Ліки від а до я  -   Хвороби  -  Калькулятор калорій  -   Магнітні бурі  -   Дієти  -  Очищення організму  -  Схуднення  -  Молочниця
Геморой  -  Лікування  -  Косметологія  -  Поради  -  Інсульт  -  Інфаркт  -  Діабет  -  Варикоз  - Вправи - Covid-19 


5 кращих рецептів масок проти випадіння волосся в домашніх умовах

08:00, 22 Жов 2016 · Категорія: Жіноче здоров'я · Переглядів 11774 · 

З приходом холодів наше волосся починає різко випадати. Щоб уберегти своє волосся, потрібно за ним регулярно доглядати. Ми підготували для вас кращі рецепти масок проти випадіння волосся, які легко приготувати в домашніх умовах.


Домашній догляд

Домашній догляд



Холод є однією з головних причин випадіння волосся восени і взимку. Низька температура повітря послаблює цибулину волоса, від чого волосся стає слабкими і починає випадати. Щоб ця проблема вас не турбувала, нижче - кращі рецепти масок, які позбавлять вас від випадіння волосся.

1. Домашня маска з гірчицею проти випадіння волосся

Гірчична маска для волосся - одне з найбільш ефективних засобів проти випадіння волосся. Гірчиця володіє розігріваються ефектом і стимулює приплив крові до фолікулів, завдяки чому волосся отримують більше кисню і краще вбирають корисні речовини, а це, в свою чергу, покращує їх зростання і зміцнює волосяний фолікул.

Спосіб приготування гірчичною маски проти випадання волосся:

Змішайте 1 ст.л. сухої гірчиці, 2 ст.л. міцно завареного чаю і 1 жовток. Отриману суміш ретельно втирайте в шкіру голови, а залишок нанесіть на волосся. Тримайте маску 20 хвилин, після чого ретельно змийте теплою водою.

2. Домашня маска від випадіння волосся з медом

Медова маска допоможе не тільки зупинити випадіння волосся, але і прискорить їх зростання, а також ефективно відновить після фарбування. Але будьте уважні: маску з медом потрібно наносити на чисте волосся. Також важливо розчиняти мед у воді кімнатної температури, щоб зберегти корисні речовини.

Спосіб приготування домашньої маски від випадіння волосся з медом:

Для того, щоб маска з медом поборола випадання волосся, необхідно нанести на шкіру голови 2-3 ст.л. розтопленого (або рідкого) меду кімнатної температури. Втирайте його в голову протягом 5 хвилин, потім укутайте волосся плівкою і рушником. Тримайте маску 1 годину, а потім змийте теплою водою. Робіть таку домашню маску 2 рази на тиждень, і вже через місяць ви побачите, що ваше волосся стануть міцними і почнуть краще рости.

3. Цибулева маска проти випадіння волосся

Домашня часниково-цибулевий маска - один з кращих і найбільш ефективних способів зупинити випадання волосся. Вона також зволожує, зупиняє випадання, покращує структуру і прискорює ріст волосся. Часниково-цибулевий маска сприяє оновленню волосяних фолікул і зміцнює цибулини волосся.

Спосіб приготування лушпиння маски для волосся:

Змішайте 2 ст.л. лука і 2 ст.л. часнику. Нанесіть кашку на шкіру голови, а через годину змийте шампунем. Щоб прибрати запах цибулі, промийте волосся підкисленим яблучним оцтом. Також можете спробувати зробити маску з цибулею і кефіром (кефір нейтралізує запах цибулі). Для її приготування потрібно вичавити сік з 1-2 цибулин, а потім змішати з кефіром у співвідношенні 1: 1. Нанести суміш на волосся на 40 хвилин, після чого змити теплою водою.

4. Реп'яхова маска від випадіння волосся

Реп'яхову олію є одним з найкращих і дієвих засобів в догляді за волоссям. Домашня маска з реп'яхової олії ефективна при випаданні волосся, їх поганому рості, лупі і посічені кінчики. Для того, щоб зупинити випадіння волосся, робіть маску 3 рази на тиждень протягом місяця.

Спосіб приготування реп'яхової маски для волосся:

Для приготування реп'яхової маски підігрійте масло і змішайте його з 2 ст.л. меду і 2 ст.л. лимонного соку. Розігрійте отриману суміш на водяній бані до тих пір, поки мед не розчиниться в ній. Після того, як маска охолоне, додайте 2 яєчних жовтки. Нанесіть реп'яхову маску на коріння волосся масажними рухами, а залишки маски розподіліть по всій довжині волосся. Оберніть голову поліетиленовою плівкою і рушником, і через годину змийте теплою водою.

5. Маска з безбарвної хни проти випадіння волосся

Домашня маска з безбарвної хни відмінно живить волосяні цибулини, завдяки чому волосся стають міцними і густими, а випадання волосся різко скорочується. Безбарвна хна також ефективна в боротьбі з надмірною жирністю волосся і є прекрасним засобом для відновлення пошкодженого волосся. А ще хна - це кращий засіб для додання блиску волоссю.

Маска з безбарвної хни

Для приготування маски проти випадання волосся змішайте 2 ст.л. хни і 2 ст.л. соку лимона. Додайте 2 жовтки і нежирний сир (для отримання сметаноподібної маси). Нанесіть маску на волосся, обмотайте їх плівкою і рушником. Через 30 хвилин змийте теплою водою.

Ми розповіли вам про кращих і найбільш ефективних масках проти випадіння волосся в домашніх умовах. Їх регулярне застосування гарантовано поліпшить ваш стан волосся, зробить його красивим, пишним і шовковистим.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:





Коментарі користувачів



Я роблю маску на основі оливкової олії та яєчного жовтка, плюс, 2 рази на рік вітаміни п'ю курсами. Востаннє Натубіотин приймала. Волосся шикарне: блискуче і шовковисте!

Іноді просто немає бажання та часу грати з цими масками. У таких випадках зазвичай допомагають або готові маски, які можна в аптеках купити або серйозніші та ефективніші засоби. Мені дуже допомогли вітаміни. Я Натубіотин приймала протягом 2 місяців. Волосся росте добре, не лізе.

Я від утюжка та фена давно відмовилася. Домашні маски на основі олій роблю 1 раз на тиждень, плюс приймаю комплекс для волосся Альпента. Він дуже допоміг покращити стан і якiсть мого волосся.

Знайома проблема. Головне - терпінням запастись, тому як ця проблема не пройде за тиждень. Мені допомогли зміцнюючі маски з цибулею та відвари трав. Плюс, про вітаміни забувати не варто. Приймала Альпента протягом трьох мiсяцiв. Реально цей комплекс дуже допоміг зупинити волососпад!

А я вважаю, що маски та шампуні діють лише зовні, а цього мало! Волосся потребує внутрішнього підживлення. Я коли почала приймати Альпента, то відразу помітила як змінилося моє волосся. Забула про ламкість, тускість і випадання.
Підписатись не коментуючи
E-mail:
 Додавання коментаря:
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)

теги форматування

додати смайли
Підписатись на коментарі по e-mail
 

Пропонуємо переглянути наше відео





Останні новини

7:30
Укол оргазму. Що колять жінці, аби вона відчувала більше задоволення
13:30
Обираємо найкращі засоби для інтимної гігієни
12:30
У жінки різко почало випадати волосся. Що робити?
9:30
Чи справді статевий акт може спричинити цистит
12:30
Поради, котрі подолають нетримання сечі в жінок
7:30
Секрети, які допоможуть зберегти шкіру молодою і красивою
6:30
Хвороба яєчників, яку ніщо не може перемогти
6:30
Виявлено дивну причину облисіння жінок
10:30
Причини раннього клімаксу у жінок
6:30
Причини захворювання жінок на міому матки
0:20
Гінекологія та УЗД. Коли варто йти на діагностику
12:15
Що треба робити, щоб не випадало волосся
9:00
Перші сигнали алкогольної залежності
15:30
Як мед може нашкодити організму?
21:00
Молочні продукти для жінок із менопаузою
14:00
Причини безсоння у жінок до 40 років
0:40
Неправильне поєднання продуктів для здоров'я
0:40
Причини ранньої менопаузи до 45 років
21:00
Відмова від шапки може нашкодити здоров'ю
14:00
Поширені помилки під час чистки вух
11:00
Фактори, які пришвидшують появу сивини
21:00
Що нігті можуть розповісти про здоров'я?
22:00
Ревматоїдний артрит частіше виникає у жінок
14:00
Несподівана користь поцілунків
6:20
Молоді жінки схильні до мігренозного інсульту
14:00
Поради для покращення сну у похилому віці
12:30
Випадіння вій свідчить про хвороби
0:20
Причини обмеження молока для дорослих людей
19:45
Як зменшити споживання солі?
15:30
Нова небезпека солодкої газованої води
7:00
Зовнішні ознаки хворих суглобів
20:30
Звички, які порушують обмін речовин
19:45
Алкогольні настойки шкодять організму більше, ніж горілка
11:00
Небезпечна білизна для жінок
9:00
Користь частого вживання сухофруктів
17:00
Гормональні порушення, які призводять до набору ваги
23:30
Гінекологи розповіли, що робити з раннім клімаксом
21:00
Як не набрати вагу під час відмови від куріння?
19:45
Для правильної гідратації організму потрібно пити саме воду
14:00
Вік, коли людина активно старіє
Здоров'я в соцмережах: