Ліки від а до я  -   Хвороби  -  Калькулятор калорій  -   Магнітні бурі  -   Дієти  -  Очищення організму  -  Схуднення  -  Молочниця
Геморой  -  Лікування  -  Косметологія  -  Поради  -  Інсульт  -  Інфаркт  -  Діабет  -  Варикоз  - Вправи - Covid-19 


5 звичок, які покращать ваше інтимне життя

22:00, 23 Січ 2016 · Категорія: Секс та кохання · Переглядів 2086 · 

Хто з нас не хотів би, щоб медовий місяць тривав довго-довго? Щоб і двадцять років потому секс був такий же, як у перші роки: прямо в передпокою, плутаючись у шнурках і черевиках ... Але час іде, і колишні пристрасні коханці стають фактично асексуалами.


Зміни на краще

Зміни на краще



Сексологи вважають, що справа тут не стільки в недосконалості техніки сексу, а в тому, що з роками ми набуваємо звички, які нас зовсім не прикрашають. Як залишатися бажаними і коханими?

1. Приховувати своє тіло
Якщо запитати вільного чоловіка, як він поставився б до голої дівчини, яка розгулює по квартирі, він би підняв великі пальці вгору і закотив очі в екстазі. Але якщо мова йде про одружену людину, то він, швидше, з сумом відповість, що сама вишукана краса приїдається.

Юрій, 32 роки, розлучений:
- У студентстві я жив разом з дівчиною і ми не упускали жодної секунди, щоб зайнятися сексом. Обидва розгулювали голими по захаращеній орендованій квартирі, переступаючи через розкиданий по підлозі одяг. Це збуджувало. Але коли ми одружилися, це, якщо чесно, стало втомлювати - я просто не встигав по ній скучити. Та й вічний бардак в будинку - це не так романтично, як здавалося раніше.

Замість костюма Єви
Ось такий парадокс: вирушаючи на вулицю, щоб змішатися з натовпом абсолютно незнайомих людей, ми чепуримося перед дзеркалом, вигладжуємо блузки та сукні. А вдома, з коханими і дорогими людьми, дозволяємо собі виглядати як попало. Як мінімум, це неповага до них. Як максимум - недалекоглядність, яка обернеться крахом у відносинах рано чи пізно. Красивий і охайний домашній одяг - необов'язково з шовків і мережив - відмінне рішення. Втім, провокуючий пеньюар і красива білизна теж не відміняються. І не соромтеся вимагати охайності й акуратності від своїх чоловіків.

2. Дотримуватися елементарної сором'язливості
Ніщо людське вашому чоловікові не чуже, і всі це чудово розуміють. Але прекрасна стать іноді забуває, що засоби жіночої гігієни краще прибирати подалі, а двері туалету бажано закривати на замок. Несвіжа білизна та інша проза життя - це аж ніяк не спосіб підкреслити взаємодовіру, а один з головних вбивць сексуальності в парі.

До речі, чоловіків це стосується не менше. І коли вщухають гормональні бурі і водопілля почуттів, саме побутова неохайність і "душевна простота" дуже швидко зведуть нанівець всі захвати.

Замість зайвих фізіологічних подробиць
Нездужання можуть трапитися з кожним, і рано чи пізно ви переконаєтеся в тому, що ваш партнер - жива людина з системою виділення. Ми не безтілесні ангели, але в ідеалі ніхто не повинен про це здогадуватися. Попросіть свого чоловіка прибирати за собою, скажіть, що вам незатишно - часто чоловіки просто не думають про це і не помічають, що творять. І знову ж - поважайте один одного.

3. Не вантажити один одного проблемами
Кому ще поскаржишся, як не йому, коханому? Звичайно ж, він і вислухає, і головою похитає, і навіть жилетку з чоловічим плечем під нею підставить. Але хіба це невинне вечірній побутове ниття здатне повернути пристрасть у відносини? Звичайно ж ні.

Олена, 23 роки, в цивільному шлюбі:
- Всі працюють або навчаються, всім важко, у всіх проблеми. Але з часом людина, яка вічно говорить про всю цю "битовуху", припиняє збуджувати. Це стосується і чоловіків, і жінок - дуже важко думати про еротику, коли на порядку денному у тебе економічна ситуація в країні та інша безповоротна криза.

Замість розмов про тяготи життя
Найлегший спосіб знайти життєстверджуючі і цікаві теми для бесід - це спільні враження. Театр, кіно, концерти - не порожня банальщина. Отримавши заряд емоцій ними можна і потрібно ділитися, а якщо цих емоцій буде багато - розмови про побут зійдуть нанівець. І ще: спробуйте почитати один одному вголос - наприклад, улюблені дитячі книжки. Це відмінний спосіб повернути у відносини ніжність.

4. Не затаювати образи
Мабуть, немає іншого такого вбивці сексу, як цей. Він прокрадається непомітно, коли його чекаєш найменше, і руйнує потяг дощенту. А потім - завіса, друзі. Погодьтеся: дуже складно займатися сексом з тим, хто знову забув річницю весілля, нахамив вашій мамі і спілкується зі своєю колишньою подружкою. Тому якщо вже ви відправилися з кривдником в ліжко, то є сенс залишити всю нісенітницю (або не нісенітницю) за порогом спальні. Або ж не йти туди зовсім.

Артем, 28 років, вільний:
- Саме це і зруйнувало наш шлюб з Натой. Я її шалено кохав, думав, що роблю все правильно, а вона раптом взяла, зібрала речі і поїхала до батьків. Останнє, що залишилося від коханої дівчини, - це записка з тридцятьма пунктами про те, чому я свиня і як їй було погано. Але секс зник задовго до того: я горнувся до неї, а Ната відверталася до стінки і засинала. Вийшов сніжний ком: незадоволеність породжувала все нові образи.

Замість мовчання
Переконайтеся в тому, що, вирушаючи з коханим в ліжко, ви не думаєте про нього нічого поганого. Адже, одного разу спробувавши секс з начинкою з старих образ, вам навряд чи захочеться випробувати це знову. А ще навчитеся відокремлювати мух від котлет: спершу - з'ясування стосунків і діалог, і тільки потім, коли все знову стало гладко, - романтичне примирення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 6 ознак того, що ви "так собі" в ліжку

5. Дотримуватися потрібну дистанцію
Сон в одному ліжку - у цього явища стільки ж супротивників, скільки і прихильників. Перші рік-два шлюбу можна проводити ночі разом. Але потім все ж краще "роз'їхатися" по різних матраців. Будь нормальній жінці незручно, коли чоловік бачить її розпатлане волосся і не занадто свіже обличчя. Але за звичкою або тому, що "так прийнято", люди сплять разом - і, до речі, гірше висипаються. Цікаво, що аристократи і інша знать всіх часів і народів мала окремі спальні. І в цьому був свій абсолютно очевидний сенс: збереження особистого простору.

У наших нинішніх реаліях квартирне питання зіпсувало не тільки москвичів, це зрозуміло. Але якщо є така можливість - спати потрібно все-таки роздільно.

Дівчатка - направо, хлопчики - наліво
Якщо житлові умови дозволяють, завжди можна застелити тахту у вітальні або купити собі ще одне ліжко. Тут є й інший тонкий момент: ми так звикли вторгатися в особистий простір один одного, що вже не віддаємо собі звіт, що ця "зона відчуження" абсолютно необхідна для здорових і повноцінних відносин. Мантра "Я не можу без тебе" порочна в самій своїй суті. А ось "я можу без тебе, але з тобою мені краще, а тобі добре зі мною" - це, погодьтеся, зовсім інший рівень відносин.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:





Підписатись не коментуючи
E-mail:
 Додавання коментаря:
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)

теги форматування

додати смайли
Підписатись на коментарі по e-mail
 

Пропонуємо переглянути наше відео





Останні новини

17:30
Скільки статевих партнерів в середньому має кожен житель Землі
17:30
Скільки разів на тиждень треба займатися сексом, щоб завагітніти
21:53
Секс-іграшки та сексуальне здоров'я: розвінчуємо міфи
17:00
Симптоми та лікування анальних тріщин
18:00
Лікарі розповіли, чому чоловікам шкідливий гарячий душ
18:00
Експерти з'ясували, чому жінки симулюють оргазм
16:00
Чому вам більше не цікавий секс
20:00
Що станеться, якщо ви повністю відмовитеся від сексу: сім наслідків для здоров'я
16:00
Що відбувається з організмом, коли ми цілуємось
18:00
Названо найкращі продукти-афродизіаки
0:20
Ефективне лікування циститу
12:34
Как выбрать свою первую интим-игрушку?
16:00
Чому овес так корисний для вашого сексуального здоров'я
23:00
Чим корисний поцілунок?
23:00
Як секс впливає на організм партнерів
7:45
Планування статі дитини по овуляції
18:15
Любов - це хвороба: науковий підхід
16:30
Як відчувати себе комфортно під час сексу
12:15
Боремося з депресією після розставання
19:45
Чоловікам не варто відмовляти в інтимній близькості
15:16
Вибропуля: как выбрать интимную игрушку и правильно ею пользоваться
11:00
Як приготувати еліксир молодості?
0:40
Повертаємо пристрасть у стосунки
0:40
Про що розкажуть еротичні сни?
0:20
Цілковита брехня! Поширені міфи про інтимне життя
23:45
Запланований секс приносить більше задоволення
21:00
Як займатися сексом у спеку: 5 корисних правил для пар
22:00
Чому чоловіків охоплює тривога після сексу
22:29
Как вернуть страсть в отношения?
0:40
Інтимний зв'язок зближує людей психологічно
13:25
Чтобы перевоплотится в эротического персонажа – загляните в секс шоп
0:20
Чому люди сумують після інтимних стосунків?
17:24
Время экспериментов: как разнообразить интимную жизнь влюбленных?
0:40
Найкраща прелюдія для жінок
0:40
Найкращий напій для інтимного вечора
0:40
Неймовірні факти про зраду
0:40
Секрети стосунків: як закохати в себе чоловіка?
0:40
Психолог розповів про секрети щасливих стосунків
0:40
Вчені дослідили, як ріст чоловіка впливає на стосунки
0:20
Речі, які збуджують чоловіків