Ліки від а до я  -   Хвороби  -  Калькулятор калорій  -   Магнітні бурі  -   Дієти  -  Очищення організму  -  Схуднення  -  Молочниця
Геморой  -  Лікування  -  Косметологія  -  Поради  -  Інсульт  -  Інфаркт  -  Діабет  -  Варикоз  - Вправи - Covid-19 


10 помилок чоловіків при знайомстві з жінкою

23:30, 27 Тра 2016 · Категорія: Психологія · Переглядів 2179 · 

Немає на світі такої людини, яку би успіх супроводив завжди і у всьому. Кожен чоловік хоч раз таки отримував відмову в знайомстві, і не важливо, чи говорили йому це жінки безпосередньо, показували жестом або поглядом або просто давали невірний номер телефону. А все тому, що більшість чоловіків допускали найдурніші і типові помилки, які псували перше враження про них ...


Помилки спілкування

Помилки спілкування



Помилка номер 1: невпевненість в собі
 
Боязкою, невпевненою ходою, скромними, c опущеними в землю очима, ви, соромлячись, підходите до дівчини своєї мрії, а вона дає значний від воріт поворот. Після низки невдалих спроб познайомитися в вас поселяється почуття невпевненості і приреченості на невдачу. У цьому і криється вся проблема. Кожен з нас гідний великої і чистої любові. Більш того, кожен має право бути з тією людиною, яка йому дорожче всіх. Тому познайомитися можна абсолютно з будь-якою жінкою, головне - відчувати свої сили.
 
Помилка номер 2: незнання альтернатив

Перестаньте думати, що всі жінки злі, егоїстичні, жадібні до грошей і самолюбні. Так, багато дівчат саме такі. Але, по-перше, чи не ви самі, дорогі чоловіки, закохуєтесь в тих, які вас ігнорують, забувають відповісти на повідомлення, нахабно брешуть і не піклуються про ваших нервах? А по-друге, у всьому бувають винятки, ви можете не бути з холодною фатальною красунею, а вибрати турботливу милу дівчину. Не забувайте, що у вас завжди є альтернатива. Чим більше знайомств, тим більше шансів зустріти ту єдину і неповторну!

Помилка номер 3: перебільшення достоїнств

Брехати негарно в принципі, а вже на першому побаченні або при знайомстві - тим більше. Злегка завуалювати свої недоліки - одна справа. Це правильно, і не менш важливо не вивалити тоді ж всю гірку правду про себе. Дівчина не впорається з таким потоком інформації і просто може злякатися. Знайдіть в собі самі позитивні якості і робіть акцент на них. Наприклад, у вас гарне виховання - так відкривайте дівчині двері, робіть компліменти і даруєте квіти. Все доводьте справою!

Помилка номер 4: споювання дівчини

Настільки вам сподобалася нова знайома, що ви вже готові відправитися з нею в ліжко? Не поспішайте, треба зрозуміти, чи хоче цього дівчина. Цей пункт чоловіки частенько пропускають і вирішують не домагатися розташування подруги, а напоїти алкоголем, щоб її дістати. Це необачний вчинок, який вона явно може на ранок не оцінити. Відносини на одну ніч - можливо, це і варіант, хоча, повірте, на тверезу голову жінка може набагато більше розкритися в ліжку. Лише крапля алкоголю не буде зайвою і допоможе розкріпачитися.

Помилка номер 5: зворотна ситуація, або "Чоловіче, ви, здається, п'яні!"

Сп'янілий станом закоханості і збудження, ви вливаєте в себе пиво кухоль за кухлем або п'єте пляшками вино. Хочеться сподобатися жінці і спілкуватися з нею якомога вільніше. Але є одне але: через якийсь час алкоголь може настільки затьмарити свідомість, що можна сп'яніти до несамовитого стану. І навряд чи після такого вона захоче повторної зустрічі. Добре, якщо ще таксі допоможе викликати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-5 секретів міцних відносин

Помилка номер 6: нав'язливість

Не прив'язуйте до жінки поводок і не чіпляйтеся на нього самі. Звичайно, після зустрічі, від якої ви залишилися в захваті, хочеться побачитися знову. Але ж бути з людиною вдень і вночі не можна. Зайвої нав'язливістю можна злякати вподобану красуню. Живіть динамічною життям: робота, навчання, друзі, подружки, захоплення, а жінка нехай стане прекрасним доповненням!

Помилка номер 7: хочу все знати

Знайомство з дівчиною ні в якому разі не можна перетворювати в допит. Нехай вона розповідає тільки те, що вона хоче про себе розповісти. Втім, і їй не обов'язково знати, що болить у вашої бабусі, якого кольору горщик був у вас в дитинстві, як часто ви ходите до стоматолога. Перша розмова йде на абстрактні теми, коли ви придивляєтеся один до одного, а не збираєтеся дізнатися все про політичні погляди або сексуальні переваги нової знайомої.

Помилка номер 8: підвищена увага її подружці

Ревнощі при знайомстві нікому не потрібна. Ви ж ще навіть не почали спілкуватися, а вирішили таким способом подивитися на її ставлення до вас. Якої ви чекаєте реакції? Цілком можливо, що ви сподобаєтеся самій подружці, якій і поступиться місцем в підкоренні й звабу ваша обраниця. Потрібно всього-на-всього дати зрозуміти, що вам дівчина цікава і ви хотіли б продовжити спілкування саме з нею. А далі дивіться за її реакцією - підтримає вона ваші старання чи ні.

Помилка номер 9: курити як паровоз

На щастя, весь світ став прагнути до здорового способу життя. Це стосується харчування, фізичних вправ, а також куріння. Багато дівчат перестають курити або навіть не починають, тому постійно курити як паровоз при новій знайомій не потрібно. Особливо якщо ви не помітили за нею цієї шкідливої звички.

Помилка номер 10: негативні емоції, оцінки друзям, роботі

За нашими друзями і роботою можна визначити, якими людьми є ми насправді. Тому якщо дуже хочеться розповісти про те, що вас оточує, говоріть про позитивні сторони, без перебільшень. Не намагайтеся оцінювати її компанію. Якщо хочете сказати, що ваша нова знайома красива, то так і скажіть, що вона хороша, а не що вона в компанії страшних подружок. Посмішка і доброта - ось основа приємного спілкування.
Насправді жінка оцінює чоловіка за лічені секунди. До того, як ви відкриєте рот, вона знає, чи буде знайомство мати продовження. Тому постарайтеся не зіпсувати того позитивного враження, яке справили на прекрасну незнайомку.

Джерело: psychologov.net


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:





Підписатись не коментуючи
E-mail:
 Додавання коментаря:
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)

теги форматування

додати смайли
Підписатись на коментарі по e-mail
 

Пропонуємо переглянути наше відео





Останні новини

1:20
Що відчуває людина, коли в неї сонний параліч
23:30
Правильне харчування для психічного здоров'я
22:30
Способи, котрі покращать роботу мозку
21:30
Ці 9 симптомів означають вашу хронічну втому
6:30
Три прості поради, котрі забезпечать міцний сон
13:30
4 правила спілкування з алкоголіками в сім'ї
9:30
5 кроків, котрі звільнять вас від куріння
1:20
Вчені: Романтика позитивно впливає на психіку людини
17:30
Продукти, котрі підтримають вашу пам'ять
17:30
Симптоми, котрі вкажуть на проблеми зі сном
1:20
Як допомогти наркоману не зірватися після лікування
13:30
10 міфів про наркотики, в які продовжують вірити
15:30
Чому слухняні діти - це потенційні алкоголіки
9:30
Два варіанти самостійної відмови від куріння
15:30
Як зрозуміти, що у вас професійне вигорання
11:45
Як зрозуміти, що людина залежна від інтернету
17:00
Як впоратись з панічнох атакою?
0:40
Стан ясен впливає на розвиток деменції
12:30
Сміх допоможе впоратись зі щоденним стресом
9:00
Рукоділля, яке покращує психологічний стан
0:40
Поради для боротьби з вигоранням на роботі
21:00
Запаморочення - ознака панічної атаки
11:00
Несподівана причина розвитку шизофренії
17:00
Різниця у наслідках чоловічої та жіночої депресії
12:00
Ипохондрия и агорафобия: ваш шаг к психологическому здоровью
17:00
Незвична причина підліткової депресії
11:00
Кохання - ліки від депресії
20:30
До чого призводить нервове виснаження?
11:30
Бережіть здоров'я: чому лайка може бути корисною?
10:00
Поради після зради: як налагодити стосунки?
20:30
Чому навесні загострюються психічні порушення?
9:30
Зрадники стрімко втрачають вагу
0:40
Як проявляється ПТСР?
9:00
Спільна риса нещасних людей
22:00
Поганий почерк дитини може бути ознакою проблем нервової системи
23:30
Риса характеру, яка допомгає схуднути
11:30
Відростити сивину: модний тренд чи зручність?
12:30
Фахівці назвали ознаки токсичних стосунків
7:00
Наукові способи стати щасливішими
23:30
Позитивне мислення покращує здоров'я
Здоров'я в соцмережах: