Ліки від а до я  -   Хвороби  -  Калькулятор калорій  -   Магнітні бурі  -   Дієти  -  Очищення організму  -  Схуднення  -  Молочниця
Геморой  -  Лікування  -  Косметологія  -  Поради  -  Інсульт  -  Інфаркт  -  Діабет  -  Варикоз  - Вправи - Covid-19 


5 категорій чоловіків, які подобаються жінкам

22:00, 15 Гру 2015 · Категорія: Психологія · Переглядів 1425 · 

Закохуватися в образи привабливих персонажів - дитяче захоплення, однак повз підсвідомості не проходить. Адже потім, вже у свідомому віці, ми нерідко по цих шаблонах несвідомо шукаємо собі партнерів. І іноді знаходимо. Спробуємо простежити долю кількох спокусливих чоловічих типів.


Агент 007

Агент 007



Тип 1. Д'Артаньян, він же Лихий Мушкетер

Об'єкт мрії в спальні. Він так само по-хлоп'ячому енергійний і непосидючий, захоплює романтичну натуру. А ще імпульсивний і здатний на широкі жести: може вразити уяву. Правда, мінливий і непослідовний. Але і ця навіженість теж заводить, з таким не засумуєш.

Мораль звідси така. Хочеш додати життя яскравих фарб - сміливо крути роман з д'Артаньяном! Тільки не розраховуй, що з часом зробиш з нього вірного паїнька. Згадай, як винахідливо відпирався герой Дюма від справедливих вимог Мадлен: "Живеш зі мною - одружуйся!", навіть коли йому перевалило за сорок! Так що, щоб уникнути страждань і сліз тут потрібна здорова доза власної несерйозності - і вдумлива контрацепція.

Тип 2. Леон-кілер, він же Шляхетний Розбійник

У всіх часів і народів є свої герої такого роду: Робін Гуди зі своїми кодексами честі ... "Справжні мужики". Такий принц не чекатиме милостей від жіночої природи. Він адже звик, що його силі і непохитність покірні будь-які обставини. Хоча завжди хочеться вірити в його особливо трепетне ставлення до обраниці. Всіх розгромить, нікого не пошкодує - а ось в одному-єдиному пункті у нього буде зворушливе вразливе місце! Персонально для тебе.

Об'єкт мрії в спальні. Він не обов'язково повинен мати проблеми з законом: все-таки це не дуже зручно в побуті. Але просто зобов'язаний володіти потертою шкіряною курткою, що пахла б машинним маслом, триденною щетиною і лютим поглядом. Поводиться як завойовник. Сам вирішує, що і як робити, залишається тільки із завмиранням серця підкоритися. Ініціатива і активність виходить від нього.

Мораль звідси така. Це все, звичайно, приємно. Емансипація емансипацією, але бажання побути маленькою, слабкою і беззахисною ще ніхто не відміняв. Спіймати б тільки той момент, в який він стане зворушливо ласкавим! А то у фільмах обіцяли хвилюючу суміш брутальності і сентиментальності, а в житті буває: відловити такого мачо - а він розбійник розбійником, а благородства якось не особливо помітно ...

Тип 3. Іхтіандр, він же Невиправний Романтик

Вихований у підводної лабораторії, юнак із зябрами виріс відірваним від життя. Наївний і піднесений, він випускав рибу з сітки і приносив перли красуні, яка підкорила його серце ... І відверто зізнавався їй у своїх почуттях. Правда, його нездатність твердо стояти на землі закінчилася сумно. Але ж хіба зрівняється з цим неземним створінням хоч один з грубих місцевих рибалок ?!

Об'єкт мрії в спальні. Невідомо, що він робив під водою стільки років, але він настільки ж незнайомий з дійсністю. Його уявлення завжди в чомусь прекрасні, в чомусь нереальні, а в чомусь перебільшеними є. Скажімо, він може знати, що дівчину перед найголовнішим необхідно довго і красиво розігрівати. Чудове знання! Але на практиці це може виявитися настільки довго і красиво, що почнеш засипати ...

Мораль звідси така. Персонаж рідкісний, так що якщо зустрівся - треба брати, поки такі ще зустрічаються. І розмножувати по можливості. А то в недалекому майбутньому всі трепетні помахи віями, поетичні розмови і поцілунки в кожен пальчик стануть чимось виключно з області фантастики. Але по дорозі добре б і ненав'язливо наближати до земних реалій. А то до розмноження справа може й не дійти.

Тип 4. Шерлок Холмс, він же Великий розумник

Ним захоплюються рідше. Але вже якщо захоплюються ... Інтелект все-таки велика сила! Правда, зачаровані дівчата чомусь не враховують, що геніальний сищик вів якесь дивно аскетичне життя. У сенсі жінок. І з Ірен Адлер у нього нічого не вийшло.

