Ліки від а до я  -   Хвороби  -  Калькулятор калорій  -   Магнітні бурі  -   Дієти  -  Очищення організму  -  Схуднення  -  Молочниця
Геморой  -  Лікування  -  Косметологія  -  Поради  -  Інсульт  -  Інфаркт  -  Діабет  -  Варикоз  - Вправи - Covid-19 


5 порад, які допоможуть виглядати молодше без пластики

09:30, 03 Бер 2016 · Категорія: Жіноче здоров'я, Косметологія · Переглядів 2540 · 

Рецепт вічної молодості простий. Трепетний домашній догляд і продуктивний крем від зморшок лише доповнюють і підтримують той стан молодості, в якому перебуває твоя душа. Як зробити так, щоб ти була юною і прекрасною не тільки всередині, а й зовні?


Секрети молодості

Секрети молодості



Так, любов і ставлення до життя зі знаком "+" змушують очі світитися, розгладжують зморшки і навіть позитивно впливають на гормональний фон. Проте нехтувати доглядом за собою і відмовлятися від порад стилістів і косметологів не варто. Все-таки крем, підібраний за віком, і ефективна маска для рук точно не завадять. Якщо ж ефективність засобів помножити на регулярність їх використання, то в результаті твоя зовнішність не матиме нічого спільного з цифрою, яка фігурує в паспорті.

Захищайся від сонця
Нерозважливо і довірливо підставляти обличчя сонячним променям можуть, мабуть, тільки діти. Тому що ласкаве, тепле і ніжне, воно є ворогом твоєї шкіри. Ультрафіолет типу В, від якого ефективно захистить крем, куди менш небезпечний, ніж ультрафіолет типу А, від якого не захисти нічого. Після зіткнення з ним руйнуються волокна колагену, порушується секреція гілауронової кислоти. А саме вона відповідальна за утримання вологи в епідермісі. Що в підсумку? Шкіра стає менш еластичною, більш сухою. Не кажучи вже про появу пігментних плям. А значить, кількість зморшок після засмаги додається. Рішення є - щільна тінь від широких полів капелюха і темні окуляри. Так що під сонцем твій імідж, як у голлівудської - закритий повністю.

І не забувай після спілкування з сонцем активно зволожувати шкіру. Підійдуть засоби, у складі яких є гілауронова кислота. А ще - заспокійливі шкіру засоби, які знімуть роздратування.

Що ж стосується свіжого, трохи засмаглого обличчя, цей ефект досягається декількома штрихами пензля з невеликою кількістю бронзаторами.

Допомагай шкірі оновлюватися
Оновлення верхнього шару епідермісу - привілей молодої шкіри. Вже після 30 цей процес сповільнюється. Омертвілі лусочки, хоч і невидимі оку, створюють загальний фон. Шкіра стає тьмяною, мімічні зморшки більш помітні. Ось чому скраб повинен бути у тебе під рукою. Кращими вважаються скраби на основі бруду мертвого моря. Вся справа в їх функціональності - не тільки чистять, але і насичують шкіру мінералами.

У домашніх умовах не так уже й важко зробити маску на основі коричневого цукру (змішується з оливковою олією і медом). Причому чим більше цукру, тим грубіше буде очищення, так що не перестарайся.

Проведи процедуру хоча б раз в три дні. Дій ніжно - не розтягувати шкіру під час скрабування і, звичайно ж, уникай ніжних зон навколо очей.

І втратити б в сріблі
Сивина, яка трохи поблискує на скронях чоловіка, є візаулізацією мудрості і респектабельності. У жінки вона говорить трохи про інше: "Пора б до перукаря". Тому що сиве коріння не прикрашає і не молодить. Зовсім. Як варіант - стрижка Пікс в сріблі, як у Джуді Денч. Але, мабуть, для такого способу потрібно бути ... Джуді Денч. Тому зафарбовувати.

Колір краще твій натуральний. Або як варіант - на тон або два світліше. До речі, остання тенденція повністю спростовує ту, що трималася в топі кілька років. Світлі відтінків не молодят всіх поголовно. І колір волосся слід підбирати, виходячи з відтінку шкіри, очей, світовідчуття в кінці кінців. Є багато доказів того, що часом темне волосся, як ластиком, перуть років п'ятнадцять.

Ще одна цікава знахідка - мелірування на один тон. Таким чином створюється ефект сонця, що грає в волоссі.

Доглядай за руками
Косметологи відзначають, що шкіра на руках здатна видати вік куди відвертіше, ніж обличчя. Адже на руки ні тональний крем не нанесеш, ні консилер.

Ось чому крем для рук повинен бути і в твоїй косметичці, і на тумбочці. Загалом, в будь-незрозумілій ситуації - змащуй руки кремом. Косметологи рекомендують не забувати про гумових рукавичках під час прибирання та миття посуду. А щоб тальк, яким вони посипані всередині не пересушувати шкіру, перш, ніж надіти рукавички, рясно крій руки кремом.

І ще одна порада. Від майстрів по манікюру. Не варто відрощувати або накладати довгі і загострені нігті в стилі "місіс Дракула". Навіть під ніжним французьким манікюром вони здатні додати вік саме через ремінісценції з носферату. А ось короткі акуратні овальні - актуальний в усі часи.

Брови ширше
Якщо пам'ятаєш настанови стильною секретарки Ахеджакової з "Службового роману" - брова повинна бути тоненькою, здивовано піднятою, то пора забути. І вже точно не втілювати в життя. Ось ці тоненькі брови відразу дарують твоєму образу 5, а то і десять років. Не самий приємний бонус.

Інша справа брови широкі (не плутати з кущистими). Якщо природа обдарувала цим щедро - досить трохи пригладжувати (але не прилизувати). В іншому випадку - в твоїх помічників - тіні в колір волосся. Трохи набрати на пензлик, і проти зростання волосків акуратно заштрихувати, пригладити щіточкою. І готово! Звичайно, для цих цілей і олівець підійде, але з тінями вийде натуральніше. Такі ось широкі брови роблять головне - створюють свіжість і природність образу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 правил макіяжу для блідої шкіри

Переможи гравітацію
Земне тяжіння бере своє. На рівні фізичному це проявляється в поступовому провисанні м'язів всього організму і обличчя, зокрема. Ось чому так важливо не піддаватися і робити все, щоб тяжіння до землі було переможено. Тому що підтягнута фігура, грація рухів, легкість ходи були і будуть ознаками молодості.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:





Підписатись не коментуючи
E-mail:
 Додавання коментаря:
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)

теги форматування

додати смайли
Підписатись на коментарі по e-mail
 

Пропонуємо переглянути наше відео





Останні новини

9:30
Чи справді статевий акт може спричинити цистит
12:30
Поради, котрі подолають нетримання сечі в жінок
7:30
Секрети, які допоможуть зберегти шкіру молодою і красивою
6:30
Хвороба яєчників, яку ніщо не може перемогти
6:30
Виявлено дивну причину облисіння жінок
10:30
Причини раннього клімаксу у жінок
6:30
Причини захворювання жінок на міому матки
0:20
Гінекологія та УЗД. Коли варто йти на діагностику
12:15
Що треба робити, щоб не випадало волосся
9:00
Перші сигнали алкогольної залежності
15:30
Як мед може нашкодити організму?
21:00
Молочні продукти для жінок із менопаузою
14:00
Причини безсоння у жінок до 40 років
0:40
Неправильне поєднання продуктів для здоров'я
0:40
Причини ранньої менопаузи до 45 років
21:00
Відмова від шапки може нашкодити здоров'ю
14:00
Поширені помилки під час чистки вух
11:00
Фактори, які пришвидшують появу сивини
21:00
Що нігті можуть розповісти про здоров'я?
22:00
Ревматоїдний артрит частіше виникає у жінок
14:00
Несподівана користь поцілунків
6:20
Молоді жінки схильні до мігренозного інсульту
14:00
Поради для покращення сну у похилому віці
12:30
Випадіння вій свідчить про хвороби
0:20
Причини обмеження молока для дорослих людей
19:45
Як зменшити споживання солі?
15:30
Нова небезпека солодкої газованої води
7:00
Зовнішні ознаки хворих суглобів
20:30
Звички, які порушують обмін речовин
19:45
Алкогольні настойки шкодять організму більше, ніж горілка
11:00
Небезпечна білизна для жінок
9:00
Користь частого вживання сухофруктів
17:00
Гормональні порушення, які призводять до набору ваги
23:30
Гінекологи розповіли, що робити з раннім клімаксом
21:00
Як не набрати вагу під час відмови від куріння?
19:45
Для правильної гідратації організму потрібно пити саме воду
14:00
Вік, коли людина активно старіє
7:00
Вплив вживання алкоголю на сон
11:00
Позбуваємось від другого підборіддя без операції
21:00
Скільки годин потрібно спати у літньому віці?
Здоров'я в соцмережах: