Ліки від а до я  -   Хвороби  -  Калькулятор калорій  -   Магнітні бурі  -   Дієти  -  Очищення організму  -  Схуднення  -  Молочниця
Геморой  -  Лікування  -  Косметологія  -  Поради  -  Інсульт  -  Інфаркт  -  Діабет  -  Варикоз  - Вправи - Covid-19 


6 типів чоловіків, з якими не варто зустрічатись

22:00, 07 Жов 2015 · Категорія: Психологія · Переглядів 1737 · 

Любов, як кажуть, зла - і часом ми захоплюємося чоловіками, відносини з якими не віщують нічого, крім розчарувань і нервування.

Чоловік

Чоловік



Подібно героїням популярної комедії "Обіцяти - ще не одружитись", ми наївно віримо, що зможемо змінити чоловіка і що чарівна сила нашої любові перетворить серцеїда в вірного сім'янина, а безвідповідального егоїста - в відданого лицаря. Поспішаємо розчарувати: такі чудеса - величезна рідкість, яку частіше можна споглядати в кіно, ніж в реальному житті, і якщо раптом ваш новий шанувальник відповідає одному із запропонованих описів - навряд чи ваші відносини чекає радісний хеппі-енд.

ВІЧНИЙ ХОЛОСТЯК
Початок відносин з таким чоловіком може бути оманливо багатообіцяючим: він буде оточувати вас увагою, передбачати бажання, чарувати своїм шармом ... поки в якийсь момент не зникне з поля зору. Відбудеться це саме в той момент, коли ваші відносини почнуть з легкого іскрометного роману трансформуватися в щось серйозне. Довгострокові відносини холостякам не потрібні - вони їх просто бояться, а від уподобань і зобов'язань біжать як від вогню. Якщо вам хочеться красивої, але поверхневої романтики без перспектив - холостяк саме той, хто вам потрібен. Якщо ж ви шукаєте свого Єдиного - на жаль, це не ваш варіант.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Цивільного шлюбу не існує: чому варто залишати несміливих чоловіків

КОЛЕКЦІОНЕР
Що саме рухає колекціонером, під силу розібратися хіба що професійному психологу: цей чоловік немов вирішив колись довести самому собі (або іншим) власну спроможність в мистецтві сердцеїдства, і з тих пір не може зупинитися. Потрапити в його тенета легко: в мистецтві красиво говорити і маніпулювати йому немає рівних, він непоганий актор і, як правило, хороший собою. Правда, є у колекціонера і слабке місце (яке можна використовувати, щоб протистояти його чарам) - він не відрізняється терпінням, тому що звик до легких перемог, а тому часто намагається форсувати події, щоб, домігшись свого, переключитися на наступну мішень.

НАРЦИС
Перший час вас приводить у захват його доглянутість, безперечно начищені черевики і виняткова елегантна манера одягатися. Більше того, нарциси часто підкорюють своєю ерудицією та вмінням будувати кар'єру. На перший погляд може здатися, що вам дістався справжнісінький принц! Проте з часом з'ясовується, що пріоритети у принца-нарциса обмежуються лише його королівською персоною. Він, швидше за все, забуде про ваш день народження, але напередодні 23 лютого неодмінно попросить подарувати йому Playstation 4. При найближчих ознаках застуди він зажадає вашої безроздільної уваги і гарячого курячого бульйону, але якщо раптово захворіти надумаєте ви, то він, побоюючись заразитися, вирішить для профілактики відправитися з приятелями в бар. Одним словом, любові до себе його величності не позичати, а от любити когось ще він попросту не вміє.

ДЕСПОТ
Деспота вдається розпізнати не відразу - спершу його манера опікати і контролювати здається проявом рідкісної мужності, турботи і щирої прихильності. Здавалося б, поряд з таким чоловіком можна нарешті відчути себе слабкою жінкою і дозволити йому, сильному і всезнаючому, приймати всі рішення за двох. Не тут-то було: відносини з деспотом будуються не стільки на любові, скільки на тотальному контролі і підпорядкуванні. Він складе для вас життєвий сценарій на свій розсуд, вибере оточення, професію та захоплення, поступово позбавивши вас права голосу навіть у дрібницях. Якщо вам дорога можливість бути не просто красивою іграшкою, а особистістю з власною думкою і правом вибору - прощайтеся з деспотом якомога швидше.

СКИГЛІЙ
У чоловіка цього типу справжній талант скаржитися на життя і знаходити привід для ниття в будь-якій ситуації: погода огидна, скрізь пробки, на роботі одні нервування, та й взагалі життя не вдалося ... Складається відчуття, що навіть дівчина цьому чоловікові потрібна не стільки для відносин, скільки для того, щоб регулярно виливати душу і ділитися скорботними переживаннями про життя. Якщо роль жилетки вам не дуже цікава - біжіть геть, поки скиглій не встиг заразити вас своїм хронічним песимізмом.

НАВІЛЬНИЙ
Здавалося б, відносини з одруженим чоловіком спочатку не віщують нічого радісного - і тим не менш, завжди знаходяться бажаючі в черговий раз наступити на ці граблі і повірити в нестаріючу казку про те, що він "неодмінно розлучиться", як тільки: а) виростуть діти ; б) настане правильний момент; в) зрозуміє, яка ви прекрасна і неповторна. У підсумку роман з невільним чоловіком може тягнутися роками, витягаючи з вас сили, позбавляючи самоповаги і віднімаючи цінний час, який можна було б витратити на вільних - і дійсно закоханих у вас - чоловіків.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:





Підписатись не коментуючи
E-mail:
 Додавання коментаря:
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)

теги форматування

додати смайли
Підписатись на коментарі по e-mail
 

Пропонуємо переглянути наше відео





Останні новини

1:20
Що відчуває людина, коли в неї сонний параліч
23:30
Правильне харчування для психічного здоров'я
22:30
Способи, котрі покращать роботу мозку
21:30
Ці 9 симптомів означають вашу хронічну втому
6:30
Три прості поради, котрі забезпечать міцний сон
13:30
4 правила спілкування з алкоголіками в сім'ї
9:30
5 кроків, котрі звільнять вас від куріння
1:20
Вчені: Романтика позитивно впливає на психіку людини
17:30
Продукти, котрі підтримають вашу пам'ять
17:30
Симптоми, котрі вкажуть на проблеми зі сном
1:20
Як допомогти наркоману не зірватися після лікування
13:30
10 міфів про наркотики, в які продовжують вірити
15:30
Чому слухняні діти - це потенційні алкоголіки
9:30
Два варіанти самостійної відмови від куріння
15:30
Як зрозуміти, що у вас професійне вигорання
11:45
Як зрозуміти, що людина залежна від інтернету
17:00
Як впоратись з панічнох атакою?
0:40
Стан ясен впливає на розвиток деменції
12:30
Сміх допоможе впоратись зі щоденним стресом
9:00
Рукоділля, яке покращує психологічний стан
0:40
Поради для боротьби з вигоранням на роботі
21:00
Запаморочення - ознака панічної атаки
11:00
Несподівана причина розвитку шизофренії
17:00
Різниця у наслідках чоловічої та жіночої депресії
12:00
Ипохондрия и агорафобия: ваш шаг к психологическому здоровью
17:00
Незвична причина підліткової депресії
11:00
Кохання - ліки від депресії
20:30
До чого призводить нервове виснаження?
11:30
Бережіть здоров'я: чому лайка може бути корисною?
10:00
Поради після зради: як налагодити стосунки?
20:30
Чому навесні загострюються психічні порушення?
9:30
Зрадники стрімко втрачають вагу
0:40
Як проявляється ПТСР?
9:00
Спільна риса нещасних людей
22:00
Поганий почерк дитини може бути ознакою проблем нервової системи
23:30
Риса характеру, яка допомгає схуднути
11:30
Відростити сивину: модний тренд чи зручність?
12:30
Фахівці назвали ознаки токсичних стосунків
7:00
Наукові способи стати щасливішими
23:30
Позитивне мислення покращує здоров'я
Здоров'я в соцмережах: