Ліки від а до я  -   Хвороби  -  Калькулятор калорій  -   Магнітні бурі  -   Дієти  -  Очищення організму  -  Схуднення  -  Молочниця
Геморой  -  Лікування  -  Косметологія  -  Поради  -  Інсульт  -  Інфаркт  -  Діабет  -  Варикоз  - Вправи - Covid-19 


10 жіночих звичок, які найбільше дратують чоловіків

23:40, 20 Гру 2015 · Категорія: Психологія · Переглядів 2817 · 

Зрозуміло жінки і чоловіки дуже різні по своїй натурі і за характером. Коли люди сходяться чи одружуються, вони деякий час перебувають у стані великої любові один до одного, часом не помічають простих речей, таких як, наприклад, звички їх коханих. Мало того, спочатку ці звички можуть бути милими і свідчити про індивідуальність її або його коханої. Але проходить час і сімейні відносини перетворюються на звичайний шлюб зі своїми турботами. І ті звички, які колись тебе веселили, стають вкрай дратівливими. І так давайте розберемося, що ж так дратує чоловіків в жінках.


Вчимося на чужих помилках

Вчимося на чужих помилках



Допити
Чоловік прийшов додому з роботи, він украй втомився і хоче просто відпочити і забути все, що сьогодні було, і зануритися в тишу і спокій. І тут підходить його кохана і починає допит. Що та як, де був, що робив тощо. Чоловік мовчить, чи відповідає коротко, так чи ні. Жінка, не почувши нічого, починає ображатися. Так само чоловіків дратують питання по типу "Про що ти зараз думаєш?"

Дорогі жінки, для чоловіка будинок - це його вогнище, де хочеться затишку і тепла. Дайте йому просто відпочити деякий час і він сам з вами про все поділиться.

Часті образи
Це теж можна віднести до дратівливих звичок. Жінки в силу свого характеру дуже часто ображаються, з приводу і без нього. Просто від поганого настрою чи ще з якихось причин. А може у неї ПМС або грають гормони, причин багато, а от дратує це просто жахливо.

Тут найголовніше не перегнути палицю. Якщо жінка не в настрої, не варто говорити, що у неї черговий заскок. Просто запитайте що трапилося і запропонуйте разом розібратися з проблемою.

Жіноча повільність
Жінки дуже довго збираються і часто запізнюються. І не важливо куди: на роботу, побачення або просто на прогулянку / зустріч з друзями. Все це через те, що жінки хочуть виглядати чудово. Тому не завжди можуть розрахувати час на збори. Чоловіків дратує, коли у жінки ломиться шафу від речей, а вона заявляє, що їй нічого одягнути. Або ж вона півгодини приміряє і перепитує, що їй краще одягнути.

Вирішити цю проблему досить просто. Слід повідомляти про те, що ви затримуєтеся. Або ж починати збиратися за кілька годин до призначеного часу. Що стосується чоловіка, то постарайтеся не втягувати його в процес вибору одягу. Ви подобаєтеся йому в будь-якому одязі і без нього.

Жіноче мовчання
Ця звичка може вкрай дратувати чоловіків. Після того як ви почали з'ясовувати стосунки і не прийшли до компромісу, жінка не знаходить нічого іншого, як просто "грати в мовчанку". Це може тривати від декількох годин до декількох днів.

Чоловікові потрібно включити своє чоловічу чарівність і починати шлях до примирення. Іншого шляху немає - жінка завжди права, навіть, коли вона не права.

Зайвий педантизм
Є жінки, які просто жити не можуть, якщо в будинку якась річ не на своєму місці, якщо десь пролетіла порошинка, і навіть перед виходом у гості, вона повинна протерти підлогу в передпокої. У неї всюди миленькі дрібнички, декоративні подушки ... Чоловіків це все дуже пригнічує і дратує.

Як вирішується ця проблема? Шляхом компромісу. Запропонуйте варіант мінімалізму в квартирі. Мінімум речей - мінімум прибирання.

Спроби маніпулювати
Жінок, напевно десь цьому вчать, що чоловіки легко піддаються на шантаж, сльози і подібні виверти, тому користуються цією зброєю без міри. Чоловіки дійсно можуть йти на поступки, але не через жіночі сльози, а тому що вони вас люблять. Дуже легко перегнути палицю і, коли чоловікові набридне один і той же сценарій, то вже ніякі сльози, шантаж дітьми, сексом або ще чимось не допоможе.

Що можна зробити? Найкраще домовлятися. Сідайте за стіл переговорів, вчіться розмовляти, домовлятися, пред'являти претензії, просити про допомогу у відкриту.

Виховання і перевиховання
Чоловіків вкрай дратує, коли їм починають читати лекції, вважати їх маленькими дітьми, намагаються змінити їх. Це шлях в нікуди. Доросла людина змінитися тільки тоді, коли сама буде до цього готова. Ніяке "пиляння мізків" не допоможе, ніяке підсовування корисної літератури не допоможе, ніякі нагадуючи теж не допоможуть.

Сприймати і любити людину такою, якою вона є, з усіма його перевагами, недоліками, особливостями. Якщо хочете когось змінити, почніть з себе, можливо, проблема в вас. Спробуйте почати змінюватися разом (наприклад, займатися спортом або правильно харчуватися).

Егоїзм
Ця звичка дратує не тільки чоловіків, а й жінок, але зараз поговоримо про прояви саме жіночого егоїзму. Наприклад, перегляд телевізора може зводитися до перегляду шоу або серіалів, що чоловікові абсолютно не цікаво. Жінка може ображатися, що коханий не хоче проводити з нею час. Але час за переглядом телевізора, це не час проведений удвох. Похід в магазин за покупками може перетворитися на банальний шопінг, який так не люблять чоловіки.

Як вирішити цю проблему? Почніть вести себе, як вона. Це дуже швидко "протвережує жінок".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як стати ідеальною жінкою: 7 важливих якостей

Нетактовність
Є такі жінки, які дуже люблять перебивати або влазити в чужу розмову. Це дуже дратує чоловіків, які розмовляють по телефону з партнером по роботі при особистій зустрічі.

Як бути в цій ситуації? Напевно, з такими жінками варто поводитися, як з дітьми, пояснюючи, що ця розмова вкрай важливий, а коли він закінчиться, то приділіть їй всю свою увагу.

Ревнощі
Це, мабуть, найголовніша дратуюча звичка. Ревнощі з приводу і без приводу вбивають відносини. Іноді зустрічаються такі жінки, які просто болісно ревниві. Вона влаштовує скандали, "капается" на телефоні, або навіть підслуховує його розмови. Така поведінка не просто дратує, вона може довести і до розлучення.

Потрібно дохідливо пояснити своїй коханій, що вона для вас єдина і неповторна, що ви любите тільки її, все в цьому роді. А якщо не подіє. Натякніть на те, що якщо вона буде продовжувати безпідставно ревнувати, то ви розлучитеся з нею. Якщо вона вас любить, то скоро все припиниться.

Ну і наостанок хочеться сказати, любіть один одного і намагайтеся вирішувати проблеми разом.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:





Підписатись не коментуючи
E-mail:
 Додавання коментаря:
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)

теги форматування

додати смайли
Підписатись на коментарі по e-mail
 

Пропонуємо переглянути наше відео





Останні новини

21:30
Вчені назвали риси характеру, які провокують хвороби серця
23:30
Поради, котрі допоможуть вам вживати менше алкоголю
1:20
Що відчуває людина, коли в неї сонний параліч
23:30
Правильне харчування для психічного здоров'я
22:30
Способи, котрі покращать роботу мозку
21:30
Ці 9 симптомів означають вашу хронічну втому
6:30
Три прості поради, котрі забезпечать міцний сон
13:30
4 правила спілкування з алкоголіками в сім'ї
9:30
5 кроків, котрі звільнять вас від куріння
1:20
Вчені: Романтика позитивно впливає на психіку людини
17:30
Продукти, котрі підтримають вашу пам'ять
17:30
Симптоми, котрі вкажуть на проблеми зі сном
1:20
Як допомогти наркоману не зірватися після лікування
13:30
10 міфів про наркотики, в які продовжують вірити
15:30
Чому слухняні діти - це потенційні алкоголіки
9:30
Два варіанти самостійної відмови від куріння
15:30
Як зрозуміти, що у вас професійне вигорання
11:45
Як зрозуміти, що людина залежна від інтернету
17:00
Як впоратись з панічнох атакою?
0:40
Стан ясен впливає на розвиток деменції
12:30
Сміх допоможе впоратись зі щоденним стресом
9:00
Рукоділля, яке покращує психологічний стан
0:40
Поради для боротьби з вигоранням на роботі
21:00
Запаморочення - ознака панічної атаки
11:00
Несподівана причина розвитку шизофренії
17:00
Різниця у наслідках чоловічої та жіночої депресії
12:00
Ипохондрия и агорафобия: ваш шаг к психологическому здоровью
17:00
Незвична причина підліткової депресії
11:00
Кохання - ліки від депресії
20:30
До чого призводить нервове виснаження?
11:30
Бережіть здоров'я: чому лайка може бути корисною?
10:00
Поради після зради: як налагодити стосунки?
20:30
Чому навесні загострюються психічні порушення?
9:30
Зрадники стрімко втрачають вагу
0:40
Як проявляється ПТСР?
9:00
Спільна риса нещасних людей
22:00
Поганий почерк дитини може бути ознакою проблем нервової системи
23:30
Риса характеру, яка допомгає схуднути
11:30
Відростити сивину: модний тренд чи зручність?
12:30
Фахівці назвали ознаки токсичних стосунків
Здоров'я в соцмережах: