Ліки від а до я  -   Хвороби  -  Калькулятор калорій  -   Магнітні бурі  -   Дієти  -  Очищення організму  -  Схуднення  -  Молочниця
Геморой  -  Лікування  -  Косметологія  -  Поради  -  Інсульт  -  Інфаркт  -  Діабет  -  Варикоз  - Вправи - Covid-19 


9 речей гардеробу, які тебе старять та їх альтернатива

05:20, 19 Гру 2015 · Категорія: Жіноче здоров'я · Переглядів 3501 · 

Одяг, якщо розглядати його як засіб вираження себе, здатний на багато що. Спідниці, брюки, блузи і сукні легко підкреслять, а то й примножать достоїнства фігури. Більше того правильно побудований гардероб легко зітре десяток років. Стилісти сперечаються, які саме нюанси образу потрібно підкоригувати, щоб не грати на руку віком. Однак є й безперечні лідери хіт параду, які точно пора виселити з шафи. Тим більше, що розвантажити його перед Новим роком - хороша прикмета!


Не додавайте собі віку

Не додавайте собі віку



1. Светри зі складною в'язкою
Всі хитросплетені косички, сніжинки і пупиришки є не чим іншим, як машиною часу, яка відправляє в минуле. На трохи пожовклі від часу сторінки журналів з 80-х "В'яжемо спицями та гачком". Навіть свіжозв'язаний, такий светр віддає нафталіном, як, втім, і весь образ, що включає в себе цю річ.

Якщо любиш в'язати або носити щось, створене спицями, зупинись на крупній в'язці. Причому чим простіше полотно, тим краще. Максимально складний варіант - англійська гумка. У виконанні натуральних товстих ниток і не менш товстих спиць.

2. Багата біжутерія
Золоті ланцюжки, каблучки з рослинними орнаментами, сережки талановитих ювелірів СРСР - далеко не актуальна тенденція. Ще гірше - нарочито великі прикраси, які імітують блиск діамантів. Така деталь вечірнього туалет виглядає безглуздо навіть увечері. Більше того, підкреслює вік куди яскравіше, ніж тональний крем, скачати в дрібних зморшка біля очей. Не варто впадати і в іншу крайність - дерев'яні шарудять намиста або тонкі браслетики в кількості 300 штук, що гримлять на зап'ястях, як кайдани.

Мабуть, краще рішення - тонкий майже непомітний ланцюжок на шиї і мініатюрний годинник. Якщо ж душа вимагає чогось навмисного - приміряй прикрасу, сплетену з натуральних ниток, зав'язаних попереду кількома великими вузлами. До речі, вінтажна брошка цілком може бути доповненням костюма. Але якщо ти не станеш поєднувати її з речами з бабусиного шифоньєра.

3. Берет
Візитна картка художників Монмартра додає образу не богемності, а запиленості. Стилісти, до речі, не раз відзначали, наскільки згубно позначається на зовнішності Кейт Мідлтон цей класичний головний убір. Якщо вже дуже любиш берети, вибери м'який, пухкої в'язки, з розмитим силуетом.

А ще краще - шапку ельфійських мотивів. Вона сидить вище лінії чубчика і хороша як при короткій стрижці, так і з довгим волоссям.

4. Фактура штор
Сумовитий оксамит, грайливий атлас, інтригуючий гіпюр відмінно виглядає на сцені, коли ставлять А.П.Чехова. Але в реальному житті такі спецефекти роблять образ вінтажним. Загалом волани, рюші, обручки, пишність рукавів - володіють тим же магічним, але не дуже приємним ефектом.

Тому зупинись на чомусь демократичному. Котонові сорочки чоловічого крою (тільки не джинсова). Бризкотливий шовк блузки теж гарний, особливо, коли поєднується з кардіганом без ґудзиків.

5. Спідниця до підлоги
Літня легка і летюча - цілком допустима. Але важка трикотажна, особливо з кроєм годе - і ось образ Шапокляк майже готовий. Неоднозначні плісировані спідниці трохи нижче коліна, як і твідові, скроєні трапецією. Особливо, в поєднанні з трикотажними і напіввовняними обтягуючими светрами. Виходить в результаті людина поза часом, поза модою, поза стилю. І навіть яскравість цих одягів перекривається сірістю загальної композиції.

Тому не грай з довжиною і фасоном. Класична спідниця-олівець трохи нижче коліна виділить тонкість щиколоток і прекрасну форму ніг. До речі верх може бути аж до спортивного - універсальність такої спідниці дозволяє!

6. Взуття з характером
Отже, якщо у тебе в шафі є чоботи "ботфорти", туфлі з квадратним стійким каблуком або грубі черевики на тракторній підошві - настав момент прощання з ними. Тому що це взуття - не просто анахронізм. На ногах своєї господині воно співає гімн зрілого віку, перетворюючи її або в пані Крупску, або в муркотів казкового персонажа.

Є альтернатива, яка створить сучасний образ і при цьому не порушить комфортність твоїх кроків. Наприклад, уггі, як би не критикували їх чоловіки, роблять стиль універсальним. До речі, як Веллінгтон, челси, лоуфери, мокасини.

7. Менше тексту
Написи і мультяшні малюнки на одязі - сумнівна прикраса. Коли над футболкою з героями "Adventure time" виявляється не обличчя підлітка, створюється чітке розуміння, що одяг і його власниця розминулися в часі.

Власне, якщо настрій вимагає прикрашення - нехай це буде шарф, але з однотонною річчю. Або світшоти з абстракцією, яскравою або не дуже. До речі, українська символіка, зображена на худі теж цілком доречна.

8. Темні кольори
Однозначної думки з приводу чорного кольору немає. Одні кажуть, що він жовтить шкіру і підкреслює зморшки, інші голосують за класику. Проте всі сходяться на тому, що болотний, баклажановий, фіолетовий, бузковий - точно не ті фарби, які зроблять молодше і привабливіше.

Кажуть, що візуально омолоджують світлі холодні кольори - перловий, бежевий, кава з молоком. Однак прогресивні стилісти стверджують, що одяг в таких тонах голосно заявляє: мене вибрала жінка бальзаківського віку з тонким смаком і відчуттям стилю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ 8 речей, які зроблять тебе візуально стрункішою

9. Балахони
Багато хто думає, що широкий і довгий одяг приховує обриси фігури і тим самим молодить. Аж ніяк! Одяг, який нагадує картопляний мішок може непогано сидіти лише на дівиці, вагою не більше 40 кг і зростом не менше 190 см. У всіх інших випадках балахон виглядає, як пристановище боязкої особистості, яка не знайшла нічого кращого, як загубитися серед складок. Власне, вони і підкреслений той силует, який ти так ретельно маскуєш.

Зверни увагу, ті, хто не соромиться підкреслити талію, завжди виглядають молодшими. Втім, обтягуючі джинси з правильним верхом теж додадуть образу свіжості, і стрункості.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:





Підписатись не коментуючи
E-mail:
 Додавання коментаря:
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)

теги форматування

додати смайли
Підписатись на коментарі по e-mail
 

Пропонуємо переглянути наше відео





Останні новини

13:30
Обираємо найкращі засоби для інтимної гігієни
12:30
У жінки різко почало випадати волосся. Що робити?
9:30
Чи справді статевий акт може спричинити цистит
12:30
Поради, котрі подолають нетримання сечі в жінок
7:30
Секрети, які допоможуть зберегти шкіру молодою і красивою
6:30
Хвороба яєчників, яку ніщо не може перемогти
6:30
Виявлено дивну причину облисіння жінок
10:30
Причини раннього клімаксу у жінок
6:30
Причини захворювання жінок на міому матки
0:20
Гінекологія та УЗД. Коли варто йти на діагностику
12:15
Що треба робити, щоб не випадало волосся
9:00
Перші сигнали алкогольної залежності
15:30
Як мед може нашкодити організму?
21:00
Молочні продукти для жінок із менопаузою
14:00
Причини безсоння у жінок до 40 років
0:40
Неправильне поєднання продуктів для здоров'я
0:40
Причини ранньої менопаузи до 45 років
21:00
Відмова від шапки може нашкодити здоров'ю
14:00
Поширені помилки під час чистки вух
11:00
Фактори, які пришвидшують появу сивини
21:00
Що нігті можуть розповісти про здоров'я?
22:00
Ревматоїдний артрит частіше виникає у жінок
14:00
Несподівана користь поцілунків
6:20
Молоді жінки схильні до мігренозного інсульту
14:00
Поради для покращення сну у похилому віці
12:30
Випадіння вій свідчить про хвороби
0:20
Причини обмеження молока для дорослих людей
19:45
Як зменшити споживання солі?
15:30
Нова небезпека солодкої газованої води
7:00
Зовнішні ознаки хворих суглобів
20:30
Звички, які порушують обмін речовин
19:45
Алкогольні настойки шкодять організму більше, ніж горілка
11:00
Небезпечна білизна для жінок
9:00
Користь частого вживання сухофруктів
17:00
Гормональні порушення, які призводять до набору ваги
23:30
Гінекологи розповіли, що робити з раннім клімаксом
21:00
Як не набрати вагу під час відмови від куріння?
19:45
Для правильної гідратації організму потрібно пити саме воду
14:00
Вік, коли людина активно старіє
7:00
Вплив вживання алкоголю на сон
Здоров'я в соцмережах: