Ліки від а до я  -   Хвороби  -  Калькулятор калорій  -   Магнітні бурі  -   Дієти  -  Очищення організму  -  Схуднення  -  Молочниця
Геморой  -  Лікування  -  Косметологія  -  Поради  -  Інсульт  -  Інфаркт  -  Діабет  -  Варикоз  - Вправи - Covid-19 


10 ознак мудрої жінки

00:40, 15 Кві 2016 · Категорія: Психологія · Переглядів 9070 · 

Вважається, що жінка може бути не надто розумною, проте її життєва мудрість - важлива характеристика, яка повинна бути їй притаманна. То хто ж така ця "мудра жінка"?

Жіноча мудрість

Жіноча мудрість



Ви собі не брешете

Ні в головному, ні в дрібницях. Тому що - а сенс? Розгрібати проблему доведеться рано чи пізно, так чи інакше. А брехня віджирає ресурс, який знову ж таки доведеться якось заповнювати. Навіщо це все? Якщо він так і не подзвонив, це означає, що ви йому не сподобалися. Крапка. Фантазії про те, що він поїхав в Гватемалу відвідати раптово хвору бабусю, або втратив твій номер, або так сильно закоханий, що соромиться зателефонувати, - не ваші фантазії. Ви не займаєтеся самообманом і не страждаєте потім від його наслідків.

Ви не зациклені на чоловікові

Зрозуміло, ви їх любите. Але вам є що любити і крім прекрасних хлопців - свою роботу, свою сім'ю, своє хобі. Звичайно, чоловіки у вас були, є і будуть. Можливо, ви вже знайшли чоловіка, з яким плануєте провести залишок днів. Але ви не вважаєте, що тільки в цей момент ви відбулися, нарешті, як жінка. Ви були такою жінкою до нього і залишитеся нею, якщо ви раптом розлучитеся. І найголовніше - ви ніколи не станете задушливою жінкою. Тією самою, що буквально не дає своєму чоловікові вдихнути свіжого повітря, тому що постійно на ньому висить. Ви самодостатні.

Ви не впиваєтеся емоціями

Якщо ви щасливі - ви радієте. Якщо вам погано - ви сумуєте. Ви не ховаєте свої емоції і не пригнічуєте їх, оскільки розумієте, що вони суть вас самих. А ось професійної страдниці з вас не вийде, тому що ви себе не накручуєте, не перебираєте свої образи і втрати. Загалом, не влаштовуєте театр однієї акторки - о, як я страждала, яку трагедію пережила! Пережили - і слава богу, нема чого в цьому колупатися роками.

Ви спостережливі

А значить, відразу бачите, коли вам брешуть, що, звичайно, дуже і дуже корисно. Але ваш внутрішній зір не вибірковий і не спрямований тільки на вас саму. Ви відчуваєте, коли комусь дійсно погано, і ви запропонуєте допомогу. Ви бачите, коли хтось дійсно щасливий, і ви це відзначите, тому що людині буде приємно.

Ваш образ склався

Ви знаєте, що вам йде, а що - ні, і не витрачаєте час на ризиковані експерименти, про які потім пошкодуєте. Ви не женетеся за модою, а стежите за нею і вибираєте тільки те, що ідеально впишеться в ваш стиль. Неодмінно справити на когось враження - взагалі не ваше завдання: головне, гармонія зовнішнього і внутрішнього. Що найцікавіше, з боку здається, ніби ви взагалі не докладаєте жодних зусиль для підтримки своєї краси, але при цьому ви завжди і всюди виглядаєте доречно. Рівно так, як того вимагає ситуація.

Ви самі встановлюють рамки

У будь-якій сфері вашого життя є певні межі, за межі яких вам не хочеться виходити. Або, навпаки, туди не хочеться когось пускати. І продавити ці кордони не вдається нікому і ніяким способом. Вас можуть умовляти, підкуповувати, шантажувати або намагатися обдурити, але це марна трата часу і сил. Тому що ви самі вирішуєте, коли, навіщо і для кого ці рамки можна зрушити.

Ви чудово себе знаєте

Ваше тіло не підносить вам несподіваних і неприємних сюрпризів просто тому, що ви до нього уважні. Ви, ясна річ, жива людина і можете захворіти або раптово погано себе відчути, та просто не виспатися, в кінці кінців. Але у вас не буває важкого похмілля в той день, коли потрібно виглядати добре і бути бадьорою. Тому що напередодні ви зупинилися рівно тоді, коли було треба. І це, до речі, зовсім не залізна воля і не постійний самоконтроль - ви просто відчуваєте себе, тому що вмієте, а вмієте, тому що розумієте, як це важливо.

Ви вмієте аналізувати

Мрії - справа хороша, але ви все-таки вважаєте за краще плани, коли мова заходить про щось важливе. І ці плани ніколи не бувають нездійсненними. Це знову ж таки питання чесності з самою собою, але не в першу чергу. Мало користі від уміння будувати плани, якщо немає вміння аналізувати ситуацію і прораховувати варіанти. Ви вмієте і те, і інше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мудра жінка - хто вона: думка чоловіків

Ви живете цим

Минуле вас цікавить тільки в зв'язку зі спогадами і накопиченим досвідом. А ось переживати з приводу того, що було зроблено не так, сказано не так і прожито не так, ви не будете. І його минуле вас теж цікавить виключно в контексті "А що там взагалі було?". І тільки. Ніяких "А чому?", "А ось якби ..." і "Та як він міг!". Минуле пройшло. А що стосується майбутнього, то ніякого передбаченого майбутнього не буває, і ви це прекрасно розумієте. Тому мріяти і планувати можна, звичайно, але жити треба зараз. І у вас це виходить.

Ви залишаєтеся жінкою

Ви зовсім не збираєтеся піддаватися на дурні виверти в дусі "справжня жінка повинна ...", але і заперечувати свою жіночність вам в голову не прийде. З якою, власне, дива? З чого б раптом відмовлятися від кольорів, від гарних суконь і сумочок, від домашнього затишку і від балаканини з подругами? Бути жінкою - прекрасно. Нерозумно від цього відмовлятися, правда?


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:





Підписатись не коментуючи
E-mail:
 Додавання коментаря:
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)

теги форматування

додати смайли
Підписатись на коментарі по e-mail
 

Пропонуємо переглянути наше відео





Останні новини

22:30
Три стадії стресу і як з ним боротися
6:30
Продукти, котрі допоможуть вам знизити стрес
15:30
4 правила міцного та здорового сну
6:30
Три етапи реабілітації наркозалежних
7:30
Вчені назвали музику, яка може порушити психіку
23:30
5 психічних відхилень, у які важко повірити
21:30
Вчені назвали риси характеру, які провокують хвороби серця
23:30
Поради, котрі допоможуть вам вживати менше алкоголю
1:20
Що відчуває людина, коли в неї сонний параліч
23:30
Правильне харчування для психічного здоров'я
22:30
Способи, котрі покращать роботу мозку
21:30
Ці 9 симптомів означають вашу хронічну втому
6:30
Три прості поради, котрі забезпечать міцний сон
13:30
4 правила спілкування з алкоголіками в сім'ї
9:30
5 кроків, котрі звільнять вас від куріння
1:20
Вчені: Романтика позитивно впливає на психіку людини
17:30
Продукти, котрі підтримають вашу пам'ять
17:30
Симптоми, котрі вкажуть на проблеми зі сном
1:20
Як допомогти наркоману не зірватися після лікування
13:30
10 міфів про наркотики, в які продовжують вірити
15:30
Чому слухняні діти - це потенційні алкоголіки
9:30
Два варіанти самостійної відмови від куріння
15:30
Як зрозуміти, що у вас професійне вигорання
11:45
Як зрозуміти, що людина залежна від інтернету
17:00
Як впоратись з панічнох атакою?
0:40
Стан ясен впливає на розвиток деменції
12:30
Сміх допоможе впоратись зі щоденним стресом
9:00
Рукоділля, яке покращує психологічний стан
0:40
Поради для боротьби з вигоранням на роботі
21:00
Запаморочення - ознака панічної атаки
11:00
Несподівана причина розвитку шизофренії
17:00
Різниця у наслідках чоловічої та жіночої депресії
12:00
Ипохондрия и агорафобия: ваш шаг к психологическому здоровью
17:00
Незвична причина підліткової депресії
11:00
Кохання - ліки від депресії
20:30
До чого призводить нервове виснаження?
11:30
Бережіть здоров'я: чому лайка може бути корисною?
10:00
Поради після зради: як налагодити стосунки?
20:30
Чому навесні загострюються психічні порушення?
9:30
Зрадники стрімко втрачають вагу
Здоров'я в соцмережах: