Ліки від а до я  -   Хвороби  -  Калькулятор калорій  -   Магнітні бурі  -   Дієти  -  Очищення організму  -  Схуднення  -  Молочниця
Геморой  -  Лікування  -  Косметологія  -  Поради  -  Інсульт  -  Інфаркт  -  Діабет  -  Варикоз  - Вправи - Covid-19 


Сучасні бренди кольорових контактних лінз

10:34, 10 Кві 2016 · Категорія: Новини · Переглядів 2840 · 

За останні кілька років кольорові контактні лінзи з предмету розкоші перетворилися на засіб досягнення мети, і навіть не однієї, а кількох. По-перше, багато фірм випускають лінзи, які виконують своє пряме призначення – вони корегують зір. Для багатьох людей з’являється чудова нагода не тільки змінити колір очей, а й позбавитися зорових вад, перестати мружити очі і навіть замінити ними окуляри, які доставляють деякі незручності (особливо в холодну пору року). По-друге, навіть якщо у вас 100% зір, такі лінзи дозволяють повністю змінити колір очей на будь-який інший на ваш смак. Це ідеальне рішення для жінок які люблять експериментувати з іміджем, або просто хочуть урізноманітнити свій зовнішній вигляд. А ще, завдяки кольоровому забарвленню, такі лінзи чітко видно в білому контейнері. Це приємний бонус для тих хто користується прозорими лінзами, однак замислюється над тим, що поміняти їх на кольорові.



Тут ви можете придбати будь-які з контактних кольорових лінз, за власним смаком.

Український ринок надає широкий вибір кольорових контактних лінз, які дешевше купувати безпосередньо через спеціалізовані інтернет-сайти. Єдине, що слід зробити, перш ніж замовляти товар - попередньо приміряти декілька варіантів кольорових контактних лінз в будь-якому салоні оптики вашого міста, щоб остаточно визначитися з вибором необхідної кольорової гами. Пропонуємо вашій увазі невеликий огляд популярних брендів кольорових контактних лінз, які вже встигли завоювати визнання і популярність у багатьох країнах світу.

1. OKVision

setwidth500-fs1a7317-2.jpg (24.08 Kb)

Корейська компанія OKVision з'явилася на ринку порівняно нещодавно, проте це не завадило їй зайняти стійку позицію серед світових фірм - виробників. Такого успіху OKVision досягла завдяки інноваційним розробкам власних лабораторій, унікальності продукції, легкості в використанні, а також оптимальному співвідношенню ціни та якості.

Кольорові контактні лінзи OKVision FUSION (Fancy) зроблені з м'якого гідрогелю, та мають дуже багату кольорову гаму, що дозволяє не тільки поміняти колір очей, а й кардинально змінити малюнок райдужної оболонки. Рекомендований строк носіння таких лінз – 3 місяці.

Ціна кольорових контактних лінз OKVision FUSION (Fancy) – 648 грн. за 2 штуки.

Відгуки користувачів контактних лінз цієї фірми трохи різняться. Одні відмічають те, що лінзи м’які, тонкі, зовсім не відчуваються на очах та дарують комфорт протягом усього часу використання. Інші користувачі відмічали те, що ці лінзи навпаки, досить товсті, що призводить до відчуття сухості та дискомфорту.

2. Maxima Optics

setwidth500-fs1a9860-.jpg (19.08 Kb)

Європейська компанія Maxima Optics, головний штаб якої знаходиться в Великобританії, існує на міжнародному ринку досить давно, тому вже зарекомендувала себе як надійного і якісного виробника. Ця компанія спеціалізується на продажу м’яких щоденних, традиційних, квартальних та кольорових контактних лінз, лінз для окулярів, а також засобів по догляду за ними.

Кольорові лінзи Maxima Colors дозволяють підсилити колір світлих, та змінити колір темних очей на максимально природній відтінок завдяки спеціально розробленій крапковій матриці „dot matrix system”. На українському ринку представлені 5 різноманітних відтінків контактних лінз цієї фірми: „небесно-блакитний”, „кавово-коричневий”, „зелений спалах”, „свіжість лайма”, „перлинно-сірий”.

Упаковка кольорових лінз Maxima Colors (2 шт.) коштує 622 грн.

Користувачі цих контактних лінз відмічають кілька приємних моментів: по-перше, співвідношення ціна-якість повністю себе виправдовує. По-друге, вони не викликають відчуття дискомфорту. Як відмічають постійні покупці у своїх відгуках, ці лінзи відзначаються м’якими та тонкими краями, які добре зволожені та не викликають сухості та подразнення очей.

3. Gelflex

setwidth500-fs1a9869-.jpg (23.31 Kb)

Австралійська компанія Gelflex працює на світовому ринку близько 50 років. За цей час вона встигла не тільки розширити свою власну технічну базу, а й залучити до роботи кращих спеціалістів-офтальмологів. Асортимент продукції дуже широкий: це косметичні та кольорові лінзи, лінзи планової заміни, склеральний лінзи, біфокальні, торичні різного ступеня складності, лінзи за індивідуальним рецептом, а також жорсткі газопроникні лінзи. Вся продукція компанії Gelflex має високий ступінь захисту від ультрафіолетових променів.

Кольорові лінзи Ningaloo, що створені на основі гідрогелю, використовуються не тільки для косметичних цілей, а й для корекції зору. В залежності від ступеню кольоровості лінзи можуть як відтіняти природній колір очей, так і кардинально його змінювати. Також всі лінзи Ningaloo захищають очі від ультрафіолетових променів та мають досить простий спосіб догляду: достатньо любого універсального розчину для контактних лінз. Режим носіння таких лінз – 1 місяць. На українському ринку представлені 5 різноманітних відтінків від „морського блакитного” до „пляжної бронзи”.

Ціна кольорових контактних лінз Ningaloo компанії Gelflex – 219 грн. за 1 шт.

Серед мінусів цих лінз користувачі відмічають їх жорсткість, в той час як інші клієнти навпаки, визнають їх м’якість, приємну ціну та легкість у використанні.

4. Bausch & Lomb

setwidth500-fs1a7320-2.jpg (24.65 Kb)

Американську компанію Bausch & Lomb можна по праву вважати найдосвідченішою та найавторитетнішою на світовому ринку офтальмологічних засобів. За багаторічну історію цей виробник здобув популярність завдяки якісним лінзам, контейнерам для їх зберігання, зволожуючім краплям та багатофункціональним розчинам, що відомі далеко за межами США.

Якщо ви бажаєте змінити колір темних очей на більш світлий – спробуйте контактні лінзи SofLens Natural Colors, які не тільки змінюють колір, а й захищають очі від сухості та подразнень, легко одягаються та знімаються, досить еластичні та зручні у використанні, а також дарують комфорт при носінні. Діоптрійні лінзи на українському ринку представлені в блакитному, темно-синьому та зеленому кольорах. Всі інші кольори мають нульову діоптрію. Заміна таких лінз має відбуватися раз в 3 місяці.

Ціна кольорових лінз SofLens Natural Colors – 360 грн. за 1 шт.

Серед мінусів цієї продукції практично усі покупці визначають високу ціну. Втім, щодо комфорту у використанні цих лінз, відгуки різняться. Одні відмічають надмірну сухість в очах, яка виникає ближче до вечора, а інші стверджують, що готові в цих лінзах навіть спати – на очах вони навіть не відчуваються.

5. Alcon

setwidth500-fs1a73-2.jpg (18.2 Kb)

Ще один американський бренд – Alcon – всесвітньо відомий виробник офтальмологічної продукції, серед якої найбільшої популярності здобули розчин для лінз Opti-Free Express та краплі Systane.

Кольорові контактні лінзи Air Optix COLORS створені по новітнім та сучасним технологіям. По-перше, вони виготовлені з нового матеріалу – силікон-гідрогеля, який пропускає в 6 разів більше кисню, ніж звичайний гідрогель. По-друге, кольоровий пігмент знаходиться безпосередньо в самій лінзі, що запобігає його контакту з рогівкою ока. А по-третє, спеціальна поверхня лінз робить їх використання максимально комфортним. Кольорові лінзи в Україні можна придбати у будь-якому з 9 представлених кольорів.

Ціна лінз Air Optix COLORS – 644 грн. за 2 шт.

Інформація надана інтернет магазином linza.com.ua - контактні лінзи на будь-який смак.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:





Підписатись не коментуючи
E-mail:
 Додавання коментаря:
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)

теги форматування

додати смайли
Підписатись на коментарі по e-mail
 

Пропонуємо переглянути наше відео





Останні новини

22:30
5 плюсів для здоров'я, котрі дарує плавання
8:30
7 правил застосування засобів від комарів та кліщів
0:20
Чому на аптеках малюють змію
7:30
Від якої хвороби страждають програмісти та музиканти
1:20
5 видів каменів, які можна знайти в нирках
19:30
Куріння в 4 рази збільшує ризик коронарної хвороби серця
14:15
Як куріння впливає на домашніх тварин
12:30
Вода, яку краще не пити зранку
22:00
Чи можна пити воду з чайника?
6:20
Вплив домашньої пилюки на здоров'я
14:23
Ремонт кофемашин Нивона своими руками: как его осуществить?
9:00
Яка користь від перегляду телевізора?
13:00
Зручність та інновації: Магазин побутової техніки online
23:00
Небезпека частого щоденного миття
13:48
Як вибрати електричну зубну щітку
9:00
Чи можна їсти пророщену картоплю?
14:00
Несподівана користь поцілунків
0:40
Найкорисніша поза для здорового сну
23:00
Чому навесні частіше болить живіт?
14:00
Три корисні властивості крижаного душу
21:11
Аналіз ринку додатків для покращення якості сну
23:00
Шкода промокання ніг для здоров'я
6:20
Наслідки роботи з неправильною клавіатурою та мишею
15:30
Небезпечні квіти у вашому будинку
10:00
Чому люди сивіють від стресу?
6:20
Діти курців ростуть злими
0:40
Чого не можна робити, якщо у вас сонячні опіки?
22:00
Діти, яких народили у ці роки мають здоровіший мікробіом
15:49
Дотримуйтеся норми вживання кави і отримуйте лише користь від неї
14:00
Звички для покращення пам'яті
9:00
До чого призводить використання ватяних паличок?
12:30
Здоровій людині достатньо 30 хвилин денного сну
7:00
Хвороби, які загрожують високим людям
0:20
Вплив молодого Місяця на здоров'я людини
9:00
Кактус врятує від комп'ютерного випромінювання
22:00
Чоловік прожив 20 років з голкою у голові
17:14
Чому електронні сигарети також є надзвичайно шкідливі?
23:30
Вузькі джинси: шкода для здоров'я
21:00
Деталі, які зіпсують ваш зовнішній вигляд
6:20
Бейонсе розповіла про боротьбу з хворобою
Здоров'я в соцмережах: