Ліки від а до я  -   Хвороби  -  Калькулятор калорій  -   Магнітні бурі  -   Дієти  -  Очищення організму  -  Схуднення  -  Молочниця
Геморой  -  Лікування  -  Косметологія  -  Поради  -  Інсульт  -  Інфаркт  -  Діабет  -  Варикоз  - Вправи - Covid-19 


13 жіночих рис, які відштовхують чоловіків

23:00, 22 Чер 2016 · Категорія: Психологія · Переглядів 1778 · 

Іноді жінки згодні звинувачувати все і всіх у тому, що у них не складаються стосунки з чоловіками. І рідко хто з жінок починає з того, що намагається розібратися та знайти джерело проблеми в собі. Детальніше читайте у "Країні Здоров'я".

Не будьте занадто відвертою

Не будьте занадто відвертою



Брехня
Багато жінок не можуть і дня прожити без брехні. При цьому вони брешуть при кожній ліпшій можливості і до кожної дрібниці. Запам'ятай! Якщо чоловік зловить тебе на брехні кілька раз, він просто перестане тобі довіряти.

Постійне ниття
Якщо жінка часто скаржиться на свою роботу, на подруг, на погані магазини, на перукарок з салону краси і на тисячу інших речей з нею зів'яне навіть найбільш оптимістично налаштований чоловік. Нікому не хочеться бути поряд з людиною, готовою "розплакатися" із-за самої незначної дрібниці.

Користолюбство
Якщо жінка починає без зупинки розмовляти про гроші і виявляти неабиякий інтерес до фінансової спроможності чоловіка – це насторожить будь-якого, і тим більш багатого. По-перше, розмови про гроші – це нечемно, а по-друге, справжній чоловік сам подбає про те, щоб жінка ніколи нічого не потребувала.

Непунктуальність Так повелося, що жінкам непунктуальність на відміну від чоловіків прощається набагато частіше. І чоловік не буде сильно ображатися, якщо жінка спізниться на побачення. Але якщо це набуде регулярного характеру, жінці буде складно знайти чоловіка, який не буде відчувати від цього роздратування.

Вульгарність
Навіть не самого вимогливого чоловіка може відштовхнути жіноча вульгарність. Як правило, вона виражається в дешевому і яскравому зовнішньому вигляді, крикливості, хамській інтонації голосу, лихослів'ї, бажання фліртувати одночасно з кількома чоловіками та надто відвертих розмовах про секс.

Неприступність
Жінка, яка любить зводити бар'єри між собою і чоловіками часто втрачає свою привабливість. Навіть сама яскрава красуня ризикує нарватися на негативну реакцію у чоловіків, якщо вона спілкується з примусу, не схильна до флірту, всіляко демонструє байдужість до співрозмовника. Буває, що таким чином жінка дає зрозуміти, що їй нецікавий той чи інший чоловік, який намагається з нею познайомитися, але коли це систематичний елемент поведінки, це загрожує жінці не найкращою репутацією серед чоловіків.

Зневага
Як правило, таке ставлення з'являється після образ, завданих самими чоловіками. Але, якщо ти не плануєш назавжди залишитися самотньою, потрібно зрозуміти, що не всі чоловіки заслуговують зневаги. Постарайся відпустити своє негативне сприйняття, змінити його. Навіть у тому випадку, якщо ти вирішила не пов'язувати свою долю з чоловіками, все одно не записуйся в ряди чоловіконенависниць, інакше тобою завжди будуть керувати злість і ненависть.

Недоглянутість
Є жінки, які приводять себе в бездоганний вигляд тільки заради якихось особливих приводів, наприклад, походу в клуб або на весілля знайомих. А в своєму повсякденному житті вони не витрачають навіть мінімальних сил на те, щоб виглядати привабливо і сексуально. Вони звикли обходитися самим мінімумом засобів, щоб підкреслити свою жіночність. Така байдужість до себе може свідчити про низьку самооцінку жінки, а це якраз те, що не робить її більш привабливою в очах чоловіків.

Прилюдне причепурювання
Це одна з найпоширеніших звичок. І начебто немає нічого поганого в тому, щоб дістати косметичку і швиденько поправити макіяж, проте саме цей жест знімає з жінки покрив таємничості та ідеальності, показуючи, що її краса створена не тільки природою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи закоханий у вас чоловік: як це зрозуміти

Надмірна сексуальність
Чоловіки, незважаючи на деяку товстошкірість, в певних випадках проявляють більшу проникливість. Наприклад, коли жінка прагне до надмірної сексуальності, і дуже завзята в цьому питанні, що часто виражається в дуже облягаючому одязі, звабній поведінці в неналежних випадках, то чоловіки відразу інтуїтивно розуміють – вона не сексуальна.

Згубні пристрасті
Якщо жінка хоче бути привабливою в очах чоловіка, їй навряд чи варто зловживати курінням, пристрастю до алкоголю і тим більше наркотиків. Мало, хто з чоловіків захоче мати таку матір для своїх майбутніх дітей.

Небажання розвиватися
Багато жінок з часом звикають до того, що в їх житті крім магазинів і салонів краси нічого немає. Все їхнє життя проходить від одного торгового центру до іншого, при цьому вони анітрохи не дбають про свій особистий "ріст". З такою жінкою можна закрутити легкий роман, але пов'язувати життя з людиною, яка нічого не знає і нічим крім шопінгу не цікавиться, захоче не кожен чоловік.

Маніакальне обожнювання
Ніколи не перетворюй чоловіка в ідола, якому треба поклонятися. Не розповідай про те, що помреш без нього, не потрапляй під його вплив остаточно і безповоротно. Простіше кажучи, не перетворюйся в безвідмовну рабиню. Чоловік не може любити жінку, яка згодна валятися у нього в ногах і при першому проханні викинутися з вікна. Хіба така дама може бути цікавою?


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:





Підписатись не коментуючи
E-mail:
 Додавання коментаря:
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)

теги форматування

додати смайли
Підписатись на коментарі по e-mail
 

Пропонуємо переглянути наше відео





Останні новини

23:30
Правильне харчування для психічного здоров'я
22:30
Способи, котрі покращать роботу мозку
21:30
Ці 9 симптомів означають вашу хронічну втому
6:30
Три прості поради, котрі забезпечать міцний сон
13:30
4 правила спілкування з алкоголіками в сім'ї
9:30
5 кроків, котрі звільнять вас від куріння
1:20
Вчені: Романтика позитивно впливає на психіку людини
17:30
Продукти, котрі підтримають вашу пам'ять
17:30
Симптоми, котрі вкажуть на проблеми зі сном
1:20
Як допомогти наркоману не зірватися після лікування
13:30
10 міфів про наркотики, в які продовжують вірити
15:30
Чому слухняні діти - це потенційні алкоголіки
9:30
Два варіанти самостійної відмови від куріння
15:30
Як зрозуміти, що у вас професійне вигорання
11:45
Як зрозуміти, що людина залежна від інтернету
17:00
Як впоратись з панічнох атакою?
0:40
Стан ясен впливає на розвиток деменції
12:30
Сміх допоможе впоратись зі щоденним стресом
9:00
Рукоділля, яке покращує психологічний стан
0:40
Поради для боротьби з вигоранням на роботі
21:00
Запаморочення - ознака панічної атаки
11:00
Несподівана причина розвитку шизофренії
17:00
Різниця у наслідках чоловічої та жіночої депресії
12:00
Ипохондрия и агорафобия: ваш шаг к психологическому здоровью
17:00
Незвична причина підліткової депресії
11:00
Кохання - ліки від депресії
20:30
До чого призводить нервове виснаження?
11:30
Бережіть здоров'я: чому лайка може бути корисною?
10:00
Поради після зради: як налагодити стосунки?
20:30
Чому навесні загострюються психічні порушення?
9:30
Зрадники стрімко втрачають вагу
0:40
Як проявляється ПТСР?
9:00
Спільна риса нещасних людей
22:00
Поганий почерк дитини може бути ознакою проблем нервової системи
23:30
Риса характеру, яка допомгає схуднути
11:30
Відростити сивину: модний тренд чи зручність?
12:30
Фахівці назвали ознаки токсичних стосунків
7:00
Наукові способи стати щасливішими
23:30
Позитивне мислення покращує здоров'я
22:00
Кохання може зашкодити здоров'ю
Здоров'я в соцмережах: