Ліки від а до я  -   Хвороби  -  Калькулятор калорій  -   Магнітні бурі  -   Дієти  -  Очищення організму  -  Схуднення  -  Молочниця
Геморой  -  Лікування  -  Косметологія  -  Поради  -  Інсульт  -  Інфаркт  -  Діабет  -  Варикоз  - Вправи - Covid-19 


10 причин, чому дехто ніколи не досягне успіху

00:20, 11 Бер 2016 · Категорія: Психологія · Переглядів 1803 · 

У книзі Ога Мандино "Найбільший продавець в світі" був згаданий вельми цікавий і важливий факт: "Двоє серед тисячі мудреців визначатимуть термін "успіх" одними і тими ж словами, невдача ж завжди і всіма описується однаково. Невдача - це нездатність людини досягти своїх цілей, якими б вони не були".

Невдаха

Невдаха



У той час як успіх відносний, суб'єктивний, містить в собі грошову складову, невдача - завжди на один манер і "одного розміру". Нижче наведені десять речей, що здійснюються людьми, які ніколи не досягнуть успіху.

1. Вони не усвідомлюють цінність часу

"Кожен успішний підприємець знає, що час сам по собі більш цінне, ніж гроші" - Річард Бренсон

Неуспішні люди не цінують свій час. Вони всюди, в будь-якому місці, в будь-який час, тому що вони не мають можливості присвятити свій час своїм цілям. І рік за роком вони дають собі нові обіцянки і ніколи їх не виконують просто тому, що вони не потурбувалися про час, який вони повинні виділити на свої цілі. Навички управління часом, вміння говорити "ні" і знання того, які кроки потрібно зробити - це крок до величезного успіху в будь-якій сфері вашого життя.

2. Вони не роблять того, що відповідає їх цілям

"Приймати рішення нескладно, якщо ви знаєте свої цінності" - Рой Дісней

Чим важливіша мета, тим вище вона буде розташована в ієрархії ваших цінностей і тим більше дисципліни і порядку вони будуть вимагати. І, відповідно, чим менш важлива мета, тим нижче вона буде розташована в цій самій ієрархії і тим менше дисципліни вимагає. Неуспішні люди неправильно працюють з продуктивністю. Вони є частиною всього на світі, крім того, що пов'язано з їх цінностями та цілями. Записувати в блокнот свої цілі і реалізацію стратегій - це спосіб визначити ті речі, які не є частиною вашого шляху.

3. Вони ніколи не беруть на себе відповідальність

"Люди думають, що успіх в одній сфері компенсує невдачі в інших, але чи дійсно це так? Справжня ефективність вимагає балансу"

Так ось, ваш бос відстійний і ви дійсно ненавидите свою роботу, але немає абсолютно ніяких причин на те, щоб зволікати і виконувати посередні завдання. Вам платять за те, щоб ви були на робочому місці, так робіть це правильно. У житті є універсальне правило віддавати те, що ви вклали. Зрілість і мудрість полягають в переслідуванні досконалості незалежно від обставин. Неуспішні люди миряться з поганими оцінками замість того, щоб знайти ефективний метод навчання, який допоможе їх здатності навчатися, тому що перш за все відмінні оцінки не так сильно показують ваш розум, як вашу здатність планувати і готуватися. І це дає вам відчути себе розумнішими, що саме по собі дає величезний результат.

4. Вони добровільно обмежують себе

"Ти є тим, ким ти віриш, що ти є" - Опра Уінфі

Неуспішні люди говорять речі типу "У мене просто погано з цифрами", "я реально ненавиджу навчання" і "я просто не думаю, що я здатний вести успішний бізнес". Вони накладають обмеження самі на себе і вибачаються за свою поведінку, і це вірний шлях до провалу. Позбавтеся від ідеї того, що у вас є тільки специфічний набір навичок і талантів для виконання специфічних завдань, перестаньте думати, що ви не настільки розумні, як людина, що сидить поруч з вами. Все, що життя від вас вимагає, це викластися по повній для себе і для інших.

5. Вони хороші у вигадуванні виправдань

"Якщо ти не можеш зробити це добре, то хоча б зроби вигляд, що ти зробив це добре" - Білл Гейтс

Є люди, які завжди знайдуть логічні причини своєї невдачі і тому, чому їм не варто це робити. Вони іноді помиляються в цій огидній тенденції "просто бути реалістом". Їм бракує фантазії і вони завжди знаходять виправдання своєї бездіяльності замість того, щоб просто спробувати. Кращий засіб проти цього - це зупиняти свій мозок, коли він збирається придумати чергове виправдання, і перезапустити той механізм, який запалив вогник бажання щось зробити.

6. Їм бракує стилю

"Ви можете з легкістю судити про характер людини по тому, як вона поводиться з тими, хто нічого не може для неї зробити" - Йоганн Вольфганг фон Гете

У неуспішних людей часто немає ніяких соціальних навичок. Вони кажуть речі типу "по крайній мере, я говорю чесно" або "це те, яким я є, змирися з цим". Вони не знають, як поводитися з іншими людьми і поводяться зарозуміло без будь-яких причин на це. Ніхто не любить крикунів, показушників або тих, хто не вміє подякувати за комплімент. Легко бути милим і ввічливим з тими, хто вам подобається. Бути милим і ввічливим з тими, з ким відносини не склалися - це характер. Умінням спілкуватися з людьми володіють далеко не всі. Було сказано, що кращий спосіб перевірити характер людини - це подивитися, як вона веде себе в довгій черзі і сервіс обслуговування огидний, як вона тримає новорічну гірлянду і її реакцію, коли ви руйнуєте їх дорогі речі.

7. Вони прокрастинатори

"Просто відклади на завтра те, що ти до смерті хочеш залишити не зробленим" - Пабло Пікассо

Смішно те, що вони часто є самопроголошеними прокрастинаторами. І вони не бачать в цьому ніякого сорому. І тому вони ніколи не розуміють цінність часу. Вони згодні проживати життя, йдучи в ногу з вчорашнім днем. Вони живуть так, ніби у них є ще одне життя в запасі. Просто давайте подивимося, як пройде перший раунд, а якщо щось піде не так, то ми натиснемо "паузу", "далі" або "повернути". Усвідомлення того, що ви починаєте помирати з того моменту, як народилися, і мудрість розуміння, що кожен день - це подарунок і ви маєте право робити що завгодно протягом наступних 24 годин, тому що завтрашній день ніхто вам не обіцяв - ось з якою думкою ви повинні жити.

8. Вони не вживають ніяких дій

"Зроби щось сьогодні. Майбутній ти подякуєш собі за це" - Ліс Браун

Простота цього правила може бути причиною, по якій вони його ігнорують. Неуспішні люди, як правило, вважають за краще обдумувати і залишати сліди на піску часу. Вони можуть красиво говорити і широко мріяти і планувати, але у них не вистачає поштовху до того, щоб почати щось робити. Перестаньте просто мріяти, як це буде, мрії самі по собі, звичайно, не є чимось поганим, але прокиньтеся і ЗРОБІТЬ щось.

9. Вони не можуть зіткнутися з негараздами

"Сонце і відсутність дощу створюють пустелю" - Арабська мудрість

Жив одного разу пастух, і він був малий на зріст і не був воїном. Він подивився на гіганта і сказав "Я поборю тебе і відріжу тобі голову!" І зробив саме це. Суть випробувань в тому, що вони настільки великі, наскільки ми собі це уявляємо, і наскільки складні, наскільки наша слабкість може це дозволити. Неуспішні люди не розуміють цього і здаються занадто швидко, тому що ситуація стала трохи жорсткою і дискомфортною.

10. Вони апатичні

"Але, як ти теплий, а не гарячий, ані холодний, то викину тебе з Своїх уст" - Апокаліпсис 3:16

У них ніколи немає своєї думки і вони не можуть приймати рішення. Вони не вміють підтримувати розумні бесіди і не можуть мислити відкрито якщо тема не перебуває в сфері їх знань. Вони думають, що всі повинні дивитися на світ їхніми очима. Вони не читають, вони не навчають себе після закінчення "формального навчання" і не прикладають ніяких зусиль до того, щоб правильно подати себе. Навіть якщо вони не досягнуть вершини свого потенціалу, їм буде наплювати на це, тому що в світі повному радості і чудес вони здатні нудьгувати. Апатія - це тихий вбивця. Знайдіть те, що захоплює вас і займіться цим, навіть якщо вам за це не платять. Застосовуйте свій талант.

Люди, які чогось досягли, не є екстраординарними. Вони просто знайшли спосіб організувати себе і зрозуміли, як досягти своєї мети, опанувавши майстерністю дисципліни і здатністю бути потрібною людиною в потрібний час. Можливо, у вас купа справ, які потрібно завершити і ви часто відчуваєте себе перевантаженим. Тоді просто відкладіть телефон, разлогіньтесь з соцмереж і перестаньте вирішувати справи всіх навколо себе і ви будете здивовані тим потенціалом, який відкриєте.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:





Підписатись не коментуючи
E-mail:
 Додавання коментаря:
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)

теги форматування

додати смайли
Підписатись на коментарі по e-mail
 

Пропонуємо переглянути наше відео





Останні новини

1:20
Що відчуває людина, коли в неї сонний параліч
23:30
Правильне харчування для психічного здоров'я
22:30
Способи, котрі покращать роботу мозку
21:30
Ці 9 симптомів означають вашу хронічну втому
6:30
Три прості поради, котрі забезпечать міцний сон
13:30
4 правила спілкування з алкоголіками в сім'ї
9:30
5 кроків, котрі звільнять вас від куріння
1:20
Вчені: Романтика позитивно впливає на психіку людини
17:30
Продукти, котрі підтримають вашу пам'ять
17:30
Симптоми, котрі вкажуть на проблеми зі сном
1:20
Як допомогти наркоману не зірватися після лікування
13:30
10 міфів про наркотики, в які продовжують вірити
15:30
Чому слухняні діти - це потенційні алкоголіки
9:30
Два варіанти самостійної відмови від куріння
15:30
Як зрозуміти, що у вас професійне вигорання
11:45
Як зрозуміти, що людина залежна від інтернету
17:00
Як впоратись з панічнох атакою?
0:40
Стан ясен впливає на розвиток деменції
12:30
Сміх допоможе впоратись зі щоденним стресом
9:00
Рукоділля, яке покращує психологічний стан
0:40
Поради для боротьби з вигоранням на роботі
21:00
Запаморочення - ознака панічної атаки
11:00
Несподівана причина розвитку шизофренії
17:00
Різниця у наслідках чоловічої та жіночої депресії
12:00
Ипохондрия и агорафобия: ваш шаг к психологическому здоровью
17:00
Незвична причина підліткової депресії
11:00
Кохання - ліки від депресії
20:30
До чого призводить нервове виснаження?
11:30
Бережіть здоров'я: чому лайка може бути корисною?
10:00
Поради після зради: як налагодити стосунки?
20:30
Чому навесні загострюються психічні порушення?
9:30
Зрадники стрімко втрачають вагу
0:40
Як проявляється ПТСР?
9:00
Спільна риса нещасних людей
22:00
Поганий почерк дитини може бути ознакою проблем нервової системи
23:30
Риса характеру, яка допомгає схуднути
11:30
Відростити сивину: модний тренд чи зручність?
12:30
Фахівці назвали ознаки токсичних стосунків
7:00
Наукові способи стати щасливішими
23:30
Позитивне мислення покращує здоров'я
Здоров'я в соцмережах: