Ліки від а до я  -   Хвороби  -  Калькулятор калорій  -   Магнітні бурі  -   Дієти  -  Очищення організму  -  Схуднення  -  Молочниця
Геморой  -  Лікування  -  Косметологія  -  Поради  -  Інсульт  -  Інфаркт  -  Діабет  -  Варикоз  - Вправи - Covid-19 


10 проблем, з якими стикаються красиві жінки

21:00, 09 Січ 2016 · Категорія: Психологія · Переглядів 2761 · 

Народитися красунею - рідкісна удача. Ну, так вважається. Правда, зовсім незрозуміло, чому так вважається: життєвий шлях красуні зовсім не усипаний трояндами без шипів, а штабеля шанувальників обходити вельми втомлює. Це не рахуючи серйозних труднощів, з якими обов'язково зіткнеться кожна красуня.

Касиві також плачуть

Касиві також плачуть



У тебе теж є комплекси

Якщо ти красива з самого дитинства, то тобі доведеться справлятися з комплексами. Саме тобі, а не тим дівчатам, що раптом розцвіли в юності. Тому що це тебе засипали компліментами мама, тато, бабусі, дідусі та випадкові перехожі. Це було дуже мило з їх боку, звичайно, але є нюанс: не завжди, але часто це призводить до проблем з самооцінкою. Залізобетонна впевненість у власній неперевершеності похитнеться, як тільки поруч виявиться дівчинка не менш гарна. Але, припустимо, ще й дуже талановита. Яку теж всі хвалять. І все. Світ звалився. В один момент завищена самооцінка перетворюється на занижену, і красуня гойдається на цих гойдалках все подальше життя. Це, зрозуміло, душевного спокою не додають.

Ти не маєш права на невдачі

На тій підставі, що прекрасна, як фея. А значить, будь добра цієї феєю і бути - відповідай! Будь-який твій промах, будь-яка життєва невдача супроводжується вигуками "Як же так, ти ж така гарна!" Ну так, ти дійсно виграла в лотерею: тобі дісталася карколомна зовнішність. Але хто сказав, що до цього виграшу автоматично приплюсують всі інші життєві блага? З якого дива? Проблема в тому, що довкола впевнені: їм би твою зовнішність - вони б, звичайно, заткнули за пояс старуху Джолі і стали б нової світової іконою. А дісталася краса чомусь тобі, невдаху - несправедливо, несправедливо! Свої власні невдачі вони, звичайно, виправдовують: вони ось не красуні, як деякі, їм можна. Ну ну.

Ти занадто гарна для нього

І для всіх тих, хто не передзвонив тобі після побачення. Ти дивуєшся - чому? Шукаєш причину в собі: не так подивилася, не те сказала, виглядала неприступною або, навпаки, надмірно нав'язувалася. А причина зовсім не в тобі - причина в ньому. Він тебе боїться. І необов'язково він в собі не впевнений, але йому нікуди не дітися від помилкових стереотипів: красуні вимогливі, красуні - мисливиці за грошима, красуні легковажні й непостійні. І ось черговий твій потенційний супутник життя одружується на сірій мишці, а ти вибираєш для нового побачення саме непоказне плаття: не злякати б!

Тебе не сприймають всерйоз

І будь-які твої досягнення знецінюють. Блискуче вчилася? П'ятірки ставили за красиві очі. Успішно працюєш? Ну, ясно, зачарувала якогось боса. Купила машину? Подарували, звичайно, не могла ж ти сама заробити. І це тільки вершина айсберга. Тому що ніхто не чекає від тебе якихось звершень, всі чекають, що ти будеш туди-сюди красиво ходити і лепетати милі дурниці. Всякий раз тобі доводиться доводити, що ти - особистість, а не красива лялька. І це вимотує, немов все навколо неспішно прогулюються, а ти щоранку біжиш напівмарафон. А що робити?

Тобі важко знайти подругу

Кажуть, що жіночої дружби не існує, але це, звичайно, міф. Міф для всіх, крім красунь, для яких це жорстока правда життя. По-перше, тобі заздрять і від того намагаються зробити гидоту. Мимоволі. Просто їм здається, що є в цьому якась вища справедливість - ти красуня, зате дурна, стервозна або, наприклад, просто глибоко нещасна. Неважливо, що всі ці плітки не мають під собою ніяких підстав. Їх все одно будуть розпускати.

По-друге, тебе будуть використовувати. Чоловіки злітаються на твою красу, як метелики на вогонь, але познайомитися бояться, а тут - ось вона, твоя негарна подруга. І, повір, саме з нею піде хлопець, який тобі сподобався.

Тобі важко побудувати кар'єру

Аякже? Ти ж напевно думаєш тільки про шмотки і вечірки, а робочі питання в твою красиву голову вже не поміщаються. І взагалі, ти на роботу влаштувалася, щоб в засідці сидіти. І як тільки повз пробіжить підходящий самець, ти його - цап! - І схопиш. Тут же вийдеш заміж і забудеш про трудову повинність назавжди. Саме це про тебе і думає твій начальник. І неважливо, наскільки ти цінний співробітник: підвищення отримаєш не ти, а непоказна тітонька з сусіднього відділу, нібито у неї в житті нічого немає, крім роботи, не те, що в тебе, з твоєю-то зоряної зовнішністю. Так що якщо тебе цікавить кар'єра, доведеться відрощувати пазурі і зуби. А інакше ніяк.

Тобі потрібно весь час тримати оборону

Як відомо, найкращий захист - це напад. А ти ніби змушуєш оточуючих захищатися самим фактом свого існування. Чоловіки дивляться на тебе і розуміють, що не для них троянда цвіла. Ну, так треба, значить, її розтоптати. Жінки ж першим ділом приймаються обороняти від твоїх чар своїх супутників життя. Можна подумати, тобі потрібні їх плюгаві мужичонки, господи. Не потрібні, але ти все одно дізнаєшся про себе багато нового. Ти дурна, ти хижачка, з тобою нема про що говорити, ти - красивий фасад, за яким порожнеча. Марно доводити, що це не так, якщо тебе вважають загрозою. А вони ж вважають.

Ти залучаєш занадто багато уваги

Безперечно, в юності тобі це лестило, але тепер ти напевно втомилася від підвищеного інтересу до твоєї персони. Інтересу, прямо скажемо, не надто приємного. Швидше за все, ти віддаєш перевагу пересуватися по місту в автомобілі і гуляти тільки в компанії друзів. Тому що варто тобі з'явитися в метро або на вулиці на самоті - сальні погляди і хтиві вигуки тобі забезпечені. Тобі іноді здається, що паранджа - не таке вже погане винахід, правда?

Тобі важко довіряти людям

Навіть якщо тебе ніхто ніколи не зраджував, тобі нікуди не дітися від нескінченних сумнівів: якщо до тебе ставляться добре - то чи дійсно до тебе? До тебе самої або до твоєї запаморочливою зовнішності? Твій милий дійсно тебе любить або просто хоче тобою володіти, як статусною річчю? Твоя подруга правда тобі близька або прикидається, потай заздрячи? І чим ти старше, тим складніше гнати від себе подібні думки, просто тому, що з віком ближнє коло звужується у всіх. І ось тобі вже здається, що ти залишишся одна, як тільки твоя краса зблякне. Спокій тільки спокій! Подібні думки відвідують не тільки красунь, а взагалі всіх, незалежно від зовнішності, статі, віку та світогляду. І це хороша новина, погодься. Просто тому, що ти розумієш: ти не самотня. І виходить, обов'язково знайдеш людину, якій зможеш повністю довіряти.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:





Підписатись не коментуючи
E-mail:
 Додавання коментаря:
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)

теги форматування

додати смайли
Підписатись на коментарі по e-mail
 

Пропонуємо переглянути наше відео





Останні новини

23:30
Поради, котрі допоможуть вам вживати менше алкоголю
1:20
Що відчуває людина, коли в неї сонний параліч
23:30
Правильне харчування для психічного здоров'я
22:30
Способи, котрі покращать роботу мозку
21:30
Ці 9 симптомів означають вашу хронічну втому
6:30
Три прості поради, котрі забезпечать міцний сон
13:30
4 правила спілкування з алкоголіками в сім'ї
9:30
5 кроків, котрі звільнять вас від куріння
1:20
Вчені: Романтика позитивно впливає на психіку людини
17:30
Продукти, котрі підтримають вашу пам'ять
17:30
Симптоми, котрі вкажуть на проблеми зі сном
1:20
Як допомогти наркоману не зірватися після лікування
13:30
10 міфів про наркотики, в які продовжують вірити
15:30
Чому слухняні діти - це потенційні алкоголіки
9:30
Два варіанти самостійної відмови від куріння
15:30
Як зрозуміти, що у вас професійне вигорання
11:45
Як зрозуміти, що людина залежна від інтернету
17:00
Як впоратись з панічнох атакою?
0:40
Стан ясен впливає на розвиток деменції
12:30
Сміх допоможе впоратись зі щоденним стресом
9:00
Рукоділля, яке покращує психологічний стан
0:40
Поради для боротьби з вигоранням на роботі
21:00
Запаморочення - ознака панічної атаки
11:00
Несподівана причина розвитку шизофренії
17:00
Різниця у наслідках чоловічої та жіночої депресії
12:00
Ипохондрия и агорафобия: ваш шаг к психологическому здоровью
17:00
Незвична причина підліткової депресії
11:00
Кохання - ліки від депресії
20:30
До чого призводить нервове виснаження?
11:30
Бережіть здоров'я: чому лайка може бути корисною?
10:00
Поради після зради: як налагодити стосунки?
20:30
Чому навесні загострюються психічні порушення?
9:30
Зрадники стрімко втрачають вагу
0:40
Як проявляється ПТСР?
9:00
Спільна риса нещасних людей
22:00
Поганий почерк дитини може бути ознакою проблем нервової системи
23:30
Риса характеру, яка допомгає схуднути
11:30
Відростити сивину: модний тренд чи зручність?
12:30
Фахівці назвали ознаки токсичних стосунків
7:00
Наукові способи стати щасливішими
Здоров'я в соцмережах: