Ліки від а до я  -   Хвороби  -  Калькулятор калорій  -   Магнітні бурі  -   Дієти  -  Очищення організму  -  Схуднення  -  Молочниця
Геморой  -  Лікування  -  Косметологія  -  Поради  -  Інсульт  -  Інфаркт  -  Діабет  -  Варикоз  - Вправи - Covid-19 


7 ознак того, що у вашого хлопця несерйозні наміри

20:00, 19 Лют 2016 · Категорія: Психологія · Переглядів 5370 · 

Ви коли-небудь відчували себе дурепою після знайомства з чоловіком? Знаєте, чому це сталося - ви пропустили попередження, що посилаються хлопцем або, можливо, самі не знали, що шукаєте.


Несерйозні наміри

Несерйозні наміри



Іноді причини цієї проблеми криються в тому, що багато самотніх жінок вірять в те, що можна змінити бажання чоловіка мати відносини. Це чиста фантазія. Адже після того, як людина говорить вам, що не хоче відносин або робить жодних кроків, щоб побачити вас, все інше стає вашою відповідальністю.

1. Він говорить вам, що не хоче відносин, але ви все одно зустрічаєтеся з ним. Ви йдете на перше побачення з чоловіком, у якого багато саме тих якостей, які ви шукаєте. Він відразу говорить вам, що не хоче відносин, а потім залучає вас в цікаву бесіду. Ви хочете отримати його і приймаєте рішення подивитися, як підуть далі справи. Це велика помилка. Коли людина говорить, що вона не хоче відносин, ви повинні повірити їй і йти далі.

2. Він фліртує з вами, але не призначає побачення. Цей чоловік - ви знаєте його по роботі, тренажерному залу або церкві - така кокетка! Він постійно з'являється на шляху, змушуючи повернутися вашу голову. Забавно, але він ніколи нікуди не запрошує вас. Він завжди радий вас бачити, але далі цього справа не йде, і саме це є сигналом, що він вами серйозно не зацікавлений. Будь-яка людина, яка хоче познайомитися, запрошує вас на побачення. Якщо він цього не робить, щось його утримує - значить потрібно рухатися далі.

3. Він каже, що ніколи не був закоханий. Це складне питання. Деякі жінки тягнуться до чоловіка, який здається вразливим і зізнається, що ніколи не був закоханий, як метелик на полум'я. Він стає вашим "любовним проектом", тому що ви думаєте, що йому просто ще не зустрілася правильна жінка (така як ви!). Думки, подібні цим, змусять вас відчути себе дурною, коли він зруйнує ваші мрії. Якщо він не був закоханий і він старше 40 років, йому не хочеться любові. Не опускайтеся - будь ласка, підіть.

4. Він пише вам повідомлення, але не знаходить часу для зустрічей. Так багато чоловіків люблять писати повідомлення. Але будь-який чоловік, який надсилає "Доброго ранку, красуня", але не має часу, щоб побачитися з вами, швидше за все відправляє це ж повідомлення декільком іншим жінкам. Уявіть його роздуте его від повідомлень, відправлених купі самотніх дівчат. Не витрачайте свій час, незалежно від того, скільки задоволення приносять вам його повідомлення або наскільки слушним він здається для вас. Якби він був серйозно захоплений, то проводив би час з вами особисто.

5. Він недавно розлучений, не готовий до ніяких серйозних стосунків, але хоче побачити "як підуть справи". Це справжній червоний прапорець для вас, тому що він відразу говорить вам, що не хоче нічого серйозного. Проте, він підвішує можливість відносин, щоб подивитися як підуть справи. Ви думаєте, що все це може перетворитися в щось більше, адже він здається завидним нареченим. Саме тому ви вирішуєте ризикнути. Велика помилка! Коли людина говорить вам, що у нього немає серйозних намірів, він має на увазі саме це. Допейте свій келих вина і попрощайтеся.

6. Він приходить на побачення, але ви ніколи не виходьте на публіку. Ваша зустріч передбачає невелику прогулянку і перегляд фільму. Цей чоловік приходить на ваше місце, але ніколи не веде вас туди, де багато людей. Чому? Швидше за все, він не хоче бути поміченим на публіці з іншою жінкою, тому що у відносинах або в шлюбі. Уникайте зустрічатися вдома, поки у вас не було кількох побачень на публіці, щоб побачити, наскільки серйозний чоловік, який доглядає за вами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому він не дзвонить: 5 причин його мовчання

7. Ви завжди призначаєте зустрічі, тому що він цього не робить. Коли ви дзвоните і просите його щось зробити, він погоджується зустрітися з вами. Але він ніколи нічого не ініціює сам. Він лінивий? Можливо, але набагато більша ймовірність відсутності мотивації полягає в тому, що він просто проводить час з вами. Він отримує задоволення, адже всю роботу ви готові зробити самі - так чому б не провести час з вами, поки він не зустріне жінку, яку він полюбить більше. Не заповнюйте його час, якщо ви не хочете відчути себе дурною. Якщо він не зацікавлений в вас, незалежно від причини, швидко кидайте його.

headinsider.net


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:





Підписатись не коментуючи
E-mail:
 Додавання коментаря:
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)

теги форматування

додати смайли
Підписатись на коментарі по e-mail
 

Пропонуємо переглянути наше відео





Останні новини

23:30
7 методів для покращення самопочуття
13:30
Методи, котрі допоможуть забути про стрес
7:30
Дитячі звички дорослих, які шкодять здоров'ю
21:00
Чому позитивні люди менше хворіють
9:30
Три фактори, через котрі ми гриземо нігті
22:30
Три стадії стресу і як з ним боротися
6:30
Продукти, котрі допоможуть вам знизити стрес
15:30
4 правила міцного та здорового сну
6:30
Три етапи реабілітації наркозалежних
7:30
Вчені назвали музику, яка може порушити психіку
23:30
5 психічних відхилень, у які важко повірити
21:30
Вчені назвали риси характеру, які провокують хвороби серця
23:30
Поради, котрі допоможуть вам вживати менше алкоголю
1:20
Що відчуває людина, коли в неї сонний параліч
23:30
Правильне харчування для психічного здоров'я
22:30
Способи, котрі покращать роботу мозку
21:30
Ці 9 симптомів означають вашу хронічну втому
6:30
Три прості поради, котрі забезпечать міцний сон
13:30
4 правила спілкування з алкоголіками в сім'ї
9:30
5 кроків, котрі звільнять вас від куріння
1:20
Вчені: Романтика позитивно впливає на психіку людини
17:30
Продукти, котрі підтримають вашу пам'ять
17:30
Симптоми, котрі вкажуть на проблеми зі сном
1:20
Як допомогти наркоману не зірватися після лікування
13:30
10 міфів про наркотики, в які продовжують вірити
15:30
Чому слухняні діти - це потенційні алкоголіки
9:30
Два варіанти самостійної відмови від куріння
15:30
Як зрозуміти, що у вас професійне вигорання
11:45
Як зрозуміти, що людина залежна від інтернету
17:00
Як впоратись з панічнох атакою?
0:40
Стан ясен впливає на розвиток деменції
12:30
Сміх допоможе впоратись зі щоденним стресом
9:00
Рукоділля, яке покращує психологічний стан
0:40
Поради для боротьби з вигоранням на роботі
21:00
Запаморочення - ознака панічної атаки
11:00
Несподівана причина розвитку шизофренії
17:00
Різниця у наслідках чоловічої та жіночої депресії
12:00
Ипохондрия и агорафобия: ваш шаг к психологическому здоровью
17:00
Незвична причина підліткової депресії
11:00
Кохання - ліки від депресії
Здоров'я в соцмережах: