Ліки від а до я  -   Хвороби  -  Калькулятор калорій  -   Магнітні бурі  -   Дієти  -  Очищення організму  -  Схуднення  -  Молочниця
Геморой  -  Лікування  -  Косметологія  -  Поради  -  Інсульт  -  Інфаркт  -  Діабет  -  Варикоз  - Вправи - Covid-19 


5 рухів, які покращать ваш секс

00:20, 01 Лист 2016 · Категорія: Секс та кохання · Переглядів 3856 · 

Щоб отримувати задоволення від сексу, потрібна не тільки емоційний зв'язок з чоловіком. Багато що залежить від непомітних внутрішніх м'язів, про існування яких деякі навіть не підозрюють. Секс - це не тільки таїнство любові, але і найприємніше аеробне вправу. Після нього нормалізуються тиск і пульс.


Секс-аеробіка

Секс-аеробіка



Секс-аеробіка

Щоб отримувати задоволення від сексу, потрібна не тільки емоційний зв'язок з чоловіком. Багато що залежить від непомітних внутрішніх м'язів, про існування яких деякі навіть не підозрюють. Секс - це не тільки таїнство любові, але і найприємніше аеробне вправу. Після нього нормалізуються тиск і пульс.

ВПРАВА 1 - ЛОБКОВО-КУПРИКОВІ М'ЯЗИ

Це три м'язи, які розташовані, подібно гамака, від задньої до передньої частини лобкової кістки, оточуючи анальний отвір і піхву. Під час оргазму ці три м'язи часто стикаються, і чим вони сильніші, тим яскравіше будуть ваші відчуття. Якщо м'язи натреновані, приплив крові до цієї області посилюється, підвищуючи чутливість жінки.

Як це зробити?

Існує відоме багатьом вагітним жінкам вправу, так зване вправу Кегеля. Воно полягає в поперемінному напрузі і розслабленні м'язів, як ніби ви намагаєтеся зупинити сечовипускання. Перший раз спробуйте зробити це в туалеті, щоб відчути ті м'язи, про які йде мова. Майте на увазі, що сідничні м'язи при цій вправі повинні бути розслаблені. Щоб виконати вправу, повільно стисніть м'язи. Долічіть до трьох; потім повільно розслабте теж на 3 рахунки. Повторюйте стільки, скільки зможете, поступово доходячи до двадцяти п'яти - тридцяти раз. Є ще один варіант цієї вправи: швидко стискати і розслабляти м'язи. Спочатку намагайтеся добитися інтенсивності, тобто пульсуючих рухів, а швидкість прийде з часом, якщо практикуватися регулярно. Щоб добре розробити потрібні м'язи, виконуйте цю вправу в різних позиціях - сидячи, стоячи, лежачи або на четвереньках - 2-3 рази на день.

ВПРАВА 2 - ВАГІНАЛЬНІ М'ЯЗИ

Піхву - це порожнистий грушоподібний м'язовий орган. Сексопатологи стверджують, що саме скорочення піхви можуть посилювати оргазм. Якщо ви вмієте контролювати вагінальні м'язи, у вас вийде підняти піхву під час сексу так, щоб відкрити «сліпий мішок» (він знаходиться в самому кінці піхви) для проникнення чоловічого статевого органу. У багатьох жінок цей «сліпий мішок» стає дуже чутливим під час сексу і його стимуляція неодмінно веде до оргазму.

Як це зробити?

Щоб розпізнати вагінальні м'язи, ляжте на спину і підніміть ноги вгору. Ця позиція допомагає матці розташуватися на вершині піхви. Так що, опустивши ноги, ви можете відчути вихід повітря з піхви (уявіть, що ви їм дихайте). Саме цього почуття ви повинні домогтися, стискаючи м'язи, розташовані під черевною порожниною, над піхвою. Напруга і розслаблення дозволяє відкрити «сліпий мішок» безпосередньо під час статевого акту. Виконуйте цю вправу десять разів на день в будь-якій позиції, пам'ятайте, що лежачи його робити найлегше. Завдяки натренованим м'язам посилюється приплив крові до точок, відповідальним за сексуальне задоволення.

ВПРАВА 3 - ДІАФРАГМА

Правильне дихання - основа сексуального збудження. По суті справи, просто неможливо отримати повноцінного сексуального задоволення, якщо ви затримуєте дихання. А це саме те, чим ми найчастіше і займаємося абсолютно несвідомо протягом статевого акту або під час досягнення оргазму. Постарайтеся змінити частоту дихання, як тільки починаєте збуджуватися, - це може допомогти вам значно збільшити час оргазму.

Як це зробити?

Діафрагма - це м'язи над черевної западиною, які помітні неозброєним оком. Ви відчуваєте її, роблячи глибокий вдих, - і це чудовий спосіб зміцнити діафрагму. Ляжте на спину, покладіть одну руку на живіт. Повільно вдихніть, наповнюючи легені повітрям, а коли відчуєте діафрагму, так само повільно видихніть. У той час як ви дихаєте, рука на животі повинна підніматися і опускатися. Повторіть цю вправу кілька разів, а потім кілька хвилин дихайте як зазвичай.

ВПРАВА 4 І 5 - ЖИВІТ І ПОПЕРЕК

Тренування і зміцнення м'язів живота, попереку і навіть сідниць можуть допомогти вам розташовувати таз таким чином, щоб отримати максимальне задоволення. Наприклад, коли ви лежите на спині з піднятими і зігнутими ногами, вагінальний канал скорочується. І якщо з цього становища ви «Виштовхніть» за допомогою попереку назустріч партнеру, то передня стінка піхви стикнеться з його пенісом, що дозволить йому стимулювати точку G, розташовану між лобкової кісткою і шийкою матки.

Як це зробити?

Щоб розслабити таз і спину, ми пропонуємо виконувати такі вправи (вони йдуть в комплексі, тобто якщо ви робите першу вправу, то потрібно виконувати і друге для рівномірної тренування м'язів). Для першої вправи вам знадобиться стійкий високий стілець (сидіння має бути розташоване на рівні талії). Сядьте на стілець, відкиньтеся так, щоб низ спини і таз були у висячому положенні. Підніміть вгору руки і потягніться. Ви відчуєте, як м'язи живота і спини почнуть розслаблятися і дихання стане глибше. Дихайте так, як ніби надуває кульку. Коли ви зовсім розслабитеся, то відчуєте спонтанні коливання живота. Нагніться до підлоги, робіть що розгойдуються руху, спираючись на коліна. Продовжуйте вправу протягом п'яти хвилин - до тих пір, поки не відчуєте легке поколювання в ногах.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:





Підписатись не коментуючи
E-mail:
 Додавання коментаря:
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)

теги форматування

додати смайли
Підписатись на коментарі по e-mail
 

Пропонуємо переглянути наше відео





Останні новини

17:30
Скільки разів на тиждень треба займатися сексом, щоб завагітніти
21:53
Секс-іграшки та сексуальне здоров'я: розвінчуємо міфи
17:00
Симптоми та лікування анальних тріщин
18:00
Лікарі розповіли, чому чоловікам шкідливий гарячий душ
18:00
Експерти з'ясували, чому жінки симулюють оргазм
16:00
Чому вам більше не цікавий секс
20:00
Що станеться, якщо ви повністю відмовитеся від сексу: сім наслідків для здоров'я
16:00
Що відбувається з організмом, коли ми цілуємось
18:00
Названо найкращі продукти-афродизіаки
0:20
Ефективне лікування циститу
12:34
Как выбрать свою первую интим-игрушку?
16:00
Чому овес так корисний для вашого сексуального здоров'я
23:00
Чим корисний поцілунок?
23:00
Як секс впливає на організм партнерів
7:45
Планування статі дитини по овуляції
18:15
Любов - це хвороба: науковий підхід
16:30
Як відчувати себе комфортно під час сексу
12:15
Боремося з депресією після розставання
19:45
Чоловікам не варто відмовляти в інтимній близькості
15:16
Вибропуля: как выбрать интимную игрушку и правильно ею пользоваться
11:00
Як приготувати еліксир молодості?
0:40
Повертаємо пристрасть у стосунки
0:40
Про що розкажуть еротичні сни?
0:20
Цілковита брехня! Поширені міфи про інтимне життя
23:45
Запланований секс приносить більше задоволення
21:00
Як займатися сексом у спеку: 5 корисних правил для пар
22:00
Чому чоловіків охоплює тривога після сексу
22:29
Как вернуть страсть в отношения?
0:40
Інтимний зв'язок зближує людей психологічно
13:25
Чтобы перевоплотится в эротического персонажа – загляните в секс шоп
0:20
Чому люди сумують після інтимних стосунків?
17:24
Время экспериментов: как разнообразить интимную жизнь влюбленных?
0:40
Найкраща прелюдія для жінок
0:40
Найкращий напій для інтимного вечора
0:40
Неймовірні факти про зраду
0:40
Секрети стосунків: як закохати в себе чоловіка?
0:40
Психолог розповів про секрети щасливих стосунків
0:40
Вчені дослідили, як ріст чоловіка впливає на стосунки
0:20
Речі, які збуджують чоловіків
23:00
Таємниці жіночої привабливості