Об'єкт мрії в спальні. Розумник, що зачарував діву промовами, не обов'язково виявиться аскетом, який всю свою сексуальну енергію сублімує в великі відкриття. Він може відноситися і до фізичної любові вельми серйозно. Тільки ця серйозність може приймати деякий комічний оборот. Скажімо, він з олівцем проштудіює кілька томів на тему сексу по-даоськи - і щоразу буде ретельно здійснювати маніпуляції, щоб відтягнути рішучий момент і зберегти побільше енергії "ци".

Мораль звідси така. Якщо не на жарт впевнена, що сама еротична частина організму у чоловіка - це мозок, будь готова до того, що це такий же непередбачуваний орган, як серце. Так що, крім сили інтелекту, звертай увагу на супутні параметри: начебто почуття гумору, та й почуття взагалі!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому чоловіки втрачають інтерес до жінки: 5 головних причин

Тип 5. Шурик, він же Привабливий Недотепа
 
Який же він мило незграбний! Навіть дівчину може роздягнути і не помітити - як у тому дивовижному епізоді з "Операції И". Втім, результат-то виявився позитивним: дівчина сама добровільно пішла до хлопчини. Може бути, тому, що його так і хотілося приручити? Обігріти, приголубити - і він в подяку гори для тебе зверне! І навряд чи вроджене благородство дозволить йому після цього задивлятися наліво.

Об'єкт мрії в спальні. Можливо, комусь такий вибір здасться дивним. Зробити йому натяк - явно не зрозуміє або зрозуміє неправильно, прямо доручити йому якусь справу - напевно напартачить, в танці відтопче ноги, в процесі обіймів переверне столик ... Ну і що! Він добрий, а в його ніяковості море чарівності. Плюс природність і навіть боязкість. Не всякій дівчині адже приємно враження, що вона в очах (і руках) партнера - тільки сексуальний снаряд для відточування майстерності! А Шурик - не секс-машина, він живий і теплий, його ніяковості викликають бажання втішити і направити. Головне, щоб вони не вкоренилися в ньому занадто глибоко, на рівні комплексів.

Мораль звідси така. Відповідний варіант чоловіка для дівчини з сильними керівними здібностями і материнськими нахилами. Головне не перестаратися. Найбезпечніше те, що Шурик - все-таки чоловік, а не плюшеве кошеня. Не зачіпай його гідність! Інакше розбудиш в ньому тигра, який по ніяковості здатний рознести все навколо.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:





Підписатись не коментуючи
E-mail:
 Додавання коментаря:
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)

теги форматування

додати смайли
Підписатись на коментарі по e-mail
 

Пропонуємо переглянути наше відео





Останні новини

23:30
Правильне харчування для психічного здоров'я
22:30
Способи, котрі покращать роботу мозку
21:30
Ці 9 симптомів означають вашу хронічну втому
6:30
Три прості поради, котрі забезпечать міцний сон
13:30
4 правила спілкування з алкоголіками в сім'ї
9:30
5 кроків, котрі звільнять вас від куріння
1:20
Вчені: Романтика позитивно впливає на психіку людини
17:30
Продукти, котрі підтримають вашу пам'ять
17:30
Симптоми, котрі вкажуть на проблеми зі сном
1:20
Як допомогти наркоману не зірватися після лікування
13:30
10 міфів про наркотики, в які продовжують вірити
15:30
Чому слухняні діти - це потенційні алкоголіки
9:30
Два варіанти самостійної відмови від куріння
15:30
Як зрозуміти, що у вас професійне вигорання
11:45
Як зрозуміти, що людина залежна від інтернету
17:00
Як впоратись з панічнох атакою?
0:40
Стан ясен впливає на розвиток деменції
12:30
Сміх допоможе впоратись зі щоденним стресом
9:00
Рукоділля, яке покращує психологічний стан
0:40
Поради для боротьби з вигоранням на роботі
21:00
Запаморочення - ознака панічної атаки
11:00
Несподівана причина розвитку шизофренії
17:00
Різниця у наслідках чоловічої та жіночої депресії
12:00
Ипохондрия и агорафобия: ваш шаг к психологическому здоровью
17:00
Незвична причина підліткової депресії
11:00
Кохання - ліки від депресії
20:30
До чого призводить нервове виснаження?
11:30
Бережіть здоров'я: чому лайка може бути корисною?
10:00
Поради після зради: як налагодити стосунки?
20:30
Чому навесні загострюються психічні порушення?
9:30
Зрадники стрімко втрачають вагу
0:40
Як проявляється ПТСР?
9:00
Спільна риса нещасних людей
22:00
Поганий почерк дитини може бути ознакою проблем нервової системи
23:30
Риса характеру, яка допомгає схуднути
11:30
Відростити сивину: модний тренд чи зручність?
12:30
Фахівці назвали ознаки токсичних стосунків
7:00
Наукові способи стати щасливішими
23:30
Позитивне мислення покращує здоров'я
22:00
Кохання може зашкодити здоров'ю
Здоров'я в соцмережах: