Ліки від а до я  -   Хвороби  -  Калькулятор калорій  -   Магнітні бурі  -   Дієти  -  Очищення організму  -  Схуднення  -  Молочниця
Геморой  -  Лікування  -  Косметологія  -  Поради  -  Інсульт  -  Інфаркт  -  Діабет  -  Варикоз  - Вправи - Covid-19 


5 косметичних процедур, які можна зробити під час обідньої перерви

12:00, 21 Вер 2015 · Категорія: Жіноче здоров'я, Косметологія · Переглядів 2185 · 

Дефіцит часу більше не є виправданням недоглянутого зовнішнього вигляду! Відправляйтеся в салон краси під час звичайної перерви на обід. Саме так і роблять мільйони жінок по всьому світу: б'юті-ланчі сьогодні - модний тренд! Представляємо 5 косметичних процедур, які ідеально для цього підходять.

Косметичні процедури

Косметичні процедури



Косметична процедура № 1: професійна чистка зубів

Лікувати зуби ми ходимо більш-менш регулярно, а от навідатися до стоматолога на професійну чистку багатьом здається недозволеною розкішшю, на яку шкода витрачати не тільки гроші, але й час. Тим часом нехтувати нею не слід. Звичайною щіткою повністю «вимести» залишки їжі з ротової порожнини не завжди вдається, на емалі утворюється жовтувато-сірий наліт, який не тільки псує зовнішній вигляд зубів, але і служить живильним середовищем для хвороботворних бактерій. Якщо наліт вчасно не видалити, він затвердіє і перетвориться на зубний камінь, позбутися якого буде значно складніше. Ось чому не варто обходити стороною кабінет лікаря-гігієніста. Тим більше що зробити професійну чистку можна під час будь-якого обідньої перерви.

«Генеральне прибирання» порожнини рота проводять двома способами. Перший, класичний, передбачає застосування швидко обертаються механічних щіточок зі спеціальними пастами. Більш сучасний метод - апаратний: у цьому випадку зуби очищають змішаної струменем води, повітря і частинок соди. Найдрібніші кристали шліфують поверхню емалі, а вода змиває їх разом з нальотом. Апаратна чистка більш комфортна, безболісна, та й часу потрібно менше. Який би метод ви не вибрали, майте на увазі, що протягом деякого часу після чищення може зберігатися підвищена чутливість ясен, тому перекусити краще до візиту до лікаря.

Косметична процедура № 2: масаж обличчя
Всі ми знаємо, що масаж допомагає на довгі роки зберегти шкіру молодою і красивою. Але мало хто знаходить для нього час. Гарна ідея - походити на масаж під час обідньої перерви. «Масаж зміцнює м'язову тканину, підвищує її тонус, - говорить Ольга Захарова, лікар-дерматокосметолог "Клініки сімейної медицини". - За рахунок цього шкіра обличчя розгладжується. Зменшується навіть вугрів, оскільки сальні протоки легше звільняються від виділень, що там скупчуються. Шкіра набуває приємної бархатистої вологості. Після масажу вона краще засвоює і косметичні засоби».

Масаж обличчя, шиї і голови рефлекторно впливає і на загальний стан організму: зменшується стомлюваність, поліпшується сон, підвищується працездатність.

Перед масажем звільніть шию від одягу, що стискує, розстебніть комір, верхню застібку сукні. Ніщо не повинно перешкоджати вільному руху крові і лімфи під час процедури.

«Перед проведенням масажу постарайтеся максимально розслабити м'язи обличчя, - радить Ольга Захарова. - Для цього прикрийте очі, привідкрийте рот і злегка опустіть нижню щелепу. При такому положенні зуби не стикаються, язик перебуває у спокої, і можна вільно дихати ротом і носом. Це сприяє правильному проведенню масажу». Щоб домогтися стійкого ефекту, потрібно зробити 10-12 процедур.

Косметична процедура № 3: комплексний догляд за шкірою обличчя

Використовувати обідню перерву таким способом особливо корисно, коли потрібно швидко привести себе у форму. Наприклад, якщо ввечері у вас призначено побачення або інший важливий захід і вам хочеться виглядати якнайкраще.

В арсеналі лікаря-косметолога достатньо коштів, буквально за лічені хвилини роблять шкіру більш свіжої, яскравою і підтягнутою. Такий догляд, як правило, складається з очищення, легкого пілінгу і маски, чий склад залежить від потреб шкіри.

«Професійний догляд дозволяє добитися ефекту, який неможливо отримати вдома, - говорить Ольга Захарова. - Біологічно активних компонентів у професійній косметиці набагато більше. Крім того, тільки фахівець може правильно визначити, чого саме потребує шкіра в даний момент, і скласти ефективне "меню" догляду, при необхідності доповнивши його і апаратними методиками. Зняти набряклість, розгладити дрібні зморшки і зробити менш помітними глибокі складки, хай і ненадовго, помітно підтягти овал обличчя - все це під силу лікарю-косметологу». Навідатися замість ланчу в косметологічний кабінет має сенс і після відпустки, якщо сонце і солона морська вода зробили шкіру обезводненою, пігментованою і роздратованою. Лікар складе реабілітаційну програму, яка швидко приведе вас в порядок. У такому випадку, швидше за все, знадобиться провести курс процедур.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які натуральні продукти допоможуть проти сухості шкіри

Косметична процедура № 4: пілінг

Для проведення фахових хімічних пілінгів рекомендується виділяти спеціальний час, оскільки практично всі вони викликають сильне почервоніння шкіри, яке може зберігатися кілька годин.

«Альтернативою їм можуть бути пілінги механічні із застосуванням абразивних компонентів, - говорить Наталія Імаєва, лікар-косметолог, завідувачка клінікою" Лантан ". - Однією з таких процедур є аквадермагенез, що поєднує методику мікродермабразії і наступне введення зволожуючих і заспокійливих шкіру компонентів. У результаті вже через кілька хвилин шкіра набуває нормального вигляду, виглядає більш яскравою і свіжою». Аквадермагенез - ідеальний вид пілінгу для б'юті-ланчу. Коли ви повернетеся в офіс, ніхто не здогадається, що ви робили під час обіду.

Косметична процедура № 5: корекція і фарбування брів

Ще одна б'юті-процедура, на яку нам вічно не вистачає часу. І замість того щоб звернутися до фахівця, ми поспіхом вищипуємо брови самі, нерідко перетворюючи їх в тонку ниточку. А правильне оформлення брів дуже важливо! Саме від них залежить гармонія рис обличчя і овалу в цілому. Так чому б не довірити цю важливу справу професіоналу? Тим більше що зараз є безліч салонів, які спеціалізуються саме на цій процедурі. Спеціаліст додасть бровам форму, яка найбільш підходить вашому типу особи, безболісно видаливши при цьому зайві волоски за допомогою пінцета і воску.
Процедура передбачає також забарвлення брів і вій. Майстер може підібрати колір, ідеально відповідний для вашого кольоротипу, змішавши при цьому декілька відтінків. Крім цього в багатьох центрах фахівці дають консультацію по макіяжу брів і допомагають підібрати косметичні засоби: олівці, гелі, тіні або пудру для брів.

Пожертвуйте обідньою перервою заради догляду за собою, і будьте красиві і доглянуті!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:





Підписатись не коментуючи
E-mail:
 Додавання коментаря:
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)

теги форматування

додати смайли
Підписатись на коментарі по e-mail
 

Пропонуємо переглянути наше відео





Останні новини

7:30
Укол оргазму. Що колять жінці, аби вона відчувала більше задоволення
13:30
Обираємо найкращі засоби для інтимної гігієни
12:30
У жінки різко почало випадати волосся. Що робити?
9:30
Чи справді статевий акт може спричинити цистит
12:30
Поради, котрі подолають нетримання сечі в жінок
7:30
Секрети, які допоможуть зберегти шкіру молодою і красивою
6:30
Хвороба яєчників, яку ніщо не може перемогти
6:30
Виявлено дивну причину облисіння жінок
10:30
Причини раннього клімаксу у жінок
6:30
Причини захворювання жінок на міому матки
0:20
Гінекологія та УЗД. Коли варто йти на діагностику
12:15
Що треба робити, щоб не випадало волосся
9:00
Перші сигнали алкогольної залежності
15:30
Як мед може нашкодити організму?
21:00
Молочні продукти для жінок із менопаузою
14:00
Причини безсоння у жінок до 40 років
0:40
Неправильне поєднання продуктів для здоров'я
0:40
Причини ранньої менопаузи до 45 років
21:00
Відмова від шапки може нашкодити здоров'ю
14:00
Поширені помилки під час чистки вух
11:00
Фактори, які пришвидшують появу сивини
21:00
Що нігті можуть розповісти про здоров'я?
22:00
Ревматоїдний артрит частіше виникає у жінок
14:00
Несподівана користь поцілунків
6:20
Молоді жінки схильні до мігренозного інсульту
14:00
Поради для покращення сну у похилому віці
12:30
Випадіння вій свідчить про хвороби
0:20
Причини обмеження молока для дорослих людей
19:45
Як зменшити споживання солі?
15:30
Нова небезпека солодкої газованої води
7:00
Зовнішні ознаки хворих суглобів
20:30
Звички, які порушують обмін речовин
19:45
Алкогольні настойки шкодять організму більше, ніж горілка
11:00
Небезпечна білизна для жінок
9:00
Користь частого вживання сухофруктів
17:00
Гормональні порушення, які призводять до набору ваги
23:30
Гінекологи розповіли, що робити з раннім клімаксом
21:00
Як не набрати вагу під час відмови від куріння?
19:45
Для правильної гідратації організму потрібно пити саме воду
14:00
Вік, коли людина активно старіє
Здоров'я в соцмережах: