Ліки від а до я  -   Хвороби  -  Калькулятор калорій  -   Магнітні бурі  -   Дієти  -  Очищення організму  -  Схуднення  -  Молочниця
Геморой  -  Лікування  -  Косметологія  -  Поради  -  Інсульт  -  Інфаркт  -  Діабет  -  Варикоз  - Вправи - Covid-19 


Який розчин для лінз вибрати?

11:45, 26 Кві 2016 · Категорія: Новини · Переглядів 3227 · 

Сучасні розчини для контактних лінз – це справжні помічники у боротьбі за збереження здoров’я очей. Вони використовуються для кількох цілей.



1) Зберігання (щоб лінзи не втратили своєї форми та інших властивостей, їм необхідні особливі умови, які якраз і створює розчин).
2) Дезинфекція (в оброблених розчином лінзах не розмножуються шкідливі бактерії).
3) Очищення (розчин допомагає очистити лінзи від пилу, бруду або бiлкових відкладень).
4) Зволоження (розчин можна використовувати в якості зволожувача).

Придбати розчин для лінз можна на сайті linza.com.ua
Щоб не заплутатися у різноманітті флаконів та фірм-виробників давайте розглянемо найпопулярніші розчини для контактних лінз.

1. Renu MultiPurpose Solution
setwidth500-fs1a7423-2.jpg (32.56 Kb)

Американська компанія Bausch & Lomb – одна з найдосвідченіших та найавторитетніших на світовому ринку офтальмологічних засобів. Вона спеціалізується на виробництві контактних лінз, контейнерів для їх зберігання, зволожуючих крапель та розчинів, серед яких особливої уваги заслуговує багатофункціональний розчин Renu MPS (MultiPurpose Solution), що створений спеціально для м’яких контактних лінз всіх типів (включаючи силікон-гідрогелеві лінзи). Цей розчин розроблений спеціально для людей з чутливими очима, у яких раніше виникали подразнення після використання інших розчинів. Не містить гідранат та деякі очищувальні компоненти, які можуть бути чинником алергії та подразнення очей.

Вартість 120 мл Renu MPS – 128 грн.

Відгуки
Порівнюючи розчин MultiPurpose Solution зі звичайним Renu, бiльшість користувачів не відчувають істотної різниці. Дехто стверджує, що на перший погляд розчини мало чим відрізняються один від одного, в той час як інші відзначають, що Renu MPS не викликає відчуття дискомфорту, яке з’являється одразу ж після одягання лінз зі звичайним розчином.

2. Opti-Free Express
setwidth500-fs1a75-3.jpg (.02 Kb)

Американський бренд Alcon – відомий на весь світ виробник офтальмологічної продукції, серед якої найбільшої популярності здобули розчини для лінз Opti-Free, краплі та контейнери. Opti-Free Express – багатоцільовий розчин, який призначений для дезинфекції, чистки, ополіскування та зволоження всіх типів м’яких контактних лінз. Він забезпечує стійке відчуття комфорту впродовж цілого дня навіть для чутливих очей. В комплект до кoжного розчину входить контейнер, який має два кольори (для того, щоб не плутати праву та ліву лінзи).

Вартість 355 мл Opti-Free Express – 202 грн.

Відгуки
Майже всі відгуки постійних користувачів розчину Opti-Free Express позитивні. Багато хто відзначає високий рівень очищення контактних лінз, інших приємно дивує співвідношення ціна-якість, а треті радіють приємному відчуттю зволоження та відсутності подразнення очей.

3. Sauflon
setwidth500-fs1a7512-2.jpg (25.96 Kb)

Англійська компанія Sauflon, головний офіс якої розташований у самому центрі Лондона, спеціалізується на виробництві усіх видів контактних лінз та багатофункціональних розчинів для догляду за ними. Найбільш відомий розчин для лінз, який можна зустріти майже в кoжному салоні оптики нашої країни - All in one light, який спеціально створений для всіх видів м’яких контактних лінз. Він чудово виконує свої основні функції: допомагає зберігати лінзи, щоденно їх очищувати, дезінфікувати та ополіскувати. Також All in one light усуває бiлкові відкладення. Майте на увазі, що цей розчин продається без контейнера, тому не забудьте замовити або купити його окремо.

Вартість 100 мл All in one light – 71 грн.

Відгуки
Користувачі цього розчину відмічають його помірну ціну та відповідність співвідношення ціна-якість. „Навіщо платити бiльше, якщо хорошу якість можна отримати за помірну ціну?” Також хочеться зазначити, що прихильників цього розчину з кожним роком стає все бiльше.


4. Multison
setwidth500-fs1a7521-.jpg (23.97 Kb)

Henson – латвійський виробник засобів по догляду за контактними лінзами, який спеціалізується на багатофункціональних розчинах. Інноваційна формула розчину Multison, яка лягла в основу багатьох відомих розчинів, найкращим чином очищує поверхню лінз від бiлкових відкладень та м’яко її дезінфікує. Цей розчин являється багатофункціональним та підходить для догляду за усіма типами м’яких лінз. Особлива формула Multison повністю очищує, дезінфікує в мінімальні строки, видаляє бiлкові відкладення, ретельно ополіскує та зберігає контактні лінзи у первісному стані. Термін зберігання розчину після розкриття флакона – 3 місяці. Час дезінфекції – 6 годин.

Вартість 100 мл Multison – 74 грн.

Відгуки
Бiльшість користувачів розчину відзивають дуже позитивно. Їх влаштовує помірна ціна та хороша якість продукції. Також бaгато хто зазначає, що при щоденному використанні розчину Multison очі почувають себе комфортно, немає відчуття сухості та подразнення.

5. Unica Sensitive unidose
setwidth500-fs1a7463-.jpg (.22 Kb)

Avizor International – відома іспанська компанія, яка щороку створює нові засоби догляду за контактними лінзами та розширює лінійку вже існуючої продукції. Слід зазначити, що виробництво засобів по догляду за контактними лінзами компанії Avizor International відповідає всім існуючим світовим стандартам якості, а у роботі використовуються тільки натуральні та екологічно чисті продукти. Асортимент продукції цієї компанії представлений зволожуючими краплями для очей, бfгатофункціональними розчинами та засобами для зберігання контактних лінз.

Багатоцільовий розчин для контактних лінз Unica Sensitive unidose не тільки очищає їх після денного використання, а й надовго зволожує, тим самим підтримуючи первісний стан контактних лінз. Ще одна особливість розчину – його склад, до якого входить гіалуронова кислота, яка забезпечує високий рівень очистки контактних лінз. Окрім очищення, гіалуронова кислота зволожує лінзи та запобігає виникненню подразнення та печії, даруючи відчуття комфорту на весь день. Це розчин рекомендується використовувати людям з підвищеною чутливістю очей. Також слід зазначити, що Unica Sensitive unidose випускається в особливій упаковці. Це 15 невеликих флаконів, кожен з яких містить 10 мл багатофункціонального розчину. Таке дозування не тільки зручне та економічне, а й одноразове, тому про стерильність та безпеку використання можна не хвилюватися.

Вартість 15х10 мл Unica Sensitive unidose – 263 грн.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:





Підписатись не коментуючи
E-mail:
 Додавання коментаря:
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)

теги форматування

додати смайли
Підписатись на коментарі по e-mail
 

Пропонуємо переглянути наше відео





Останні новини

14:23
Ремонт кофемашин Нивона своими руками: как его осуществить?
9:00
Яка користь від перегляду телевізора?
13:00
Зручність та інновації: Магазин побутової техніки online
23:00
Небезпека частого щоденного миття
13:48
Як вибрати електричну зубну щітку
9:00
Чи можна їсти пророщену картоплю?
14:00
Несподівана користь поцілунків
0:40
Найкорисніша поза для здорового сну
23:00
Чому навесні частіше болить живіт?
14:00
Три корисні властивості крижаного душу
21:11
Аналіз ринку додатків для покращення якості сну
23:00
Шкода промокання ніг для здоров'я
6:20
Наслідки роботи з неправильною клавіатурою та мишею
15:30
Небезпечні квіти у вашому будинку
10:00
Чому люди сивіють від стресу?
6:20
Діти курців ростуть злими
0:40
Чого не можна робити, якщо у вас сонячні опіки?
22:00
Діти, яких народили у ці роки мають здоровіший мікробіом
15:49
Дотримуйтеся норми вживання кави і отримуйте лише користь від неї
14:00
Звички для покращення пам'яті
9:00
До чого призводить використання ватяних паличок?
12:30
Здоровій людині достатньо 30 хвилин денного сну
7:00
Хвороби, які загрожують високим людям
0:20
Вплив молодого Місяця на здоров'я людини
9:00
Кактус врятує від комп'ютерного випромінювання
22:00
Чоловік прожив 20 років з голкою у голові
17:14
Чому електронні сигарети також є надзвичайно шкідливі?
23:30
Вузькі джинси: шкода для здоров'я
21:00
Деталі, які зіпсують ваш зовнішній вигляд
6:20
Бейонсе розповіла про боротьбу з хворобою
20:58
Чому варто регулярно займатись спортом?
15:30
Лікар розповів, чи корисно їсти картоплю
14:00
Небезпечні кімнатні рослини у вашому домі
14:00
Ароматичні свічки- справжня небезпека
23:30
Любов зміцнює імунітет людини
21:00
Причини появи плям на тілі у похилому віці
12:30
Дві корисні рослини у вашому будинку
0:40
Найшкідливіші щоденні звички
12:30
Негативні наслідки нестачі сну
15:30
Небезпека нічних походів до туалету
Здоров'я в соцмережах: