Ліки від а до я  -   Хвороби  -  Калькулятор калорій  -   Магнітні бурі  -   Дієти  -  Очищення організму  -  Схуднення  -  Молочниця
Геморой  -  Лікування  -  Косметологія  -  Поради  -  Інсульт  -  Інфаркт  -  Діабет  -  Варикоз  - Вправи - Covid-19 


9 способів отримати плоский живіт без вправ та дієт

08:00, 20 Бер 2016 · Категорія: Схуднення · Переглядів 2816 · 

Ти не впізнаєш себе в дзеркалі!

І ніяких обмежень

І ніяких обмежень



Попрацюй над поставою
Якщо ти тримаєш спину рівно, а голову - високо піднятою, то автоматично тренуєш м'язи преса і виглядаєш на 2-3 кілограми стрункішою - поступово весь м'язовий корсет корпусу зміцнюється і ти отримуєш більше плоский живіт і тонку талію. Звичайно, спочатку ти будеш сутулитися, забуваючи про нову звичку, але це можна вирішити: попроси колегу або подругу постійно нагадувати тобі про поставу, розвинути по дому і на робочому місці стікери з нагадуваннями самій собі, або постав на заставку телефону фото зірки / моделі з ідеальною поставою.

Пий, пий, пий
Зневоднений, як результат недостатнього споживання води, призводить до затримки рідини в організмі і набряків. Якщо ти регулярно недоотримуєш H2O, на талії та животі накопичується приблизно два-три зайвих кілограми. Щоб легко і швидко від них позбутися, зробити живіт плоским, почни пити воду!

Сядь
Більшість дівчат соромиться про це говорити, але регулярне випорожнення - запорука плоского живота і чистої шкіри. Якщо ж з цим є проблеми, живіт постійно здувається, виглядає пухким навіть незважаючи на дієту. Привчіть себе до відвідування туалету щоранку (поліпшити очищення кишечника можна випиваючи натще склянку теплої води з лимоном, або з'їдаючи на ніч одну-дві черносливини), не терпи, вживай побільше клітковини. Якщо поставишся до цієї поради серйозно, через місяць твій живіт набуде нових обрисів.

Їж усвідомлено
Замість того, щоб урізати свій денний раціон до одного яблука і склянки кефіру в день, привчи себе їсти повільно і ретельно пережовувати кожен шматочок їжі. Якщо цього не робити, їжа, яка потрапляє в шлунок, перетравлюється набагато складніше, з'являється здуття і газоутворення. Плюс, коли ти їси швидко, то заковтує зайве повітря, що, знову ж таки, призводить до здуття, і насичується набагато пізніше (тобто з'їдаєш більше, ніж потрібно).

Довірся профі
Попроси свого лікаря підібрати для тебе якісні пробіотики - корисні бактерії, які допомагають травленню і утворенню хорошої флори в кишечнику. Тут можливі два варіанти: або ти приймаєш БАД з пробіотиками, або отримуєш їх разом з їжею (кефір, несолодкий живий йогурт, квашена капуста). Який би спосіб ти не вибрала, він допоможе тобі налагодити травлення, очистити шкіру і зробити живіт плоским (знову ж таки, за рахунок профілактики здуття і нетравлення).

Гуляй
Почни ходити пішки щодня, по півгодини - це простий і легкий спосіб позбутися від стресу, а заодно і прискорити метаболізм. Невелика, але регулярна піша прогулянка, допоможе тобі спалювати жир в області живота більш ефективно. Ну а якщо хочеш почати виконувати тренування для преса, відмовся від тих програм, які обіцяють ідеальні кубики за 5 хвилин в день. Дослідження, проведене в університеті Канзасу, показало, що вони набагато менш ефективні, ніж традиційні тренування, що задіють всі групи м'язів.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Як швидко накачати прес (ВІДЕО)

Відмовся від жуйки
Захоплення жувальними гумками призводить до заковтування повітря, через що твій живіт здувається і улюблені джинси скінні застібаються на превелику силу. Якщо хочеш освіжити дихання, віддавай перевагу м'ятним льодяникам і драже.

Додай кальцію
Тим, хто хоче зробити живіт плоским, варто звернути увагу на вітамінні добавки з кальцієм і вітамінами групи В. Саме вони допомагають регулювати рівень естрогену в організмі - гормону, який вважають винуватцем накопичення жирової прошарку в області живота і талії.

Розслабся
Коли ти знаходишся в стані стресу або постійної втоми, організм посилено виробляє гормон кортизол і стероїди, які викликають проблеми з травленням, запори і ожиріння. Наше розумне тіло, нарощуючи жир в області живота під час стресу, намагається таким чином захистити внутрішні органи від потенційної небезпеки. Якщо ти схильна до переживань і перевтоми, спробуй практикувати медитацію по 15-20 хвилин перед сном. Як релакс-механізм можна використовувати і інші розслаблюючі заняття: малювання, прослуховування спокійної музики, в'язання, прийом ванни з піною і маслами.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:





Підписатись не коментуючи
E-mail:
 Додавання коментаря:
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)

теги форматування

додати смайли
Підписатись на коментарі по e-mail
 

Пропонуємо переглянути наше відео





Останні новини

1:20
5 порад, як розпочати боротьбу з ожирінням
8:30
4 кроки до ефективного схуднення
19:30
7 відмазок, які не дають нам займатися спортом
11:00
Як пити оцет для схуднення?
22:00
Як скинути вагу після 40 років?
15:30
Ідеї здорового перекусу на схудненні
23:30
Голодування чи здорове харчування: який підхід кращий?
10:00
Спосіб спалювання вісцерального жиру на животі
23:00
Суп-пюре з авокадо для схуднення
11:00
Японський метод схуднення за допомогою чаю
6:20
Лікарі розповіли, як схуднути без дієт
9:30
Зрадники стрімко втрачають вагу
15:30
Цикорій допоможе схуднути
0:20
Продукти, які не дозволяють схуднути
23:30
Шоколад, який сприяє схудненню
17:00
Препарати для схуднення не замінять спорт
19:45
Як швидке схуднення шкодить здоров'ю?
0:40
Особливості схуднення без відмови до солодкого
23:30
Риса характеру, яка допомгає схуднути
17:00
Шоколад може приносити користь навіть тим, хто худне
11:00
Як схуднення впливає на вигляд обличчя у різному віці?
19:45
Білок допомагає плавно худнути
9:00
4 фрукти, які можна їсти на схуднення
21:00
Дефіцит цього вітаміну не дозволяє схуднути
11:00
Поради для схуднення у літньому віці
10:00
Причини невдач у схудненні
9:00
Продукти для сніданку, які не дозволяють схуднути
23:00
Вік для найефективнішого схуднення
19:45
Спеції, які спалюють жир
23:00
Порада, яка допоможе позбутись від пивного живота
17:00
Чому обличчя старіє під час схуднення?
15:00
Рецепт курячого філе на схудненні
23:00
Два ранкові напої для схуднення
15:30
Чому заняття спортом не сприяють схудненню?
15:30
Звуки їжі допомагають скидати зайву вагу
23:30
Напої, які перешкоджають накопиченню жиру
17:00
2 дії для швидкогого схуднення
10:00
Рецепт корисного напою для схуднення
11:00
Як правильно пити воду для схуднення?
9:00
Хитрощі для зменшення живота
Здоров'я в соцмережах: