Ліки від а до я  -   Хвороби  -  Калькулятор калорій  -   Магнітні бурі  -   Дієти  -  Очищення організму  -  Схуднення  -  Молочниця
Геморой  -  Лікування  -  Косметологія  -  Поради  -  Інсульт  -  Інфаркт  -  Діабет  -  Варикоз  - Вправи - Covid-19 


6 домашніх засобів для продовження молодості, які працюють

09:30, 23 Жов 2016 · Категорія: Жіноче здоров'я · Переглядів 1525 · 

Деякі придумані нашими бабусями рецепти пройшли перевірку часом - і при системному підході часто працюють не гірше ботокса і гіалуронка.


Дешеві засоби для ефективного догляду

Дешеві засоби для ефективного догляду



ПРОТИ ЗМОРШОК

Головний борець на фронті природної підтяжки, він же основний компонент антивікового догляду - ретинол. Ви напевно не раз чули цю назву в рекламі, проте ретинол придумав не косметичні корпорації, а сама природа. Головним джерелом ретинолу вважається вітамін А. Нашої шкірі потрібні різні вітаміни, але вітамін А, мабуть, потрібніше всіх: він має антиоксидантні властивості, загоює пошкодження і навіть зменшує зморшки. Існує маса органічних косметичних засобів на основі ретинолу. Також зі зморшками відмінно справляються масла з високим вмістом вітаміну А, такі як масло шипшини або масло насіння моркви.

Правильно підібране під ваш тип шкіри масло здатне створити диво, з яким не зрівняється ефект жодної дорогої сироватки. Але тут дійсно доведеться зануритися в тему: вивчити властивості різних масел, запитати поради у косметолога і вибрати те, яке відповідає всім особливостям вашої шкіри.

Наприклад, Арганова масло підходить для глибокого зволоження шкіри, схильної до висипань. Це масло має приємний запах, і його можна додавати в практично будь-який крем. Косметологи особливо відзначають, що підтягує ефект і омолоджуючі властивості плодів арганії. Так, руки марокканок, віджимаючих Арганова масло, все життя залишаються гладкими, як у немовляти.

Популярне кокосове масло ідеально для дуже сухої шкіри, але в цілому універсально в застосуванні. Крім того, до його складу входять олеїнова і каприлова кислоти, що дозволяють шкірі дихати (вони живлять її киснем) і зберігати необхідну кількість рідини, що як не можна актуально для сезону відпусток.

Масла можна змішувати, комбінувати, змінювати в залежність від сезону і часу дня. Втім, якщо на домашню алхімію не вистачає часу, можете довірити своє обличчя органічним брендам, які детально вивчають властивості різних рослинних речовин, в тому числі масел, і розробляють на їх основі натуральні косметичні продукти, що мають потужний омолоджуючий ефект.

ПРОТИ ТЬМЯНОЇ ШКІРИ

Інший ворог старіння - вітамін С. Найвідоміший природний антиоксидант допомагає шкірі виробляти більше колагену, брак якого призводить до тьмяності і втрати пружності. Сьогодні на ринку органічної косметики представлено безліч хороших сироваток і кремів на основі вітаміну С, є з чого вибрати. При регулярному використанні ці кошти поступово відновлюють рівень еластичності шкіри - за рахунок вироблення нових колагенових і еластинових волокон. Говорячи простими словами, вітамін С покращує колір обличчя і змушує шкіру сяяти.

В пошуках природних джерел також можна звернути увагу на аюрведичний косметику. Корисним придбанням стануть мигдальні маски і креми індійського походження, що підвищують тонус шкіри і роблять її пружною. Однак при виборі важливо розуміти, що такі косметичні засоби ні в якому разі не повинні містити мінеральні масла і лаурилсульфат натрію (SLS). Ці елементи дозволені до використання в органічній косметиці, але небажані для шкіри, тому краще уважніше ознайомитися з індійською продукцією перед її придбанням. Ще простіше вибрати з російських марок, не тільки не поступаються за якістю, але і більш ефективних.

Ще один домашній засіб, який відмінно справляється з ексфоліацією, настільки важливим процесом для омолодження шкіри, - звичайний цукор. Натуральні цукрові кристали чудово відлущують і очищають шкіру і, не травмуючи, вирівнюють її текстуру. В процесі пілінгу цукор розчиняється, тому механічно пошкодити шкіру неможливо. Натуральні скраби на основі цукру можна пошукати в лінійках органічних брендів, а можна приготувати самостійно: змішайте в рівних пропорціях цукор і ваше улюблене масло для особи (підійде той же кокосову).

ПРОТИ СУХОСТІ

Не втомлюся співати оду масел, оскільки вони не менш ефективні і для увлаженной шкіри. Вони допомагають впорається з такими явними ознаками старіння, як сухість та лущення. Експерименти по зволоженню можна почати з звичайного оливкового масла, яке є на кожній кухні. Воно має бактерицидну ефектом, чудово живить шкіру, не забиваючи пори, і насичує її вітамінами.

Другий рецепт ви напевно чули від своєї мами або бабусі - це касторове масло. Використовувати його слід дуже акуратно і в невеликих кількостях, щоб не викликати алергічну реакцію. Рицинолевая кислота, яка входить до складу касторової олії, дивно живить і пом'якшує шкіру, рятуючи її від лущення.

Експериментуючи з маслами, змішуючи їх, ви обов'язково знайдете те саме, яке підійде саме вашій шкірі. Але є і універсальний рецепт зволожуючою маски, вона сподобається всім, хто вийшов на стежку "антіейдж" війни: 3 столових ложки сметани, чверть авокадо і 1 столова ложка меду. Все це подрібнити в блендері і нанесіть на шкіру подібно масці, а через 1 годину змийте теплою водою.

Як бачите, все головні козирі комерційної індустрії краси: ретинол, антиоксиданти і т.д. - Можна знайти і в домашніх засобах, якщо знати, де шукати. Зрозуміло, вони використовуються і в органічній косметиці. Основна ж перевага органічної та домашньої косметики перед мас-магазинів полягає в тому, що в комплекті з ефективними компонентами ви не отримаєте цілу гору хімічних добавок. До слова, деякі з найпоширеніших інгредієнтів креми «з супермаркету»: пропіленгліколь, триетаноламін і парафін - всупереч обіцянкам виробників тільки підсилюють ознаки старіння, зводячи нанівець роботу всіх корисних речовин.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:





Підписатись не коментуючи
E-mail:
 Додавання коментаря:
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)

теги форматування

додати смайли
Підписатись на коментарі по e-mail
 

Пропонуємо переглянути наше відео





Останні новини

12:30
У жінки різко почало випадати волосся. Що робити?
9:30
Чи справді статевий акт може спричинити цистит
12:30
Поради, котрі подолають нетримання сечі в жінок
7:30
Секрети, які допоможуть зберегти шкіру молодою і красивою
6:30
Хвороба яєчників, яку ніщо не може перемогти
6:30
Виявлено дивну причину облисіння жінок
10:30
Причини раннього клімаксу у жінок
6:30
Причини захворювання жінок на міому матки
0:20
Гінекологія та УЗД. Коли варто йти на діагностику
12:15
Що треба робити, щоб не випадало волосся
9:00
Перші сигнали алкогольної залежності
15:30
Як мед може нашкодити організму?
21:00
Молочні продукти для жінок із менопаузою
14:00
Причини безсоння у жінок до 40 років
0:40
Неправильне поєднання продуктів для здоров'я
0:40
Причини ранньої менопаузи до 45 років
21:00
Відмова від шапки може нашкодити здоров'ю
14:00
Поширені помилки під час чистки вух
11:00
Фактори, які пришвидшують появу сивини
21:00
Що нігті можуть розповісти про здоров'я?
22:00
Ревматоїдний артрит частіше виникає у жінок
14:00
Несподівана користь поцілунків
6:20
Молоді жінки схильні до мігренозного інсульту
14:00
Поради для покращення сну у похилому віці
12:30
Випадіння вій свідчить про хвороби
0:20
Причини обмеження молока для дорослих людей
19:45
Як зменшити споживання солі?
15:30
Нова небезпека солодкої газованої води
7:00
Зовнішні ознаки хворих суглобів
20:30
Звички, які порушують обмін речовин
19:45
Алкогольні настойки шкодять організму більше, ніж горілка
11:00
Небезпечна білизна для жінок
9:00
Користь частого вживання сухофруктів
17:00
Гормональні порушення, які призводять до набору ваги
23:30
Гінекологи розповіли, що робити з раннім клімаксом
21:00
Як не набрати вагу під час відмови від куріння?
19:45
Для правильної гідратації організму потрібно пити саме воду
14:00
Вік, коли людина активно старіє
7:00
Вплив вживання алкоголю на сон
11:00
Позбуваємось від другого підборіддя без операції
Здоров'я в соцмережах: