Ліки від а до я  -   Хвороби  -  Калькулятор калорій  -   Магнітні бурі  -   Дієти  -  Очищення організму  -  Схуднення  -  Молочниця
Геморой  -  Лікування  -  Косметологія  -  Поради  -  Інсульт  -  Інфаркт  -  Діабет  -  Варикоз  - Вправи - Covid-19 


8 типів зрад, що можуть зруйнувати стосунки швидше за адюльтер

10:26, 29 Лип 2016 · Категорія: Психологія · Переглядів 2521 · 

Стосунки двох, а тим більше в шлюбі – це завжди важко. Але є очевидні речі, які сигналізують про проблеми і вказують на те, що партнери мають різне значення одне для одного. Існує багато різних типів поведінки, які є зрадою по відношенню до ваших стосунків. Ось 8 інших способів зраджувати свого партнера і ваші відносини, які є, настільки ж руйнівними, якщо не більше, ніж фізичний обман.

587ff15245.jpg (35.7 Kb)



Встановлення ваших бажань і потреб вище партнера.
Нормальні стосунки чоловіка та жінки містяться на партнерських засадах. Але думка психологів така, що кохання завжди ставить іншу людину на перше місце. Тобто якщо ви готові прийняти бажання та потреби своєї другої половинки вище за свої, то це є ознакою кохання.

Коли ж відбувається навпаки, і свої проблеми завжди на першому місці, то відносини починають згасати. Згодом, втративши фокус на партнері і тільки зосередивши увагу на собі, означатиме катастрофу для відносин – особливо, якщо ваш партнер як і раніше покладає ваші потреби вище своїх власних. Це є живильним середовищем для образ.

Зважайте на це! Кохати когось – це не лише гарні слова, це переконливі дії!

Прийняття свого партнера, як належне.
Коли ви в стосунках тривалий час, то ви перестаєте думати про партнера, як про щось особливе у вашому житті. Поступово ви припиняєте бути романтиком, перестаєте говорити про кохання та сприймаєте ваші стосунки, як належне.

Партнер в такій ситуації відчуває себе недооціненим. Якщо ви не визнаєте і не цінуєте внесок вашого партнера у ваше життя, то ви в кінцевому підсумку дістанетесь межі, коли просто матимете сусіда по кімнаті, а не коханого. Це зрада, що набирає швидкість з плином часу. Інший партнер починає почувати перевантаження, недооцінення, а це породжує почуття образи.
Витратьте час, щоб пам'ятати кожного дня, чому ви любите свого партнера!
ffff86583719.jpg (21.11 Kb)

Емоційна зрада.
Тут піде мова про емоційні відносини з протилежною статтю. Часто трапляється так, що в родині з’являються друзі, в одного з партнерів іншої статі, з якими емоційний зв’язок набагато сильніший. З ними можна поділитися тим, що не довіриш своєму коханому. І це висмоктує енергію з основних стосунків, призводить до ревнощів та руйнує відносини ще швидше ніж фізична зрада. Тому перш ніж глибоко довіритись комусь, а не партнеру, переконайтесь, що це не завдасть шкоди вашим відносинам, а вдома всі оповиті вашою турботою.

Позбавлення партнера підтримки.
Ви завжди повинні ставати на захист своєї коханої людини. Не має значення, чи це ваша мати, або близькі родичі. Те, що вашого партнера сприймають неналежним чином у вашій родині – лише ваша відповідальність. Ви б не дозволили комусь уїдливо говорити про своїх дітей, так чому б вам не вирішити це і стосовно вашого партнера?

Поза сім’єю таке теж трапляється: друзі намагаються скаржитися на своїх дружин чи чоловіків, вишукуючи одночасно недолiки у вашій половинці. Ви повинні встати на захист вашого партнера, і бути єдиним фронтом з ним проти решти світу.

Це тип зради своєму партнерові, що більшість людей не визнають. Але, дозволяючи людям говорити погано про свого партнера, ви стаєте співучасником у злочині, і це те, що буде руйнувати ваші відносини.

Брехня своєму партнеру навіть про дурниці.
Брехати комусь, особливо тому, хто поруч, це основне порушення правил партнерських стосунків. Брехня ніколи не буває доброю справою. Коли ваш партнер викриває вашу брехню, його довіра до вас руйнується, а відновити її дуже важко. Навіть такі дрібниці, як посиденьки з друзями або лазерна епіляція в салоні – не повинні утаємничуватись. Ідеальні відносини будуються на довірі, взаємній повазі та особистій свободі. І в той час, коли свобода вибору є життєво важливим аспектом будь-якого здорового і чесного союзу, обман є третьою стороною, яка ніколи не повинна бути присутньою у відносинах.

Використання недоліків вашого партнера, як засіб маніпулювання.
Є багато видів зловживань для контролю інших людей, але найбільш вправні маніпулятори користуються саме недоліками та незахищеністю своїх партнерів. Володіючи повною інформацією про свою кохану людину, завжди можна використати її проти неї. Особливо почуття провини може стати самим потужним важелем впливу. Маніпулятори завжди говорять: «ти вже так робив(ла), в тебе нічого не вийшло, а я тобі казав». Таке руйнування стосунків буде дуже швидким, бо дорікання та постійна критика недоречні.

Емоційне віддалення.
Над любими стосунками треба працювати. Спілкування, проведені разом цікаві моменти, відпочинок та просто перегляд улюбленого кінофільму – це підживлення вашого емоційного єднання в родині. Зневага свого партнера – перший крок до віддалення. Коли ви ставите вище час зі своїми колегами та друзями, ніж зі своїм партнером, то це може привести до кінця відносин. Через таку зраду ваша кохана людина почуватиме себе знехтуваною та впродовж короткого періоду почне шукати того, хто буде з нею ближче ніж ви, хай навіть і не іншого партнера. Але ваші стосунки будуть на межі.
4d7920eab3d2.jpg (19.37 Kb)

Тиск на вашого партнера з бажанням змінити його.
Вам потрібно зрозуміти: ви разом з тим, ким він є, а не з тим, ким він може бути. Курці знають, що їх звичка дуже шкідлива, але не кидають палити. Також гладкі люди знають, що треба схуднути задля свого здоров’я, але роблять це лише тоді, коли повністю до цього готові. Єдиним виходом в обох випадках є рішучі дії за своїм бажанням, а не за примусом когось поруч.

Ви не можете змінити когось. «Мій партнер був би ідеальним, якби він просто слухав краще / допомагав мені / мав інші політичні погляди!» Це проста правда життя – ви можете змінити тільки себе! Здорова комунікація і компроміс повинні бути основою відносин. Це дозволить людям робити поступові зміни в собі, якщо вони цього хочуть. А якщо ви хочете змінити когось, то більш за все лише з егоїстичних причин.



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:





Підписатись не коментуючи
E-mail:
 Додавання коментаря:
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)

теги форматування

додати смайли
Підписатись на коментарі по e-mail
 

Пропонуємо переглянути наше відео





Останні новини

23:30
Правильне харчування для психічного здоров'я
22:30
Способи, котрі покращать роботу мозку
21:30
Ці 9 симптомів означають вашу хронічну втому
6:30
Три прості поради, котрі забезпечать міцний сон
13:30
4 правила спілкування з алкоголіками в сім'ї
9:30
5 кроків, котрі звільнять вас від куріння
1:20
Вчені: Романтика позитивно впливає на психіку людини
17:30
Продукти, котрі підтримають вашу пам'ять
17:30
Симптоми, котрі вкажуть на проблеми зі сном
1:20
Як допомогти наркоману не зірватися після лікування
13:30
10 міфів про наркотики, в які продовжують вірити
15:30
Чому слухняні діти - це потенційні алкоголіки
9:30
Два варіанти самостійної відмови від куріння
15:30
Як зрозуміти, що у вас професійне вигорання
11:45
Як зрозуміти, що людина залежна від інтернету
17:00
Як впоратись з панічнох атакою?
0:40
Стан ясен впливає на розвиток деменції
12:30
Сміх допоможе впоратись зі щоденним стресом
9:00
Рукоділля, яке покращує психологічний стан
0:40
Поради для боротьби з вигоранням на роботі
21:00
Запаморочення - ознака панічної атаки
11:00
Несподівана причина розвитку шизофренії
17:00
Різниця у наслідках чоловічої та жіночої депресії
12:00
Ипохондрия и агорафобия: ваш шаг к психологическому здоровью
17:00
Незвична причина підліткової депресії
11:00
Кохання - ліки від депресії
20:30
До чого призводить нервове виснаження?
11:30
Бережіть здоров'я: чому лайка може бути корисною?
10:00
Поради після зради: як налагодити стосунки?
20:30
Чому навесні загострюються психічні порушення?
9:30
Зрадники стрімко втрачають вагу
0:40
Як проявляється ПТСР?
9:00
Спільна риса нещасних людей
22:00
Поганий почерк дитини може бути ознакою проблем нервової системи
23:30
Риса характеру, яка допомгає схуднути
11:30
Відростити сивину: модний тренд чи зручність?
12:30
Фахівці назвали ознаки токсичних стосунків
7:00
Наукові способи стати щасливішими
23:30
Позитивне мислення покращує здоров'я
22:00
Кохання може зашкодити здоров'ю
Здоров'я в соцмережах: