Ліки від а до я  -   Хвороби  -  Калькулятор калорій  -   Магнітні бурі  -   Дієти  -  Очищення організму  -  Схуднення  -  Молочниця
Геморой  -  Лікування  -  Косметологія  -  Поради  -  Інсульт  -  Інфаркт  -  Діабет  -  Варикоз  - Вправи - Covid-19 


10 порад, як швидше розлюбити людину

22:30, 22 Січ 2016 · Категорія: Психологія · Переглядів 3088 · 

Зараз скажімо страшенно не прикольну річ. Любити - це діяльно комусь добра і щастя. Якщо ти так любиш, не питання, люби далі. А от якщо ти без когось втрачаєш, сумуєш, хворієш і взагалі дура дурою, а цей хтось у відповідь не погоджується діяльно бажати тобі добра і щастя, так краще б і розлюбити. Адже це не любов ніяка, а звичайна наркоманія.


Почніть нове життя

Почніть нове життя



Перше. Зміни пластинку

Запам'ятай: будь-яка наркота вбудовується у тебе в механізм отримання задоволення і блокує його. Чисто хімічно. Рекет такий - не відрахуєш, не проїдеш. Однак, у людей більше одного механізму отримання задоволення. Мораль - поміняй основне задоволення. Все, що ти робила із задоволенням з ним, для нього, думаючи про нього - все це, на жаль, поки отруйно. Роби щось, чого ніколи не робила, але про що думала, що взагалі-то воно було б прикольно. Не важливо що. Головне, це має бути нова доріжка до твоїх гормонам щастя. Кому волонтерів в дитячій лікарні, кому порвати конкурентів, кому завести собаку, кому піти у Сибір атостопом. А можна просто курс масажу, м-м-м.

Друге. Не тримай вдома шприци

Нахрен викинь все, що вас пов'язувало. Сімейні фотки, архів у п'ятдесят гіг, з дітьми і ріднею? Злий на терабітнік, терабітнік віднеси мамі, хай у неї лежить, може дітям знадобиться років через десять. Розфрендити скрізь, де тільки можна. Чи не підтримуй спільних знайомих, які почнуть розповідати, як у нього справи. Подзвонить сам - вішай трубку.

Третє. Не квап події

Наркомана не можна вилікувати за тиждень. Ніяк. Тобі не треба давати серйозних зобов'язань, ти ще інвалід, і немає ніяких гарантій, що не зірвешся з різьби. Тобто веселий дружній перепіхон з ким-небудь симпатичним тобі не протипоказаний, а от стосунки - ні. Або тобі буде несмачно, або ти просто дізнаєшся знайомий смак в іншій пляшці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як забути колишнього хлопця: перевірені методи

Четверте. Займи голову

І тіло теж. Чим голосніше буде благати твій організм про відпочинок перед попаданням в ліжко, тим менша ймовірність, що ти будеш крутитися, зітхати й тужити. Трудотерапія навіть героїнщиків допомагає переломаться. Крім того, це допоможе не закопати навчання, фігуру і кар'єру, чого б ти з успіхом домоглася, сумуючи, депресуючи і ридаючи цілодобово над коробкою пончиків.

П'яте. Використовуй гнів

Та як він взагалі посмів ??? З тобою так не можна чинити! Що це за взагалі ??? Ну ти зараз! - І на цьому швидко хапай гантелі і ставай в планку. На злості можна качати прес, мити підлогу (у Сибіру для гнівно-імпульсивної прибирання є термін "віддерти квартиру"), вимагати підвищення зарплати і взагалі перескакувати численні невисокі парканчики. Злість - ресурс, витрать її з користю. А ледачий організм поступово зметикує, що будь-яка думка про нього призводить до фізичних зусиль - і рідше буде пропонувати тобі ці думки.

Шосте. Вбудуй захист

Не називай його подумки так, як кликала раніше, придумай що-небудь нудно-нейтральне. "Син Алевтини Павлівни" або "той менеджер з ТОВ" Промтяжстройснаб ". Згадай саму його кретинську фотографію або бридкий вираз обличчя, і свідомо викликай цю картинку кожен раз, коли тебе знову потягне ширнутися подзвонити йому. Це не те, щоб рятує тут і зараз, це на довгому пробігу створює зазор між тобою-яка-кликала-його-ласкаво і тобою, яка взагалі його не кличе. А наркоманія, нагадуємо, лікується тільки на довгому пробігу.

Сьоме. Знайди діру

А, власне, як ти примудрилася закохатися в того, хто зовсім не жадає діяльно бажати тобі добра і щастя? Може бути, ти взагалі в душі вважаєш, що ти недостойна, щоб тобі бажали добра і щастя, тим більше діяльно? Як в твоє оточення потрапив торговець наркотою? Під кого він замаскувався? Розберися з усім цим. А то буде прикро вилікуватися і прийти в себе, щоб через рік вляпатися в що-небудь з тієї ж серії.

Восьме. Подбуй бухгалтерію

Будь-які відносини дають нам щось. У тебе від нього дитина? Відмінно, це твоя чудова дитина. Ти навчилася у нього варити каву з сіллю і корицею? Чудесно! Пара людей з тих, з ким він тебе познайомив, залишилися твоїми друзями? Він купив тобі одного разу пару шкарпеток? Дав послухати хорошу музику, яку ти раніше не знала? Ось і чудово. Навіть у проваленого проекту є деяка кількість напрацювань, які все ж можна використовувати. Навіщо викидати, у тебе не останній проект, і ти врахуєш помилки, зроблені в цьому.

Дев'яте. Відрощувати незалежність

У нас в країні людини без хворобливої залежності хоч від чогось навколишнього зазвичай вважають небезпечним маніяком. Не курить, не п'є і не колеться - про що з ним розмовляти? Дівчина, яка не скаржиться на свого або на колишнього і не відчуває численних фантомних болів, заподіяних чоловіками - якась зламана дівчина. Але залежати, насправді, дуже небезпечно. Життя інших людей стає для тебе джерелом болю - а ти, захищаючись від цього болю, стаєш досадливою перешкодою в цих чужих життях.

Десяте. Люби

Бажай кому-небудь добра і щастя. Неважливо кому. Мама з татом, діти, собака, сусідка-бабуся, троюрідна знайома, якій збирають кров або грошей на операцію, деревце у дворі. Ключове слово - навмисне. Любити треба вчитися, а то знову пощастить назвати любов'ю яку-небудь нісенітницю з швидким звиканням і високою токсичністю.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:





Підписатись не коментуючи
E-mail:
 Додавання коментаря:
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)

теги форматування

додати смайли
Підписатись на коментарі по e-mail
 

Пропонуємо переглянути наше відео





Останні новини

7:30
Вчені назвали музику, яка може порушити психіку
23:30
5 психічних відхилень, у які важко повірити
21:30
Вчені назвали риси характеру, які провокують хвороби серця
23:30
Поради, котрі допоможуть вам вживати менше алкоголю
1:20
Що відчуває людина, коли в неї сонний параліч
23:30
Правильне харчування для психічного здоров'я
22:30
Способи, котрі покращать роботу мозку
21:30
Ці 9 симптомів означають вашу хронічну втому
6:30
Три прості поради, котрі забезпечать міцний сон
13:30
4 правила спілкування з алкоголіками в сім'ї
9:30
5 кроків, котрі звільнять вас від куріння
1:20
Вчені: Романтика позитивно впливає на психіку людини
17:30
Продукти, котрі підтримають вашу пам'ять
17:30
Симптоми, котрі вкажуть на проблеми зі сном
1:20
Як допомогти наркоману не зірватися після лікування
13:30
10 міфів про наркотики, в які продовжують вірити
15:30
Чому слухняні діти - це потенційні алкоголіки
9:30
Два варіанти самостійної відмови від куріння
15:30
Як зрозуміти, що у вас професійне вигорання
11:45
Як зрозуміти, що людина залежна від інтернету
17:00
Як впоратись з панічнох атакою?
0:40
Стан ясен впливає на розвиток деменції
12:30
Сміх допоможе впоратись зі щоденним стресом
9:00
Рукоділля, яке покращує психологічний стан
0:40
Поради для боротьби з вигоранням на роботі
21:00
Запаморочення - ознака панічної атаки
11:00
Несподівана причина розвитку шизофренії
17:00
Різниця у наслідках чоловічої та жіночої депресії
12:00
Ипохондрия и агорафобия: ваш шаг к психологическому здоровью
17:00
Незвична причина підліткової депресії
11:00
Кохання - ліки від депресії
20:30
До чого призводить нервове виснаження?
11:30
Бережіть здоров'я: чому лайка може бути корисною?
10:00
Поради після зради: як налагодити стосунки?
20:30
Чому навесні загострюються психічні порушення?
9:30
Зрадники стрімко втрачають вагу
0:40
Як проявляється ПТСР?
9:00
Спільна риса нещасних людей
22:00
Поганий почерк дитини може бути ознакою проблем нервової системи
23:30
Риса характеру, яка допомгає схуднути
Здоров'я в соцмережах: