Ліки від а до я  -   Хвороби  -  Калькулятор калорій  -   Магнітні бурі  -   Дієти  -  Очищення організму  -  Схуднення  -  Молочниця
Геморой  -  Лікування  -  Косметологія  -  Поради  -  Інсульт  -  Інфаркт  -  Діабет  -  Варикоз  - Вправи - Covid-19 


8 фраз, які чоловік вам не пробачить

21:00, 01 Чер 2016 · Категорія: Психологія · Переглядів 2741 · 

Є фрази, які не можна говорити коханій людині - чоловікові, коханцеві або прихильнику. Наші чоловіки справедливо не люблять, коли принижують їх чоловічу гідність і заходять на їх територію без дозволу.


Будьте обережні зі словами

Будьте обережні зі словами



"Ти моє сонечко"

Ці слова, сказані в пориві любові, абсолютно нешкідливі. Що поганого в наявності ніжних почуттів до коханої людини. А ось якщо ти почнеш зловживати ніжностями, готуйся до сюрпризів в особистому житті. Пам'ятай слова: «Як корабель назвеш, так він і попливе». Те ж саме можна сказати про чоловіка. Називаючи його зайчиком, ведмедиком, лапочкой та іншими ніжними слівцями, в результаті можна отримати свого персонального зайчика - боязкого і нерішучого. Але ж закохалася ти, швидше за все, в впевненого в собі чоловіка. Тому залиш надмірні ніжності для особливих випадків.

"Я все зроблю сама"

Чи не перетворюй свого коханого чоловіка в безвідповідального жителя диванного царства. Так, ми знаємо, що ти самостійно можеш вирішити всі господарські проблеми по дому, поїхати в супермаркет за продуктами, забрати дітей зі школи і вивчити з ними уроки. Ми знаємо, що твій знайомий майстер з СТО допоможе вирішити всі проблеми з власним автомобілем. Ми знаємо, що ти зумієш забити цвях, щоб повісити картину. Але навіщо це робити самостійно? Знімаючи з чоловічих плечей тягар турбот і відповідальності, ти додаєш їх собі. Мрієш знайти в чоловікові надійну опору? Залиш цю фразу для інших моментів життя.

"Що у тебе з грошима?"

Ідеальна сім'я - дружина-годувальниця і чоловік-дармоїд. І не важливо, чим насправді займається коханий чоловік. Дивиться цілодобово спортивні матчі по ТБ в компанії пляшки пива з рибою. Займається творчою діяльністю, результати якої нікому не потрібні. Доглядає за будинком і дітьми. Відносини, в яких жінка заробляє значно більше за чоловіка, непрості в будь-якому випадку. Залишаючи гроші на тумбочці на пиво, фарби або цвяхи, жінка на підсвідомому рівні відчуває - щось не те в цих відносинах. Звичайно ж, крім тих випадків, коли заможна леді усвідомлено містить чоловіка.

"Де тебе носило?"

Якщо чоловік захоче розповісти своїй коханій жінці про те, як він провів день, він обов'язково це зробить. Фразами в стилі «Де ти був?», «Хіба нараду може закінчитися о 23:00?», «Чому ти приїхав з відрядження на день пізніше?» Жінка тільки змусить його придумувати якусь правдоподібну версію відповіді. Спеціально для тебе.

Практично кожна жінка боїться втратити свого коханого, але встановлюючи тотальний контроль, проблему не вирішити. Намагайся довіряти своєму партнерові. Якщо ж ти знаєш, що він дійсно «ходить на сторону», зроби правильні висновки. Скандалами нічого не зміниш, на жаль.

"Ти мене не хочеш розуміти!"

Іноді жінки і самі не можуть зрозуміти себе. Що вже тут говорити про чоловіків! Ми проводимо багато часу, вибираючи одяг, колір губної помади і зачіску. Перед тим як зробити замовлення в кафе, прискіпливо вивчаємо меню. І все тому що не можемо зрозуміти, чого бажаємо. Тому не вимагай від коханої людини неможливого. Зрештою, йому набридне, і він піде до більш розсудливою жінці.

"Ти не вмієш цілувати, обіймати ..."

Жіночі закиди можуть ставитися до будь-якого прояву почуттів. Наприклад, кохана людина, на думку його другої половинки, не вміє пристрасно обіймати й цілувати, проявляти ніжні почуття до своєї коханої і навіть ... займатися любов'ю. Говорити останнім вголос - фатальна помилка. Будь-яке приниження чоловіки призведе до охолодження почуттів і розставання. Це просто питання часу і наявності у коханої людини терпіння. Хтось піде після першої фрази, хтось - після десятої. Якщо чоловік дійсно чогось не вміє, навчи його. Інакше, його навчить інша.

"Милий, ти мене любиш?"

Чоловік, який дійсно любить свою жінку, обов'язково покаже власні почуття на практиці. Він буде дзвонити, писати повідомлення в протягом дня, обіймати і цілувати при зустрічі, дарувати квіти і говорити компліменти, допомагати готувати вечерю. Способів, за допомогою яких виявляються ніжні почуття, безліч. Звичайно ж, не всі чоловіки вміють ними користуватися, але питаючи кожного разу «Ти мене любиш?», Відношення не поліпшити. Якою б не була насправді ситуація, він скаже у відповідь «Так!».

"Ти не зможеш цього зробити!"

Слова "Ти не зможеш це зробити!" працюють ще агресивніше, ніж "Ти не вмієш це робити!". Звучить як виклик, але будь впевнена, коханий чоловік на нього не клюне. А якщо і клюне, то назавжди запам'ятає ці образливі слова. Люди в стосунках повинні підтримувати один одного, надихати на різні досягнення, а не додавати невпевненості у власних силах. Згодом чоловік обов'язково знайде собі жінку, яка буде нахвалювати і підтримувати його. Постарайся в будь-якій ситуації говорити: "Ти найкращий!".


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:





Підписатись не коментуючи
E-mail:
 Додавання коментаря:
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)

теги форматування

додати смайли
Підписатись на коментарі по e-mail
 

Пропонуємо переглянути наше відео





Останні новини

1:20
Що відчуває людина, коли в неї сонний параліч
23:30
Правильне харчування для психічного здоров'я
22:30
Способи, котрі покращать роботу мозку
21:30
Ці 9 симптомів означають вашу хронічну втому
6:30
Три прості поради, котрі забезпечать міцний сон
13:30
4 правила спілкування з алкоголіками в сім'ї
9:30
5 кроків, котрі звільнять вас від куріння
1:20
Вчені: Романтика позитивно впливає на психіку людини
17:30
Продукти, котрі підтримають вашу пам'ять
17:30
Симптоми, котрі вкажуть на проблеми зі сном
1:20
Як допомогти наркоману не зірватися після лікування
13:30
10 міфів про наркотики, в які продовжують вірити
15:30
Чому слухняні діти - це потенційні алкоголіки
9:30
Два варіанти самостійної відмови від куріння
15:30
Як зрозуміти, що у вас професійне вигорання
11:45
Як зрозуміти, що людина залежна від інтернету
17:00
Як впоратись з панічнох атакою?
0:40
Стан ясен впливає на розвиток деменції
12:30
Сміх допоможе впоратись зі щоденним стресом
9:00
Рукоділля, яке покращує психологічний стан
0:40
Поради для боротьби з вигоранням на роботі
21:00
Запаморочення - ознака панічної атаки
11:00
Несподівана причина розвитку шизофренії
17:00
Різниця у наслідках чоловічої та жіночої депресії
12:00
Ипохондрия и агорафобия: ваш шаг к психологическому здоровью
17:00
Незвична причина підліткової депресії
11:00
Кохання - ліки від депресії
20:30
До чого призводить нервове виснаження?
11:30
Бережіть здоров'я: чому лайка може бути корисною?
10:00
Поради після зради: як налагодити стосунки?
20:30
Чому навесні загострюються психічні порушення?
9:30
Зрадники стрімко втрачають вагу
0:40
Як проявляється ПТСР?
9:00
Спільна риса нещасних людей
22:00
Поганий почерк дитини може бути ознакою проблем нервової системи
23:30
Риса характеру, яка допомгає схуднути
11:30
Відростити сивину: модний тренд чи зручність?
12:30
Фахівці назвали ознаки токсичних стосунків
7:00
Наукові способи стати щасливішими
23:30
Позитивне мислення покращує здоров'я
Здоров'я в соцмережах: