Ліки від а до я  -   Хвороби  -  Калькулятор калорій  -   Магнітні бурі  -   Дієти  -  Очищення організму  -  Схуднення  -  Молочниця
Геморой  -  Лікування  -  Косметологія  -  Поради  -  Інсульт  -  Інфаркт  -  Діабет  -  Варикоз  - Вправи - Covid-19 


5 видів макіяжу на всі випадки життя

07:00, 11 Бер 2016 · Категорія: Жіноче здоров'я, Косметологія · Переглядів 2212 · 

Для співбесіди і для виходу в світ не можна вибирати один і той же макіяж.


Особливі випадки

Особливі випадки



Макіяж - наша зброя. Але хто б'є з гармати по горобцях або йде з дробинкою на слона? Опускаючи військові терміни, для кожної мети - свої засоби. Тобто, наприклад, для співбесіди і для виходу в світ не можна вибирати один і той же макіяж. Подекуди потрібна міра, а в іншому випадку можна застосувати фантазію. Розберемося.

Співбесіда

Чого від тебе хочуть?
Роботодавець хоче отримати відповідального і кваліфікованого професіонала. Який буде акуратно виконувати доручення, ревно берегти імідж компанії і просто стане незамінним співробітником.

Можна, можливо
Ключове слово для ділового макіяжу - це акуратність. На другому місці - помірність. Макіяж повинен обов'язково бути, причому повний. Але при цьому не переобтяжений. Ідеальний варіант для співбесіди - монохромний матовий макіяж в бежево-коричневих або сіро-білих тонах в залежності від твого кольоротипу. Нанеси акуратний тон і припудри обличчя - воно не повинно блищати. Помада - краще матова нейтральних відтінків.

Не можна
Повна відсутність макіяжу в діловій сфері вважається моветоном. Також не варто користуватися хайлайтером, надто пігментованими перламутром тінями, помадою з вологим блиском. Яскрава помада або макіяж очей (або, не дай бог, і те, і інше) на співбесіді недоречні.

Познайомитися з чоловіком

Чого від тебе хочуть?
Чого хочуть чоловіки? Ясна річ, сексу! Тобто неймовірно красиву і сексуальну леді. Це вже потім - господарську, цікаву, з почуттям гумору і елегантними манерами. При першій зустрічі же все просто - ти повинна бути шикарною.

Можна, можливо
Чим сексуальніше макіяж, тим краще. Нанеси трохи BB-крему, коректор, якщо потрібно щось заховати, і злегка припудри обличчя - не перевантажувати шкіру тональними засобами. Обов'язково використовуй хайлайтер на стінки носа, під бровою, на частині скул. Виконай контурінг. Для очей використовуй макіяж в стилі smoky - чоловіки люблять наліт загадковості. На губи - блиск з ефектом пуш-ап. Бажано смачний - хто знає, як далеко зайде побачення.

Не можна
Наносити кілограми тональника. Чоловік не повинен бачити маску на обличчі. Шкіра повинна бути природна і свіжа. З одного боку, чоловіки люблять яскраву помаду, зазвичай це їх вабить. Але на практиці червона помада при першому побаченні - це програшний варіант. Коли ти будеш розмовляти, їсти і пити, то навіть найстійкіша помада трохи скачається і зблякне. А немає нічого менш спокусливого, ніж червона помада не першої свіжості, стерлася біля основи або віддрукована на зубах.

Світський раут

Чого від тебе хочуть?
Хочуть бачити зірку! Неважливо, в якій якості ти запрошена, ти повинна блищати. Ти повинна вразити присутніх своїм доглянутим, ретельно продуманим образом. Ти повинна бути просто ідеальна. І це єдиний випадок, коли не так важливо, скільки тонн косметики на тобі, наскільки ти схожа на себе в реальності - головне, це результат і ефект, який ти зробиш.

Можна, можливо
Для світського рауту ідеально підійде ретельно промальований стійкий макіяж з використанням повного набору косметики. Такий, як професійний макіяж для фотосесії. Адже зазвичай на таких заходах багато фотографують, мало їдять (максимум вдають, що попивають з келиха), мало рухаються і, якщо обіймаються, то схематично, щоб не зіпсувати зовнішній вигляд. Якщо у тебе зі смаком порядок, можеш сміливо виконувати і smoky для повік, і вибирати яскраву помаду відповідного тону для губ.

Не можна
Приходити злегка нафарбована, залишати недосконалості на увазі (прищики, зморшки, синці під очима). Вибирати непомітний макіяж, навіть якщо у тебе яскрава зовнішність. Це як прийти до Великого театру в джинсах - моветон.

Дівич-вечір

Чого від тебе хочуть?
А нічого від тебе не хочуть. Просто веселися і будь собою!

Можна, можливо
Експериментувати! Спробувати нові тенденції, які ти бачила на показах, але не наважувалася застосувати в житті. Можна нарешті нафарбувати вії тієї класної синьою тушшю, а губи - ягідною помадою Барбі. Можна все. Подруги пробачать і підкажуть, виступлять суддями і добрими порадниками.

Не можна
Заборон немає. Як ми вже написали - можна все. А якщо не хочеш експериментувати, можна навіть і зовсім не завдавати ніякої макіяжу. Нехай шкіра відпочине.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Макіяж брів: як обрати правильний колір (ФОТО)

Знайомство з його батьками

Чого від тебе хочуть?
Ми не будемо розглядати ситуацію, коли свекруха - монстр. У цьому випадку від тебе хочуть одного - щоб тебе не було, так само, як і будь-якої іншої дівчини поруч з їх коханим скарбом. У стандартному випадку батьки бойфренда зазвичай хочуть, щоб ти була хорошою людиною і любила їх сина.

Можна, можливо
Проте, якісь норми пристойності дотриматися треба. Краще не перевантажувати обличчя макіяжем, використовувати матові текстури і монохромну колірну палітру. Не виконуй жорсткий контурінг. Звичайних персикових рум'ян цілком достатньо. На губи краще нанести звичайний бальзам. Ідеальний макіяж - це непомітний денний, який підкреслить твої принади.

Не можна
Використовувати агресивні кольори. Червона помада і smoky - під забороною. Зовсім без макіяжу теж краще не ходити, щоб не уславитися недоглянутою замазурою. В іншому - будь собою, ти і так прекрасна!

Джерело: WMJ.ru


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:





Підписатись не коментуючи
E-mail:
 Додавання коментаря:
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)

теги форматування

додати смайли
Підписатись на коментарі по e-mail
 

Пропонуємо переглянути наше відео





Останні новини

0:40
Причини ранньої менопаузи до 45 років
21:00
Відмова від шапки може нашкодити здоров'ю
14:00
Поширені помилки під час чистки вух
11:00
Фактори, які пришвидшують появу сивини
21:00
Що нігті можуть розповісти про здоров'я?
22:00
Ревматоїдний артрит частіше виникає у жінок
14:00
Несподівана користь поцілунків
6:20
Молоді жінки схильні до мігренозного інсульту
14:00
Поради для покращення сну у похилому віці
12:30
Випадіння вій свідчить про хвороби
0:20
Причини обмеження молока для дорослих людей
19:45
Як зменшити споживання солі?
15:30
Нова небезпека солодкої газованої води
7:00
Зовнішні ознаки хворих суглобів
20:30
Звички, які порушують обмін речовин
19:45
Алкогольні настойки шкодять організму більше, ніж горілка
11:00
Небезпечна білизна для жінок
9:00
Користь частого вживання сухофруктів
17:00
Гормональні порушення, які призводять до набору ваги
23:30
Гінекологи розповіли, що робити з раннім клімаксом
21:00
Як не набрати вагу під час відмови від куріння?
19:45
Для правильної гідратації організму потрібно пити саме воду
14:00
Вік, коли людина активно старіє
7:00
Вплив вживання алкоголю на сон
11:00
Позбуваємось від другого підборіддя без операції
21:00
Скільки годин потрібно спати у літньому віці?
9:00
5 причин приймати холодний душ
1:19
Як швидко кинути курити?
12:30
Вплив безпліддя на психічне здоров'я
11:00
Поради для вибору якісних прокладок
18:00
Небезпечний вірус, який передається через поцілунки
12:30
Найбезпечніші зачіски для збереження здоров'я волосся
11:30
Небезпека клімаксу та пізньої менопаузи
13:13
Чому зростає кількість випадків онкогінекологічних захворювань серед жінок?
19:45
Чи можна називати метеозалежність хворобою?
12:00
Методи використання олії чайного дерева у домашньому догляді
11:30
Відростити сивину: модний тренд чи зручність?
15:30
Частина тіла, яку не можна мити щодня
11:00
Важке похмілля потребує лікарського втручанння
22:00
Чому шкідливо довго сидіти на унітазі?
Здоров'я в соцмережах: