Ліки від а до я  -   Хвороби  -  Калькулятор калорій  -   Магнітні бурі  -   Дієти  -  Очищення організму  -  Схуднення  -  Молочниця
Геморой  -  Лікування  -  Косметологія  -  Поради  -  Інсульт  -  Інфаркт  -  Діабет  -  Варикоз  - Вправи - Covid-19 


9 порад, які допоможуть навчити чоловіка правильно займатись сексом

00:20, 09 Лип 2016 · Категорія: Секс та кохання · Переглядів 2865 · 

Він забуває прийняти душ перед сексом, регулярно шльопає тебе по попі, в розпал процесу питає: "Ти вже?" і при цьому запевняє, що шалено тебе любить! Ти не розумієш, чому він робить це і як тобі реагувати? Детальніше читайте у "Країні Здоров'я".

Говоріть про бажання

Говоріть про бажання



Нехтує гігієною
З порогу він накидається на тебе з полум'яними ласками. Але замість того, щоб віддатися бурхливої пристрасті, ти з досадою думаєш про інше: прийшовши з вулиці, він знову не вимив рук! І поки гарячі долоні жадібно пестять тебе, ти з жахом уявляєш міріади мікробів, що наступають на твій тендітний організм...

Чоловік мислить масштабно. Активно доводячи тобі свою чоловічу спроможність, найменше він чекає, що з чуттєвої жінки ти перетворишся в крижинку-Мальвіну, яка заявляє з порога менторським тоном: "Вирушай в ванну, хлопчик!"

Чому так відбувається: та тому що він - чоловік! Пам'ятаєш Цезаря: "Прийшов, побачив, переміг"? Хіба тут щось говориться про "вимив руки"? Це вже із зовсім іншої опери!

Сміливо переводь вашу любовну сутичку в ванну кімнату: там тобі і душ, і чистота, і маса нових приємних відчуттів.

Мовчить під час сексу
Запитай будь-якого чоловіка, як він ставиться до жіночих криків і стогонів в ліжку - і навіть якщо він не зважиться відповісти відверто, по мрійливих іскорках, що спалахнули раптом в його очах, ти безпомилково вгадаєш відповідь. Звичайно, позитивно!
А от самі ж чоловіки... З юних років маленьких хлопчиків привчають до думки, що бурхливий прояв емоцій - прерогатива дівчат і плаксіїв. Ось вони і виконують свій нелегкий обов'язок перед батьківщиною і нами, партизанськи зчепивши зуби. До того ж необхідність що-небудь сказати відволікає від основного заняття і викликає спад ерекції.

Зона особливої уваги чоловіків
Нещасні груди мнуть і щипають, шльопають і намагаються зайнятися з ними сексом, а які муки випадають на долю ніжних сосків! І все це в повній впевненості, що ми буквально танемо від подібних процедур ... Про незрозумілу тягу чоловіків до "райських горбів" написані трактати. Тут тобі розкажуть і про едиповий комплекс, і про асоціацію з сідницями. А може, це вираз власницького інстинкту по відношенню до жінки?

Затягує прелюдію
Ти вже давно готова і прагнеш подачі "основного блюда", в той час як партнер зациклився на попередніх пестощах. Хвилини тягнуться нестерпно довго, і ти від нудьги починаєш дивитися в стелю, рахувати уявні зірки, згадувати про справи, призначені на наступний день, і думати, "коли ж це закінчиться".

Чому так відбувається: справа не в тому, що твій обранець не читав Шекспіра або його мало цікавлять твої бажання. Якраз навпаки: він просто дуже хоче справити враження і вважатися в твоїх очах досвідченим коханцем!

Сучасного чоловіка занадто довго зомбували розповідями про те, що головне в сексі - прелюдія. Заляканий страшними словами "петтінг" і "кунілінгус", тепер він намагається з усіх сил і щиро вірить в те, що задоволення забагато не буває.

Якщо ти незадоволена діями партнера, не варто підігравати йому стогонами! І боятися, що тебе охрестять фригідною, - теж! Сміливо говори про свої бажання - він буде тільки вдячний.

 Надто пасивний або гіперактивний
Tи налаштована на романтику і чекаєш від партнера бурхливих проявів пристрасті і шквалу емоцій. Улюблений же мирно розпластується на ліжку в формі морської зірки та запрошує тебе взяти ініціативу в свої руки. І ось ти стоїш перед цим безхребетним, відчуваючи, як зникає весь твій романтичний настрій, і дивуєшся: "А що я, власне, тут роблю?"

Або з точністю до навпаки: твій обранець настільки захопився процесом, що ти, не встигаючи навіть заїкнутися про свої побажання, слухняно дозволяєш йому вертіти собою як завгодно, подумки порівнюючи себе з іграшкою в руках разбуянівшегося сексуального маніяка.

секс

Чому так відбувається: а хіба ти ніколи не мріяла просто розслабитися? Довіритися інтуїції партнера і побути "колодою"? Ось і йому іноді хочеться віддатися дослідній амазонці, яка буде робити з ним все, що заманеться! Коли ж він надто активний, ми маємо справу зі спробою реалізувати іншу мрію - побути в ролі справжнього пана, лідера, якому беззаперечно підкориться ласкава і покірна одаліска...

Задає дурні питання
Ви обидва злагоджено наближаєтеся до кульмінації, як раптом він проникливо уточнює: "Ти вже, люба?" Момент упущений, збудження випаровується, а ти дивишся в його співчутливі очі і дивуєшся: ну як можна бути таким дурнем? Особливих оплесків заслуговують унікуми, які продовжують: "A скільки разів?"

Не поспішай демонструвати своє незадоволення: може, він просто переживає, чи всі робить як треба?

Занадто невміло цілується
Якщо б чоловіки хоч раз почули, якими невтішними епітетами ми нагороджуємо їх за невміння цілуватися "як треба", вони напевно б назавжди зареклися проводити час за цим приємним заняттям. І жалюгідна доля того, хто не бачить ніякої різниці між поцілунком французьким і індійським, - заклюють і запишуть в дилетанти: вже ми-то, жінки, знаємо толк в цих ласках!
 
Чому так відбувається: ну не люблять вони цілуватися! Точніше, люблять, але не всі і не завжди, і не надають цьому такого значення, як ми. Пам'ятаєш шкільну фразу з Чернишевського: помри, але не дай поцілунку без любові? Чоловіки далекі від культу цих ласк і не схильні так романтизувати контакт двох ротових порожнин. Згідно зі статистикою, тягу до поцілунків відчувають тільки 20% представників сильної статі. Це проти наших-то 90%!

Примушує до орального або анального сексу
Hеоспорімий факт: 99% респонденток з обуренням кажуть про чоловіків, які намагаються схилити їх до орального сексу, схопивши за волосся і притягнувши до ширінки! Причому в більшості своїй ці ж жінки абсолютно не проти принести своєму обранцеві оральне задоволення.
Але тільки без примусу! Анальний секс йде тут окремим пунктом.

У будь-якому випадку, в сексі добре тільки те, що влаштовує обох партнерів. І якщо твій обранець наполягає на тому, що для тебе неприйнятно, скажи чітко і ясно: "Ні. Ми не будемо цього робити".

Резюме
Жарти в сторону. Все та ж об'єктивна статистика показує, що причина розпаду 50% подружніх пар - їх невдоволення сексуальним життям у шлюбі. Ми дуже нетерплячі і безкомпромісні, нам ще дуже багато чому належить навчитися, але іноді звичайна розмова по душам може зберегти те, що не вдасться зберегти сорока тисячам психоаналітиків і сексопатологів.

Хочеш перевірити? Розкажи йому про свої бажання. І вислухай його. Ви здивуєтеся, як багато у вас спільного!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:





Підписатись не коментуючи
E-mail:
 Додавання коментаря:
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)

теги форматування

додати смайли
Підписатись на коментарі по e-mail
 

Пропонуємо переглянути наше відео





Останні новини

17:30
Скільки разів на тиждень треба займатися сексом, щоб завагітніти
21:53
Секс-іграшки та сексуальне здоров'я: розвінчуємо міфи
17:00
Симптоми та лікування анальних тріщин
18:00
Лікарі розповіли, чому чоловікам шкідливий гарячий душ
18:00
Експерти з'ясували, чому жінки симулюють оргазм
16:00
Чому вам більше не цікавий секс
20:00
Що станеться, якщо ви повністю відмовитеся від сексу: сім наслідків для здоров'я
16:00
Що відбувається з організмом, коли ми цілуємось
18:00
Названо найкращі продукти-афродизіаки
0:20
Ефективне лікування циститу
12:34
Как выбрать свою первую интим-игрушку?
16:00
Чому овес так корисний для вашого сексуального здоров'я
23:00
Чим корисний поцілунок?
23:00
Як секс впливає на організм партнерів
7:45
Планування статі дитини по овуляції
18:15
Любов - це хвороба: науковий підхід
16:30
Як відчувати себе комфортно під час сексу
12:15
Боремося з депресією після розставання
19:45
Чоловікам не варто відмовляти в інтимній близькості
15:16
Вибропуля: как выбрать интимную игрушку и правильно ею пользоваться
11:00
Як приготувати еліксир молодості?
0:40
Повертаємо пристрасть у стосунки
0:40
Про що розкажуть еротичні сни?
0:20
Цілковита брехня! Поширені міфи про інтимне життя
23:45
Запланований секс приносить більше задоволення
21:00
Як займатися сексом у спеку: 5 корисних правил для пар
22:00
Чому чоловіків охоплює тривога після сексу
22:29
Как вернуть страсть в отношения?
0:40
Інтимний зв'язок зближує людей психологічно
13:25
Чтобы перевоплотится в эротического персонажа – загляните в секс шоп
0:20
Чому люди сумують після інтимних стосунків?
17:24
Время экспериментов: как разнообразить интимную жизнь влюбленных?
0:40
Найкраща прелюдія для жінок
0:40
Найкращий напій для інтимного вечора
0:40
Неймовірні факти про зраду
0:40
Секрети стосунків: як закохати в себе чоловіка?
0:40
Психолог розповів про секрети щасливих стосунків
0:40
Вчені дослідили, як ріст чоловіка впливає на стосунки
0:20
Речі, які збуджують чоловіків
23:00
Таємниці жіночої привабливості