Ліки від а до я  -   Хвороби  -  Калькулятор калорій  -   Магнітні бурі  -   Дієти  -  Очищення організму  -  Схуднення  -  Молочниця
Геморой  -  Лікування  -  Косметологія  -  Поради  -  Інсульт  -  Інфаркт  -  Діабет  -  Варикоз  - Вправи - Covid-19 


6 типів чоловіків, які ніколи не будуть готові до серйозних стосунків

00:20, 31 Бер 2016 · Категорія: Психологія · Переглядів 1837 · 

Якщо ви вже награлися в пристрасні короткі романи і тепер ось ви хочете чоловіка для серйозних стосунків, вам потрібно бути особливо уважною. Тому що існують чоловіки, які до таких відносин не будуть готові ніколи. Проблема тільки в тому, що деякі з них будуть запевняти вас, що готові, а деякі - змусять себе домагатися. Скінчиться це все одно дуже погано в будь-якому випадку. Так що будьте пильні!


Приречений на свободу

Приречений на свободу



АВАНТЮРИСТ

Скоріше за все, авантюрист познайомиться з вами сам, причому використовуючи безсмертну формулу "Ви привабливі. Я до біса привабливий. Чого дарма час втрачати?". І ви замість того, щоб вліпити йому ляпас, розтанете і погодьтеся. Тому що авантюристи і справді страшенно привабливі. Навіть якщо він лежить на дивані в сімейних трусах і жує бутерброд з повидлом, він все одно виглядає як Ретт Батлер. Проблема тільки в тому, що йому абсолютно нецікаво лежати на вашому дивані. Це нудно. Авантюрист не бабій, він не піде від вас до іншої жінки, він піде від вас в гори. Або поїде отримувати п'ятий освіту в Сорбонну. Або загримить за грати за шахрайство. Загалом, він зникне, причому ви не зможете передбачити, коли саме це станеться, - але воно й на краще. Гірше, якщо вам вдасться авантюриста на собі женити. Вони зазвичай не протестують, тому що шлюб - теж та ще авантюра. Правда, вас чекає доля солом'яної вдови, бо він все одно кудись помчить.

ТВОРЧА ОСОБИСТІСТЬ

Якщо ви починаєте відносини з актором, музикантом, письменником, поетом або художником, спочатку переконайтеся, що ви по суті своїй східна жінка, яка бажає стати молодшою дружиною в гаремі. Тому що старша дружина у нього вже є. Гітара, наприклад. Саме з нею він буде проводити весь свій вільний час, а від вас йому потрібно тільки безперебійна подача борщів. І, знаєте, це кращий варіант. Тому що творчі особистості не просто живуть творчістю - звичайне, земне життя вони в принципі не переносять. Якщо їх силою відтягнути від музи і витягнути в реальний світ, вони почнуть плюватися, верещати і стукати ніжками, як вампіри, витягнені на сонячне світло.

ПЕРЕКОНАНИЙ ХОЛОСТЯК

Намагатися одружити на собі переконаного холостяка - дохлий номер, звичайно ж. І ви це розумієте. Розумієте, але встояти навряд чи зможете, тому що холостяки - надзвичайно зручні чоловіки: вони нічого не вимагають від жінки, ви йому нічого не повинні. А якщо ви дасте йому зрозуміти, що шлюб вас абсолютно не цікавить, холостяк розслабиться і таки принесе вам задоволення. Але не більше. Тому що проблема-то не в штампі, проблема в тому, що найчастіше холостяки є вірними і відданими адептами вчення "Курка не птах, баба не людина". І все, що між вами станеться, - це просто обмін фізіологічними рідинами. Не більше.

ВІЧНИЙ ДИТИНА

Такий, знаєте, останній романтик: мотоцикли, рок-фестивалі, "справжнє чоловіче братство" - ось це все. Вічна дитина із задоволенням буде грати з вами в сім'ю: прийде до вас з валізою і колекцією пивних кухлів і спорудить мальовничий смітник навколо робочого столу. А потім почне запрошувати в будинок якихось дивних людей, яких сам бачить вперше, але називає друзями. Друзям потрібна вписка, що тут незрозумілого? Так все тут зрозуміло! Зрозуміло, що цей великий бородатий дядько навічно застряг в пубертатному періоді, і все, що йому потрібно для щасливого життя, - це "своя зграя".

МАМИН СИНОК

Цей, звичайно, по життю "поки не готовий", тому що шукає собі не жінку, а другу маму. Але проблема в тому, що кандидатки на роль другої мами поламали собі останні зуби об матусю намбер ван. І не сподівайтеся, що ви зможете помірятися силами з гіпотетичної свекрухою - вона вас навпіл перекусить ще до того, як ви встигнете зніяковіло пробурмотіти "Здрастуй!". Проблема в тому, що мамині синочки - справжні гуру мімікрії: вони вміють зображувати з себе хороших хлопців, їм неважко. А ми віримо, так. Тому що хороші хлопчики - це те, що нам насправді потрібно.

КАЗАНОВА

Бабій - найприємніший персонаж цього скорботного списку, тому що бабія від вас нічого не потрібно. Він сам прийде, сам все дасть і нічого не попросить взамін. І у нього немає ні найменшого бажання вам нашкодити, а ось радувати він вміє. О, як він це вміє! Тому ми потрапляємо в пастку, звичайно. Але далі мучимо себе абсолютно самостійно, казанова в цьому сеансі жорстоких моральних тортур ніяк не бере участь. Його можна звинуватити хіба що в тому, що ми не можемо встояти. На жаль.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:





Підписатись не коментуючи
E-mail:
 Додавання коментаря:
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)

теги форматування

додати смайли
Підписатись на коментарі по e-mail
 

Пропонуємо переглянути наше відео





Останні новини

1:20
Що відчуває людина, коли в неї сонний параліч
23:30
Правильне харчування для психічного здоров'я
22:30
Способи, котрі покращать роботу мозку
21:30
Ці 9 симптомів означають вашу хронічну втому
6:30
Три прості поради, котрі забезпечать міцний сон
13:30
4 правила спілкування з алкоголіками в сім'ї
9:30
5 кроків, котрі звільнять вас від куріння
1:20
Вчені: Романтика позитивно впливає на психіку людини
17:30
Продукти, котрі підтримають вашу пам'ять
17:30
Симптоми, котрі вкажуть на проблеми зі сном
1:20
Як допомогти наркоману не зірватися після лікування
13:30
10 міфів про наркотики, в які продовжують вірити
15:30
Чому слухняні діти - це потенційні алкоголіки
9:30
Два варіанти самостійної відмови від куріння
15:30
Як зрозуміти, що у вас професійне вигорання
11:45
Як зрозуміти, що людина залежна від інтернету
17:00
Як впоратись з панічнох атакою?
0:40
Стан ясен впливає на розвиток деменції
12:30
Сміх допоможе впоратись зі щоденним стресом
9:00
Рукоділля, яке покращує психологічний стан
0:40
Поради для боротьби з вигоранням на роботі
21:00
Запаморочення - ознака панічної атаки
11:00
Несподівана причина розвитку шизофренії
17:00
Різниця у наслідках чоловічої та жіночої депресії
12:00
Ипохондрия и агорафобия: ваш шаг к психологическому здоровью
17:00
Незвична причина підліткової депресії
11:00
Кохання - ліки від депресії
20:30
До чого призводить нервове виснаження?
11:30
Бережіть здоров'я: чому лайка може бути корисною?
10:00
Поради після зради: як налагодити стосунки?
20:30
Чому навесні загострюються психічні порушення?
9:30
Зрадники стрімко втрачають вагу
0:40
Як проявляється ПТСР?
9:00
Спільна риса нещасних людей
22:00
Поганий почерк дитини може бути ознакою проблем нервової системи
23:30
Риса характеру, яка допомгає схуднути
11:30
Відростити сивину: модний тренд чи зручність?
12:30
Фахівці назвали ознаки токсичних стосунків
7:00
Наукові способи стати щасливішими
23:30
Позитивне мислення покращує здоров'я
Здоров'я в соцмережах: