Ліки від а до я  -   Хвороби  -  Калькулятор калорій  -   Магнітні бурі  -   Дієти  -  Очищення організму  -  Схуднення  -  Молочниця
Геморой  -  Лікування  -  Косметологія  -  Поради  -  Інсульт  -  Інфаркт  -  Діабет  -  Варикоз  - Вправи - Covid-19 


Спекотне літо: гардеробні тренди цього сезону

14:28, 14 Лип 2019 · Категорія: Новини · Переглядів 964 · 

Літні місяці стають все спекотнішими по всьому світу. Модниці не втомлюються купляти цікавий одяг та аксесуари у будь-яку пору року. Якщо в середині літа ви вирішили змінити гардероб, то наш матеріал саме для вас.

Варіанти стильних літніх топів

Варіанти стильних літніх топів



Жіночий топ – незамінна річ у гардеробі цього літа


Багатьом здається, що вибрати літній одяг дуже просто. А що потрібно? Надягнула шорти та футболку і підкорюєш світ. Але все зовсім не так. Шорти та футболки бувають різними. А ще жінки виглядають надзвичайно привабливими у топах та сукнях. Взагалі, топи – ідеальне рішення для літнього відпочинку. Подивіться на різноманіття цього виду літнього одягу:https://ua.gepur.com/catalog/topy. Сьогодні в моді пастельні відтінки та повністю білосніжні тканини. Звичайно, забруднити такий топ дуже просто. Але мода є мода. Нічого не поробиш.

Якщо дозволяє фігура, то можна вдягати екстремально короткі топи. Тільки пам’ятайте, що варіант короткого топу доречний на морському відпочинку. З’являтись в такому образі на роботі чи побаченні не варто.

З топами можна комбінувати різні види одягу. Це можуть бути спідниці, шорти та штани. З коротким топом краще вдягнути довгі штани або спідницю. З класичним варіантом топу можна вдягати навіть легінси чи короткі джинсові шорти.

Топи бувають спортивними, в стилі кежуал та навіть класичними. Спортивні варіанти ідеально підійдуть для дівчат, які ведуть здоровий спосіб життя. Деякі класичні топи можна вдягати й на роботу. Тільки важливо не переборщити з відвертістю. На дрес-код варто звертати увагу офісним працівницям.

Чому вашій шафі потрібна ревізія?


Експерти рекомендують часто робити ревізію у власній шафі. Речі, які ви не носите, треба без вагань викидати. Рекомендуємо відкласти в сторону те, що ви точно не носитимете цього літа. Це все можна віддати на благодійність. Ваша шафа повинна бути готова до нових та стильних покупок.

Буває, що за якийсь період часу жінка може набрати кілька зайвих кілограмів, або навпаки схуднути. Якщо ви схудли й улюблена спідниця вам широка, то можна віддати її кравчині, щоб підігнала розмір.

Базовий літній гардероб сучасної модниці


Базовий гардероб – це цілісна структура, яка допомагає жінці виглядати модно та доречно. Всі речі в базовому гардеробі гармоніюють між собою та доповнюють один одного. Звичайно, що самостійно створити базовий гардероб на літо не так просто. Але варто запастись фаховими порадами дизайнерів, які склали список найнеобхідніших речей цього літа.
  1. Топи. Ми вже говорили про те, що топи будуть як ніколи актуальними цього літа. В такому одязі зручно та не спекотно. Фахівці рекомендують придбати хоча б два топи на один сезон.
  2. Костюми. Сьогодні в моді костюми спокійних відтінків. Якщо ви любите яскраві барви, то можете розбавити бежевий костюм симпатичними аксесуарами. Цей костюм може бути як зі штанами, так і зі спідницею. Зверніть особливу увагу на натуральні тканини. Влітку вони дозволяють шкірі дихати.
  3. Блузки. Що може бути жіночніше, ніж напівпрозора блуза? Варто придбати два варіанти: одну пастельну, а іншу – яскравого кольору, наприклад, червону. Блузку можна вдягнути під костюм.

  4. 9665_bluzm.jpg (38.26 Kb)
  5. Сарафани. В романтичному сарафані можна сміливо йти на побачення. Влітку актуальними є квіткові мотиви. Але варто придбати ще 2-3 варіанти різних кольорів.

  6. 5585_sarafani.jpg (46.06 Kb)
  7. Спідниці. Чоловіки так люблять, коли жінки вдягають спіднички. Мінімум три спідниці повинні бути у базовому літньому гардеробі. Спідниця-олівець, трапеція та вільний крій – ідеальні варіанти.
  8. Джинси та шорти. В сучасному гардеробі кожної жінки точно є джинси. Обирайте класичні варіанти з легких літніх тканин. А от шорти не повинні бути надто короткими. Бо виглядає це вульгарно. Несмаком стилісти називають різні варіанти джинсів з декором. Шорти також краще обирати з натуральних тканин, щоб почувати себе комфортно у літню спеку.
  9. Футболки та майки. Дизайнери кажуть, що такого добра багато не буває. Купляйте варіанти різних відтінків та крою. Майки та футболки можна купляти навіть на розпродажах. Вам точно вистачить на один сезон.

  10. 6525_futbolki.jpg (44.81 Kb)
  11. Кардигани. Наш клімат не такий спекотний. Бувають дні, коли хочеться закутатись від холоду у кардиган. Варто звернути увагу на універсальні варіанти, які можна носити з сукнями та штанами.
  12. Шалики. Ніжні шовкові шалики можуть доповнити навіть нудний образ, зробивши його оригінальним та стильним. Шалик можна пов’язати на голову. Це ще й захистить вас від сонця.
  13. Сумки та аксесуари. На літо варто придбати хоча б три сумки: варіант для офісу, текстильну та пляжну. Аксесуарів влітку багато не буває. Обирайте свої.

Сподіваємось, що наші поради допоможуть вибрати найкращий базовий літній гардероб.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:





Підписатись не коментуючи
E-mail:
 Додавання коментаря:
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)

теги форматування

додати смайли
Підписатись на коментарі по e-mail
 

Пропонуємо переглянути наше відео





Останні новини

12:30
Предмети у квартирі, які можуть спровокувати алергію
22:30
5 плюсів для здоров'я, котрі дарує плавання
8:30
7 правил застосування засобів від комарів та кліщів
0:20
Чому на аптеках малюють змію
7:30
Від якої хвороби страждають програмісти та музиканти
1:20
5 видів каменів, які можна знайти в нирках
19:30
Куріння в 4 рази збільшує ризик коронарної хвороби серця
14:15
Як куріння впливає на домашніх тварин
12:30
Вода, яку краще не пити зранку
22:00
Чи можна пити воду з чайника?
6:20
Вплив домашньої пилюки на здоров'я
14:23
Ремонт кофемашин Нивона своими руками: как его осуществить?
9:00
Яка користь від перегляду телевізора?
13:00
Зручність та інновації: Магазин побутової техніки online
23:00
Небезпека частого щоденного миття
13:48
Як вибрати електричну зубну щітку
9:00
Чи можна їсти пророщену картоплю?
14:00
Несподівана користь поцілунків
0:40
Найкорисніша поза для здорового сну
23:00
Чому навесні частіше болить живіт?
14:00
Три корисні властивості крижаного душу
21:11
Аналіз ринку додатків для покращення якості сну
23:00
Шкода промокання ніг для здоров'я
6:20
Наслідки роботи з неправильною клавіатурою та мишею
15:30
Небезпечні квіти у вашому будинку
10:00
Чому люди сивіють від стресу?
6:20
Діти курців ростуть злими
0:40
Чого не можна робити, якщо у вас сонячні опіки?
22:00
Діти, яких народили у ці роки мають здоровіший мікробіом
15:49
Дотримуйтеся норми вживання кави і отримуйте лише користь від неї
14:00
Звички для покращення пам'яті
9:00
До чого призводить використання ватяних паличок?
12:30
Здоровій людині достатньо 30 хвилин денного сну
7:00
Хвороби, які загрожують високим людям
0:20
Вплив молодого Місяця на здоров'я людини
9:00
Кактус врятує від комп'ютерного випромінювання
22:00
Чоловік прожив 20 років з голкою у голові
17:14
Чому електронні сигарети також є надзвичайно шкідливі?
23:30
Вузькі джинси: шкода для здоров'я
21:00
Деталі, які зіпсують ваш зовнішній вигляд
Здоров'я в соцмережах: