
Причини раннього клімаксу у жінок
6:30
Причини захворювання жінок на міому матки
0:20
Гінекологія та УЗД. Коли варто йти на діагностику
12:15
Що треба робити, щоб не випадало волосся
9:00
Перші сигнали алкогольної залежності
15:30
Як мед може нашкодити організму?
21:00
Молочні продукти для жінок із менопаузою
14:00
Причини безсоння у жінок до 40 років
0:40
Неправильне поєднання продуктів для здоров'я
0:40
Причини ранньої менопаузи до 45 років
21:00
Відмова від шапки може нашкодити здоров'ю
14:00
Поширені помилки під час чистки вух
11:00
Фактори, які пришвидшують появу сивини
21:00
Що нігті можуть розповісти про здоров'я?
22:00
Ревматоїдний артрит частіше виникає у жінок
14:00
Несподівана користь поцілунків
6:20
Молоді жінки схильні до мігренозного інсульту
14:00
Поради для покращення сну у похилому віці
12:30
Випадіння вій свідчить про хвороби
0:20
Причини обмеження молока для дорослих людей
19:45
Як зменшити споживання солі?
15:30
Нова небезпека солодкої газованої води
7:00
Зовнішні ознаки хворих суглобів
20:30
Звички, які порушують обмін речовин
19:45
Алкогольні настойки шкодять організму більше, ніж горілка
11:00
Небезпечна білизна для жінок
9:00
Користь частого вживання сухофруктів
17:00
Гормональні порушення, які призводять до набору ваги
23:30
Гінекологи розповіли, що робити з раннім клімаксом
21:00
Як не набрати вагу під час відмови від куріння?
19:45
Для правильної гідратації організму потрібно пити саме воду
14:00
Вік, коли людина активно старіє
7:00
Вплив вживання алкоголю на сон
11:00
Позбуваємось від другого підборіддя без операції
Здоров'я в соцмережах: