Ліки від а до я  -   Хвороби  -  Калькулятор калорій  -   Магнітні бурі  -   Дієти  -  Очищення організму  -  Схуднення  -  Молочниця
Геморой  -  Лікування  -  Косметологія  -  Поради  -  Інсульт  -  Інфаркт  -  Діабет  -  Варикоз  - Вправи - Covid-19 


10 жіночих звичок, які псують секс

23:00, 01 Жов 2015 · Категорія: Психологія, Секс та кохання · Переглядів 2538 · 

Наша сексуальність виткана з пристрастей і настроїв. З них є шкідливі звички, які в ліжку лише заважають, і слабкості, які роблять даму ще більш привабливою, а заняття любов'ю - насиченими і незабутніми. Дізнайтесь, яких звичок краще позбутись, щоб стати ще більш бажаною для вашого чоловіка.

Жіночі звички

Жіночі звички



10. Мінімум поз
Звичка займатися любов'ю в одній чи 2-х улюблених позах, без сумнівів, доставляє нам задоволення. Якщо подивитися з іншого кінця: цей сценарій може здатися давно застарілим. Це в точності та звичка, яка позбавляє вас з партнером безлічі додаткових приємних почуттів і робить секс похмурим і одноманітним.

9. Чіткий план
У нас все продумано і розписано до дрібниць, проте заняття любов'ю не обов'язково вносити у власний чіткий план і сліпо йому слідувати. Якщо секс незмінно поміщається між вечерею і сном, пора відкинути звичне і стале. Приміром, замінити вечірній квапливий секс на чуттєвий ранковий і віддати перевагу експромт звичному плану дій. Авантюри і непередбачувані повороти в особистому житті - найкращі друзі жінок.

8. Пасивність
І звідки ця переконаність маси дівчат, що ініціатором і "активним керівником" сексу зобов'язаний бути чоловік? Проявляти ініціативи не стільки потрібно, скільки приємно. Емансипація давно вийшла за рамки роботи і надійно увійшла в наше особисте життя. А позбавляти себе насолоди було б зовсім нечесно. Нині жінки починають і .. виграють.

7. Імітація оргазму
Всі жінки в душі актриси. І у всіх є місце, де можливо проявити свої акторські здібності. У ліжку ми регулярно вдаємося до цього способу начебто з вельми зрозумілих приводів: бажаємо зробити секс незабутнім, бажаємо повірити в те, що це і є реальний оргазм, бажаємо, щоб він відчув себе неповторним коханцем. Ось лише адекватним молодим людям секс імпонує тоді, коли і тобі він приємний. У адекватності обираних представників сильної статі ми не сумніваємося, тоді, може, бажано залишити цю звичку в минулому?

6. Потяг до романтики
Свічки і постіль в пелюстках троянд віджили своє в романах і фільмах, нам же зараз хочеться заміських будиночків із затишним каміном і морських пляжів елітних курортів. Так, наша сексуальність в подібних місцях росте в геометричній прогресії, однак це ж також свого роду стереотип, нав'язаний кінематографом більш високого рівня. Так чи інакше, представники сильної статі, здатні подарувати подібну казку, безцінні. І їм вічно є, чим нас здивувати. Однак не треба ставити власне особисте життя в залежність від подібних стереотипів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП 10 музичних композицій для сексу

5. Діалоги в ліжку
Ми вміємо не питати і говорити злегка. Особливо в ліжку. Однак з бажаним і надійним хочеться ділитися емоціями і думками. Може, з цієї причини часто вони роблять вигляд, що відразу ж після сексу засипають або сідають за комп і сидять на сайті авто.ру. Найбільш корисні діалоги в ліжку - керівництво до дії по доставлению насолоди і ніжні слова після. Решта бажано залишити для іншій обстановці.

4. Боязкість
Жіноча фантазія безмежна, проте ось користуватися нею зазвичай заважає боязкість. Шкода що ніякі ще таблетки не винайшли від цього. Особливо прикро це тому, що поле для дослідів величезне, бажано лише скинути з себе помилковий сором: це може виявитися кухня, ванна, автомобіль або офісний стіл - все, що завгодно. Межі визначаються тільки уявою або не визначаються зовсім. І якщо молода людина - не запеклий консерватор, а також достатньо "за", то ця приємна для обох слабкість піде лише на користь і концентрація пристрасті у взаєминах вічно буде високою.

3. Перегравання
З усіх боків лише й чути: "Не соромтеся власних бажань!", "Грайте!", "Експериментуйте!". Фантазії насправді допомагають повніше розкрити нашу сексуальність, і на прихильність до партнера це анітрохи не впливає. Однак все непогано в міру. Нехай спершу він буде Джонні Депп в його найкращі роки, а ти - молода процвітаюча актриса на заміській віллі. Проте варто пам'ятати, що ваш ненаглядний також має право на втілення власної гри.

2. Відмова від сексу без прелюдії
Ти лише гортала щоденник або продумувала плани на завтрашній день, а він уже близько, квапливо цілує кудись в район вуха і пробує перейти до більш рішучих дій. Так, ми також періодично любимо швидкий розвиток подій коли, згораючи від пристрасті, відразу ж переходимо до сексу. Однак найчастіше все-таки ми не проти, щоб нас ніжно поцілували, притиснули або будь-яким іншим чином "підігріли". Все-таки жіноча фізіологія така, що ми аж ніяк не вічно спалахуємо, як свічки, на першу вимогу. Проте відмова від сексу лише через те, що ваш партнер налаштований на бурхливу і швидку "сутичку" - це не вправільно. Тут у багато разів краще буде перехопити ініціативу і взяти ситуацію під власний контроль.

1. Приховування любові до мастурбації
Лише ти знаєш своє тіло досконало, тому мастурбація доставляє небувале задоволення, а от з чоловіком одержати задоволення так само з високою швидкістю і ефективно виходить аж ніяк не вічно. Однак найчастіше дами приховують власне глибоке почуття до мастурбації від молодих людей, боячись, що він її засудить, або вважатиме, що не в достатній мірі задовольняє. Однак лише ти знаєш, куди і з якою інтенсивністю діяти, і що підніме тебе на вершини щастя. Хлопцеві також треба про це дізнатися. Адже доставити задоволення дівчині - ціле мистецтво, і оволодіти ним зовсім нелегко, якщо ми не будемо приховувати наші бажання.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:





Підписатись не коментуючи
E-mail:
 Додавання коментаря:
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)

теги форматування

додати смайли
Підписатись на коментарі по e-mail
 

Пропонуємо переглянути наше відео





Останні новини

7:30
Вчені назвали музику, яка може порушити психіку
23:30
5 психічних відхилень, у які важко повірити
21:30
Вчені назвали риси характеру, які провокують хвороби серця
23:30
Поради, котрі допоможуть вам вживати менше алкоголю
1:20
Що відчуває людина, коли в неї сонний параліч
23:30
Правильне харчування для психічного здоров'я
22:30
Способи, котрі покращать роботу мозку
21:30
Ці 9 симптомів означають вашу хронічну втому
6:30
Три прості поради, котрі забезпечать міцний сон
13:30
4 правила спілкування з алкоголіками в сім'ї
9:30
5 кроків, котрі звільнять вас від куріння
1:20
Вчені: Романтика позитивно впливає на психіку людини
17:30
Продукти, котрі підтримають вашу пам'ять
17:30
Симптоми, котрі вкажуть на проблеми зі сном
1:20
Як допомогти наркоману не зірватися після лікування
13:30
10 міфів про наркотики, в які продовжують вірити
15:30
Чому слухняні діти - це потенційні алкоголіки
9:30
Два варіанти самостійної відмови від куріння
15:30
Як зрозуміти, що у вас професійне вигорання
11:45
Як зрозуміти, що людина залежна від інтернету
17:00
Як впоратись з панічнох атакою?
0:40
Стан ясен впливає на розвиток деменції
12:30
Сміх допоможе впоратись зі щоденним стресом
9:00
Рукоділля, яке покращує психологічний стан
0:40
Поради для боротьби з вигоранням на роботі
21:00
Запаморочення - ознака панічної атаки
11:00
Несподівана причина розвитку шизофренії
17:00
Різниця у наслідках чоловічої та жіночої депресії
12:00
Ипохондрия и агорафобия: ваш шаг к психологическому здоровью
17:00
Незвична причина підліткової депресії
11:00
Кохання - ліки від депресії
20:30
До чого призводить нервове виснаження?
11:30
Бережіть здоров'я: чому лайка може бути корисною?
10:00
Поради після зради: як налагодити стосунки?
20:30
Чому навесні загострюються психічні порушення?
9:30
Зрадники стрімко втрачають вагу
0:40
Як проявляється ПТСР?
9:00
Спільна риса нещасних людей
22:00
Поганий почерк дитини може бути ознакою проблем нервової системи
23:30
Риса характеру, яка допомгає схуднути
Здоров'я в соцмережах: