Ліки від а до я  -   Хвороби  -  Калькулятор калорій  -   Магнітні бурі  -   Дієти  -  Очищення організму  -  Схуднення  -  Молочниця
Геморой  -  Лікування  -  Косметологія  -  Поради  -  Інсульт  -  Інфаркт  -  Діабет  -  Варикоз  - Вправи - Covid-19 


10 найгірших ідей для сексу

00:20, 22 Вер 2015 · Категорія: Секс та кохання · Переглядів 3234 · 

Вчитися, як відомо, краще на помилках інших. Давайте розберемо 10 найневдаліших ідей для сексу, які чомусь вважають пікантними. Хоча кожен з таких сюжетів було б доречніше, як у рекламі, помітити титром «Небезпечно! Не намагайтеся повторити! ».

Найгірші ідеї для сексу

Найгірші ідеї для сексу



Гірша ідея № 10: секс на пляжі. Світить сонечко, шумить море й на пляжі обіймається розпалена парочка ... Відмінна ідея? «Немає нічого гіршого!» - вигукне той, хто відчув таке хоча б раз. І справа не тільки в тому, що незручно і що немає такого пляжу, де б не бродив натовп роззяв. І навіть не в тому, що захопившись, можна згоріти на сонці, і потім тиждень буде не тільки не до сексу, але і до нормального сну в принципі. Справа в піску! Він скрізь, і це ні разу не романтично! У роті, у волоссі і ... так, і в тому місці, про яке ви подумали, його може набитися просто неймовірна кількість! Вистачить пасочка зліпити! Більше ніколи!

Гірша ідея № 9: секс у потязі. Ритмічний стукіт коліс. Романтика подорожі. І неймовірна тіснота! Якщо ви звикли в пориві пристрасті різко вигинатися вгору - не забудьте про каску! Зверху друга полка. Те ж стосується і любителів різко рухати руками і ногами - набір щитків для скейтбордиста буде не зайвим. Ну і звичайно, санітарно-гігієнічні умови - просто мрія! Ви коли-небудь пробували мити в поїзному туалеті якусь іншу частину тіла, крім рук та обличчя? Атракціон ще той!

Гірша ідея № 8: секс в літаку. Ми паримо в небі! І ось пустотливі ручки залазять під виданий стюардесою плед ... Хороша ідея? Як би не так! Мало того що тісно, як у поїзді, так ще й сховатися ніде. У поїзді хоч купе є, закритися можна, а тут дивляться всі. Взагалі всі! Може навіть пілот вийти поглянути, заінтригований загальним ажіотажем. Поставить управління на автопілот і вийде. Або забуде поставити. Загалом, не треба в літаку.

Гірша ідея № 7: секс на підвіконні. Розчинене навстіж вікно, потоки сонячного світла і свіжого повітря! Як же не прилаштуватися на підвіконні і не зайнятися чимось поцікавіше миття скла? Увага! Не забуваємо про техніку безпеки! Страхувальний пояс обов'язковий. Краще бовтатися, як божевільний джампер, голим на гумці на радість перехожим, ніж, захопившись, шмякнуться про бруківку. Те ж відноситься до сексу на дахах, мостах та інших висотних спорудах.

Гірша ідея № 6: секс - бандаж-домінейшн-садо-мазо. По- простому, БДСМ. Надивилися «50 відтінків сірого» і вирішили спробувати. Спорудили невеликий турничок для підвішування, накупили білизняних мотузок і ... Зупиніться. У цій справі досвідчений наставник так само необхідний, як при навчанні підлітків роботі на токарному верстаті. Причому двадцять пацанів один на один з токарним верстатом - не так загрожує важкими наслідками, як два знемагаючих від пристрасті початківців збоченця. Вся надія на МНС - розв'яжуть, реанімують. Але не забуваймо, що вони іноді знімають процес порятунку на камеру. Тепер зрозуміло, звідки всі ці «ульотні відео»? Вам воно треба?

Гірша ідея № 5: секс в гамаку. Це завжди епічний провал. Просто забудьте про це! Народний фольклор не бреше. Просто ніколи не пробуйте це. Повірте, не треба!

Гірша ідея № 4: секс на вулиці. Дитячі майданчики, тінисті сквери, задні двори шкіл ... Всі ці романтичні місця із затишними лавками і альтанками об'єднує те, що там можна непомітно зайнятися сексом. А ще те, що там можуть гуляти діти. І якщо просто секс на вулиці тягне лише на дрібне хуліганство, то присутність неповнолітніх «злодіяння» посилить. Кваліфікуватися воно буде як розпусні дії відносно неповнолітніх, а це вже зовсім інша історія зі значно більш тяжкими наслідками ...

Гірша ідея № 3: секс в під'їзді. Як це збуджує - вискочити голими в під'їзд і зайнятися сексом, здригаючись від кожного шереху! Молоді тіла в найхимерніших позах на тлі обшарпаних стін ... Але знаєте що? Є якась іронія в тому, що дверні замки, як самостійно захлопуються, так само як і найглибші поцілунки, називають французькими. Як вам - залишитися голяка в під'їзді без ключів? В одних капцях? І стидобіща - ще півбіди, можна натурально застудитися і захворіти! Так що, перш ніж займатися любов'ю по під'їздах, познайомтеся з мешканцями і залиште їм запасні ключі, а то всяке буває ...

Гірша ідея № 2: секс на робочому місці. Є істина, за якою стоїть досвід багатьох і багатьох поколінь: не треба робити це там, де працюєш! Навіть якщо є заповітна комора зі зручним зламаним ксероксом. Навіть якщо всі пішли на обід. Навіть якщо впевнений у партнері і плануєш швидке весілля. Двері обов'язково заклинить, всі прийдуть з обіду на двадцять хвилин раніше, а давно вже мертвий ксерокс раптом оживе під дією злих чар і почне невтомно множити фрагменти тіл, які на нього видерлись ... Але навіть якщо нічого не станеться, кому це допоможе? Все, включаючи літню вахтершу, і так здогадаються! Не сумнівайтеся! І як з цим жити, а головне, працювати? Пристрасть пройде, а глузування колег залишаться. Це з коханцем можна посваритися і розлучитися, а з роботою не посваритись. Загалом, друзі, службовий роман - це тільки іноді в кіно казка зі щасливим кінцем. А в житті - нерідко жах без кінця з перервою на вихідні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Список інтимних ідей які краще ніколи не втілювати

Гірша ідея № 1: секс і їжа. Ось він, самий живучий міф! З дитинства не любив, коли їду тягнуть в ліжко. Потім крихти і взагалі антисанітарія ... Зате у фільмах відомого змісту щосили мажуться вершками, посипаються фруктами, злизують один з одного тістечка і мало не поїдають один іншого по-справжньому. Хто взагалі вирішив, що це еротично? Ось підійдіть зараз до холодильника і намажте груди, наприклад, згущеним молоком. Ну що, накотило нелюдське збудження? Думаю ні. Зрідка кінематографісти наважуються-таки сказати народу правду про те, як безглуздо поєднання еротичного та гастрономічного. В одному з епізодів сакраментального «Секс у великому місті» одна з героїнь викладає на своє оголене тіло суші і чекає коханця, який повинен поїдати їх, згораючи у вогні пристрасті. А коханець взяв і не прийшов. Так вона і пролежала весь вечір голою підставкою для страв японської кухні. Замерзла, сказилася, та й цінний продукт харчування зіпсувала. Та й сите черево, як відомо, до сексу глухо. Одним словом, додаткові травні нотки в атмосфері романтики. Так що давайте вже визначимося, що ми власне хочемо: поїсти або щось ще?

Ну а якщо говорити серйозно, коли має місце справжня пристрасть, то добре вийде скрізь і завжди! Адже найважливіше почуття в душі, а не пісок в плавках або оси в розмазати по грудях джемі. Так що великому кораблю пристрасті - великого плавання по просторах екстремального сексу і нестримних фантазій! Але аптечку тримайте під рукою. Так, про всяк випадок ...


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:





Підписатись не коментуючи
E-mail:
 Додавання коментаря:
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)

теги форматування

додати смайли
Підписатись на коментарі по e-mail
 

Пропонуємо переглянути наше відео





Останні новини

17:30
Скільки статевих партнерів в середньому має кожен житель Землі
17:30
Скільки разів на тиждень треба займатися сексом, щоб завагітніти
21:53
Секс-іграшки та сексуальне здоров'я: розвінчуємо міфи
17:00
Симптоми та лікування анальних тріщин
18:00
Лікарі розповіли, чому чоловікам шкідливий гарячий душ
18:00
Експерти з'ясували, чому жінки симулюють оргазм
16:00
Чому вам більше не цікавий секс
20:00
Що станеться, якщо ви повністю відмовитеся від сексу: сім наслідків для здоров'я
16:00
Що відбувається з організмом, коли ми цілуємось
18:00
Названо найкращі продукти-афродизіаки
0:20
Ефективне лікування циститу
12:34
Как выбрать свою первую интим-игрушку?
16:00
Чому овес так корисний для вашого сексуального здоров'я
23:00
Чим корисний поцілунок?
23:00
Як секс впливає на організм партнерів
7:45
Планування статі дитини по овуляції
18:15
Любов - це хвороба: науковий підхід
16:30
Як відчувати себе комфортно під час сексу
12:15
Боремося з депресією після розставання
19:45
Чоловікам не варто відмовляти в інтимній близькості
15:16
Вибропуля: как выбрать интимную игрушку и правильно ею пользоваться
11:00
Як приготувати еліксир молодості?
0:40
Повертаємо пристрасть у стосунки
0:40
Про що розкажуть еротичні сни?
0:20
Цілковита брехня! Поширені міфи про інтимне життя
23:45
Запланований секс приносить більше задоволення
21:00
Як займатися сексом у спеку: 5 корисних правил для пар
22:00
Чому чоловіків охоплює тривога після сексу
22:29
Как вернуть страсть в отношения?
0:40
Інтимний зв'язок зближує людей психологічно
13:25
Чтобы перевоплотится в эротического персонажа – загляните в секс шоп
0:20
Чому люди сумують після інтимних стосунків?
17:24
Время экспериментов: как разнообразить интимную жизнь влюбленных?
0:40
Найкраща прелюдія для жінок
0:40
Найкращий напій для інтимного вечора
0:40
Неймовірні факти про зраду
0:40
Секрети стосунків: як закохати в себе чоловіка?
0:40
Психолог розповів про секрети щасливих стосунків
0:40
Вчені дослідили, як ріст чоловіка впливає на стосунки
0:20
Речі, які збуджують чоловіків