Ліки від а до я  -   Хвороби  -  Калькулятор калорій  -   Магнітні бурі  -   Дієти  -  Очищення організму  -  Схуднення  -  Молочниця
Геморой  -  Лікування  -  Косметологія  -  Поради  -  Інсульт  -  Інфаркт  -  Діабет  -  Варикоз  - Вправи - Covid-19 


10 ознак того, що ви виглядаєте недоглянутою

07:00, 06 Кві 2016 · Категорія: Жіноче здоров'я, Косметологія · Переглядів 3325 · 

Бути доглянутою - набагато важливіше, ніж вміти професійно накладати макіяж або стильно одягатися. Непомітні деталі здатні або зробити найпростіший образ неповторним, або ж зовсім його зіпсувати. Ми склали список з 10 ознак, які видають недоглянуту жінку. Перевірте себе і швидше виправте недоліки - це легко!


Недоглянутий вигляд

Недоглянутий вигляд



Відросле коріння волосся

Класика жанру, так. Недоглянута голова починається з відросло коріння, будь воно світлим або темним - неважливо ... Якщо вже ви зважилися пофарбуватися в колір, який сильно відрізняється від вашого натурального, будьте готові стежити за тим, щоб регулярно оновлювати фарбування. Інакше краще не ризикувати, а просто повернутися до свого природного відтінку!

Посічені кінці волосся

Повір, довжина волосся, навіть якщо ви намагаєтеся запустити їх ось уже кілька років, не варта того, щоб ходити з посіченими кінцями. Виглядає це дуже недоглянуто - як ніби ви сто років не були у перукаря. У чому ж проблема?

Обдертий лак

Запам'ятайте, краще взагалі ніякого манікюру, просто натуральні нігті без лаку, ніж цей жах - обдерті нігті! Особливо це правило стосується яскравих кольорів - облуплений червоний або бордовий лак здатний занапастити будь-який найрозкішніший образ. Так що будьте уважні і стирайте лак вчасно!

Нарослі кутикули і задирки

Руки найчастіше нас видають, і, якщо з облупленою лаком можна розібратися за дві секунди, на те, щоб прибрати наросшу кутикулу і задирки, знадобиться трохи більше часу. Здавалося б, яка дрібниця! Ну хто на це дивиться?

На ділі ж з дрібниць складається загальна картина - повірте, навіть така деталь, як необроблена кутикула, може зіпсувати все, як би чудово ви не були одягнені. Привчіть себе постійно за цим стежити: зростання кутикули можна назавжди припинити, якщо кожен день присвячувати своїх рук буквально дві хвилини.

Проблемна шкіра

Висипання на обличчі і чорні точки, звичайно, не ознака того, що ви за собою не стежите - позбутися від цих проблем часом буває дуже важко. Але, на жаль, опускати руки в боротьбі за чисту шкіру не можна, тому що це одна з головних умов доглянутого зовнішнього вигляду. Жоден, навіть найбільш професійний макіяж не виглядає так добре, як просто чиста шкіра, так що стежте за тим, що їсте, як доглядаєте за обличчям, і виключіть неочевидні причини появи прищів.

Жовті зуби

Вибачте за відвертість. Ні, ну правда, зробіть з цим щось! Жовтувата посмішка ще нікого не прикрашала. Кава, чай і сигарети - ось головні вороги білизни зубів. І якщо від цих звичок немає ніяких сил відмовитися, то регулярно робіть відбілювання - процедура далеко не така небезпечна для зубів, як дехто вважає.

Макіяж "бувалий"

Так-так, ми все розуміємо, день був довгим і важким, але це не означає, що потрібно ходити з тушшю, яка обсипалася під очима і розмазав олівцем. Позбутися від цієї ознаки недоглянутості дуже просто - потрібно використовувати праймер під макіяж і носити з собою матуючі серветки, щоб в разі чого швидко виправити ситуацію.

Суха і зневоднена шкіра

Наша шкіра потребує постійного зволоження, і не тільки тому, що суха шкіра старіє швидше і схильна до появи зморшок, але ще і з тієї простої причини, що лущення і сухість виглядають дуже неохайно. Це, до речі, стосується не тільки шкіри обличчя, а й рук - що може бути гірше, ніж коли вони обвітрилися? Тому не забувайте зволожувати шкіру за всіма правилами - все-таки в середземноморському кліматі ми не живемо, так що доведеться за цим стежити!

Недоглянуті брови

Зараз в моді природні широкі брови, але це не означає, що можна пустити все на самоплив, мовляв, так нехай ростуть ... Зверніть увагу, навіть у моделей, які носять ну дуже широкі виразні брови, сама лінія виглядає ідеально рівною. Брови потрібно регулярно подщіпивать, зберігаючи форму, інакше "новоприбулі" волоски зіпсують геть ваш зовнішній вигляд. Раз в 2-3 дня не забувайте братися за пінцет і видаляйте зайве.

Потріскані губи

Бальзам для губ - це річ, яка завжди повинна бути при собі. Багато хто з нас стикаються з проблемою потрісканих і сухих губ - при такому розкладі навіть використання помади здається неможливим. А виглядає так, ніби вам 16 і ви півгодини цілувалися на морозі! Мило, звичайно, але доглядом тут і не пахне. Слідкуйте за тим, щоб губи були м'якими і зволоженими: відлущуйте відмерлі клітини і користуйтеся бальзамом або маслом.

За матеріалами: cosmo.ru.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:





Підписатись не коментуючи
E-mail:
 Додавання коментаря:
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)

теги форматування

додати смайли
Підписатись на коментарі по e-mail
 

Пропонуємо переглянути наше відео





Останні новини

12:30
У жінки різко почало випадати волосся. Що робити?
9:30
Чи справді статевий акт може спричинити цистит
12:30
Поради, котрі подолають нетримання сечі в жінок
7:30
Секрети, які допоможуть зберегти шкіру молодою і красивою
6:30
Хвороба яєчників, яку ніщо не може перемогти
6:30
Виявлено дивну причину облисіння жінок
10:30
Причини раннього клімаксу у жінок
6:30
Причини захворювання жінок на міому матки
0:20
Гінекологія та УЗД. Коли варто йти на діагностику
12:15
Що треба робити, щоб не випадало волосся
9:00
Перші сигнали алкогольної залежності
15:30
Як мед може нашкодити організму?
21:00
Молочні продукти для жінок із менопаузою
14:00
Причини безсоння у жінок до 40 років
0:40
Неправильне поєднання продуктів для здоров'я
0:40
Причини ранньої менопаузи до 45 років
21:00
Відмова від шапки може нашкодити здоров'ю
14:00
Поширені помилки під час чистки вух
11:00
Фактори, які пришвидшують появу сивини
21:00
Що нігті можуть розповісти про здоров'я?
22:00
Ревматоїдний артрит частіше виникає у жінок
14:00
Несподівана користь поцілунків
6:20
Молоді жінки схильні до мігренозного інсульту
14:00
Поради для покращення сну у похилому віці
12:30
Випадіння вій свідчить про хвороби
0:20
Причини обмеження молока для дорослих людей
19:45
Як зменшити споживання солі?
15:30
Нова небезпека солодкої газованої води
7:00
Зовнішні ознаки хворих суглобів
20:30
Звички, які порушують обмін речовин
19:45
Алкогольні настойки шкодять організму більше, ніж горілка
11:00
Небезпечна білизна для жінок
9:00
Користь частого вживання сухофруктів
17:00
Гормональні порушення, які призводять до набору ваги
23:30
Гінекологи розповіли, що робити з раннім клімаксом
21:00
Як не набрати вагу під час відмови від куріння?
19:45
Для правильної гідратації організму потрібно пити саме воду
14:00
Вік, коли людина активно старіє
7:00
Вплив вживання алкоголю на сон
11:00
Позбуваємось від другого підборіддя без операції
Здоров'я в соцмережах: