Ліки від а до я  -   Хвороби  -  Калькулятор калорій  -   Магнітні бурі  -   Дієти  -  Очищення організму  -  Схуднення  -  Молочниця
Геморой  -  Лікування  -  Косметологія  -  Поради  -  Інсульт  -  Інфаркт  -  Діабет  -  Варикоз  - Вправи - Covid-19 


Умови проживання та послуги у «Поділлі» та інших санаторіях Хмільника

17:05, 20 Лют 2018 · Категорія: Новини · Переглядів 1643 · 

Багатьох людей цікавить, чи можливо поєднати цікавий відпочинок з ефективним оздоровленням по демократичній вартості. Запевняємо: можливо!



Багатьох людей цікавить, чи можливо поєднати цікавий відпочинок з ефективним оздоровленням по демократичній вартості. Запевняємо: можливо! Ласкаво просимо до санаторію Поділля на незабутнє українське Поділля. Він знаходиться на березі стрімкого Південного Бугу, у мальовничому Хмільнику.

Цей районний центр Вінницької області – відомий бальнеологічний курорт, котрий щороку приймає близько 100 тисяч відпочивальників. Туристів вабить сюди прекрасна природа з чудовими краєвидами та чистими водоймами, м’який клімат та надзвичайні цілющі властивості місцевої збагаченої радоновими сполуками води й торф’яної грязі.

Приїздіть сюди самі, з друзями чи родичами – перебування на курорті не тільки суттєво поліпшить здоров’я та підвищить працездатність, але й залишить чимало приємних спогадів та вражень: містечко вартує того, щоб відвідати його принаймні раз!

Подорож до здравниці – гарна нагода ближче познайомитися з історичним минулим України. Тут знаходиться чимало цікавих архітектурних об’єктів, пам’ятників, релігійних святинь, музеїв. Поціновувачів старовини мають зацікавити костьол Іоана Предтечі та Святої Трійці, споруджені у 1603 році, палац графів Ксідо, замкова башта, будинок земського лікаря та інші пам’ятки історії.

Якщо ви зібралися на єдиний в країні радоновий курорт – виникає закономірне питання: який санаторій краще обрати? Радимо керуватися наступними критеріями:

  • Відповідність профілю захворювання.

  • Наявність сучасної лікувально-діагностичної бази та компетентних фахівців.

  • Розвинута інфраструктура.

Таким вимогам відповідає санаторій «Поділля», який гостинно очікує на туристів будь-якої пори року

Умови проживання та послуги у «Поділлі» та інших санаторіях Хмільника

Бальнеологічний курорт має гарний досвід прийому українських та закордонних туристів. Зручні санаторії та готелі славляться гостинністю та хорошими житловими умовами, які відповідають європейським стандартам.

Будівлі здравниць сучасні та затишні: тут ви можете відпочити та пролікуватися під одним дахом з цілковитим комфортом. Номери різних категорій сподобаються тим, хто там зупиниться, бо там є все необхідне щоб відчути: відпустка буде вдалою! У кожному – зручні меблі, ліжко з ортопедичним матрацом, якісна сантехніка, душ з гарячою водою, побутова техніка, доступ до мережі інтернет та кабельне телебачення.

Персонал притримується традицій української гостинності та турботливо ставиться до кожного гостя. Санаторій «Поділля» та інші оздоровчо-лікувальні заклади курорту надають додаткові послуги: безкоштовне паркування автомобіля, трансфер з вокзалу або на вокзал, індивідуальне харчування, доставку їжі та напоїв до номеру. Доброзичливий індивідуальній підхід гарантовано!

Смачно попоїсти та дізнатися більше про традиційну кухню подільського регіону можна в їдальні-ресторані здравниці. Тут вам подадуть корисні та поживні сніданки, обіди та вечері приготовані досвідченими кухарями із якісних, місцевих продуктів.

М'ясо-молочна продукція, овочі, фрукти та зелень вирощуються без застосування отруйних речовин. Це забезпечує їхній відмінний смак та робить перебування у Хмільнику справжнім екологічним відпочинком.

Якщо ви страждаєте від захворювань ендокринної системи, патологій печінки, зайвої ваги, шкірних уражень, хвороб шлунку та кишечнику – дієтологи запропонують дієтичне харчування, спрямоване на полегшення загального стану хворого. Такий підхід не тільки стимулює здорове схуднення, але й допомагає відчути приплив бадьорості та активності.

На території санаторного закладу не занудьгуєш! Він знаходяться у величезній парковій зоні, котра вражає красою та наявністю старовинних скульптурних композицій. Тут приємно прогулюватися і дихати чистим повітрям, особливо – навесні, влітку та теплою осінню, коли квітнуть рідкісні рослини.

Адміністрація санаторію подбала, щоб відпочивальники активно та різноманітно проводили дозвілля. Тут функціонують тренажерні зали, спортивні та дитячі майданчики, басейни, сауни, лазні, фітобари та косметичні кабінети.

Не хочете обмежуватись перебуванням на території закладу? Прогуляйтеся колоритним містечком, покупайтеся у міському озері чи Південному Бузі. Популярністю користуються катання на катамаранах та риболовля. Місцеві туристичні бюро з задоволенням організують незабутні тури до інших перлин Подільського краю: Межибожа, Софіївки, Кам’янця-Подільського.

Курорт в Хмільнику: показання до лікування

На курорті в Хмільнику радо допоможуть пацієнтам, які страждають від захворювань:

  • серця та судин;

  • ЦНС;

  • печінки та нирок;

  • ендокринної системи;

  • репродуктивної системи чоловіків та жінок;

  • шкіри;

  • опорно-рухового апарату.

Головні лікувальні фактори Хмільника: цілюща торф’яна грязь та унікальні радонові води. Процедури, проведені з їхнім використанням дозволяють суттєво покращити стан здоров’я та самопочуття більшості пацієнтів.

Радонові ванни та душі залишають на тілі характерний білий наліт, котрий щезає через кілька годин після процедури. Вони сприяють виведенню з організму токсичних речовин та важких металів, нормалізують гормональний фон, позитивно впливають на печінку та нирки, полегшують симптоми цукрового діабету, заліковують ураження шкіри.

Радон сприяє правильній роботі печінки та нирок, служить відмінною профілактикою проти сольового діабету та запальних процесів сечостатевої системи. Гідро процедури сприяють укріпленню імунної системи та виробляють стійкість до вірусних та інфекційних захворювань. Особливо корисні вони тим, хто страждає від постійних бронхітів та ГРВІ, зокрема – затятих курців.

Грязьові обертання та аплікації покращують стан опорно-рухового апарату, заліковують старі травми кінцівок, допомагають уникнути ревматизму та болю у хребті та суглобах. За відгуками відпочивальників, що проходили курс лікування у Хмільнику – він допомагає близько 89% недужих людей.

Це далеко не весь перелік процедур, які пропонуються досвідченими лікарями бальнеологічної здравниці. Тут проводять й інші маніпуляції, спрямовані на поліпшення самопочуття хворих, зокрема:

  • гідро процедури (інфрачервону та кріо сауну, цілющі ванни та душі, в тому числі – бішофітні, хвойні та перлинні);

  • апаратну, магнітну, лазерну та мікрохвильову фізіотерапію;

  • спелеотерапію;

  • підводне вертикальне випрямлення хребта та інші процедури.

Відпочинок та оздоровлення у Хмільнику – привід подбати про красу обличчя та тіла. Майже у кожному готельно-санаторному закладі здравниці функціонують косметичні центри та кабінети, де пропонується ефективна програма, спрямована на омолодження та покращення стану шкіри, волосся.

Тим, хто бореться з зайвою вагою рекомендуємо відвідати інфрачервону сауну – перебування у ній сприяє здоровому схудненню та зменшенню проявів целюліту.

Вирушаючи на курорт, необхідно враховувати протипоказання оздоровлення. До них відносяться: онкологічні новоутворення, променева хвороба, вагітність, туберкульоз, захворювання крові, гострі та надзвичайні стани, гнійні процеси. Враховуйте, що тут не лікують дітей, молодших 12 років.

Щоб забронювати путівку до Хмільника – достатньо скористатися спеціальною формою на нашому сайті. Тут ви можете замовити її по кращому співвідношенню ціни і вартості на найбільш зручні для вас дати. Бажаємо незабутньої відпустки та ефективного оздоровлення!



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:





Підписатись не коментуючи
E-mail:
 Додавання коментаря:
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)

теги форматування

додати смайли
Підписатись на коментарі по e-mail
 

Пропонуємо переглянути наше відео





Останні новини

14:23
Ремонт кофемашин Нивона своими руками: как его осуществить?
9:00
Яка користь від перегляду телевізора?
13:00
Зручність та інновації: Магазин побутової техніки online
23:00
Небезпека частого щоденного миття
13:48
Як вибрати електричну зубну щітку
9:00
Чи можна їсти пророщену картоплю?
14:00
Несподівана користь поцілунків
0:40
Найкорисніша поза для здорового сну
23:00
Чому навесні частіше болить живіт?
14:00
Три корисні властивості крижаного душу
21:11
Аналіз ринку додатків для покращення якості сну
23:00
Шкода промокання ніг для здоров'я
6:20
Наслідки роботи з неправильною клавіатурою та мишею
15:30
Небезпечні квіти у вашому будинку
10:00
Чому люди сивіють від стресу?
6:20
Діти курців ростуть злими
0:40
Чого не можна робити, якщо у вас сонячні опіки?
22:00
Діти, яких народили у ці роки мають здоровіший мікробіом
15:49
Дотримуйтеся норми вживання кави і отримуйте лише користь від неї
14:00
Звички для покращення пам'яті
9:00
До чого призводить використання ватяних паличок?
12:30
Здоровій людині достатньо 30 хвилин денного сну
7:00
Хвороби, які загрожують високим людям
0:20
Вплив молодого Місяця на здоров'я людини
9:00
Кактус врятує від комп'ютерного випромінювання
22:00
Чоловік прожив 20 років з голкою у голові
17:14
Чому електронні сигарети також є надзвичайно шкідливі?
23:30
Вузькі джинси: шкода для здоров'я
21:00
Деталі, які зіпсують ваш зовнішній вигляд
6:20
Бейонсе розповіла про боротьбу з хворобою
20:58
Чому варто регулярно займатись спортом?
15:30
Лікар розповів, чи корисно їсти картоплю
14:00
Небезпечні кімнатні рослини у вашому домі
14:00
Ароматичні свічки- справжня небезпека
23:30
Любов зміцнює імунітет людини
21:00
Причини появи плям на тілі у похилому віці
12:30
Дві корисні рослини у вашому будинку
0:40
Найшкідливіші щоденні звички
12:30
Негативні наслідки нестачі сну
15:30
Небезпека нічних походів до туалету
Здоров'я в соцмережах: