Ліки від а до я  -   Хвороби  -  Калькулятор калорій  -   Магнітні бурі  -   Дієти  -  Очищення організму  -  Схуднення  -  Молочниця
Геморой  -  Лікування  -  Косметологія  -  Поради  -  Інсульт  -  Інфаркт  -  Діабет  -  Варикоз  - Вправи - Covid-19 


30 речей, які потрібно припинити з собою робити

21:00, 25 Січ 2016 · Категорія: Психологія · Переглядів 2107 · 

Як сказала Марія Робінсон: "Нікому не дано повернутися в минуле, щоб змінити його, зате кожен може почати все спочатку, щоб створити новий фінал". Немає нічого вірніше. Але перш за все вам потрібно припинити робити те, що може вас зупинити.


Не пізно змінитись

Не пізно змінитись



І ось з чого можна почати:

1. Припиніть проводити час не з тими людьми. Життя занадто коротке, щоб проводити її з людьми, вичавлювати вас дотла. Якщо хтось хоче, щоб ви були присутні в його житті, він подбає про ваші умови. Вам не доведеться боротися за місце. Ніколи не чіпляйтеся за тих, хто постійно нівелює вашу цінність. І пам'ятайте, що ваші справжні друзі - це не ті, хто підтримує вас, коли ви і так на коні, а ті, хто залишається поруч, коли справи ваші погані.

2. Припиніть тікати від своїх проблем. Зустрічайте їх обличчям до обличчя. Ні, це не буде легко. У світі немає істоти, здатної ідеально тримати удар. Від нас не вимагається моментально вирішити всі проблеми. Ми просто інакше влаштовані. Ми створені так, щоб засмутитися, випробувати біль, можливо, навіть впасти. У цьому і є сенс життя - стикатися з проблемами, вчитися, адаптуватися і врешті-решт вирішувати їх. Саме це і робить нас людьми.

3. Припиніть брехати самим собі. Ви можете робити це з ким завгодно, але тільки не з собою. Наше життя може покращитися лише тоді, коли ми дозволяємо собі ризик, і перша, найважча наша можливість - це бути чесними із самими собою.

4. Припиніть відсувати свої потреби на задній план. Найстрашніше втратити себе, вкладаючи занадто багато в любов до когось іншого і забуваючи про власну винятковість. Ні, не залишайте інших, але допоможіть же і собі. Якщо існує відповідний момент, щоб почути себе і зробити те, що для вас дійсно важливо, то цей момент настав.

5. Не намагайтеся бути кимось іншим. Одна з найскладніших завдань у житті - це бути самим собою у світі, який намагається зробити вас схожим на всіх інших. Хтось завжди буде гарніше, хтось завжди буде розумніше, а хтось завжди буде молодше, але вони ніколи не будуть вами. Не намагайтеся змінити себе на радість людям. Будьте собою, і ті, хто вам дійсно потрібен, полюблять вас таким, як є.

6. Припиніть триматися за минуле. Ви не зможете почати новий розділ свого життя, поки будете перечитувати попередню.

7. Припиніть боятися зробити помилку. Робити щось і помилятися - як мінімум у десять разів ефективніше, ніж нічого не робити. Кожен успіх несе сліди минулих невдач, і кожна невдача веде до успіху. В кінцевому підсумку ви набагато більше будете шкодувати про те, чого ви не зробили, а не про те, що зробили.

8. Припиніть лаяти себе за минулі помилки. Ми можемо любити не ту людину і оплакувати свої помилки, але навіть якщо все йде не так, одне можна сказати точно: помилки допомагають нам знайти правильну людину і правильні речі. Ми всі помиляємося, боремося і навіть оплакуємо помилки минулого. Але ви не ваші помилки, ви не ваша боротьба, ви - тут і зараз - маєте можливість вибудувати свій день і своє майбутнє. Що б не трапилося у вашому житті, це готує вас до ще одного кроку в майбутнє.

9. Припиніть намагатися купити щастя. Багато з того, що ми хочемо, коштує дорого. Але правда полягає в тому, що речі, які дійсно роблять нас щасливими - любов, сміх і робота над своїми почуттями - абсолютно безкоштовні.

10. Припиніть шукати когось, щоб стати щасливим. Якщо ви незадоволені собою, своєю особистістю, то і довгострокові відносини з кимось не зроблять вас щасливішими. Потрібно створити стабільність у своєму житті, перш ніж ділитися ним з кимось ще.

11. Припиніть байдикувати. Не роздумуйте занадто довго, інакше ви створите проблеми навіть там, де їх не було. Оцінюйте ситуацію - і робіть рішучі дії. Ви не зможете змінити те, чого відмовляєтеся чинити опір. Будь-який прогрес пов'язаний з ризиком. І тут важлива черговість. Ви не зможете читати, не дізнавшись грамоти.

12. Припиніть думати, що ви не готові. Ніхто і ніколи не відчуває себе готовим до чого б то не було на 100%. Більшість серйозних можливостей змушують нас вийти за межі нашої зони комфорту, а значить, ми дійсно будемо відчувати дискомфорт.

13. Припиніть втягуватися у відносини по неправильним причинами. Відносини потрібно будувати з розумом. Краще бути одному, ніж в поганій компанії. Не потрібно поспішати з вибором. Якщо щось має статися, воно станеться - в потрібний час, з потрібною людиною, і на найкращих підставах.

14. Припиніть відмовлятися від нових відносин тільки тому, що старі не працювали. У всіх, кого б ви не зустріли, є свої цілі. Хтось буде перевіряти вас, хтось - використовувати, а деякі будуть вчити вас. Але найважливіше, що деякі з них виявлять в вас найкраще.

15. Припиніть конкурувати з усіма. Не переживайте, що інші в чомусь успішніше вас. Сконцентруйтеся на досягненні власних щоденних рекордів. Прагнете до успіху в боротьбі між вами і собою.

16. Припиніть заздрити. Заздрість - це мистецтво підрахунку чужих благ замість своїх власних. Запитайте себе: "Що є у мене з того, що кожен хоче?"

17. Припиніть скаржитися і жаліти себе. Гральні кістки життя кидаються для того, щоб перемістити вас в якомусь важливому напрямку. Ви можете не бачити чи не розуміти всього, що відбувається, і це може бути болісно. Але озирніться на ті погані розклади, що випадали вам в минулому.

18. Припиніть роз'ятрювати образи. Не проживає життя з ненавистю в серці. В кінцевому підсумку ви нашкодите собі більше, ніж людям, яких ненавидите. Прощення не означає "мене влаштовує все, що ви зі мною зробили". Воно говорить: "Я не дозволю того, що ви зі мною зробили, зруйнувати моє щастя назавжди". Прощення - це пропозиція відпустити, знайти спокій і звільнити себе. І пам'ятайте, що прощати потрібно не тільки інших людей, а й самих себе. Якщо це необхідно, простіть себе і рухайтеся далі, щоб спробувати наступного разу впоратися краще.

19. Припиніть дозволяти іншим зводити вас до їхнього рівня. Не треба зменшувати планку, щоб відповідати тим, хто відмовляється її підвищувати.

20. Припиніть витрачати час на пояснення. Ваші друзі в них не потребують, а вороги не повірять вам у кожному разі. Просто робіть так, як дійсно вважаєте правильним.

21. Припиніть бігати по колу. Саме час зробити глибокий вдих приходить саме тоді, коли у вас немає на це часу. Поки ви продовжуєте робити те, що робите, ви продовжуєте отримувати те, що отримуєте. Іноді потрібно дистанціюватися, щоб побачити все в правдивому світлі.

22. Припиніть нехтувати дрібницями. Насолоджуйтесь дрібницями, оскільки в один прекрасний день ви можете озирнутися назад і виявити, що це були великі речі. Краща частина вашого життя складається з незначних безіменних моментів, витрачених на те, щоб подарувати усмішку людині, яка для вас дійсно важлива.

23. Припиніть спроби зробити все ідеально. Реальний світ винагороджує не перфекціоністів, а тих, хто прагне до досягнення своєї мети.

24. Припиніть йти по шляху найменшого опору. Життя не таке просте, особливо якщо ви плануєте досягти чогось вартого. Не вибирайте легкий шлях. Зробіть що-небудь екстраординарне.

25. Припиніть робити вигляд, що все в порядку, якщо це не так. Нічого страшного, якщо ви розслабитеся на деякий час. Ви не повинні завжди бути сильним, і немає необхідності постійно доводити, що все йде добре. Не потрібно переживати через те, що подумають інші - поплачте, якщо це вам потрібно: сльози цілющі. Чим раніше ви це зробите, тим швидше зможете посміхатися.

26. Припиніть звинувачувати інших у своїх проблемах. Досягнення вашої мрії безпосередньо залежить від того, наскільки ви берете відповідальність за своє життя. Коли ви звинувачуєте інших за те, що з вами відбувається, ви відмовляєтеся від відповідальності і даєте іншим владу над цією стороною вашого життя.

27. Припиніть намагатися бути всім для всіх. Це неможливо, ви просто спалите себе. Але якщо ви подаруєте радість одній людині, це може змінити світ. Можливо, не весь світ, але його світ - точно. Тому сфокусуйтеся.

28. Припиніть занадто багато турбуватися. Занепокоєння не позбавить нас від завтрашніх труднощів, воно лише позбавить нас від сьогоднішньої радості. Один зі способів перевірити, чи варто щось обмірковування - це задати собі питання: «Чи буде це важливо через рік? Три роки? П'ять років? "Якщо ні, то не варто й турбуватися.

29. Припиніть фокусуватися на речах, яких ви не бажаєте. Зосередьтесь на тому, чого ви дійсно хочете. Позитивне мислення - один з ключових моментів кожного великого успіху. Якщо ви щоранку прокидаєтеся з думкою, що у вашому житті сьогодні станеться щось прекрасне, рано чи пізно ви помітите, що мали рацію.

30. Припиніть бути невдячним. Незалежно від того, наскільки гарні чи погані ваші справи, прокидаючись, щодня дякуйте за своє життя. Хтось десь зараз відчайдушно бореться за своє. Замість думок про своїх нестатках спробуйте думати про те, що у вас є і чого інші позбулися.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:





Підписатись не коментуючи
E-mail:
 Додавання коментаря:
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)

теги форматування

додати смайли
Підписатись на коментарі по e-mail
 

Пропонуємо переглянути наше відео





Останні новини

12:30
Сміх допоможе впоратись зі щоденним стресом
9:00
Рукоділля, яке покращує психологічний стан
0:40
Поради для боротьби з вигоранням на роботі
21:00
Запаморочення - ознака панічної атаки
11:00
Несподівана причина розвитку шизофренії
17:00
Різниця у наслідках чоловічої та жіночої депресії
12:00
Ипохондрия и агорафобия: ваш шаг к психологическому здоровью
17:00
Незвична причина підліткової депресії
11:00
Кохання - ліки від депресії
20:30
До чого призводить нервове виснаження?
11:30
Бережіть здоров'я: чому лайка може бути корисною?
10:00
Поради після зради: як налагодити стосунки?
20:30
Чому навесні загострюються психічні порушення?
9:30
Зрадники стрімко втрачають вагу
0:40
Як проявляється ПТСР?
9:00
Спільна риса нещасних людей
22:00
Поганий почерк дитини може бути ознакою проблем нервової системи
23:30
Риса характеру, яка допомгає схуднути
11:30
Відростити сивину: модний тренд чи зручність?
12:30
Фахівці назвали ознаки токсичних стосунків
7:00
Наукові способи стати щасливішими
23:30
Позитивне мислення покращує здоров'я
22:00
Кохання може зашкодити здоров'ю
22:00
Хвороби, які лікують тваринки
21:00
Психологічні поради для екологічного вивільнення гніву
0:20
Фактор, який підвищує ризик психічних порушень у дітей
7:00
Емоційне оніміння: поради психологів
7:00
Психологи розповіли, що жінки частіше зраджують
9:00
Сучасне лікування післяпологової депресії
6:20
Любов до обіймів може бути спадковою
14:00
Мікродозування грибами - новий спосіб лікування ментальних проблеми
0:20
Психологи розповіли, як не відкладати життя на потім через війну
0:40
Фахівці назвали найпоширеніші психічні розлади українців
15:30
Вплив освіти на психічне здоров'я
12:30
Науковці розповіли про причини виникнення депресії
11:00
Що впливає на оцінку людиною власної зовнішності?
14:00
Вплив стресу на здоров'я дітей
11:00
Поради під час лікування післяпологої депресії
13:00
Вплив тривожності на розвиток ожиріння
7:30
Поради, які допоможуть впоратись зі стресом
Здоров'я в соцмережах: