Ліки від а до я  -   Хвороби  -  Калькулятор калорій  -   Магнітні бурі  -   Дієти  -  Очищення організму  -  Схуднення  -  Молочниця
Геморой  -  Лікування  -  Косметологія  -  Поради  -  Інсульт  -  Інфаркт  -  Діабет  -  Варикоз  - Вправи - Covid-19 


7 звичок, які покращать якість вашого сексу

21:00, 26 Жов 2015 · Категорія: Секс та кохання · Переглядів 2442 · 

Коли ми говоримо, що секс - важлива частина життя, важливо пам'ятати, що наш спосіб життя теж має істотний вплив на події в спальні. Можна довго розмірковувати про комунікації, але домовитися з власним тілом куди складніше, якщо ви не бережете себе і встигли запустити здоров'я. Ось кілька змін (у тому числі до смішного простих), які, крім іншого, допоможуть вам отримувати від близькості максимум задоволення.


Секс

Секс



1. Пийте помірно
Я нікого не здивую, сказавши, що спиртне розслабляє розум, розв'язує язикі розсовує ноги, але тут важливо не переборщити. Звичайно, напиватися до стану нестримної прицільної блювоти не варто незалежно від того, чи плануєте ви секс; я про інше.

Хороша доза алкоголю в крові (в середньому по лікарні: якщо помітно порушується координація - ви там вже) негативно позначається на ерекції (складніше досягти, складніше втримати) уповільнює виділення вагінального мастила і знижує чутливість для обох статей. Досягти оргазму буде важче, якщо він взагалі зволить з'явитися.

Пояснення просте тут: алкоголь - депресант, і він, фігурально висловлюючись, заважає вашій центральній нервовій системі і геніталіям домовитися.

2. Розпряміть спину
Постарайтеся не сутулитися. Згорблена поза збільшує рівень кортизолу (гормон стресу) і знижує рівень тестостерону (гормон багато чого, зокрема впливає на лібідо обох статей, формування сперми, ерекцію і прилив крові до клітора). Так що, якщо ви шукали додаткову причину сісти прямо й розправити плечі, вважайте, що ось вона.

3. Приведіть себе у форму
Ні, я говорю не, що всім треба бути худими. Просто комбінація "дуже багато жиру + дуже мало фізнавантаження" псує всі сфери вашого життя, секс - не в останню чергу. Якщо у вас коли-небудь посеред ночі любові виникала задишка та біль у м'язах преса (наприклад, в місіонерській позиції для чоловіків) або ніг (в позі наїзниці) пора щось змінювати.

Ожиріння негативно позначається на стані і прохідності судин, а значить, приплив крові до члена буде утруднений (читай: ерекція може стати проблемою), не кажучи про психологічний аспект - якщо ви незадоволені своїм тілом, отримати задоволення від чого завгодно, включаючи близькість, буде складніше.

4. Ноги в теплі
Бабуся права була. Дослідження, проведене у Великобританії кілька років тому, продемонструвало дивовижний зв'язок між імовірністю оргазму для жінки і теплими шкарпетками на її ніжках. Дами, чиї ступні були в теплі, кінчали в середньому в 80% випадків, а їх босі колеги - тільки в 50%.

Додаткових досліджень, щоб з'ясувати причину цього взаємозв'язку, не проводили, але є теорії, що справа у відчутті фізичного і психологічного комфорту. Повірити в це в цілому не складно: будь-який сексолог вам скаже, що розслаблення і відчуття безпеки - найважливіші умови для задоволення жінки в ліжку.

5. Киньте, нарешті, курити
Серед чоловіків з еректильною дисфункцією курців (у тому числі колишніх) вдвічі більше, ніж тих, хто ніколи не мав такої звички. Тут теж справа в судинах - вони звужуються, і ці зміни можуть стати постійними. Це не кажучи про інші ефектикуріння, так що причини кинути є, звичайно, не тільки у чоловіків.

6. Мастурбуйте без фанатизму
В американській сексології є поняття мертвої хватки. Це коли чоловік під час мастурбації тримається за член, як за останню пляшку улюбленого пива, яке ось-ось знімуть з виробництва.

Багато чоловіків звикли доводити себе до кульмінації так. Це своєрідна "формула швидкого оргазму" і вона непогана сама по собі, але вона може заважати отримувати задоволення іншими способами. Піхва (навіть з дуже тренованими м'язами) або рот жінки просто не зможуть повторити подібний трюк.

Є багато способів впоратися з цим. Можна поступово зменшувати тиск. Можна пробувати нові техніки. Можна просто обходитися без оргазмів якийсь час і поспостерігати за реакцією тіла на більш м'який дотик після перерви.

Важко, звичайно, але всі чоловіки постпубертатного віку знають, що ерекція - надолужуваний ресурс і що пропустити парочку без неодмінної еякуляції в кінці не завдасть вашому тілу ніякої шкоди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 правил першого сексу з новим партнером

7. Подружитеся зі своїм тілом
Це більше про жінок, хоча далеко не тільки про них. Якщо під час сексу ви думаєте про те, як виглядають ваші груди в цій позі і як би так зігнутися, щоб складочки на животі не були видні, можете забути про оргазм. Будь ваш партнер хоч богом сексу у плоті, якщо ви психологічно відстороняєтеся від власного тіла і не готові (читай: вважаєте, що у вас немає права) отримувати задоволення - нічого не вийде.

Комплекси - страшні вороги вашої сексуальності. Це гремліни маленькі, які будуть гальмувати вас ("не роби цього, що він подумає?"), заважати бути розкутою("ти занадто жирна / худа / страшна") підкине дурних, мерзенних фантазій, що вибивають з моменту ("насправді він тебе не хоче").

Тут немає швидкого вирішення: проблема з самооцінкою вирішується довгою роботою над собою, в ідеалі - за допомогою гарного психолога. Але якщо ви починаєте "заганятися" то подумайте ось про що.

Ви вже зняли труси. Усі реальні приводи для збентеження залишилися за цим бар'єром.

Не треба чіплятися за комплекси, як за рятувальний круг. Коли посторгазмова ейфорія спаде, можете знову ненавидіти свої целюлітні стегна і прищі. Робити це в процесі - як пиляти себе за кожен шматочок з'їденого морозива: калорії отримані, а кайфу ніякого.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:





Підписатись не коментуючи
E-mail:
 Додавання коментаря:
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)

теги форматування

додати смайли
Підписатись на коментарі по e-mail
 

Пропонуємо переглянути наше відео





Останні новини

17:30
Скільки статевих партнерів в середньому має кожен житель Землі
17:30
Скільки разів на тиждень треба займатися сексом, щоб завагітніти
21:53
Секс-іграшки та сексуальне здоров'я: розвінчуємо міфи
17:00
Симптоми та лікування анальних тріщин
18:00
Лікарі розповіли, чому чоловікам шкідливий гарячий душ
18:00
Експерти з'ясували, чому жінки симулюють оргазм
16:00
Чому вам більше не цікавий секс
20:00
Що станеться, якщо ви повністю відмовитеся від сексу: сім наслідків для здоров'я
16:00
Що відбувається з організмом, коли ми цілуємось
18:00
Названо найкращі продукти-афродизіаки
0:20
Ефективне лікування циститу
12:34
Как выбрать свою первую интим-игрушку?
16:00
Чому овес так корисний для вашого сексуального здоров'я
23:00
Чим корисний поцілунок?
23:00
Як секс впливає на організм партнерів
7:45
Планування статі дитини по овуляції
18:15
Любов - це хвороба: науковий підхід
16:30
Як відчувати себе комфортно під час сексу
12:15
Боремося з депресією після розставання
19:45
Чоловікам не варто відмовляти в інтимній близькості
15:16
Вибропуля: как выбрать интимную игрушку и правильно ею пользоваться
11:00
Як приготувати еліксир молодості?
0:40
Повертаємо пристрасть у стосунки
0:40
Про що розкажуть еротичні сни?
0:20
Цілковита брехня! Поширені міфи про інтимне життя
23:45
Запланований секс приносить більше задоволення
21:00
Як займатися сексом у спеку: 5 корисних правил для пар
22:00
Чому чоловіків охоплює тривога після сексу
22:29
Как вернуть страсть в отношения?
0:40
Інтимний зв'язок зближує людей психологічно
13:25
Чтобы перевоплотится в эротического персонажа – загляните в секс шоп
0:20
Чому люди сумують після інтимних стосунків?
17:24
Время экспериментов: как разнообразить интимную жизнь влюбленных?
0:40
Найкраща прелюдія для жінок
0:40
Найкращий напій для інтимного вечора
0:40
Неймовірні факти про зраду
0:40
Секрети стосунків: як закохати в себе чоловіка?
0:40
Психолог розповів про секрети щасливих стосунків
0:40
Вчені дослідили, як ріст чоловіка впливає на стосунки
0:20
Речі, які збуджують чоловіків