Ліки від а до я  -   Хвороби  -  Калькулятор калорій  -   Магнітні бурі  -   Дієти  -  Очищення організму  -  Схуднення  -  Молочниця
Геморой  -  Лікування  -  Косметологія  -  Поради  -  Інсульт  -  Інфаркт  -  Діабет  -  Варикоз  - Вправи - Covid-19 


8 порад, як позбутися від проблем і отримувати задоволення в ліжку

00:40, 29 Жов 2016 · Категорія: Секс та кохання · Переглядів 1613 · 

З одного боку, секс - відмінні ліки проти стресу. Ви розслабляєтеся, радієте, відчуваєте себе молодою і красивою. З іншого боку, секс може стати і найсильнішим джерелом стресу.


Розслабтесь і отримуйте задоволення

Розслабтесь і отримуйте задоволення



Журнали і фільми розповідають вам про нескінченні насолодах. А в реальному житті фізична близькість з чоловіком стає рутиною, і ви просто перестаєте отримувати задоволення. Ви ображаєтеся на чоловіка за те, що гострота відчуттів пройшла. Звинувачуйте його в тому, що він став до вас неуважний. Що сексу він віддає перевагу телевізору та вечірню газету. А коли він і сходить до вас, то робить це так механічно, що краще б не робив зовсім. Ви відчуваєте себе відкинутої, обманутою і непривабливою. Ви замикається в собі. І в результаті не хочете займатися сексом взагалі.

У такій ситуації найчастіше радять виїхати і провести з чоловіком романтичний вікенд в незвичайній обстановці. Романтичний вікенд? Після того як ви кілька місяців взагалі не торкатися один до одного? Це все одно, що намагатися пробігти марафон без найменшої фізичної підготовки. Годі й намагатися. Але можна поступово зруйнувати перешкоду, яка виникла між вами.

ЧОМУ ПРОПАДАЄ БАЖАННЯ

Майже дві третини жінок старше 30 років незадоволені своїм сексуальним життям через те, що більше не відчувають себе привабливими. І справа зовсім не в тому, що, вийшовши заміж, ці жінки раптом змарніла. Просто робота, діти і домашні справи практично не залишають сил і часу на те, щоб подумати про себе. Крім того, з віком ми все більше турбуємося про те, як виглядаємо. На жаль, переламати хід часу неможливо - так, ви не стаєте молодше. Але після тридцяти жіноча сексуальність тільки зростає. Ви досвідчені, ви мудрі, ви знаєте, що вам подобається і що приносить задоволення вашому чоловікові. Навіть якщо ви багато років разом, ваша сексуальне життя може бути насиченою і гармонійної. Головне - не забувайте про себе. Жінку, яка цінує себе, буде цінувати і її чоловік. А це найголовніше в стосунках.

СЕКС - ЦЕ ЗБРОЯ

Звісно, якщо ви втомилися і до того ж засмучені проблемами на роботі, вам не до сексу. «Мені треба як слід виспатися», - говорите ви і відвертається до стінки. Але насправді крім втоми тут є і інша сторона. Коли ситуація в професійній сфері виходить з-під контролю, ви шукаєте самоствердження в сім'ї. Ви зриваєте образу на своїх дітях, батьках і, звичайно ж, на чоловіка. 40% жінок відмовляються від сексу, якщо вони ображені на свого партнера. Що це означає? Що ви користуєтеся сексом як способом впливу на чоловіка. Фізична близькість з джерела насолоди перетворюється у вас в спосіб заохочення і покарання. Якщо чоловік поводився ідеально, ви великодушно даруєте йому своє тіло. Якщо він завинив - відмовляєте. До певного моменту вам здається, що ви контролюєте ситуацію в спальні. Але дослідження показують, що переважна кількість чоловіків змінюють з двох причин. Перша: нестача емоційної близькості. Друга: недолік сексу. Вихід в тому, щоб навчитися вирішувати сімейні проблеми іншими методами. Набагато простіше образитися і замкнутися в собі, ніж відверто поговорити про те, що вас турбує.

ВІДЧУЙТЕ СЕБЕ ПРИВАБЛИВОЮ

Йдіть на побачення. Так, справжнє побачення. Так, при живому чоловікові. Посидьте в кафе з колегою по роботі. Або погуляйте по парку зі старим другом, якого ви не бачили багато років. Зазвичай ви з обуренням відмітає пропозиції про зустріч, тому що заміжня і «не така». Нехай це буде просто побачення і нічого більше. Але завдяки йому ви відчуєте себе молодою і привабливою. Ви повернетеся додому з палаючими очима. І, можливо, саме цієї іскри не вистачало, щоб ваша любов з чоловіком спалахнула з новою силою.

ВИБИРАЙТЕ ЧАС ДЛЯ ЗАДОВОЛЕНЬ

Зазвичай ваш день розписаний по хвилинах: ви збираєте дітей в школу, а чоловіка на роботу, поспішайте в офіс, ввечері готуєте вечерю, перевіряєте уроки, перете ... А собою займаєтеся, якщо встигнете. Це не правильно! Виберіть час для себе. Наприклад, введіть правило: після вечері домашні допомагають вам вимити посуд і залишають вас у спокої рівно на 30 хвилин. Або в суботу вранці ви ходите в басейн, а діти залишаються з чоловіком. Завжди, навіть якщо в будинку не прибрано і не готовий обід. Все це можна зробити пізніше.

ЗАЙМАЙТЕСЯ СПОРТОМ

Виберіть собі фізичну активність до душі. Бігайте, плавайте, танцюйте, катайтеся на велосипеді. По-перше, ви відразу ж станете себе краще почувати. З'являться нові сили і маса енергії. По-друге, ви помітите, як ваше тіло стає більш спортивним і підтягнутим. По-третє, коли з'являються перші успіхи, це дає вам величезну впевненість у собі. У перший раз ви насилу пробігли 300 метрів, а тепер вам і 3 кілометри дарма. Яка ж ви молодчина!

ЗАПИШІТЬСЯ НА МАСАЖ

Якщо ви не дуже сором'язливі, то до масажиста-чоловікові. Масаж покращує кровообіг і допомагає м'язам зберігати тонус. Зрештою, масаж просто приносить задоволення, а саме це вам зараз і потрібно.

ЗІЗНАВАЙТЕСЬ В КОХАННІ

Говоріть йому, що він найкращий у світі, що він приголомшливий батько, дивовижний коханець і просто мрія. Не варто повторювати це кожен день, але час від часу обов'язково захоплюйтеся чоловіком - вголос і в його присутності.

БУДЬТЕ ВІДВЕРТІ

В житті кожної людини бувають періоди, коли йому потрібно більше сексу, і такі моменти, коли сексу не хочеться зовсім. Якщо ви зараз на спаді, не соромтеся пояснити чоловікові, що з вами відбувається. Не кажіть, що у вас болить голова, будьте відверті. І навіть в такі моменти не віддаляється від чоловіка. Обов'язково торкайтеся один до одного, обіймайте чоловіка, будьте з ним ніжні і уважні.

БУДЬТЕ ВІЛЬНІ

Як би ви не були прив'язані один до одного, майже кожній людині потрібен час, щоб побути на самоті. Відпускайте свого чоловіка на зустрічі з друзями і ходите кудись без нього самі. Нехай у вас буде можливість скучити одне подругу і зрадіти зустрічі.

СТВОРІТЬ СОБІ ЛЮБОВНИЙ НАСТРІЙ

Любіть своє тіло. Це вас несе між роботою і сім'єю, а іноді навіть забуваєте почистити зуби на ніч. І тим більше забуваєте, що ви - жінка, таємнича і приваблива. А адже чим більше вам подобається ваше тіло, тим більше сексуальної ви себе відчуваєте. Так що згадайте про себе. Почніть з покупки красивого нижньої білизни. І не такого, в якому фотографуються моделі для обкладинок чоловічих журналів. А такого, в якому ви будете почувати себе красивою і бажаною. Купіть крем з запаморочливим запахом і щовечора наносите його чуттєвими рухами на тіло. Може бути, на очах у чоловіка, щоб і він не забував про те, що ви - богиня.

Думайте про кохання. Щоб не твердили фахівці з ерогенних зон, наш головний сексуальний центр - це мозок. Саме він посилає імпульси тілу і змушує чогось хотіти або не хотіти. Якщо голова з ранку до ночі зайнята річним звітом або іспитами у дітей, ви не зможете відчувати себе сексуальною. Знайдіть декілька хвилин для того, щоб подумати про приємне. Згадуйте свої еротичні сни, фантазуйте. Може бути, в один прекрасний день вам захочеться втілити свої фантазії в життя. А може бути, і немає - нехай залишаються приємними снами наяву.

Міняйте звички. Ви займаєтеся сексом виключно в подружньому ліжку і тільки після того, як всі домашні справи закінчені, діти укладені і на обличчя завдано зволожуючий крем. Ви звикли так робити, а звичка - смерть для збудження. Спробуйте секс в душі. Або секс на кухні. Стоячи і не знімаючи одягу. Адже бувають же моменти, коли ви з чоловіком залишаєтеся вдома самі і можете не побоюватися, що вас побачать діти?


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:





Підписатись не коментуючи
E-mail:
 Додавання коментаря:
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)

теги форматування

додати смайли
Підписатись на коментарі по e-mail
 

Пропонуємо переглянути наше відео





Останні новини

17:30
Скільки разів на тиждень треба займатися сексом, щоб завагітніти
21:53
Секс-іграшки та сексуальне здоров'я: розвінчуємо міфи
17:00
Симптоми та лікування анальних тріщин
18:00
Лікарі розповіли, чому чоловікам шкідливий гарячий душ
18:00
Експерти з'ясували, чому жінки симулюють оргазм
16:00
Чому вам більше не цікавий секс
20:00
Що станеться, якщо ви повністю відмовитеся від сексу: сім наслідків для здоров'я
16:00
Що відбувається з організмом, коли ми цілуємось
18:00
Названо найкращі продукти-афродизіаки
0:20
Ефективне лікування циститу
12:34
Как выбрать свою первую интим-игрушку?
16:00
Чому овес так корисний для вашого сексуального здоров'я
23:00
Чим корисний поцілунок?
23:00
Як секс впливає на організм партнерів
7:45
Планування статі дитини по овуляції
18:15
Любов - це хвороба: науковий підхід
16:30
Як відчувати себе комфортно під час сексу
12:15
Боремося з депресією після розставання
19:45
Чоловікам не варто відмовляти в інтимній близькості
15:16
Вибропуля: как выбрать интимную игрушку и правильно ею пользоваться
11:00
Як приготувати еліксир молодості?
0:40
Повертаємо пристрасть у стосунки
0:40
Про що розкажуть еротичні сни?
0:20
Цілковита брехня! Поширені міфи про інтимне життя
23:45
Запланований секс приносить більше задоволення
21:00
Як займатися сексом у спеку: 5 корисних правил для пар
22:00
Чому чоловіків охоплює тривога після сексу
22:29
Как вернуть страсть в отношения?
0:40
Інтимний зв'язок зближує людей психологічно
13:25
Чтобы перевоплотится в эротического персонажа – загляните в секс шоп
0:20
Чому люди сумують після інтимних стосунків?
17:24
Время экспериментов: как разнообразить интимную жизнь влюбленных?
0:40
Найкраща прелюдія для жінок
0:40
Найкращий напій для інтимного вечора
0:40
Неймовірні факти про зраду
0:40
Секрети стосунків: як закохати в себе чоловіка?
0:40
Психолог розповів про секрети щасливих стосунків
0:40
Вчені дослідили, як ріст чоловіка впливає на стосунки
0:20
Речі, які збуджують чоловіків
23:00
Таємниці жіночої привабливості