Ліки від а до я  -   Хвороби  -  Калькулятор калорій  -   Магнітні бурі  -   Дієти  -  Очищення організму  -  Схуднення  -  Молочниця
Геморой  -  Лікування  -  Косметологія  -  Поради  -  Інсульт  -  Інфаркт  -  Діабет  -  Варикоз  - Вправи - Covid-19 


15 ознак того, що ти для нього занадто хороша

00:40, 28 Кві 2016 · Категорія: Психологія · Переглядів 1310 · 

Ти вважаєш, що у ваших стосунках немає балансу? Схоже, що твій чоловік вкладає в них куди менше, ніж ти? Тобі часом навіть здається, що ти занадто гарна для нього? Знаєш, дуже може бути, що тобі це не здається. Так воно і є насправді. Особливо якщо ти спостерігаєш ці 15 ознак.


Занадто крута для тебе

Занадто крута для тебе



Його не вражають твої досягнення

Ніякі причому. Твої професійні успіхи йому нецікаві, тому що його амбіції знаходяться на рівні "де б не працювати - аби не працювати". Поняття "особистісного зростання" йому незнайоме в принципі, так що цим його здивувати теж не вийде. А твої хобі - це, з його точки зору, марна трата часу і грошей.

Ти змушена постійно штовхати його вперед

Ти витрачаєш купу сил на те, щоб зіштовхнути його з місця, причому неважливо, про що йде мова. Кар'єру за нього будуєш ти. Спільне дозвілля придумуєш ти, і тобі доводиться ще й умовляти його на це саме дозвілля, тому що він не розуміє - ну який сенс тягтися на цей безглуздий джазовий концерт, коли можна полежати на дивані з пивом і подивитися комедію, а? Ось чого тобі кортить, жінка?

Часом ти відчуваєш "фінський сором"

В фінською мовою є прекрасне слово, яке в українській транскрипції звучить як "мюётяхяпея". У буквальному перекладі означає наступне: почуття сорому, яке відчувається за безглузді і дурні вчинки інших. І коли ви виходите кудись разом - у тебе суцільна мюётяхяпея. І твій милий щиро не розуміє, чим ти незадоволена: "Що я такого зробив?!"

Він не подобається ні твоїй сім'ї, ні твоїм друзям

Коли ми закохуємося, нам здається, що цей чоловік - осередок нашого світу. А ті, хто проти цього роману - ті вороги, зрозуміло, і просто заздрять. Але насправді це дуже тривожний дзвінок: якщо всі навколо твердять тобі, що ваші відносини - мезальянс, можливо, так воно і є насправді.

Зате його близькі від тебе без розуму

У кожного дорослого чоловіка є минуле, і у кожного в цьому минулому була жінка. І її, цю жінку, яка була до тебе, ніхто поки не забув. Хочемо тебе попередити: якщо все оточення твого милого в один голос твердить, що та, попередня, була дурна і страшна, а ти - розумниця і красуня, варто щось запідозрити. Тому що ти не купюра в 100 доларів, щоб подобатися всім. Так не буває. Тобто так буває тільки в тому випадку, якщо всі бачать: мужику дістався діамант, якого він не гідний.

У вас різний культурний код

Це - найголовніша ознака, і найбільш зрозуміла. І безнадійна - тут нічого не поправити. Він не розуміє твоїх жартів. Він не дізнається цитати з твоїх улюблених книг і фільмів. Він "не чує" музику, яка тобі подобається. Він не відчуває ніяких емоцій від того, що робить тебе щасливою. І найстрашніше в тому, що він не готовий нічого міняти. Він просто не розуміє, навіщо.

І нудний секс

Ти вважаєш, що сексуальність потрібно розвивати, він зупинився на рівні чистої фізіології. Ти хочеш експериментувати і пробувати нове, він упевнений, що знання трьох позицій вже робить його богом сексу. Ти думаєш про те, як доставити йому задоволення, він - про те, як швидше закінчити і захропіти. Ні. Воно не злетить. Не витрачай свого часу.

Він перекладає відповідальність на тебе

І неважливо, що на цей раз пішло не так - це знову ти, ти винна! Мала передбачати! Повинна була його попередити!

Тобі доводиться пояснювати йому свої почуття і думки

Буквально розжовувати і класти в рот, тому що сам він не розуміє, що з тобою відбувається. Більш того, якщо не ткнути його носом, він і не помітить, що з тобою взагалі щось відбувається. Загалом, це та ситуація, коли "якщо треба пояснювати, то не треба пояснювати".

Він знецінює те, що тобі дороге

Починається все з дрібниць: ви приходите на виставку, і він заявляє, що "таку мазанину" і сам би за 5 хвилин намалював - це не мистецтво, мовляв. Потім він починає ненав'язливо цікавитися, навіщо тобі брендова помада, якщо в переході метро продають точно таку ж, але по 30 гривень. Ну, а потім все закінчиться погано: виявиться, що тебе роблять щасливою нікому не потрібні речі. Дура ти, в загальному. А він розумний, ага. Як же, як же.

Ваше майбутнє здається тобі туманним

Іншими словами - ти взагалі не бачиш майбутнього з цією людиною, але поки не зізнаєшся собі, що ніякого спільного майбутнього у вас і справді немає. І не може бути.

Він працює на себе, а ти - на вас обох

Якщо ви вже живете разом - справи кепські: все зайшло надто далеко. З іншого боку, спільне ведення господарства відразу дасть тобі зрозуміти, що з себе представляє цей чоловік. Якщо ви обидва працюєте, але ти витрачаєш гроші на вас обох, а він - тільки на себе, то він явно не твій рівень. Отже, запитай себе: хто купує їжу? А побутову хімію? Хто оплачує комунальні послуги, хто заповнює аптечку і хто викладає кошти в разі будь-яких форс-мажорів? Сподіваємося, не тільки ти?

Він не робить, а робить вигляд

Просити цього чоловіка про що-небудь марно. Він буде надувати щоки, бити себе п'ятою в груди і кричати: "Та я! Так я все зараз зроблю, ти тільки вір!". Так ось, не вір. Єдине, на що він дійсно здатний - імітувати бурхливу діяльність. Шуму багато, вихлоп - нуль.

І, до речі, з видом у нього проблеми

Це дуже важливо, насправді. Якщо ти виходиш з ним в люди і при цьому відчуваєш "фінський сором", тому що він виглядає, як чорт знає що - нічого хорошого у вас не вийде. Ти ж не хочеш, як турботлива матуся, купувати йому одяг, водити його за ручку в перукарню і вчити його манерам? І правильно робиш, що не хочеш. Це сізіфова праця.

Він каже тобі "Жінка повинна"

Ти йому все повинна, а він тобі - нічого. Знайома пісня? Так ось: ти в будь-якому випадку дуже хороша для того, щоб зв'язуватися з сексистом. Як ніяк, 21 століття на дворі.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:





Підписатись не коментуючи
E-mail:
 Додавання коментаря:
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)

теги форматування

додати смайли
Підписатись на коментарі по e-mail
 

Пропонуємо переглянути наше відео





Останні новини

21:00
Чому позитивні люди менше хворіють
9:30
Три фактори, через котрі ми гриземо нігті
22:30
Три стадії стресу і як з ним боротися
6:30
Продукти, котрі допоможуть вам знизити стрес
15:30
4 правила міцного та здорового сну
6:30
Три етапи реабілітації наркозалежних
7:30
Вчені назвали музику, яка може порушити психіку
23:30
5 психічних відхилень, у які важко повірити
21:30
Вчені назвали риси характеру, які провокують хвороби серця
23:30
Поради, котрі допоможуть вам вживати менше алкоголю
1:20
Що відчуває людина, коли в неї сонний параліч
23:30
Правильне харчування для психічного здоров'я
22:30
Способи, котрі покращать роботу мозку
21:30
Ці 9 симптомів означають вашу хронічну втому
6:30
Три прості поради, котрі забезпечать міцний сон
13:30
4 правила спілкування з алкоголіками в сім'ї
9:30
5 кроків, котрі звільнять вас від куріння
1:20
Вчені: Романтика позитивно впливає на психіку людини
17:30
Продукти, котрі підтримають вашу пам'ять
17:30
Симптоми, котрі вкажуть на проблеми зі сном
1:20
Як допомогти наркоману не зірватися після лікування
13:30
10 міфів про наркотики, в які продовжують вірити
15:30
Чому слухняні діти - це потенційні алкоголіки
9:30
Два варіанти самостійної відмови від куріння
15:30
Як зрозуміти, що у вас професійне вигорання
11:45
Як зрозуміти, що людина залежна від інтернету
17:00
Як впоратись з панічнох атакою?
0:40
Стан ясен впливає на розвиток деменції
12:30
Сміх допоможе впоратись зі щоденним стресом
9:00
Рукоділля, яке покращує психологічний стан
0:40
Поради для боротьби з вигоранням на роботі
21:00
Запаморочення - ознака панічної атаки
11:00
Несподівана причина розвитку шизофренії
17:00
Різниця у наслідках чоловічої та жіночої депресії
12:00
Ипохондрия и агорафобия: ваш шаг к психологическому здоровью
17:00
Незвична причина підліткової депресії
11:00
Кохання - ліки від депресії
20:30
До чого призводить нервове виснаження?
11:30
Бережіть здоров'я: чому лайка може бути корисною?
10:00
Поради після зради: як налагодити стосунки?
Здоров'я в соцмережах: