Ліки від а до я  -   Хвороби  -  Калькулятор калорій  -   Магнітні бурі  -   Дієти  -  Очищення організму  -  Схуднення  -  Молочниця
Геморой  -  Лікування  -  Косметологія  -  Поради  -  Інсульт  -  Інфаркт  -  Діабет  -  Варикоз  - Вправи - Covid-19 


10 типів жінок, які подобаються чоловікам

22:00, 21 Гру 2015 · Категорія: Психологія · Переглядів 4623 · 

Коли всі без винятку романи закінчуються не весіллям, а черговим розчаруванням, морем сліз і болем, дівчина мимоволі замислюється: "Що ж зі мною не так? Чому мене не люблять, адже мої подруги вже давно створили сім'ї, а я в свої 25 (30, 40) років досі коротаю вечори на самоті?" Також закономірно виникає питання: "А яких жінок люблять чоловіки? Які типи дам є привабливими для представників сильної статі?"


Хто насправді подобається чоловікам

Хто насправді подобається чоловікам



1. Дитятко

Ні, мова не про карликів. Просто деякі чоловіки люблять дівчат поінфантільніше, їм подобається ця дитяча веселість і грайливість. Особливо такий жіночий тип приваблюють чоловіків-татусів, які потребують "маленького сонечка", який висвітлює їх одноманітне життя. Тим не менш, не варто спокушатися. Часом чоловіки заводять собі дівчину-дівчинку не для того, щоб балувати і виводити на світло, а щоб виліпити з неї слухняну дружину-домогосподарку.

2. Загадкова дама

Всім чоловікам подобається трішечки таємниці в дівчині. Але не перегинати палицю, таємниці у великих дозах загрожують відносинам смертельної передозуванням. Простіше кажучи, треба бути в міру непередбачуваною і розкривати інформацію про себе поступово. Але старайся, щоб твої недомовленості не виглядали так, як ніби ти не довіряєш своєму кавалеру - чоловіки це не люблять.

3. Сексі герл

Проти інстинктів не попреш, це факт. Сексуальність звертає на себе увагу в 99 випадках зі 100, але не гарантує щастя в особистому житті і вдалого заміжжя. Не кожен чоловік хоче серйозних стосунків з дівчиною, яка 24 години на добу виглядає як червона ганчірка для бика всього чоловічого населення. Надихати свого обранця "полуничкою" краще, коли ви одні. Тоді він точно не втече :)

4. Бідна Ліза

Багатьох чоловіків приваблює непорочність, наївність, сором'язливість. Особливо в наші дні, коли дівчину такого типу вдень з вогнем не знайдеш. Так що не варто соромитися, якщо ти є таким артефактом. Адекватний розумний чоловік завжди оцінить порядність і недосвідченість дівчини, з якою хоче побудувати тривалі відносини. Йому буде приємніше навчити тебе всього, чим зустрічатися з тією, яка вже сама все вміє і пережила до того моменту три гонореї.

5. Дівчина Бонда

Так, кожному першому чоловікові подавай Лару Крофт, вони це і не приховують. Але не поспішай заходити так далеко, демонструючи свої нежіночі якості. Чоловіка насторожить, якщо у тебе буде чорний пояс з карате або, прости Господи, сумо. А ось щось дуже просте, наприклад, самій полагодити водопровідний кран - хороший спосіб викликати захоплення. Якщо ти любиш лазити по горах, рятувати кішок з дерев, або займаєшся якимось видом спорту, то варто це демонструвати. Чоловіків заводить активність, а не пасивна істота, яка добами міняє статуси в соціальних мережах.

6. Погана дівчисько

Іноді її хочеться відшмагати. Зіпсутість гарна в ліжку, в буденному житті її краще не демонструвати. Тобто завалюватися додому п'яною в 3:00 ночі з бару, лаятися матом при його мамі і штовхати сусідську кішку не треба.

7. Я сама

Чоловіків приваблює отака "міс Самостійність", яка може сама вирішувати свої проблеми і не виносити мозок. Але з часом будь-який представник сильної статі починає замислюватися, чи потрібен він жінці, якщо вона може прекрасно впоратися сама. Тому хоча б іноді, хоча б мимоволі, роби вигляд, що тобі потрібна його допомога. Нехай відчує себе незамінним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спроба №2: як повернути інтерес чоловіка

8. Друга мати

Спочатку чоловік хоче швидше виїхати з-під материнського крила і відчути себе вільним. Коли це відбувається, він розуміє, що тепер йому потрібен хтось, хто буде йому прати і готувати. І ось тоді приходять вони - дбайливі господарські дівчата, що замінюють чоловікові маму. Правда, через деякий час, чоловік знову відчуває кризу перехідного віку і хоче піти від цієї материнської турботи. Потрібно бути мудрою жінкою, щоб з цим впоратися.

9. Суперзірка

Це та, якою всі захоплюються, але яка завжди одна. Чоловікам не вистачає сміливості, щоб підійти до неї. Дівчатам такого типу потрібно навчитися подавати знаки тому, хто їй цікавий. Інакше, як у тій пісні - "дівчатам з вищого суспільства важко уникнути самотності ..."

10. Свій хлопець

Чоловікам подобаються дівчата з почуттям гумору, їх схильність до авантюр, незвичайні хобі. Тобто ти повинна сміятися над його жартами, зриватися з ним грати в Енкаунтер і дивитися футбол, попиваючи пиво. Коротше, бути таким своїм хлопцем, тільки ще й з грудьми.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:





Підписатись не коментуючи
E-mail:
 Додавання коментаря:
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)

теги форматування

додати смайли
Підписатись на коментарі по e-mail
 

Пропонуємо переглянути наше відео





Останні новини

22:30
Дієві методи боротьби зі стресом
17:30
Чому люди втрачають відчуття спраги
23:30
7 методів для покращення самопочуття
13:30
Методи, котрі допоможуть забути про стрес
7:30
Дитячі звички дорослих, які шкодять здоров'ю
21:00
Чому позитивні люди менше хворіють
9:30
Три фактори, через котрі ми гриземо нігті
22:30
Три стадії стресу і як з ним боротися
6:30
Продукти, котрі допоможуть вам знизити стрес
15:30
4 правила міцного та здорового сну
6:30
Три етапи реабілітації наркозалежних
7:30
Вчені назвали музику, яка може порушити психіку
23:30
5 психічних відхилень, у які важко повірити
21:30
Вчені назвали риси характеру, які провокують хвороби серця
23:30
Поради, котрі допоможуть вам вживати менше алкоголю
1:20
Що відчуває людина, коли в неї сонний параліч
23:30
Правильне харчування для психічного здоров'я
22:30
Способи, котрі покращать роботу мозку
21:30
Ці 9 симптомів означають вашу хронічну втому
6:30
Три прості поради, котрі забезпечать міцний сон
13:30
4 правила спілкування з алкоголіками в сім'ї
9:30
5 кроків, котрі звільнять вас від куріння
1:20
Вчені: Романтика позитивно впливає на психіку людини
17:30
Продукти, котрі підтримають вашу пам'ять
17:30
Симптоми, котрі вкажуть на проблеми зі сном
1:20
Як допомогти наркоману не зірватися після лікування
13:30
10 міфів про наркотики, в які продовжують вірити
15:30
Чому слухняні діти - це потенційні алкоголіки
9:30
Два варіанти самостійної відмови від куріння
15:30
Як зрозуміти, що у вас професійне вигорання
11:45
Як зрозуміти, що людина залежна від інтернету
17:00
Як впоратись з панічнох атакою?
0:40
Стан ясен впливає на розвиток деменції
12:30
Сміх допоможе впоратись зі щоденним стресом
9:00
Рукоділля, яке покращує психологічний стан
0:40
Поради для боротьби з вигоранням на роботі
21:00
Запаморочення - ознака панічної атаки
11:00
Несподівана причина розвитку шизофренії
17:00
Різниця у наслідках чоловічої та жіночої депресії
12:00
Ипохондрия и агорафобия: ваш шаг к психологическому здоровью
Здоров'я в соцмережах: