Ліки від а до я  -   Хвороби  -  Калькулятор калорій  -   Магнітні бурі  -   Дієти  -  Очищення організму  -  Схуднення  -  Молочниця
Геморой  -  Лікування  -  Косметологія  -  Поради  -  Інсульт  -  Інфаркт  -  Діабет  -  Варикоз  - Вправи - Covid-19 


Прості та доступні речі, які миттєво покращать настрій

13:22, 24 Чер 2017 · Категорія: Новини · Переглядів 2193 · 

Життя – несподівана річ і ти ніколи не знаєш, що може чекати за поворотом. Іноді все в житті йде настільки гладко, що навіть нудно стає. А іноді – все навпаки. Життя приносить стільки викликів і перешкод, які так складно подолати, що й сам забуваєш, з чого це все почалося.

Життя – несподівана річ

Життя – несподівана річ



Незалежно від того, що підготувало тобі життя, важливо мати при собі декілька трюків, які допоможуть покращити настрій та залишатись енергійним. Знаючи такі трюки, ви зможете почуватися спокійним та готовим до будь-чого.

Більшість таких секретів досить прості. Наприклад, звичайне прослуховування музики може зцілити і прикрасити навіть найсумніші дні. Підготуйте плейлист ваших улюблених пісень та пісень, що змушують вас посміхатися за будь-яких умов. Збережіть його та прослуховуйте як тільки відчуєте потребу.

Дослідження також показали, що прослуховування класичної музики може допомогти підвищити концентрацію уваги та позбавить відчуття стресу. Але, незважаючи на це, важливіше слухати саме ті мелодії, які вам подобаються, адже саме вони піднімуть настрій.

Ще одним простим способом підбадьорити себе є перегляд улюбленого фільму або телешоу. Є щось особливе в тому, як ми занурюємося в життя інших людей та забуваємо про власні проблеми. Навіть така коротка перерва може допомогти подивитися на речі з іншої точки зору. Тож як тільки відчуваєте смуток – вмикайте свою улюблене кіно або телевізійне шоу та дозвольте собі пірнути в інший світ на деякий час. Ефект такого перегляду може бути надзвичайно терапевтичним та дозволить знайти нові підходи до вирішення тієї чи іншої проблеми.

Наступним методом може стати медитація. Сьогодні цей спосіб зняття стресу та тривоги стає все більш популярним, особливо серед молоді. Найкраще практикувати медитацію щоденно, але якщо такої можливості (або бажання) немає – не біда – можна займатися нею лише коли ви цього потребуєте.

Медитація допоможе вийти із стану роздратованості чи нерішучості і досягти спокою. Якщо медитуєте ви нечасто, можна скористатися Інтернетом та знайти багато безкоштовних методик онлайн. Таким чином все, що вам знадобиться зробити – це сісти, заплющити очі, слухати та слідувати інструкціям.

Численні дослідження довели, що медитація має надзвичайно позитивний вплив на стан психічного та фізичного здоров’я людини. Тому не зволікайте спробувати цей засіб за першої нагоди.

Наступним чудовим способом покращити настрій є зустріч з хорошим, надійним другом. Проте, необхідно пам’ятати, що розмовляючи з другом варто зосередитися на чомусь веселому і світлому, а не поспішати говорити про свої проблеми та невдачі. Наприклад, можна згадати старі добрі часи або поговорити про якісь приємні речі в житті. Таким чином, зосереджуючись на позитиві, ви зможете покращити настрій та підбадьорити себе.

Звичайно, в наш час здається, що всі ми зайняті і досить часто ми не знаходимо час для друзів. Проте це не так. Навіть найділовіші люди умудряються викроїти кілька годин на тиждень та «позависати» з друзями. Наприклад, Ванесса Селбст, одна з найуспішніших жінок у світі ігор розуму, встигала вчитися на юридичному факультеті Йельського університету, будувати кар’єру, слідкувати за здоров’ям, відвідувати спортзал та розважатися з друзями.

Але, звичайно, іноді кожній з нас хочеться побути на самоті. В таких випадках найкращим варіантом є вийти в парк або на пляж. Навіть коротка прогулянка може допомогти подолати стрес та принести спокій. Намагайтеся провести на природі щонайменше 20 хвилин та зосереджуйтеся на всіх тих прекрасних речах, що оточують вас в цей час. Навіть цього буде достатньо аби розслабитися або подивитися на речі під іншим кутом.

Загалом, чим більше хорошого ви бачите навкруги, чим більше ви зосереджуєте увагу на приємних речах, тим легше буде залишатися жвавою та веселою.

Звичайно, це не означає, що потрібно весь час прикидатися щасливою. Але, піднявши собі настрій, ви зможете краще зосередитися саме на вирішенні проблем, а не на проблемах як таких.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:





Підписатись не коментуючи
E-mail:
 Додавання коментаря:
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)

теги форматування

додати смайли
Підписатись на коментарі по e-mail
 

Пропонуємо переглянути наше відео





Останні новини

6:30
3 секрети для підтримки імунітету старших людей
17:30
5 фактів про наше тіло, у які ви не повірите
22:30
Топ-7 переваг прогулянок на свіжому повітрі
17:30
Коли і в кого виникає алкогольна амнезія
1:20
Шкода для здоров'я, котру несе купання у фонтанах
19:30
10 причин різкого погіршення пам'яті
17:30
5 ознак, котрі вкажуть на страждання організму від алкоголю
22:30
Як побутова техніка може нашкодити здоров'ю
10:30
Небезпеки для здоров'я, котрі чекають нас влітку
12:30
Предмети у квартирі, які можуть спровокувати алергію
22:30
5 плюсів для здоров'я, котрі дарує плавання
8:30
7 правил застосування засобів від комарів та кліщів
0:20
Чому на аптеках малюють змію
7:30
Від якої хвороби страждають програмісти та музиканти
1:20
5 видів каменів, які можна знайти в нирках
19:30
Куріння в 4 рази збільшує ризик коронарної хвороби серця
14:15
Як куріння впливає на домашніх тварин
12:30
Вода, яку краще не пити зранку
22:00
Чи можна пити воду з чайника?
6:20
Вплив домашньої пилюки на здоров'я
14:23
Ремонт кофемашин Нивона своими руками: как его осуществить?
9:00
Яка користь від перегляду телевізора?
13:00
Зручність та інновації: Магазин побутової техніки online
23:00
Небезпека частого щоденного миття
13:48
Як вибрати електричну зубну щітку
9:00
Чи можна їсти пророщену картоплю?
14:00
Несподівана користь поцілунків
0:40
Найкорисніша поза для здорового сну
23:00
Чому навесні частіше болить живіт?
14:00
Три корисні властивості крижаного душу
21:11
Аналіз ринку додатків для покращення якості сну
23:00
Шкода промокання ніг для здоров'я
6:20
Наслідки роботи з неправильною клавіатурою та мишею
15:30
Небезпечні квіти у вашому будинку
10:00
Чому люди сивіють від стресу?
6:20
Діти курців ростуть злими
0:40
Чого не можна робити, якщо у вас сонячні опіки?
22:00
Діти, яких народили у ці роки мають здоровіший мікробіом
15:49
Дотримуйтеся норми вживання кави і отримуйте лише користь від неї
14:00
Звички для покращення пам'яті
Здоров'я в соцмережах: