Ліки від а до я  -   Хвороби  -  Калькулятор калорій  -   Магнітні бурі  -   Дієти  -  Очищення організму  -  Схуднення  -  Молочниця
Геморой  -  Лікування  -  Косметологія  -  Поради  -  Інсульт  -  Інфаркт  -  Діабет  -  Варикоз  - Вправи - Covid-19 


10 причин, чому ви досі самотні

23:20, 23 Гру 2015 · Категорія: Психологія · Переглядів 1369 · 

Якщо вірити статистиці, то близько 30% жінок, які проживають у великих містах, або ніколи не були заміжні, або перебувають у розлученні. Логічно таку сумну тенденцію можна пояснити тим, що чисельність жіночого населення практично скрізь перевищує чисельність чоловічого. В принципі, це пояснення виглядає цілком правдоподібно, якби не один цікавий парадокс.

Причини самотності

Причини самотності



Ви напевно звертали увагу, що деякі жінки, які, на перший погляд не володіють яскравими зовнішніми даними, особливим почуттям гумору або значним матеріальним достатком, ніколи не залишаються одні. Вони успішно виходять заміж, встигаючи попутно крутити романи і зводити з розуму оточуючих представників сильної статі.

І, навпаки, існує окрема категорія дівчат і жінок, які довгий час не можуть не те, що знайти статус законної дружини, але навіть завести хоч якісь стабільні відносини. І це при тому, що вони здаються цілком привабливими, розумними, цікавими і самодостатніми.

У зв'язку з цим можна зробити єдиний висновок: самотність - це неусвідомлений вибір самої жінки. І, як правило, йому передують 10 найпоширеніших причин:

1. Минулі відносини
Багато з нас схильні ідеалізувати свої минулі відносини, особливо, якщо якийсь період часу вони були наповнені справжнім почуттям. Неусвідомлене бажання відновити відносини з колишнім хлопцем провокує вашу скутість і закритість перед новими романами. Чоловіки, спілкуючись з вами, будуть відчувати вашу несвободу, через що у них навіть не виникне думки про продовження.

2. Недосяжний образ
Ви знаєте, що природа зробила чоловіків мисливцями і дуже доступні жінки викликають у них нудьгу. Тому ви старанно граєте роль втікаючої здобичі, чию увагу потрібно завойовувати всіма можливими і неможливими способами. Ось тільки чоловіки не люблять прикладати зусилля даремно. Щоб ваш потенційний партнер захотів вас домагатися, він повинен відчувати ваш інтерес до нього.

3. Пошуки ідеалу
Багато жінок, все життя прожили в самоті, відмовляли своїм шанувальникам тільки лише тому, що ті не цілком відповідали їхнім уявленням про ідеального партнера. Присвятивши своє життя пошукам, врешті-решт, вони, як у казці, залишилися біля розбитого корита. А все це тому, що жодна реальна людина не зможе відповідати придуманому образу.

4. Минулі розчарування
Важко знайти дорослу жінку, чиє минуле не було б затьмарене вселенською трагедією, болем розчарування і образою на колись коханого чоловіка. Любовні неприємності на деякий час випалюють наші почуття і назавжди залишають слід у наших душах. Однак, ці ситуації не можна проектувати на нові відносини. Якщо вас зрадив один чоловік, це не означає, що наступні партнери надійдуть аналогічним чином. Якщо ви не зможете зробити висновки і відпустити ситуацію, ви будете випромінювати недовірливість і підозрілість, що не додасть вам привабливості в очах потенційних коханих.

5. Страх втратити свободу
Ви досягли успіху в кар'єрі та фінансового благополуччя. Ви з задоволенням проводите вихідні в салонах краси, подорожах або на розважальних заходах. При цьому думка про серйозні стосунки асоціюється у вас з побутовими обов'язками і втратою незалежності. Можливо, ви просто ще не готові до сімейного життя, а може бути, ви є жертвою стереотипів.

6. Розчарування в чоловіках
Чоловіки, з якими ви заводили відносини, не виправдали ваших сподівань. Всі вони були недостатньо надійними, цілеспрямованими, уважними і розумними, через що ви вважаєте, що чоловікам не можна довіряти в принципі. Однак, озирніться по сторонах. Без сумніву, у вашому оточенні є чоловіки, чия поведінка і вчинки викликають повагу.

7. Ще не на часі
Ви плануєте влаштовувати своє особисте життя, але тільки після того, як знайдете кращу роботу, схуднете, виплатите кредит за машину або переїдете в інше місто.

8. Завищена самооцінка
Батьки міцно вклали в вашу голову думка, що ви гідні тільки кращого. Однак, краще - ворог хорошого. Якщо всі чоловіки, яких ви зустрічаєте, здаються вам недостатньо розумними, красивими, забезпеченими і вихованими, подумайте, може бути, ви висуваєте занадто високі вимоги по відношенню до свого партнера? Оцінюючи всіх чоловіків з висоти власної самооцінки і женучись за недосяжним еталоном, ви ризикуєте пропустити людину, яка могла б стати надійним супутником життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як висловити симпатію чоловікові

9. Переконання, що чоловік сам повинен вас знайти
Ви самотня, але не намагаєтеся боротися зі своєю самотністю, оскільки вважаєте, що доля знайде вас сама. Однак, доля не зможе вас знайти, оскільки ви закриті від неї. Для того, щоб чоловіки звернули на вас увагу, ви повинні стати помітною. Якщо ви будете жити за заїждженої схемою: "робота-дім-зустрічі з подругами", шанси, що ви знайдете чоловіка своєї мрії, поступово зведуться до нуля.

10. Ви занадто хочете заміж
Ви досягли тієї межі, коли свобода і незалежність перетворюються на тяжкий вантаж самотності, день у день все сильніше давить на плечі. Знайомлячись з чоловіком, ви вже уявляєте ваше спільне щасливе майбутнє і щиро дивуєтеся, коли ваш потенційний чоловік випаровується, неначе його ніколи й не було. Ваша проблема полягає в тому, що бажання знайти серйозні відносини сприймається чоловіками як нав'язливість, здатна позбавити їх свободи.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:





Підписатись не коментуючи
E-mail:
 Додавання коментаря:
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)

теги форматування

додати смайли
Підписатись на коментарі по e-mail
 

Пропонуємо переглянути наше відео





Останні новини

21:30
Вчені назвали риси характеру, які провокують хвороби серця
23:30
Поради, котрі допоможуть вам вживати менше алкоголю
1:20
Що відчуває людина, коли в неї сонний параліч
23:30
Правильне харчування для психічного здоров'я
22:30
Способи, котрі покращать роботу мозку
21:30
Ці 9 симптомів означають вашу хронічну втому
6:30
Три прості поради, котрі забезпечать міцний сон
13:30
4 правила спілкування з алкоголіками в сім'ї
9:30
5 кроків, котрі звільнять вас від куріння
1:20
Вчені: Романтика позитивно впливає на психіку людини
17:30
Продукти, котрі підтримають вашу пам'ять
17:30
Симптоми, котрі вкажуть на проблеми зі сном
1:20
Як допомогти наркоману не зірватися після лікування
13:30
10 міфів про наркотики, в які продовжують вірити
15:30
Чому слухняні діти - це потенційні алкоголіки
9:30
Два варіанти самостійної відмови від куріння
15:30
Як зрозуміти, що у вас професійне вигорання
11:45
Як зрозуміти, що людина залежна від інтернету
17:00
Як впоратись з панічнох атакою?
0:40
Стан ясен впливає на розвиток деменції
12:30
Сміх допоможе впоратись зі щоденним стресом
9:00
Рукоділля, яке покращує психологічний стан
0:40
Поради для боротьби з вигоранням на роботі
21:00
Запаморочення - ознака панічної атаки
11:00
Несподівана причина розвитку шизофренії
17:00
Різниця у наслідках чоловічої та жіночої депресії
12:00
Ипохондрия и агорафобия: ваш шаг к психологическому здоровью
17:00
Незвична причина підліткової депресії
11:00
Кохання - ліки від депресії
20:30
До чого призводить нервове виснаження?
11:30
Бережіть здоров'я: чому лайка може бути корисною?
10:00
Поради після зради: як налагодити стосунки?
20:30
Чому навесні загострюються психічні порушення?
9:30
Зрадники стрімко втрачають вагу
0:40
Як проявляється ПТСР?
9:00
Спільна риса нещасних людей
22:00
Поганий почерк дитини може бути ознакою проблем нервової системи
23:30
Риса характеру, яка допомгає схуднути
11:30
Відростити сивину: модний тренд чи зручність?
12:30
Фахівці назвали ознаки токсичних стосунків
Здоров'я в соцмережах: