Ліки від а до я  -   Хвороби  -  Калькулятор калорій  -   Магнітні бурі  -   Дієти  -  Очищення організму  -  Схуднення  -  Молочниця
Геморой  -  Лікування  -  Косметологія  -  Поради  -  Інсульт  -  Інфаркт  -  Діабет  -  Варикоз  - Вправи - Covid-19 


9 речей про шлюб, які варто знати кожному

00:40, 03 Кві 2016 · Категорія: Психологія · Переглядів 1764 · 

Якщо ви ніколи раніше не були в шлюбі, то, незалежно від того, скільки вам років, вас можуть чекати несподівані відкриття!


Серйозний крок

Серйозний крок



Спостерігаючи чуже сімейне життя з боку, ви, може, вважаєте себе докою в питаннях шлюбу. Але тільки коли ви сама станете жити з чоловіком під одним дахом, ви зрозумієте, як це. Хочете знати, до чого варто бути готовою?
 
Ніякі формули не працюють!
Якщо ваша мама вам сказала, що ні в якому разі не можна підвищувати на чоловіка голос - не вірте. Якщо подруга твердить, що важливо проводити всі вихідні разом - теж не вірте. Бо не існує єдиної формули щасливого сімейного життя, універсальної для всіх. Є сім'ї, в яких чоловік і дружина кричать один на одного цілодобово безперервно і люблять один одного до нестями. Є такі подружжя, які зустрічаються раз на місяць, цілком занурені кожен у свою роботу - і теж задоволені. Найголовніше правило звучить так: і вам, і вашому чоловікові має бути комфортно жити тим життям, яке ви для себе спільно організували.
 
Часом ви будете дратувати один одного
Так, час від часу в вас буде закипати роздратування від самого вигляду вашого чоловіка. Часом ви захочете його вбити або, як мінімум, розбити об його голову тарілку. А іноді (о жах!) вам не захочеться мати з ним секс ... Періоди тимчасового охолодження неминучі в шлюбі, періоди загострення протиріч - також. Ставтеся до цього як до нормального процесу і не біжіть розлучатися після першої ж сварки.
 
Вам доведеться узгоджувати свої графіки
Цілком природно, що, живучи на самоті, ви звикли планувати власне життя на свій розсуд. Тепер же вам доведеться постійно уточнювати у чоловіка: чи зручно йому в п'ятницю ввечері піти в гості до ваших батьків? Як він дивиться на те, що в четвер до вас прийде ваша подруга, а у вівторок ви допізна будете сидіти на роботі? Те ж саме треба буде робити і чоловікові. Коли такі узгодження стануть звичкою, це перестане вас дратувати.
 
Ви залишитеся колишньою
Ні, ви не перетворитеся вмить в струнку брюнетку з відсутністю комплексів. Ви не станете відразу ж мудрою жінкою, практичною господинею або ідеальною дружиною. Шлюб, звичайно, змінить деякі ваші звички, проте глибинні зміни будуть відбуватися поступово. І, можливо, не дуже помітно.
 
У вас будуть таємниці один від одного
Байки про те, що подружжя не повинні мати один від одного ніяких секретів - всього лише байки. Приготуйтеся до того, що чоловік не захоче ділитися з вами якимись своїми таємницями, і не наполягайте на повній відкритості. Кожна людина має право на приватність і власну територію, в яку немає входу ніхто, навіть гаряче кохана дружина. Втім, ви ж теж не станете докладно описувати чоловікові, за рахунок яких косметичних хитрощів ви примудряєтеся виглядати так приголомшливо? ..
 
Ви будете втомлюватися від дітей
Це зараз вам здається, що діти - це безумовне щастя, і що ви будете раді проводити з ними всі дні і ночі безперервно. А потім, не поспавши пару ночей, побігавши по дитячому майданчику за своїм шибеником і вислухавши нотацію від виховательки, ви можете відчути втому і роздратування. І з задоволенням сплавити своє чадо бабусі з дідусем на вихідні. Постарайтеся не відчувати при цьому почуття провини, це нормально, адже ви з чоловіком теж маєте потребу у відпочинку!
 
Ви будете щасливі, коли чоловік поїде у відрядження
Так-так, ви так зрадієте, коли дізнаєтеся, що пару ночей будете спати, розпластався ноги-руки по всьому ліжку, що вам не треба буде напружуватися з вечерею і прасуванням сорочок! Між іншим, така коротка розлука зможе зробити ваші відносини ще міцнішими, адже лише далеко від чоловіка ви відчуєте, як маєте потребу в ньому.
 
Харчування - це дуже важливо
Анекдот про серце чоловіка, яке розташовується в районі шлунка, ви завжди сприймали скептично. Ось ваш-то зовсім не такий: він цінує вас за душевні якості і зовнішню красу, а не за вміння варити борщ! Ви помиляєтеся: для чоловіка дуже важливо, щоб кохана вміла створювати в будинку затишок і годувала чимось їстівним. Адже приготування їжі для чоловіка - це ще один спосіб висловити йому свою любов і турботу. У всякому разі, чоловіки в це свято вірять.

З вашого життя зникне багато друзів
Самотні подружки можуть зникнути з горизонту, чи то не бажаючи показувати свою заздрість, чи то через те, що аж надто різними стали ваші інтереси. Деякими приятелями з числа чоловіків вам доведеться пожертвувати добровільно, щоб не викликати у чоловіка нападів ревнощів. Ставтеся до цього спокійно: напевно таким чином розчищається простір навколо вас, готуючи місце для нових зустрічей і знайомств.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:





Підписатись не коментуючи
E-mail:
 Додавання коментаря:
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)

теги форматування

додати смайли
Підписатись на коментарі по e-mail
 

Пропонуємо переглянути наше відео





Останні новини

21:30
Ці 9 симптомів означають вашу хронічну втому
6:30
Три прості поради, котрі забезпечать міцний сон
13:30
4 правила спілкування з алкоголіками в сім'ї
9:30
5 кроків, котрі звільнять вас від куріння
1:20
Вчені: Романтика позитивно впливає на психіку людини
17:30
Продукти, котрі підтримають вашу пам'ять
17:30
Симптоми, котрі вкажуть на проблеми зі сном
1:20
Як допомогти наркоману не зірватися після лікування
13:30
10 міфів про наркотики, в які продовжують вірити
15:30
Чому слухняні діти - це потенційні алкоголіки
9:30
Два варіанти самостійної відмови від куріння
15:30
Як зрозуміти, що у вас професійне вигорання
11:45
Як зрозуміти, що людина залежна від інтернету
17:00
Як впоратись з панічнох атакою?
0:40
Стан ясен впливає на розвиток деменції
12:30
Сміх допоможе впоратись зі щоденним стресом
9:00
Рукоділля, яке покращує психологічний стан
0:40
Поради для боротьби з вигоранням на роботі
21:00
Запаморочення - ознака панічної атаки
11:00
Несподівана причина розвитку шизофренії
17:00
Різниця у наслідках чоловічої та жіночої депресії
12:00
Ипохондрия и агорафобия: ваш шаг к психологическому здоровью
17:00
Незвична причина підліткової депресії
11:00
Кохання - ліки від депресії
20:30
До чого призводить нервове виснаження?
11:30
Бережіть здоров'я: чому лайка може бути корисною?
10:00
Поради після зради: як налагодити стосунки?
20:30
Чому навесні загострюються психічні порушення?
9:30
Зрадники стрімко втрачають вагу
0:40
Як проявляється ПТСР?
9:00
Спільна риса нещасних людей
22:00
Поганий почерк дитини може бути ознакою проблем нервової системи
23:30
Риса характеру, яка допомгає схуднути
11:30
Відростити сивину: модний тренд чи зручність?
12:30
Фахівці назвали ознаки токсичних стосунків
7:00
Наукові способи стати щасливішими
23:30
Позитивне мислення покращує здоров'я
22:00
Кохання може зашкодити здоров'ю
22:00
Хвороби, які лікують тваринки
21:00
Психологічні поради для екологічного вивільнення гніву
Здоров'я в соцмережах: