Ліки від а до я  -   Хвороби  -  Калькулятор калорій  -   Магнітні бурі  -   Дієти  -  Очищення організму  -  Схуднення  -  Молочниця
Геморой  -  Лікування  -  Косметологія  -  Поради  -  Інсульт  -  Інфаркт  -  Діабет  -  Варикоз  - Вправи - Covid-19 


7 правил природнього макіяжу

09:00, 11 Жов 2015 · Категорія: Жіноче здоров'я, Косметологія · Переглядів 1955 · 

Природна краса - природний макіяж, як на фото в модних журналах. Те, що вже кілька сезонів пропагують візажисти всього світу. Їм вторять косметичні компанії, починаючи випускати все більше і більше засобів, покликаних надати шкірі природне сяйво і здоровий відтінок. Причому мова не про засоби догляду, а саме про декоративну косметику.

Природній макіяж

Природній макіяж



Секрет перший. Дайян Кендал, візажист професійної команди MAC створила для шоу Alberta Ferretti ніжний, дівочий образ. Вона уточнює, що для початку на обличчя моделей необхідно нанести зволожуючий крем. Саме цей засіб - половина успіху натурального макіяжу. І лише потім в хід йде палітра, в яку входили тільки натуральні відтінки. Бронзер було завдано пензлем уздовж овалу обличчя. Коричневі тіні розтушовані у напрямку до скроні і доходили до брів. Мерехтіння в центрі повіки додали кремово-пудрові тіні. Погляд підкреслила тонка лінія чорного лайнера уздовж верхніх вій. Брови були розчесані, вії завиті, а для губ використовувався тонуючий бальзам.

Секрет другий. Ернесто Мунтаніоль, провідний візажист Chanel, упевнений: в природному макіяжі обличчя повинне світитися, але не виглядати пітним. При цьому абсолютно матова шкіра, на його погляд, виглядає скоріше фальшиво. Тому, щоб добитися балансу, через 15-20 хв після нанесення тональної основи, нанеси пудру виключно на Т-зону, не зачіпаючи інші ділянки обличчя. Вуаля!

Секрет третій. Живе обличчя не повинне виглядати плоским. Зробити його рельєфним допоможе будь-яка двоколірна пудра. Світліший тон наноси на виступаючі частини обличчя ("спинка" носа, вилиці, підборіддя, лоб), а темніший - під вилиці. До речі, добре, якщо в обох відтінках пудри буде невловимий для ока рожевий пігмент, який надає обличчю свіжий і відпочивший вигляд. І ось, природний макіяж вже готовий на 50%. Залишилося хіба що підкреслити очі.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Як намалювати ідеальні стрілки за 2 хвилини (ВІДЕО)

Четвертий секрет. Занадто світла, що втратила навіть натяк на засмагу шкіра надає всьому макіяжу нездоровий вигляд. Тому знайди серед безлічі тонів пудри свій відтінок і "відступи" на два тони темніше: це і є колір твого натурального загару. Сміливо наноси пудру на все обличчя, шию і зону декольте і збирай, прямо з ранку, компліменти вже не своїм літнім фото, а тому, як ти виглядаєш тут і зараз. Ось тобі і четвертий секрет!

П'ятий секрет природного макіяжу: наноси на обличчя замість звичних розсипчастих рум'яна-стік. Їх напівпрозора легка, але при цьому стійка текстура дозволить тобі поступово посилювати інтенсивність відтінку при нанесенні нового шару, якщо, наприклад, ти ввечері плануєш на вечірку. Будь акуратна: рум'яна-стік наносять тільки на "яблучка" щік і трохи на вилиці. Не перестарайтеся, інакше на всіх фото, які обов'язково з'являться в цей вечір в інстаграмі друзів, ти ризикуєш виглядати, як клоун з дитячого дня народження.

Правило номер шість. Для природного макіяжу краще вибрати блиск для губ, а не помаду. Правильно виглядатимуть натуральні відтінки без перламутрових частинок. І запам'ятай маленьку хитрість: глянцевий блиск особливо хороший, якщо рум'яна ти використовувала матові. І навпаки теж працює.

Секрет номер сім. Останній і, мабуть, найпростіший у виконанні, коли мова йде про природний макіяжі. Завжди наноси під тіні (знову ж, максимально природних відтінків) базу. Вона допоможе їм не обсипатися протягом дня, буде ідеально виглядати на фото, якщо ти, наприклад, готуєшся до зйомки, і точно не видасть свою присутність до самого вечора. Ідеальна текстура бази для такого випадку - рідка, зовсім не схожа на звичні продукти. Для успішного нанесення краплю засобу потрібно змішувати з сухими тінями і тільки потім припудрювати ними повіку за допомогою кисті. Результат тебе приємно здивує - макіяж дійсно тримається, як приклеєний! І ще ... якщо ти дбаєш не тільки про стійкість макіяжу, але й про здоров'я своєї шкіри, вибирай основу з компонентами догляду. Головними серед яких повинні бути вітаміни А і Е.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:





Підписатись не коментуючи
E-mail:
 Додавання коментаря:
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)

теги форматування

додати смайли
Підписатись на коментарі по e-mail
 

Пропонуємо переглянути наше відео





Останні новини

13:30
Обираємо найкращі засоби для інтимної гігієни
12:30
У жінки різко почало випадати волосся. Що робити?
9:30
Чи справді статевий акт може спричинити цистит
12:30
Поради, котрі подолають нетримання сечі в жінок
7:30
Секрети, які допоможуть зберегти шкіру молодою і красивою
6:30
Хвороба яєчників, яку ніщо не може перемогти
6:30
Виявлено дивну причину облисіння жінок
10:30
Причини раннього клімаксу у жінок
6:30
Причини захворювання жінок на міому матки
0:20
Гінекологія та УЗД. Коли варто йти на діагностику
12:15
Що треба робити, щоб не випадало волосся
9:00
Перші сигнали алкогольної залежності
15:30
Як мед може нашкодити організму?
21:00
Молочні продукти для жінок із менопаузою
14:00
Причини безсоння у жінок до 40 років
0:40
Неправильне поєднання продуктів для здоров'я
0:40
Причини ранньої менопаузи до 45 років
21:00
Відмова від шапки може нашкодити здоров'ю
14:00
Поширені помилки під час чистки вух
11:00
Фактори, які пришвидшують появу сивини
21:00
Що нігті можуть розповісти про здоров'я?
22:00
Ревматоїдний артрит частіше виникає у жінок
14:00
Несподівана користь поцілунків
6:20
Молоді жінки схильні до мігренозного інсульту
14:00
Поради для покращення сну у похилому віці
12:30
Випадіння вій свідчить про хвороби
0:20
Причини обмеження молока для дорослих людей
19:45
Як зменшити споживання солі?
15:30
Нова небезпека солодкої газованої води
7:00
Зовнішні ознаки хворих суглобів
20:30
Звички, які порушують обмін речовин
19:45
Алкогольні настойки шкодять організму більше, ніж горілка
11:00
Небезпечна білизна для жінок
9:00
Користь частого вживання сухофруктів
17:00
Гормональні порушення, які призводять до набору ваги
23:30
Гінекологи розповіли, що робити з раннім клімаксом
21:00
Як не набрати вагу під час відмови від куріння?
19:45
Для правильної гідратації організму потрібно пити саме воду
14:00
Вік, коли людина активно старіє
7:00
Вплив вживання алкоголю на сон
Здоров'я в соцмережах: