Ліки від а до я  -   Хвороби  -  Калькулятор калорій  -   Магнітні бурі  -   Дієти  -  Очищення організму  -  Схуднення  -  Молочниця
Геморой  -  Лікування  -  Косметологія  -  Поради  -  Інсульт  -  Інфаркт  -  Діабет  -  Варикоз  - Вправи - Covid-19 


7 помилок у стосунках, які допускають більшість жінок

21:00, 21 Гру 2015 · Категорія: Психологія · Переглядів 6259 · 

Як кажуть в народі: "Чоловік голова, а жінка - шия". І справді, гармонія у стосунках основним чином залежить від мудрості та тактовності жінки, саме тому, ми зібрали для вас 10 помилок, які ви, прекрасні дами, найчастіше допускаєте, навіть не замислюючись над їх шкідливість для стосунків та вас особисто.

Робота над помилками

Робота над помилками



Помилка № 1: Ви читаєте багато моралей
Основна помилка у відносинах - це багато розмов з боку жінки. І це не просто балачки. Це коли, замість того, щоб пояснити причину свого смутку, вона каже: "Я тобі поясню, як правильно! Я ж знаю! Ти ж не знаєш, ти взагалі ... " Вона починає свої моралі, наприклад, в машині, в момент, коли він навіть не може з неї вийти. І продовжує всю дорогу виносити йому мозок на незначну тему. Потім вони приїжджають додому, їдять, лягають спати, займаються сексом, і вранці все повторюється.

Помилка № 2: Вас кидає з крайності в крайність
Коли жінка доступна своєму партнерові для близькості незалежно від його поведінки, вона втрачає цінність як для себе самої, так і для партнера.
Коли жінка займає позицію жорсткого лідера або "мами" в сім'ї, до неї пропадає сексуальний потяг. Тому що в голові чоловіка "мама" і "секс" - це дві різні речі. "Мама" - для любові, а для сексу потрібно шукати іншу жінку.

Жінка - це комбінація дівчинки і мами. Укупі у нас виходить спокійна, гармонійна жінка, яка вміє виявляти гнучкість. Мама не може проявляти гнучкість, оскільки постійно про щось турбується і повинна бути правильною. А дівчинка не може проявляти гнучкість просто тому, що вона дурна.

Жінки чекають, що спаде чоловік, який зробить щось і стане добре. Не стане добре. Тому що потреба в любові - це базова потреба. Базові потреби ми можемо реалізовувати тільки самостійно. І, якщо жінка не вміє задовольняти свої базові потреби самостійно, буде наростати невдоволення. Хоча, здавалося б, вона чинить так, як потрібно, і чоловік чинить так, як пишуть у журналах. Але вона не відчуває. І ось це призводить до того, що люди розлучаються.

Помилка № 3: Ви лупите тигра тапком
Жінка часто намагається донести до чоловіка, що він не відповідає її уявленням. Вона постійно повторює такі твердження, як: "Ти лінивий!", "Скільки можна?", "Ти ніколи не заробляєш грошей", "Коли ти приймеш рішення?". І донесення інформації до нього з такої позиції в підсумку зробить з нього "кота", який не захоче до неї приходити.

Помилка № 4: Ви не усвідомлюєте, що таке щастя
Основне завдання батьків - передати своїм дітям, що таке щастя. І, якщо жінка виховує і культивує в собі почуття спокійної радості, вона вирішує відразу два завдання.

Помилка № 5: Ви не виховуєте ласку в дітях
Це тривожність. Досвід попередніх стосунків. Коли дівчину обдурили три рази, вона починає думати: "А раптом йому це не потрібно? Раптом він мене відштовхне?"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як стати щасливою людиною за 10 хвилин

Помилка № 6: Ви не даєте чоловікові говорити
Чоловік повинен навчитися говорити. Коли він не розмовляє, жінка відчуває себе непотрібною. Проблема в тому, що вони будують плани на самоті і не обговорюють їх з жінкою. Якщо він скаже: "Сьогодні я працюю для того, щоб через три роки купити нам будинок", - то жінка з радістю його підтримає. В очах ж чоловіки, якщо він з нею живе, приходить додому і їсть суп, значить - він її любить. Але жінці це не зрозуміло. Жінки запитують: "Як мені зрозуміти те, що він мало на мене дивиться, пізно приходить і спить в іншій кімнаті?" Коли я задаю це питання чоловікам, то вони відповідають: "Ну я ж з нею! Все нормально". З жінками треба розмовляти. Потрібно говорити: "Я втомився. Приготуй мені ось таке блюдо". І вона буде щаслива.

Справа в тому, що жінки бачать детально. Тобто складають з фрагментів загальну картину. А чоловіки бачать загальну картину. Коли жінка щось робить і питає у чоловіка: "Ну як?", - В голові у нього відбувається вибух. Він думає, що якщо зараз скаже і не потрапить, то буде скандал.

Є одна хороша гра. Коли ваш чоловік просить вас зробити щось, наприклад, запитує у вас, де його сорочка, або просить зробити чай, ви говорите йому наступне: "Три важливих для мене слова, і я скажу тобі, де твоя сорочка" або "5 ласкавих слів, і в тебе буде найкращий чай в світі". Чоловіка дійсно потрібно привчати якийсь час до того, щоб він постійно говорив вам такі слова. Пізніше він буде самостійно застосовувати цей інструмент.

Помилка № 7: Ви не усвідомлюєте свою красу
Чому жінка, коли виходить на вулицю, годинами стоїть біля дзеркала і хоче виглядати трішки краще для незнайомих людей, але не знаходить часу для того, щоб добре виглядати вдома для свого чоловіка? Це відбувається тому, що жінку турбує громадська думка. Її чоловік вже поруч. Їй набагато важливіше, що не чоловік скаже щось чудесне, а хтось чужий скаже чоловікові про те, яка в нього гарна дружина.

Це не зовсім здорова позиція, і її потрібно викорінювати. Я вважаю, що бути красивою - це робота для жінки до кінця життя. Неважливо, скільки їй років. Неважливо, ким вона працює. Ні в якому разі не можна запускати себе.

За матеріалами: Оtvetnavse.com


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:





Підписатись не коментуючи
E-mail:
 Додавання коментаря:
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)

теги форматування

додати смайли
Підписатись на коментарі по e-mail
 

Пропонуємо переглянути наше відео





Останні новини

22:30
Способи, котрі покращать роботу мозку
21:30
Ці 9 симптомів означають вашу хронічну втому
6:30
Три прості поради, котрі забезпечать міцний сон
13:30
4 правила спілкування з алкоголіками в сім'ї
9:30
5 кроків, котрі звільнять вас від куріння
1:20
Вчені: Романтика позитивно впливає на психіку людини
17:30
Продукти, котрі підтримають вашу пам'ять
17:30
Симптоми, котрі вкажуть на проблеми зі сном
1:20
Як допомогти наркоману не зірватися після лікування
13:30
10 міфів про наркотики, в які продовжують вірити
15:30
Чому слухняні діти - це потенційні алкоголіки
9:30
Два варіанти самостійної відмови від куріння
15:30
Як зрозуміти, що у вас професійне вигорання
11:45
Як зрозуміти, що людина залежна від інтернету
17:00
Як впоратись з панічнох атакою?
0:40
Стан ясен впливає на розвиток деменції
12:30
Сміх допоможе впоратись зі щоденним стресом
9:00
Рукоділля, яке покращує психологічний стан
0:40
Поради для боротьби з вигоранням на роботі
21:00
Запаморочення - ознака панічної атаки
11:00
Несподівана причина розвитку шизофренії
17:00
Різниця у наслідках чоловічої та жіночої депресії
12:00
Ипохондрия и агорафобия: ваш шаг к психологическому здоровью
17:00
Незвична причина підліткової депресії
11:00
Кохання - ліки від депресії
20:30
До чого призводить нервове виснаження?
11:30
Бережіть здоров'я: чому лайка може бути корисною?
10:00
Поради після зради: як налагодити стосунки?
20:30
Чому навесні загострюються психічні порушення?
9:30
Зрадники стрімко втрачають вагу
0:40
Як проявляється ПТСР?
9:00
Спільна риса нещасних людей
22:00
Поганий почерк дитини може бути ознакою проблем нервової системи
23:30
Риса характеру, яка допомгає схуднути
11:30
Відростити сивину: модний тренд чи зручність?
12:30
Фахівці назвали ознаки токсичних стосунків
7:00
Наукові способи стати щасливішими
23:30
Позитивне мислення покращує здоров'я
22:00
Кохання може зашкодити здоров'ю
22:00
Хвороби, які лікують тваринки
Здоров'я в соцмережах: