Ліки від а до я  -   Хвороби  -  Калькулятор калорій  -   Магнітні бурі  -   Дієти  -  Очищення організму  -  Схуднення  -  Молочниця
Геморой  -  Лікування  -  Косметологія  -  Поради  -  Інсульт  -  Інфаркт  -  Діабет  -  Варикоз  - Вправи - Covid-19 


5 типів жінок, з якими не варто дружити

22:00, 14 Бер 2016 · Категорія: Психологія · Переглядів 2902 · 

Не так давно ми говорили про чоловіків, від яких краще триматися подалі. Справедливості заради, варто сказати, що і не всі жінки прекрасні. Є кілька типажів, яких не варто вибирати ні в подруги, ні в партнери по життю, бо нічого крім виснажених нервів відносини з ними не принесуть.


Жіноча дружба

Жіноча дружба



1. Істеричка
Незважаючи на відразливу назву, представниці даного типу зовні можуть виглядати дуже привабливо. Бути миловидними, стрункими, добре освіченими. У первинному контакті стратегія істерички - зваблення. Причому, направлено воно як на чоловіків, так і на жінок. У випадку з чоловіками спокушання носить сексуальний підтекст. З жінками ж істерички спокушають на дружбу - можуть робити компліменти, говорити про те, як гарно було б проводити з вами час.
Далі, якщо ви спокусилися, повірили і потягнулися дружити з істеричкою, від рожевого зефіру не залишається і сліду. На зміну йому приходить жорсткий електрошок. Часта зміна настроїв, від яскраво-захопленого до убивчо похмурого, виникає в ситуаціях, які ніяк не відповідають такому напруженню пристрастей. А, головне, що винні в цих змінах завжди ті, хто поруч. І найважче для них те, що істеричка ніколи не церемониться у виразах.

2. Мазохістка
Зовні Мазоха бувають двох типів - або дуже повні, пухкі, з переважанням жиру в нижній частині тулуба - на попі і стегнах, або ж худі, але жилаві. Незважаючи на худобу, відчуття крихкості вони не виробляють. З психологічної точки зору цей тип дуже складний, тому що складається з двох- садиста і мазохіста. Звичне середовище існування мазохіста це страждання, але якщо зовнішніх, "природних" страждань немає, то мазохіст дуже швидко стає садистом і починає виводити з себе оточуючих до тих пір, поки вони не дадуть - не дадуть Мазоху потрібної частки страждань. Навіть в сімейних парах, де один з подружжя зовні яскравий садист, другий такий же яскравий мазохіст, тобто як ніби кожен вибирає собі тільки по одній іпостасі - не все так просто, вони все одно не можуть залишатися тільки на одному полюсі "мучити або страждати".

3. "Собі на умі" або "продумана" жінка
Коли ж жінка починає шукати вигоду від іншої жінки ... "Заплати за мене, я забула гаманець (у мене дуже велика купюра, з неї немає здачі), я тобі потім віддам". "Потім" ніколи не наступає або настає після дуже довгих нагадувань. "О, ти їдеш в мою сторону, підвези мене" - спочатку підвезти неважко, тим більше вам дійсно по дорозі. Тільки скоро ви помічаєте, що вас ніколи не пропонують підвезти або машина прохачки завжди стоїть в її гаражі, а їздити вона вважає за краще на вашій. "Твоя дитина ходить на танці разом з моєю, підвези мого, будь ласка, ти ж все одно туди їдеш" - знову ж таки, ви стаєте вічним водієм для чужої дитини, але ніхто не поспішає хоча б раз забрати і відвезти вашу. Все це дуже швидко викликає відчуття, що вас використали. У рівних відносинах завжди присутній обмін - ти віддаєш щось і ти отримуєш. Шукайте рівного обміну.

4. "Доброхотка"
Її легко впізнати по тому, як легко вона завжди розповість вам "правду". Вона бачила вашого чоловіка з іншою жінкою або їй тільки здалося, що це був ваш чоловік? Неважливо, ви тут же про це дізнаєтеся з найбільш "благих" намірів "відкрити очі" на можливе "зло". Втім, як і про те, що ви моторошно розтовстіли, плаття вам не йде, на роботі вам недоплачують і дитина ваша погано вихована. Все це буде розказано самим "добрим" голосом і в погляді буде маса співчуття. Тільки відчувати себе ви будете поганенько. Може краще відразу стати доброю до себе і уникнути "доброзичливці"?

5. "Прилипала"
Вона, як рибка, яка супроводжує акулу, тільки на відміну від рибки, жінка-прилипала буде плекати не ектопаразитами, а вашим життям. У них, як правило, погано з відчуттям меж власної особистості. Природно, не можуть вони і розрізняти кордони інших. Відрізняє їх швидка і надмірна включеність в чуже життя, яку "прилипала" починає сприймати як свою. Комусь це може подобається. І тоді подруги можуть довго дружити в стилі графинь Вишеньок з Чіпполіно. Але людина з нормальним відчуттям меж незабаром починає відчувати себе поглинутою. Природна реакція вирватися з поглинання - це перервати контакт.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:





Підписатись не коментуючи
E-mail:
 Додавання коментаря:
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)

теги форматування

додати смайли
Підписатись на коментарі по e-mail
 

Пропонуємо переглянути наше відео





Останні новини

23:30
7 методів для покращення самопочуття
13:30
Методи, котрі допоможуть забути про стрес
7:30
Дитячі звички дорослих, які шкодять здоров'ю
21:00
Чому позитивні люди менше хворіють
9:30
Три фактори, через котрі ми гриземо нігті
22:30
Три стадії стресу і як з ним боротися
6:30
Продукти, котрі допоможуть вам знизити стрес
15:30
4 правила міцного та здорового сну
6:30
Три етапи реабілітації наркозалежних
7:30
Вчені назвали музику, яка може порушити психіку
23:30
5 психічних відхилень, у які важко повірити
21:30
Вчені назвали риси характеру, які провокують хвороби серця
23:30
Поради, котрі допоможуть вам вживати менше алкоголю
1:20
Що відчуває людина, коли в неї сонний параліч
23:30
Правильне харчування для психічного здоров'я
22:30
Способи, котрі покращать роботу мозку
21:30
Ці 9 симптомів означають вашу хронічну втому
6:30
Три прості поради, котрі забезпечать міцний сон
13:30
4 правила спілкування з алкоголіками в сім'ї
9:30
5 кроків, котрі звільнять вас від куріння
1:20
Вчені: Романтика позитивно впливає на психіку людини
17:30
Продукти, котрі підтримають вашу пам'ять
17:30
Симптоми, котрі вкажуть на проблеми зі сном
1:20
Як допомогти наркоману не зірватися після лікування
13:30
10 міфів про наркотики, в які продовжують вірити
15:30
Чому слухняні діти - це потенційні алкоголіки
9:30
Два варіанти самостійної відмови від куріння
15:30
Як зрозуміти, що у вас професійне вигорання
11:45
Як зрозуміти, що людина залежна від інтернету
17:00
Як впоратись з панічнох атакою?
0:40
Стан ясен впливає на розвиток деменції
12:30
Сміх допоможе впоратись зі щоденним стресом
9:00
Рукоділля, яке покращує психологічний стан
0:40
Поради для боротьби з вигоранням на роботі
21:00
Запаморочення - ознака панічної атаки
11:00
Несподівана причина розвитку шизофренії
17:00
Різниця у наслідках чоловічої та жіночої депресії
12:00
Ипохондрия и агорафобия: ваш шаг к психологическому здоровью
17:00
Незвична причина підліткової депресії
11:00
Кохання - ліки від депресії
Здоров'я в соцмережах: