Ліки від а до я  -   Хвороби  -  Калькулятор калорій  -   Магнітні бурі  -   Дієти  -  Очищення організму  -  Схуднення  -  Молочниця
Геморой  -  Лікування  -  Косметологія  -  Поради  -  Інсульт  -  Інфаркт  -  Діабет  -  Варикоз  - Вправи - Covid-19 


10 правил першого сексу з новим партнером

23:00, 24 Жов 2015 · Категорія: Секс та кохання · Переглядів 2287 · 

Збудження і хвилювання, трепет і страх, пристрасть і сумніви - коли ви ще випробуєте набір таких суперечливих емоцій, як не перед першим сексом з новим партнером? Ви чекали цього, готувалися обидва, вирощували бажання, і ось - воно може закінчитися не так, як ви хотіли, через ваші переживання і можливі помилки. Як звикнути до нового коханцеві і зробити перший секс максимально приємним для вас обох? Про це ми і розповімо.


Новий партнер

Новий партнер



1. Посміхаємося конфузам
Конфузи неминучі. Стукнулися лобами, у когось хрумтять коліна - та що тільки не трапляється! Не намагайтеся вести себе так, як ніби нічого не сталося, прагнучи зам'яти цей незграбний момент. Посміхніться і поцілуйте партнера. Обіграйте конфуз і продовжуйте займатися тим, на чому зупинилися. Псують секс не ніяковості, а саме збентежене ставлення до них, яке сковує партнерів.

2. Залиште експерименти до кращих часів
Кращі часи, звичайно, не варто відкладати, але і квапити їх наступ теж не варто. Секс при яскравому світлі, незвичайні і"«важкі" місця, специфічні аксесуари - все це вимагає певного рівня близькості з партнером і довіри один одному. Деякі погоджуються на експерименти тільки щоб не здатися закомлексованою простачкою.

Ви переживаєте за те, що у вас неідеальна груди і целюліт, він теж переживає за якісь свої недоліки. Це природно, якщо ви хочете справити приємне враження один на одного. Яскраве світло може перешкодити вам показати себе хорошою коханкою, і другого сексу може і не бути. Якщо ж все буде поступово, то з часом ви дійдете до різних експериментів і вольностей.

3. Розмовляйте
Досвід багатьох пар показує, що емоції, які відчувають при першому (і не тільки) сексі, забуваються з часом. Ви пам'ятаєте, що було добре, і це, мабуть, зазвичай все. Однак якщо ж в пам'яті залишаться слова, фрази, інтонації, то за ними гарантовано потягнеться низка приємних і збудливих емоцій, які ви відчували тоді.

Не потрібно придумувати хвалебних од або обговорювати плани на завтра. Прості описи, які найчастіше і так рвуться назовні, точно вріжуться в пам'ять. А обстановка і пристрасть дозволить вашому голосу звучати томно.

4. Підказуйте
Карти полів під час першого сексу немає ні в кого, тому він більше нагадує розвідку на мінному полі: невідомо, де вибухне, а де ні. І така невизначеність, як ви розумієте, впевненості не надає ні вам, ні партнеру. Тому саме час ставити орієнтири і мітки на карті вашого і його тіла. Підказуйте, що йому потрібно зробити, щоб вам було приємно, звертайте увагу, коли він робить все правильно. Слідкуйте також за його реакцією, щоб карта його тіла для вас не залишилася порожньою до кінця розвідки.

5. Не все відразу
Зрозуміло, ви хочете справити враження один на одного і показати, як далеко ви зайшли у вивченні науки плотської любові. Чи повторити сюжет недавно переглянутого фільму з пікантним змістом. Але зараз не час мірятися знаннями, а час просто любити один одного.

Складні пози або постійна їх зміна можуть перетворити перший секс в заняття фізкультурою. Все це може бентежити партнера, адже в такій активності чоловіки зазвичай думають не "ого, ось це вона вміє", а "де і за скільки чоловіків вона цьому навчилася?". Та й до того ж це вимотує: в сексі потрібно отримувати задоволення і доставляти його партнерові, а не думати про те, як не заплямувати свою репутацію за всяку ціну.

6. Не імітуйте
Питання це, звичайно, дуже тонке, адже звуками десь можна підвищити партнеру самооцінку і порушити його ще більше. Але є й інша грань: якщо вам не подобається те, що робить чоловік, а в кінці ви втомилися, але театрально зображуєте happy end, ризикуєте отримати те ж саме наступного разу. Якщо ви не хочете закінчити відносини після першого разу, беріть ініціативу в свої руки і підкажіть партнеру, як з вами краще звертатися або чекайте розчарування і наступного разу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найбільші помилки жінок в ліжку

7. Швидко або ніжно
Відсутність прелюдії, дуже швидкий секс знімають любовний запал і збудження. Так, ви одразу отримаєте довгоочікуваний оргазм, але врахуйте, що така пристрасна і гаряча швидкість можуть зрештою призвести вас до думки "А що це взагалі було?". Ви не запам'ятаєте, що сталося, і перший секс кане в лету, залишивши замість себе спустошеність, на місці якої повинні були бути ласки, ніжність і довгі, до тремтіння дотики.

8. "Ні!" комплексам
Зрозуміло, нам не вдасться позбавити вас від болісних думок з приводу свого м'якого животика або недостатньо пружних грудей. Навіть власниці самого досконалого, на думку чоловіків, тіла, знайдуть у себе як мінімум три недоліки.

Тому ми просто ще раз вам нагадуємо те, що ви вже й самі знаєте: у стані крайнього збудження чоловікові подобається все, що знаходиться у нього під руками і губами. Навіть повний живіт буде для нього найсолодшим місцем на вашому тілі. І потім згадуватися будуть тільки отримані емоції, а не побачені картинки.

9. Безпека - передусім!
Яким би емоційним і гарячим не був порив до сексу, яким би сильним не було бажання відмовитися від використання презерватива і взагалі від всіх умовностей, підійдіть до цього питання тверезо і візьміть це за правило. Якщо ви не обмінялися з партнером довідками про відсутність захворювань, що передаються статевим шляхом, використання контрацептивів - обов'язково. Місяці лікування не стоять ніякої пристрасті і віртуозного сексу.

10. Ніяких правил
Незважаючи на те, що є поради, до яких краще прислухатися, щоб відшліфувати свою поведінку в першу ніч з чоловіком, краще залишатися природною і не намагатися прикидатися. Щирість точно додасть вам упевненості і задоволення. При цьому якщо новий чоловік - не кандидат на довгострокові відносини, у вас ціле поле можливостей тренуватися, удосконалюватися і, можливо, навіть приміряти на себе якусь нову роль. Головне - насолода!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:





Підписатись не коментуючи
E-mail:
 Додавання коментаря:
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)

теги форматування

додати смайли
Підписатись на коментарі по e-mail
 

Пропонуємо переглянути наше відео





Останні новини

17:30
Скільки разів на тиждень треба займатися сексом, щоб завагітніти
21:53
Секс-іграшки та сексуальне здоров'я: розвінчуємо міфи
17:00
Симптоми та лікування анальних тріщин
18:00
Лікарі розповіли, чому чоловікам шкідливий гарячий душ
18:00
Експерти з'ясували, чому жінки симулюють оргазм
16:00
Чому вам більше не цікавий секс
20:00
Що станеться, якщо ви повністю відмовитеся від сексу: сім наслідків для здоров'я
16:00
Що відбувається з організмом, коли ми цілуємось
18:00
Названо найкращі продукти-афродизіаки
0:20
Ефективне лікування циститу
12:34
Как выбрать свою первую интим-игрушку?
16:00
Чому овес так корисний для вашого сексуального здоров'я
23:00
Чим корисний поцілунок?
23:00
Як секс впливає на організм партнерів
7:45
Планування статі дитини по овуляції
18:15
Любов - це хвороба: науковий підхід
16:30
Як відчувати себе комфортно під час сексу
12:15
Боремося з депресією після розставання
19:45
Чоловікам не варто відмовляти в інтимній близькості
15:16
Вибропуля: как выбрать интимную игрушку и правильно ею пользоваться
11:00
Як приготувати еліксир молодості?
0:40
Повертаємо пристрасть у стосунки
0:40
Про що розкажуть еротичні сни?
0:20
Цілковита брехня! Поширені міфи про інтимне життя
23:45
Запланований секс приносить більше задоволення
21:00
Як займатися сексом у спеку: 5 корисних правил для пар
22:00
Чому чоловіків охоплює тривога після сексу
22:29
Как вернуть страсть в отношения?
0:40
Інтимний зв'язок зближує людей психологічно
13:25
Чтобы перевоплотится в эротического персонажа – загляните в секс шоп
0:20
Чому люди сумують після інтимних стосунків?
17:24
Время экспериментов: как разнообразить интимную жизнь влюбленных?
0:40
Найкраща прелюдія для жінок
0:40
Найкращий напій для інтимного вечора
0:40
Неймовірні факти про зраду
0:40
Секрети стосунків: як закохати в себе чоловіка?
0:40
Психолог розповів про секрети щасливих стосунків
0:40
Вчені дослідили, як ріст чоловіка впливає на стосунки
0:20
Речі, які збуджують чоловіків
23:00
Таємниці жіночої привабливості