Ліки від а до я  -   Хвороби  -  Калькулятор калорій  -   Магнітні бурі  -   Дієти  -  Очищення організму  -  Схуднення  -  Молочниця
Геморой  -  Лікування  -  Косметологія  -  Поради  -  Інсульт  -  Інфаркт  -  Діабет  -  Варикоз  - Вправи - Covid-19 


10 корисних трендів краси та здоров'я в 2016-му

08:00, 16 Бер 2016 · Категорія: Жіноче здоров'я · Переглядів 1779 · 

Ви вчасно натрапили на цю статтю, якщо вам почав набридати ваш щоденний раціон, обстановка будинку або стрічка в інстаграм. Прийшов час підбадьоритися, подивитися навколо і взяти на замітку нові профілі, модні суперфуди і життєві установки. Ви, до речі, знали, що не влазити в торішні плаття і приносити каміння додому - це ультрамодно? Отже, представляємо вам 10 найактуальніших і корисних трендів.


Корисна мода

Корисна мода



1. Красиві напої для здорової шкіри

Красиво жити не заборониш, як і красиво пити. Лід з ірисами, пелюстками півоній і м'ятою в пляшці або склянці з водою - це нова епоха корисних еліксирів в індустрії їжі і, як наслідок, краси. Багато іноземних бренди, на зразок Beauty Chef і Fountain, вже подбали про ідеальні інгредієнти і красиво їх упакували.

2. Маття всюди і завжди

Маття (японський зелений чай у формі порошку, який збовтувати в гарячій воді або молоці) - прекрасна альтернатива кави, яка побила всі рекорди. Відомі фудблогери і здорові кафе зараз замінюють ними не тільки звичні заварки і підбадьорливі напої, але і додають в своє десертне меню.

3. Інтенсивні фітнес-програми

Це програми, які перевертають життя з ніг на голову. Всього за кілька тижнів тренер змінює ваше тіло, зачіпаючи не тільки фігуру, але і звичайний раціон, життєві звички і навіть спосіб мислення. Підключитися до подібних програм можна навіть онлайн, а займатися вдома.

4. Водорості - нове джерело свіжості

Раптово про водорості стали говорити як про порятунок від усіх бід. Звичайно, це далеко від правди, але віддати належне цій, за словами The New Yorker, "дзеркальній їжі" варто. Морські водорості, багаті йодом, найпотужнішим чином впливають на циркуляцію, що дуже швидко позначається на шкірі, волоссі і нігтях. Лідія Сарфати з Repechage одна з перших усвідомила всі переваги продукту і почала використовувати водорості в якості основних інгредієнтів в кремах і сироватках.

5. Медитація як частина звичайного життя

Йога в парках з Yoga Journal - вже звична справа, а ось медитація з великою кількістю людей на майданчику звучить інтригуюче. Збиратися в Central Park в Америці з програмою Джесс Ізраель, The Big Quiet, стало таким же нормальним справою, як перемкнути телеканал. У Росії цей тренд тільки набирає обертів, на відміну від популярних і всім відомих бігових марофон.

6. Ефект Кайли Ітсінес

Кайла Ітсінес - зірка інстаграмма, яка підкорила серця мільйонів жінок і чоловіків по всьому світу. Шанувальники в буквальному сенсі стежать за кожним її спортивним рухом, в той час як Кайла веде повноцінний блог, створює революційні програми, дієти і #KaylasArmy. Друге місце за популярністю інстаграм-тренерів займає Анна Вікторія і третє - Аманда Биск. Переглядаючи їх міні-ролики з вправами, ви починаєте думати, що вже важите на кілька грамів менше.

7. Мінерали - ідеальне доповнення до життя

Знайти інформацію про мінерали в складі неможливо так само, як неможливо запам'ятати всі продукти, в яких вони знаходяться. Але рішення є! Виділіть мінералу окремий куточок у своєму будинку. У ряді випадків, кристали і інші камені вже стали звичним предметом інтер'єру, як, наприклад, у дизайнера Дари Мускат. Молода чарівна шаман впевнена, що камені надають психологічну і фізичну підтримку.

8. Пристосування для спорту в готелях

Тільки-тільки спорт і здоров'я знайшли своїх постійних прихильників по всій земній кулі, і готельний бізнес не змусив себе довго чекати. У Нью-Йорку зовсім недавно з'явилися 3 готелі EVEN Hotels, де в номерах можна знайти дошки для степу, фітболи, "цеглини" для асан, фітнес-килимки і окремий куточок для розтяжки і кардіо-вправ. Загалом, переносний спортивний рай.

9. Просто супер: супертрави

Ви чули про Суперфуд? Тепер зустрічайте супертрави! Від звичайних рослин вони відрізняються своєю здатністю впливати на імунітет і в цілому на здоров'я людини, допомагаючи переживати апатії і хвороби. Інакше ці "зелені" рятувальники називаються адаптогенами. До них відносяться: женьшень, лимонник, обліпиха та інші види квітучих красот, які легко знайти на будь-якому ринку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 речей, які варто купити в аптеці навіть здоровій людині

10. Фітнес - це про розум, а не про стрункість

Ще одна селебріті на сьогодні - Ліна Данем. Для двох з гаком мільйонів людей вона - символ мотивації. Будучи актрисою і режисером, в соцмережах Ліна прославилася не бекстейджем зі зйомок і не пресом. Вона стала відомою, завдяки вмінню приймати себе. Дотепна леді займається спортом і, безумовно, стежить за тим, що приносять їй в кафе. Засновниця Анти-дієти Келсі Міллер слушно зауважила: "Якщо забути, що ми ходимо в спортзал для того, щоб влізти в плаття розміром поменше, то відразу помітимо, як здорово і легко відчувають себе наші тіло і голова".

З новими ідеями не можна переборщити. Особливо якщо вони про те, як бути класним, здоровим і, найголовніше, щасливою людиною.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:





Підписатись не коментуючи
E-mail:
 Додавання коментаря:
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)

теги форматування

додати смайли
Підписатись на коментарі по e-mail
 

Пропонуємо переглянути наше відео





Останні новини

13:30
Обираємо найкращі засоби для інтимної гігієни
12:30
У жінки різко почало випадати волосся. Що робити?
9:30
Чи справді статевий акт може спричинити цистит
12:30
Поради, котрі подолають нетримання сечі в жінок
7:30
Секрети, які допоможуть зберегти шкіру молодою і красивою
6:30
Хвороба яєчників, яку ніщо не може перемогти
6:30
Виявлено дивну причину облисіння жінок
10:30
Причини раннього клімаксу у жінок
6:30
Причини захворювання жінок на міому матки
0:20
Гінекологія та УЗД. Коли варто йти на діагностику
12:15
Що треба робити, щоб не випадало волосся
9:00
Перші сигнали алкогольної залежності
15:30
Як мед може нашкодити організму?
21:00
Молочні продукти для жінок із менопаузою
14:00
Причини безсоння у жінок до 40 років
0:40
Неправильне поєднання продуктів для здоров'я
0:40
Причини ранньої менопаузи до 45 років
21:00
Відмова від шапки може нашкодити здоров'ю
14:00
Поширені помилки під час чистки вух
11:00
Фактори, які пришвидшують появу сивини
21:00
Що нігті можуть розповісти про здоров'я?
22:00
Ревматоїдний артрит частіше виникає у жінок
14:00
Несподівана користь поцілунків
6:20
Молоді жінки схильні до мігренозного інсульту
14:00
Поради для покращення сну у похилому віці
12:30
Випадіння вій свідчить про хвороби
0:20
Причини обмеження молока для дорослих людей
19:45
Як зменшити споживання солі?
15:30
Нова небезпека солодкої газованої води
7:00
Зовнішні ознаки хворих суглобів
20:30
Звички, які порушують обмін речовин
19:45
Алкогольні настойки шкодять організму більше, ніж горілка
11:00
Небезпечна білизна для жінок
9:00
Користь частого вживання сухофруктів
17:00
Гормональні порушення, які призводять до набору ваги
23:30
Гінекологи розповіли, що робити з раннім клімаксом
21:00
Як не набрати вагу під час відмови від куріння?
19:45
Для правильної гідратації організму потрібно пити саме воду
14:00
Вік, коли людина активно старіє
7:00
Вплив вживання алкоголю на сон
Здоров'я в соцмережах: