Ліки від а до я  -   Хвороби  -  Калькулятор калорій  -   Магнітні бурі  -   Дієти  -  Очищення організму  -  Схуднення  -  Молочниця
Геморой  -  Лікування  -  Косметологія  -  Поради  -  Інсульт  -  Інфаркт  -  Діабет  -  Варикоз  - Вправи - Covid-19 


Професійний посуд: особливості вибору і переваги

14:00, 12 Кві 2017 · Категорія: Новини · Переглядів 1333 · 

При відвідуванні кафе чи ресторану, одна з головних речей, на які звертає увагу клієнт – це сервіровка столу. Вона може як підкреслити красу і вишуканість страв, так і зіпсувати їх вигляд. Тому важливо правильно підібрати посуд для кафе і ресторанів, врахувати необхідний асортимент і кількість позицій, матеріал виготовлення і дизайн.





Професійний посуд для ресторанів має ряд переваг:

  1. Міцність – оскільки інвентар розрахований на інтенсивне використання і миття, то виготовляється з міцних матеріалів, здатних витримати відповідне навантаження;
  2. Зносостійкість – незважаючи на часте використання, посуд для ресторанів і кафе служить значно довше, ніж побутовий. Це пояснюється тим, що такі вироби виготовляються за спеціальними технологіями, які покращують експлуатаційні властивості (щільність сировини, тривалість випікання для фарфору і т. д.).
  3. Дизайн – професійний посуд для кафе і ресторанів відрізняється стриманим дизайном. Класичним варіантом вважається однотонний інвентар, без візерунків. Тоді зменшується ймовірність стирання малюнків, і відповідно втрати презентабельного вигляду виробу.

Посуд для ресторанів: особливості

Вишуканий дорогий ресторан потребує відповідного інтер’єру і меню, і, що не менш важливо, посуду. Адже найсмачніша страва, подана на невідповідній тарілці, втратить свою привабливість. Тому посуд для ресторанів повинен бути дорогий і якісний, підкреслювати статус закладу. Особливості вибору:

  1. Для сервірування в ресторанах, в основному, використовують фарфоровий посуд. Це показник статусу закладу, відрізняється великим різноманіттям дизайну і форм. Завдяки стійкості до високих температур, екологічності і зручному догляду фарфоровий посуд здобув свою популярність у всьому світі.
  2. Для подачі напоїв бажано використовувати тільки якісне скло, від перевірених виробників. Професійний скляний посуд відрізняється не тільки міцністю і якістю, а й великим різноманіттям форм і дизайну. Це дозволяє створити свій особливий асортимент і підкреслити оригінальність закладу.
  3. При виборі наплитного посуду, головними також є витривалість і зносостійкість. Найпопулярнішими є вироби з нержавіючої сталі, алюмінію і чавуну. Кожен з цих матеріалів має переваги і недоліки, які слід враховувати при покупці (наприклад, чавун – досить важкий матеріал, хоч і довговічний, а також легко розіб’ється при сильному ударі).

Купити посуд для ресторанів по найвигіднішим цінам можна на сайті torgoborud.com.ua. Каталог товарів містить великий список позицій, які постійно оновлюються. Можемо забезпечити будь-який заклад громадського харчування чи магазин необхідним посудом, а також професійним обладнанням: стелажі торгові, печі для піци, двері холодильні, холодильні і морозильні шафи, пароконвектомати , промислові плити та багато іншого.

Посуд для кафе: критерії вибору

Кафе – заклад швидкого харчування, який здобув свою популярність завдяки швидкому обслуговуванню, простому меню та доступним цінам. Існує безліч варіацій даних установ, залежно від спеціалізації. Наприклад, кафе-піцерія, кафе-бістро, кафе- кав’ярня і т. д.

Відповідно до специфіки меню підбирається посуд для кафе:

  1. Кав’ярня – основний акцент на напоях та десертах, тому важливо звернути увагу на фарфоровий та скляний посуд середньої цінової категорії, який повинен відповідати вимогам до подачі того чи іншого напою.
  2. Піцерія – окрім звичайного набору посуду, включає спеціальний інвентар для подачі піци. В основному це дерев’яні блюда, які підкреслять красу і самобутність страви.
  3. Кафе національної кухні – для української кухні характерна подача у глиняному посуді, який додасть колориту стравам, а також відрізняється екологічністю і безпечністю використання.
  4. Суші-бар – страви японської кухні прийнято подавати на прямокутних блюдах, які можуть бути виготовлені зі сланцю або каменю. Також необхідно посуд для кафе «Суші бар» включає спеціальні тарілки для місо-супу, підставки для паличок, чарки для саке і т. д.

Список можна продовжувати, але для всіх закладів однаковими є вимоги щодо кухонного посуду, який має бути якісним і витривалим, щоб прослужити довгий час.

Гастроємності: призначення

Гастроємності – особливий вид професійного посуду, який використовується в будь-якому закладі HoReCa, магазині чи супермаркеті. Гастроємності призначені для зберігання сировини, заготовок, готових страв, а також для приготування в тепловому обладнанні (пароконвектомати, конвекційні печі та ін.). Завдяки зручності використання, міцності та легкому чищенню, гастроємності здобули широке розповсюдження.

Найпоширенішими матеріалами виготовлення являються:

  1. Нержавіюча сталь – відрізняється міцністю, зносостійкістю та витривалістю. Гастроємності з нержавіючої сталі здатні витримувати високі і низькі температури, тому ідеально підійдуть для запікання страв у пароконвектоматах, печах та іншому тепловому обладнанні, для замороження та охолодження продуктів.
  2. Полікарбонат – пластик високої щільності, який відрізняється міцністю та стійкістю до ударів. Перевагою являється можливість виконання з прозорими стінками, що дозволяє слідкувати за процесом приготування.
  3. Поліпропілен – популярний матеріал для гастроємностей, які використовуються для зберігання, перевезення та викладки продуктів. Обладнуються герметичними кришками, завдяки яким ідеально підходять для транспортування їжі.

Гастроємності представлені в широкому асортименті в інтернет магазині Торгоборуд. Менеджери детально опишуть переваги кожного виду гастроємностей, та допоможуть вибрати ідеальний варіант.



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:





Підписатись не коментуючи
E-mail:
 Додавання коментаря:
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)

теги форматування

додати смайли
Підписатись на коментарі по e-mail
 

Пропонуємо переглянути наше відео





Останні новини

12:30
Предмети у квартирі, які можуть спровокувати алергію
22:30
5 плюсів для здоров'я, котрі дарує плавання
8:30
7 правил застосування засобів від комарів та кліщів
0:20
Чому на аптеках малюють змію
7:30
Від якої хвороби страждають програмісти та музиканти
1:20
5 видів каменів, які можна знайти в нирках
19:30
Куріння в 4 рази збільшує ризик коронарної хвороби серця
14:15
Як куріння впливає на домашніх тварин
12:30
Вода, яку краще не пити зранку
22:00
Чи можна пити воду з чайника?
6:20
Вплив домашньої пилюки на здоров'я
14:23
Ремонт кофемашин Нивона своими руками: как его осуществить?
9:00
Яка користь від перегляду телевізора?
13:00
Зручність та інновації: Магазин побутової техніки online
23:00
Небезпека частого щоденного миття
13:48
Як вибрати електричну зубну щітку
9:00
Чи можна їсти пророщену картоплю?
14:00
Несподівана користь поцілунків
0:40
Найкорисніша поза для здорового сну
23:00
Чому навесні частіше болить живіт?
14:00
Три корисні властивості крижаного душу
21:11
Аналіз ринку додатків для покращення якості сну
23:00
Шкода промокання ніг для здоров'я
6:20
Наслідки роботи з неправильною клавіатурою та мишею
15:30
Небезпечні квіти у вашому будинку
10:00
Чому люди сивіють від стресу?
6:20
Діти курців ростуть злими
0:40
Чого не можна робити, якщо у вас сонячні опіки?
22:00
Діти, яких народили у ці роки мають здоровіший мікробіом
15:49
Дотримуйтеся норми вживання кави і отримуйте лише користь від неї
14:00
Звички для покращення пам'яті
9:00
До чого призводить використання ватяних паличок?
12:30
Здоровій людині достатньо 30 хвилин денного сну
7:00
Хвороби, які загрожують високим людям
0:20
Вплив молодого Місяця на здоров'я людини
9:00
Кактус врятує від комп'ютерного випромінювання
22:00
Чоловік прожив 20 років з голкою у голові
17:14
Чому електронні сигарети також є надзвичайно шкідливі?
23:30
Вузькі джинси: шкода для здоров'я
21:00
Деталі, які зіпсують ваш зовнішній вигляд
Здоров'я в соцмережах: