Ліки від а до я  -   Хвороби  -  Калькулятор калорій  -   Магнітні бурі  -   Дієти  -  Очищення організму  -  Схуднення  -  Молочниця
Геморой  -  Лікування  -  Косметологія  -  Поради  -  Інсульт  -  Інфаркт  -  Діабет  -  Варикоз  - Вправи - Covid-19 


10 чоловічих слабкостей, які нам подобаються

22:00, 10 Кві 2016 · Категорія: Психологія · Переглядів 1677 · 

Чоловіки схильні до слабостей нітрохи не менше, ніж ми. Проблема в тому, що деякі чоловічі слабкості ми просто не в змозі виносити. Зате інші нас прямо-таки розчулюють. Ось так дивишся на чоловіка і думаєш: "Ах ти милий котик!" Ну, у всякому разі, якщо він робить щось таке.


Чоловік з котиком

Чоловік з котиком



Він не може зав'язати краватку

Добре зшитий костюм, до якого належить надягати краватку, - штука надзвичайно сексуальна. Ми це обожнюємо. А ще нам дуже подобається, коли чоловік безпорадно дивиться на себе в дзеркало і просить світобудову воскресити людину, яка придумала цей "зашморг". Ясна річ, для того, щоб негайно задушити відродженого його ж винаходом. Це так мило, він такий кумедний, так-так. І той момент, коли ви зав'язуєте йому краватку, - це ж концентрована турбота насправді. Тому що це єдина жіноча справа, якщо подумати.

Він багато їсть

Уминає пару бутербродів, тарілку борщу, миску плову, половину кавуна і печеньку, а потім цікавиться, чи будете ви доїдати останній шматочок торта. Яка прелесть, правда? Нам страшенно цікаво, як це все в нього поміщається. А якщо він при цьому ще й не товстішає, ми готові вставати до плити у другу зміну. Тому що їжа - це ж енергія. І якщо енергія не відкладається про запас, значить, вона витрачається. Вдень і вночі. Ось ніч нам особливо цікава.

Він фанатично обожнює свого котика

Котика з огидним характером - до ворожки ходити не треба, монстр неодмінно наробить справ в ваші нові чоботи. Або собачку, більше нагадує метис крокодила і єнота. Так що там собачка, ми готові миритися навіть з щурами, зміями, павуками-птахоїдами і папугами, які знають тільки три слова, і ті нецензурні. Ми навіть готові доглядати за цими чудовиськами і щиро їх полюбити. Тому що чоловік, який з трепетом і любов'ю ставиться до братів наших менших, - це прекрасно. І дуже мило. Ну, якщо, звичайно, він не буде при вас цілувати павука в пухнасту спинку.

Він возиться з інструментами

Ну і нехай будка для Тузика, яку ви попросили спорудити на маминій дачі, більше нагадує макет склепу для Ктулху. Це не важливо. Важливо, що у нього є гора цих залізних штук, і він вміє з ними робити всяке і не проткнути собі пальці в процесі. Шаманство прямо.

Він ходить на футбол

Або на хокей. Або на рок-фестивалі. Або складається в байк-клубі "Чумні таргани". Загалом, регулярно відвідує збіговиська, де бушує тестостерон, де скачуть і кричать величезні страшні дядьки і де панує атмосфера небезпеки. І не просто так панує, треба сказати - є шанс повернутися додому з перебитим носом або ще чим гірше. Ми хвилюємося, звичайно, але - ух, це збуджує!

Він вимикається після сексу

Взагалі-то це прикро, звичайно. Іноді. Нам, може, хочеться понежнічать і поговорити. Але, з іншого боку, приємно усвідомлювати, що це ви так його вимотали. І між іншим, готові повторити.

Він захворів і лягає вмирати

Слабким голосом кличе вас і питає, як сильно ви його любите, а потім бере вас за руку і каже, щоб ви не викидали його вудки, а віддали його найкращому другові. Завіса, всі ридають. Насправді у нього просто грип і через пару днів він постане і бадьоро побіжить на роботу, але поки - поки він при смерті, ви що, не знаєте? Причому він при смерті вже вп'яте, тому що ви не перший рік разом. Марно пояснювати, потрібно просто про нього подбати. І це дуже, дуже приємно. Просто тому, що це включається наш материнський інстинкт.

Він боїться буки

У всіх є страхи з дитинства, які ніколи не проходять. Кінговская Бука, подкроватний монстр, відкритий шафа, що відбивається в дзеркалі, - це воно. Ви теж чогось такого боїтеся, але напевно думали, що ви така одна. Ну, гаразд, вас двоє - ви і ваша найкраща подруга. І коли ви дізнаєтеся, що цей дорослий чоловік теж чогось такого боїться - прямо танете. Тому що це, по-перше, страшенно мило; а по-друге, разом боятися не так вже й страшно.

Він збирає картриджі для "Денді"

Або комікси про черепашок-ніндзя. Відео- або аудіокасети з піснями Цоя. Загалом, щось дуже-дуже важливе звідти, з далекого дитинства. У кожному чоловікові повинен жити Пітер Пен, інакше ми так не граємо. І хоча вся ця колекція займає багато місця і збирає пил, ми все одно розчулюємось. У тому числі і тому, що представляємо цього хлопця в ролі батька наших маленьких хлопчиків. І судячи з усього, він з цією роллю впорається на відмінно.

Зображує Аполона перед дзеркалом

Втягує живіт, висуває вперед підборіддя і багатозначно гмикає, примружується або, навпаки, по-звірячому здуває очі. Це мило, тому що дуже-дуже нерозумно і смішно. Але ми-то, ми-то самі такі ж, правда?


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:





Підписатись не коментуючи
E-mail:
 Додавання коментаря:
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)

теги форматування

додати смайли
Підписатись на коментарі по e-mail
 

Пропонуємо переглянути наше відео





Останні новини

7:30
Дитячі звички дорослих, які шкодять здоров'ю
21:00
Чому позитивні люди менше хворіють
9:30
Три фактори, через котрі ми гриземо нігті
22:30
Три стадії стресу і як з ним боротися
6:30
Продукти, котрі допоможуть вам знизити стрес
15:30
4 правила міцного та здорового сну
6:30
Три етапи реабілітації наркозалежних
7:30
Вчені назвали музику, яка може порушити психіку
23:30
5 психічних відхилень, у які важко повірити
21:30
Вчені назвали риси характеру, які провокують хвороби серця
23:30
Поради, котрі допоможуть вам вживати менше алкоголю
1:20
Що відчуває людина, коли в неї сонний параліч
23:30
Правильне харчування для психічного здоров'я
22:30
Способи, котрі покращать роботу мозку
21:30
Ці 9 симптомів означають вашу хронічну втому
6:30
Три прості поради, котрі забезпечать міцний сон
13:30
4 правила спілкування з алкоголіками в сім'ї
9:30
5 кроків, котрі звільнять вас від куріння
1:20
Вчені: Романтика позитивно впливає на психіку людини
17:30
Продукти, котрі підтримають вашу пам'ять
17:30
Симптоми, котрі вкажуть на проблеми зі сном
1:20
Як допомогти наркоману не зірватися після лікування
13:30
10 міфів про наркотики, в які продовжують вірити
15:30
Чому слухняні діти - це потенційні алкоголіки
9:30
Два варіанти самостійної відмови від куріння
15:30
Як зрозуміти, що у вас професійне вигорання
11:45
Як зрозуміти, що людина залежна від інтернету
17:00
Як впоратись з панічнох атакою?
0:40
Стан ясен впливає на розвиток деменції
12:30
Сміх допоможе впоратись зі щоденним стресом
9:00
Рукоділля, яке покращує психологічний стан
0:40
Поради для боротьби з вигоранням на роботі
21:00
Запаморочення - ознака панічної атаки
11:00
Несподівана причина розвитку шизофренії
17:00
Різниця у наслідках чоловічої та жіночої депресії
12:00
Ипохондрия и агорафобия: ваш шаг к психологическому здоровью
17:00
Незвична причина підліткової депресії
11:00
Кохання - ліки від депресії
20:30
До чого призводить нервове виснаження?
11:30
Бережіть здоров'я: чому лайка може бути корисною?
Здоров'я в соцмережах: