Ліки від а до я  -   Хвороби  -  Калькулятор калорій  -   Магнітні бурі  -   Дієти  -  Очищення організму  -  Схуднення  -  Молочниця
Геморой  -  Лікування  -  Косметологія  -  Поради  -  Інсульт  -  Інфаркт  -  Діабет  -  Варикоз  - Вправи - Covid-19 


11 способів заговорити з хлопцем, який тобі сподобався

00:40, 26 Кві 2016 · Категорія: Психологія · Переглядів 1692 · 

Весна, так хочеться любові, і навколо так багато симпатичних хлопців ... Але не кожен з них наважується підійти до тебе, та й ти не завжди знаєш, як діяти. Ось кілька ефективних способів завести розмову з тим, хто тобі сподобався, і зачарувати його. І кілька прикладів того, як робити не варто.


Перший крок

Перший крок



У барі чи кафе

"Втрать" сережку (тільки не контактну лінзу, це вже не так романтично). Почни вдивлятися в підлогу поруч з тим хлопцем, який тобі сподобався. Підніми волосся і покажи йому другу сережку, щоб він допоміг тобі в пошуках. Коли ви обидва будете шарити по підлозі, зустрінься з ним очима і спокусливо посміхнися (обережно: чи не зіткнемося лобами).

Поки він чекає своєї черги до більярдного столу, підійди і скажи, що ви з подругою посперечалися на коктейль, хто переможе. І ти поставила на нього - так що нехай не підведе тебе!

Якщо він обідає, втупившись у свій нетбук або смартфон останньої моделі, скажи, що теж приглядаєш собі такий, і запитай, чи подобається йому ця модель або фірма.

Якщо він п'є каву, підійди до нього, посміхнися і скажи: "Знаєте, що кажуть про чоловіків, які люблять каву?" Якщо він підіграє і запитає, що ж, дай відповідь: "Приходьте сюди завтра в цей же час, і я розповім" .

У книжковому магазині

Запитай симпатягу в розділі фантастики, не пам'ятає він, чия це книга, в якій відбувалося то-то і те-то, і як вона називалася (так, доведеться підготуватися і вивчити питання). Для продовження розмови можеш попросити його порекомендувати щось із цікавих новинок.

У магазині, де є столи для читання, підсядь до наміченої жертви, озброївшись стопкою книг з інтригуючими назвами ( "100 страв з крокодила", "Масаж гарячими каменями", "ASP.NET MVC 5 з прикладами на C # 5.0 для чайників"). Кілька хвилин по тому запитай, чи не догляне він за книгами, щоб їх не прибрали назад на полицю, поки ти не пошукаєш ще дещо.

Якщо він - співробітник магазина, замов книгу зі складу, якої тимчасово немає в продажу, і попроси його зателефонувати, як тільки вона надійде.

Знайди на полиці смішну книгу, встань поруч з ним і почни заразливо сміятися. Перехопи його погляд і поясни словами або жестами, що ти не зійшла з розуму, просто книга дуже смішна! Якщо здасться, що він заінтригований - покажи йому смішні рядки або зачитай вголос.

В гостях

Привнеси трохи містики в атмосферу вечора: почни читати по руках присутніх або гадати їм на картах Таро. Запропонуй поворожити і йому.

Попроси його допомогти відкрити банку або пляшку.

Запитай, де ти бачила його раніше: не у тій чи Маринки, з якою ви ненароком мало не спалили французьке посольство? Неважливо, що він не знає жодної Маринки: йому буде цікаво дізнатися, як це ви вмудрилися (не забудь скласти легенду заздалегідь або імпровізуй, імпровізуй ...)

А ось як робити не варто:

"У мене було побачення, жахливо нудне і невдале. Поки мій горе-кавалер ходив в туалет, до мене підійшов дійсно класний хлопець і хотів познайомитися. Я розгубилася і сказала: "Ой, а я тут не одна". Він вийшов з кафе, я вибігла слідом за ним і крикнула: "Але ми все ж можемо обмінятися телефонами!" "Забудь, - відповів він. - Я не зустрічаюся з чужими дівчатами". - С., 27

"Я попросила дозволу у симпатичного хлопця зробити "дуже важливий дзвінок" з його стільникового телефону. Поки я набирала свій домашній номер, гарячково міркуючи, що ж такого переконливого сказати, у мене в сумці задзвонив мій власний мобільник". - Н., 23

"Я гуляла з собакою і побачила сексуального хлопця, який теж вигулював свого вихованця. Я навмисне впустила поводок, не сумніваючись, що моє щеня побіжить за його псом. Поки хлопець мрії гладив моє цуценя, цей вухатий негідник попісяв йому на ноги". - Є., 31

"Я говорила з хлопцем в барі і розповідала йому про групу, в якій граю. "Схоже, ти талановита дівчина", - сказав він. Я вже встигла перебрати і набратися п'яного куражу, тому заявила, що це не єдиний мій талант, і нахилилася, намагаючись поцілувати його. Він відсторонився і сказав: "Вибач, нічого особистого. Мені просто не подобаються дівчата". - А., 26


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:





Підписатись не коментуючи
E-mail:
 Додавання коментаря:
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)

теги форматування

додати смайли
Підписатись на коментарі по e-mail
 

Пропонуємо переглянути наше відео





Останні новини

1:20
Що відчуває людина, коли в неї сонний параліч
23:30
Правильне харчування для психічного здоров'я
22:30
Способи, котрі покращать роботу мозку
21:30
Ці 9 симптомів означають вашу хронічну втому
6:30
Три прості поради, котрі забезпечать міцний сон
13:30
4 правила спілкування з алкоголіками в сім'ї
9:30
5 кроків, котрі звільнять вас від куріння
1:20
Вчені: Романтика позитивно впливає на психіку людини
17:30
Продукти, котрі підтримають вашу пам'ять
17:30
Симптоми, котрі вкажуть на проблеми зі сном
1:20
Як допомогти наркоману не зірватися після лікування
13:30
10 міфів про наркотики, в які продовжують вірити
15:30
Чому слухняні діти - це потенційні алкоголіки
9:30
Два варіанти самостійної відмови від куріння
15:30
Як зрозуміти, що у вас професійне вигорання
11:45
Як зрозуміти, що людина залежна від інтернету
17:00
Як впоратись з панічнох атакою?
0:40
Стан ясен впливає на розвиток деменції
12:30
Сміх допоможе впоратись зі щоденним стресом
9:00
Рукоділля, яке покращує психологічний стан
0:40
Поради для боротьби з вигоранням на роботі
21:00
Запаморочення - ознака панічної атаки
11:00
Несподівана причина розвитку шизофренії
17:00
Різниця у наслідках чоловічої та жіночої депресії
12:00
Ипохондрия и агорафобия: ваш шаг к психологическому здоровью
17:00
Незвична причина підліткової депресії
11:00
Кохання - ліки від депресії
20:30
До чого призводить нервове виснаження?
11:30
Бережіть здоров'я: чому лайка може бути корисною?
10:00
Поради після зради: як налагодити стосунки?
20:30
Чому навесні загострюються психічні порушення?
9:30
Зрадники стрімко втрачають вагу
0:40
Як проявляється ПТСР?
9:00
Спільна риса нещасних людей
22:00
Поганий почерк дитини може бути ознакою проблем нервової системи
23:30
Риса характеру, яка допомгає схуднути
11:30
Відростити сивину: модний тренд чи зручність?
12:30
Фахівці назвали ознаки токсичних стосунків
7:00
Наукові способи стати щасливішими
23:30
Позитивне мислення покращує здоров'я
Здоров'я в соцмережах: