Ліки від а до я  -   Хвороби  -  Калькулятор калорій  -   Магнітні бурі  -   Дієти  -  Очищення організму  -  Схуднення  -  Молочниця
Геморой  -  Лікування  -  Косметологія  -  Поради  -  Інсульт  -  Інфаркт  -  Діабет  -  Варикоз  - Вправи - Covid-19 


10 ознак того, що ви будете нещасні з цим чоловіком

23:30, 14 Кві 2016 · Категорія: Психологія · Переглядів 1719 · 

Сумніваєтеся в тому, що вас з вашим чоловіком чекає щасливе спільне майбутнє? Тоді ця стаття точно для вас! Ми розглянемо найпоширеніші приводи послати благовірного куди подалі.


Подумайте наперед

Подумайте наперед



Брак уваги

Ви вже забули, коли він в останній раз надсилав повідомлення зі словами "доброго ранку" чи "я тебе люблю", а дзвінки від нього взагалі стали схожі на розкоші. Переносити побачення за годину до зустрічі увійшло в його звичку, а свою поведінку він пояснює купою справ і неймовірною зайнятістю. Обіцянки передзвонити закінчуються тим, що ... та нічим вони не закінчуються. А якщо ви передзвоните йому сама, то ризикуєте отримати холодну і коротку відповідь: "Я забув".

Друзі для нього важливіші

Що може бути краще зустрічі з коханою дівчиною (якщо, звичайно, слово "кохана" ще не втратило свою актуальність)? Зрозуміло, футбол, пиво, рибалка і купа друзів. Принаймні ваш чоловік вважає саме так. Хто сперечається, що чоловіча дружба - свята справа? Але про відносини теж забувати не варто.

Зустрічі з друзями - свого роду VIP-заходи, на яких вам бути присутніми не рекомендується. Але що робити, якщо романтичні відокремлені вечора залишилися позаду, а чоловічі посиденьки організовуються мало не кожен день? Вихід один: зустрічатися з ним в колі ваших спільних друзів. Або не зустрічатись взагалі.

Жадібність

Ресторани, походи в кіно і театр стали вашою нездійсненною мрією. А про подарунки і квіти ви взагалі благополучно забули. Зате порадувати себе коханого дорогими покупками йому ніщо не заважає. Схоже, він не готовий витрачати на вас гроші. І його поведінка багато про що говорить.

Вам немає про що говорити

Ваші розмови тепер обмежуються обговоренням побутових проблем, плітками про спільних знайомих або спорами на різні теми. Він не підтримує вас і анітрохи не цікавиться вашим життям (коли в останній раз він запитував, як у вас справи?). Зате йому і години не вистачить, щоб розповісти про всі свої проблеми, "подвиги" на роботі або інші події, значимість яких, як йому здається, перевищує всі показники за шкалою важливості.

Байдужість

Слова "Ти приголомшливо виглядаєш!" ви звикли чути від інших чоловіків, а не від нього, а фразу "Куди ти йдеш і коли повернешся?" він не вимовляє навіть заради пристойності. Варто визнати, що він за вас не турбується. Затримки на роботі, пізні повернення додому і нічні дзвінки на ваш номер його зовсім не цікавлять. Вам не доводиться розраховувати на його допомогу і підтримку. Загалом, фраза "і в горі, і в радості" явно не про вас. Наявність проблеми, застуда або просто поганий настрій змушують вас подзвонити не йому, а друзям. Задайте собі питання: чому? Може бути, ви зовсім не такі близькі, як хотілося б?

Інтерес до інших дівчат

Все частіше ви стали помічати, як він розглядає осіб, які проходять повз. Варто вам відлучитися, щоб попудрити носик, як через хвилину він уже захоплено розмовляє з незнайомою дівчиною. Не варто заперечувати твердження, що дивитися на представниць прекрасної статі - звичайна справа для чоловіків. Це чистої води фізіологія. Однак у всьому добре знати міру. Так що, якщо діагноз "потенційний ловелас" не піддається ніякому лікуванню, може, вам варто змінити "хворого"?

Безпричинні ревнощі

Він дзвонить вам по п'ять разів на день і контролює кожен ваш крок. Навряд чи це говорить про безмежну любов. Швидше, про недовіру. Він вважає вас своєю власністю, і навряд чи з часом це відчуття піде на спад.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 8 фраз, які свідчать про його брехню

Він не хоче серйозних стосунків

Серйозні стосунки - не те, до чого він прагнув усе життя. Зустрітися, погуляти і розбігтися - ось його девіз. Він не поспішає знайомити вас зі своїми друзями і родичами. Вас же такий стан речей абсолютно не влаштовує, і, швидше за все, найближчим часом вам це просто набридне. Ви захочете справжню сім'ю, а йому така затія вже точно буде не до вподоби. В цьому випадку не поспішайте з висновками: може, він ще просто не готовий до створення сім'ї? Кращий варіант - запитати його про подальші плани у вашому спільному житті. Якщо ж він не захоче нічого міняти, тоді варто задуматися, а чи потрібна вам ця гра в пісочниці?

Згасання пристрастей

Куди поділася колишня іскра і тяжіння один до одного, яке ви постійно відчували? Пройшла любов, помідори зів'яли, а про пристрасть і зовсім не йдеться. Ви більше не відчуваєте ейфорії від одного його погляду. Якщо вам важко і ви не знаєте, до чого ведуть ваші відносини, просто відпустіть людину в пошуках своєї справжньої любові. Але не забувайте, що краще сім разів відміряти і один раз відрізати.

Нехтування

У нього постійно змінюються плани, а ви дізнаєтеся про це ... зовсім випадково! Ви постійно викриваєте його у брехні. Він може в одну мить зібратися і виїхати, зачинивши за собою двері і не пояснивши причин своєї поведінки. Не варто вірити словам "я так сумував за тобою", які вимовляються тільки напередодні пристрасної ночі. Особливо якщо весь попередній тиждень від нього не було ні відповіді, ні привіту. Якщо чоловік дійсно вас любить, він не стане зникати на весь тиждень тільки тому, що йому захотілося побути на самоті. У будь-якому випадку він обов'язково повідомить про свої плани і не стане залишати вас наодинці з невідомістю.

Нарахували у себе вже два приводи кинути мужика? Не поспішайте лити сльози! Як мінімум це можливість задуматися про ваші стосунки. А як максимум - знайти в собі сили і розлучитися з ним, поклавши тим самим початок чогось нового і цікавого!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:





Підписатись не коментуючи
E-mail:
 Додавання коментаря:
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)

теги форматування

додати смайли
Підписатись на коментарі по e-mail
 

Пропонуємо переглянути наше відео





Останні новини

1:20
Що відчуває людина, коли в неї сонний параліч
23:30
Правильне харчування для психічного здоров'я
22:30
Способи, котрі покращать роботу мозку
21:30
Ці 9 симптомів означають вашу хронічну втому
6:30
Три прості поради, котрі забезпечать міцний сон
13:30
4 правила спілкування з алкоголіками в сім'ї
9:30
5 кроків, котрі звільнять вас від куріння
1:20
Вчені: Романтика позитивно впливає на психіку людини
17:30
Продукти, котрі підтримають вашу пам'ять
17:30
Симптоми, котрі вкажуть на проблеми зі сном
1:20
Як допомогти наркоману не зірватися після лікування
13:30
10 міфів про наркотики, в які продовжують вірити
15:30
Чому слухняні діти - це потенційні алкоголіки
9:30
Два варіанти самостійної відмови від куріння
15:30
Як зрозуміти, що у вас професійне вигорання
11:45
Як зрозуміти, що людина залежна від інтернету
17:00
Як впоратись з панічнох атакою?
0:40
Стан ясен впливає на розвиток деменції
12:30
Сміх допоможе впоратись зі щоденним стресом
9:00
Рукоділля, яке покращує психологічний стан
0:40
Поради для боротьби з вигоранням на роботі
21:00
Запаморочення - ознака панічної атаки
11:00
Несподівана причина розвитку шизофренії
17:00
Різниця у наслідках чоловічої та жіночої депресії
12:00
Ипохондрия и агорафобия: ваш шаг к психологическому здоровью
17:00
Незвична причина підліткової депресії
11:00
Кохання - ліки від депресії
20:30
До чого призводить нервове виснаження?
11:30
Бережіть здоров'я: чому лайка може бути корисною?
10:00
Поради після зради: як налагодити стосунки?
20:30
Чому навесні загострюються психічні порушення?
9:30
Зрадники стрімко втрачають вагу
0:40
Як проявляється ПТСР?
9:00
Спільна риса нещасних людей
22:00
Поганий почерк дитини може бути ознакою проблем нервової системи
23:30
Риса характеру, яка допомгає схуднути
11:30
Відростити сивину: модний тренд чи зручність?
12:30
Фахівці назвали ознаки токсичних стосунків
7:00
Наукові способи стати щасливішими
23:30
Позитивне мислення покращує здоров'я
Здоров'я в соцмережах: