Ліки від а до я  -   Хвороби  -  Калькулятор калорій  -   Магнітні бурі  -   Дієти  -  Очищення організму  -  Схуднення  -  Молочниця
Геморой  -  Лікування  -  Косметологія  -  Поради  -  Інсульт  -  Інфаркт  -  Діабет  -  Варикоз  - Вправи - Covid-19 


7 місць, де краще ніколи не займатися сексом

00:20, 14 Вер 2015 · Категорія: Секс та кохання · Переглядів 2594 · 

Коли хочеться поексперементувати, ми, жінки, дуже вигадливі, і окрім нової білизни чи пози, вигадуємо і нові місця для сексу. Але існують такі, де краще цього не робити.

Де не варто займатися сексом

Де не варто займатися сексом



1. У рухомому автомобілі

В принципі, особливих коментарів цей пункт не потребує. І так зрозуміло, що займатися сексом в машині, що рухається дуже небезпечно. Але якщо цього мало і вам потрібні холодні, жорсткі факти, то ось вони. За даними недавнього дослідження в Університеті Південної Дакоти, проведеного для аналізу і профілактики нещасних випадків, 33 відсотки чоловіків і 9 відсотків жінок зізналися, що займалися сексом під час водіння. Більше третини з них перевищили швидкість; ще третина втратили керування автомобілем; а 11 відсотків зізналися, що взагалі відпустили кермо. Серйозно, краще зупиніть цю чортову машину. Секс буде таким же спекотним, але ви нікого не вб'єте і самі залишитеся цілими і неушкодженими.

2. У басейні

Знову ж, так, в кіно це здається сексуальним, адже секс у воді здається таким чудовим. Але знаєте, що не чудово? Хлорка, що міститься в басейні, змінює рН піхви настільки, що може призвести до інфекції. Навіть якщо вода не сильно хлорована, в ній все одно міститься багато мікробів, які потрапляють в піхву і призводять до різних інфекцій (за даними Каліфорнійського університету в Санта-Барбарі). До того ж, вода може викликати сухість піхви. Вона змиває природну змазку і від тертя можуть виникнути мікро-садна.

3. В океані

Хто не хоче відчути себе русалкою? Океан є одним з найкрасивіших, широко відкритих просторів, в якому б ви могли опинитися. Плюс в ньому немає хлорки і, якщо пощастить, ви можете побачити дно і відчути себе морською істотою. Тим не менш, одні італійські закохані, які намагалися зайнятися сексом в океані, буквально прилипли один до одного. Лікарям довелося ввести жінці ін'єкцію, щоб розширити шийку матки і роз'єднати закоханих. Напевно, в лікарській практиці не було більш незручного випадку.

4. На балконі

Балкони дуже красиві, і якщо ви не боїтеся висоти, то напевно хотіли хоч раз в житті зайнятися там сексом, адже це так еротично. Але ось у чому справа: насправді це смертельно небезпечно. Анастасія (19 років) з Росії та Мігель (18 років) з Мексики займалися сексом на балконі шостого поверху в Лондоні. За словами очевидців, під час статевого акту на перилах вони разом впали; смерть настала миттєво. І це лише один приклад з величезної маси подібних випадків! У це складно повірити - але люди дійсно з страхітливою періодичністю падають з балконів під час сексу, причому жінки частіше за чоловіків. І це того не варто! До того ж захоплені один одним і своїми відчуттями ви навіть не помітите яка кількість сторонніх очей (і смартфонів) з великим інтересом фіксують, що відбувається з навколишніх вікон.

5. На піску

Звичайно, ми всі мріяли про секс на пляжі. Занадто багато фільмів переконали нас, що це найгарячіша річ у світі - спокусливо кататися по піску під час сексу (хоча, хто катається під час сексу?). Тим не менш, за словами Аліси Двек, доктора медичних наук і співавтора книги «V - значить вагіна», зрештою заняття любов'ю на піску можуть принести вам біль, порізи і інфекції. У результаті після такої романтичної ночі через порізи і натертостей на вагіні (а так само на стегнах, спині і сідницях) ви будете корчитися від болю. Щоб не травмувати органи, спробуйте займатися сексом на дуже великій ковдрі чи шезлонгу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 способів здивувати чоловіка у ліжку

6. У громадському туалеті

Існують, принаймні, п'ять різних інфекцій, які ви можете отримати, займаючись сексом в громадському туалеті. Це не ті інфекції що передаються статевим шляхом, але нічим не краще і кожна зі своїми неприємних наслідків. Займаючись сексом в громадському туалеті, ви можете підхопити навіть гепатит, але найчастіше - бактеріальну дизентерію. Можливо, в молодіжних комедіях це виглядає кумедно, але на ділі небезпечно для життя. До того ж подумайте самі ... З усіх точок зору атмосфера громадського туалету - навіть самого чистого вб'є на корені будь-яку романтику. Особливо якщо у когось в кабінці по сусідству раптом трапиться запор або напад діареї.

7. В офісі

Якщо ви любите свою роботу і не збираєтеся звільнятися, не варто ризикувати всім, займаючись сексом в офісі. Завжди є ризик бути застукали (навіть якщо ви закрилися на ключ). Секс в офісі - це бомба уповільненої дії. Звичайно, у вас можуть залишитися яскраві спогади про заняття любов'ю на робочому столі, але ви також можете зіпсувати свою кар'єру і репутацію. Адже ніколи не знаєш куди пильне керівництво додумається встановити приховане відеоспостереження.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:





Підписатись не коментуючи
E-mail:
 Додавання коментаря:
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)

теги форматування

додати смайли
Підписатись на коментарі по e-mail
 

Пропонуємо переглянути наше відео





Останні новини

17:30
Скільки статевих партнерів в середньому має кожен житель Землі
17:30
Скільки разів на тиждень треба займатися сексом, щоб завагітніти
21:53
Секс-іграшки та сексуальне здоров'я: розвінчуємо міфи
17:00
Симптоми та лікування анальних тріщин
18:00
Лікарі розповіли, чому чоловікам шкідливий гарячий душ
18:00
Експерти з'ясували, чому жінки симулюють оргазм
16:00
Чому вам більше не цікавий секс
20:00
Що станеться, якщо ви повністю відмовитеся від сексу: сім наслідків для здоров'я
16:00
Що відбувається з організмом, коли ми цілуємось
18:00
Названо найкращі продукти-афродизіаки
0:20
Ефективне лікування циститу
12:34
Как выбрать свою первую интим-игрушку?
16:00
Чому овес так корисний для вашого сексуального здоров'я
23:00
Чим корисний поцілунок?
23:00
Як секс впливає на організм партнерів
7:45
Планування статі дитини по овуляції
18:15
Любов - це хвороба: науковий підхід
16:30
Як відчувати себе комфортно під час сексу
12:15
Боремося з депресією після розставання
19:45
Чоловікам не варто відмовляти в інтимній близькості
15:16
Вибропуля: как выбрать интимную игрушку и правильно ею пользоваться
11:00
Як приготувати еліксир молодості?
0:40
Повертаємо пристрасть у стосунки
0:40
Про що розкажуть еротичні сни?
0:20
Цілковита брехня! Поширені міфи про інтимне життя
23:45
Запланований секс приносить більше задоволення
21:00
Як займатися сексом у спеку: 5 корисних правил для пар
22:00
Чому чоловіків охоплює тривога після сексу
22:29
Как вернуть страсть в отношения?
0:40
Інтимний зв'язок зближує людей психологічно
13:25
Чтобы перевоплотится в эротического персонажа – загляните в секс шоп
0:20
Чому люди сумують після інтимних стосунків?
17:24
Время экспериментов: как разнообразить интимную жизнь влюбленных?
0:40
Найкраща прелюдія для жінок
0:40
Найкращий напій для інтимного вечора
0:40
Неймовірні факти про зраду
0:40
Секрети стосунків: як закохати в себе чоловіка?
0:40
Психолог розповів про секрети щасливих стосунків
0:40
Вчені дослідили, як ріст чоловіка впливає на стосунки
0:20
Речі, які збуджують чоловіків